Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

pc şifre konusunda bilgim yok :)

içindeki ne denirdi yaa öyle bişey görünmüyor bendekinde onu temizlemekte sorun hemde zararlıdır bence ya bendeki normal teflon gibi dümdüz tabanı var temizliğide kolay ama çokda değil :) makineya atılamayan herşey zordur işte :)

bizdede herşey hep arçelik olmuştur en son annem silverline aldı gördü gününü ama ozamanlar arçelikte ankastre yoktu mecbur du :)) bak bizim yılar önce başımızdangeçen olay depremde yıkılan evimizi dayayıp döşemiştik ama oturmuyorduk arçelik beyaz eşya tabiki ama eve getirdiler ürünüde açılışı yapılmadı kullanılmıyor diye depremden önce oturacaz kullanacaz diye servisi çağırdık eşyalar alınalı 4 yıl filan olmuş anca açtırıyoruz servisci açarken ürünleri buzdolabının buzluğunda bir yanukluk gördü yani bize gösterdi anlamadık o kadar küçük kusur söylemese kimse anlamaz hemen tutanak tuttu değişcek dedi akşama bayi geldi buzdolabını aldı yerine en son model buzdolabını getirdiler bizimki eski modelmiş artık üretilmiyormuş fabrika hatasından dolayı olan yamukluk düzeltilemiyormuş o yüzden henüz piyasaya sürülmemiş son ürünleri fabrikadan direk bize gelmişti gelde sevme bu firmayı :))

bende çeyiz yerine altın koy dolar koy kenarına biriksin evlenirken her şeyi o anki zevkinle alırsın :))

çok büyük değilki yorgun ama şunu söyleyim diğer ütüyle 5 tane ütüleyene kadar bununla 15 tane ütülersin masayada gerek yok tüleri bile camda hallediyormuş :)

bunlar banada rahat gibi gelenleri hata fotolarını teyzeme ilettim ilk fotodaki sadece üstümdekine benzer bişiy uçları yamuk öyle salaş şeyler pek bi hoşuma gider

Son düzenleme:

ben de çok seviyorum ruhum salaş üstüm başım olmasın mı dermişim

yav baktım netten fotolarına da off buharı çok keskin yav ben korkarım zaten ütüyle yıldızımın barışmaması da sıcak bir şey olduğundan ne yapayım sevmiyorum sıcak olayını korkuyorum :26: he soğuk da olsa sıkılırdım ama ütüden orası ayrı

hee kışın iyi olurda yazı sorma uçuş uçuş güzel oluyor yorgun yaa
yolculuk ne zaman

hee arkamdan konuşmayın diye izliycem tabii

boşver eşin muhasebeci falan mı sık sık işe girip çıkabiliyor snaırım yani iş imkanı çok açısından dedim, hayırlısı olsun ama yeni girmemiş miydi?:44:

hoşça kalııın

1,5-2 ay önce girmişti işe..İşe girerken şirkete karşılıklı birbirimizi tanıyalım.Benim işsizlik maaşım olmazsa bu iş zor durumda kalmıyayım dedi.Şirkette kabul etti.Şirkete girenin çıkanın haddi hesabı yok.Eşim tam güvenemedi onlara.Maaşlarıda zamanında ödemiyorlar diye söylenti vardı çalışanlarda.Dün patronları çağırıp şehir dışına gitmesi gerektiğini bu yüzden ssknın başlatacaklarını söylemiş.Eşimde birbirimizi görecez dememişmiydik diyince patron gördük ya demiş.Eşim siz görmüş olabilirsiniz ama ben daha tanıyamadım sizi diyince ipler kopmuş.

Yorgun eşim muhasebeci değil ama geçerli bir mesleği var.İş bulma konusunda ikimizinde skıntısı yok çok şükür.

tefaldede 1 alana 1 bedava var bende derın tencerelerden alcemde ramazanda zaman yok belkı h sonu alırımm
anacımada gtcem ya onada alırım belkı
ınş sıcak olmazda gezer alırız üsküdarda büyük bı mağazası var

biraz pahalı kangam evt ama ben evlenmeden ceyız için herşeyı cok i araştırıp öle alan bırıydım
bakanlığımdan bellıdemi
tefalın düdüklüsü cok güvenlı hıc kullanmadım ama korkanların çoğunun aldığı tür
ben eskı modelını bıle korkmadan kullanıyorum
hiç tırsmıom elım ayağımm bıde şöle bişi var zamanın varsa yemeklerı kısık ateşte yavaş pişirmek lazım
ben bunu ramazanda yok saydım
en hızlıdan düdüklüden halledıom valla

bende cok memnunumbı çok markayı denedım yok
tefalı sevdım ben
takarım tabiii kızlanızla oynaşcak benim oğlum :))
sahurda çay içmen susuzluğun açısından iyi olabilir böcük eskiden bizde muhakak içirirlerdi

ben çayın hareretı önledığıne ınanmıyorum mesela hava sıcak ve sıcak bişi içmek bıraz ters zaten içerken bıle ınsan ter döküyoo su tuz kaybı oluoodemı
ama ben sahurda içiyorum sadece bı bardak
dedğim gün içmedım ama sorunda olmadı susamadım
halsızım sadece

Bizdede muhakkak çay içilirdi sahurda.Harareti önlermiş..Ama geçen akşam TV de diyordu çay susatırmış diye.

Mandiş bizim oğlanlar senin kızla oynaşmasın

herkes bişi dıo ama beım mantığımda dıyorkı herşey yararlıdır ama fazlası zarar

ben onu sevmedım mesela ınandırıcı mantıklı gelmıoo
kızartma dedığın atarsın ucuz tellı tencereye kızgın yağla ohh mıs
kıpkırmızı olcek yanı ben öle sevıommm

Tefalin küçük fritözü vardı bozuldu..

Düdüklüm kullanmaya başladığımdan beri sorunlu..

Ütüm iğrençç

Tost makinası ve ekmek kızartma makinamda sorun yok

benden sıze tavsıye
küçük ev aletlerını ve ütünüzü phılıps alın
tefal bence sadece tencere bölümünde cok başarılı
gıdıın 50 tllık phılıps ütüsünü alın tefalın 500 tl ütüsüne 5 çeker ınanın
mesela ben braun epılatör alcektım dün netten baktım pek memnun olan yok onuda phılıps alcemm ondan memnun olan daha cok
braun bıde son çıkanı he sudan çalışan şarjlı
ama uç kısmında jılet var ve bıcakları cok seyrek zaten mantığıma sığdıramamıştımm
benım arçelık epılatör bıle daha ıyıdır
ama phılıps alcemm

boşwr hayırlısı olsun cnmm

mandış benımde herşeyım arçelık cok memnunum bıde yıllardır anamda arçelık kullanırım abımlerde ablamlarda bağımlısı olduk dıyebılırım:)
he bak o olay bana phılıpste oldu
benım hatamla parçalama şeysı kırıldı.:)adını unuttum
köfte için ekmek parçalayacaktımcok fazla koydum ekmeğı ölecekaldı alet
götrdum 2 gnde parça gelmezse yenısı dedıler
son modelını yolladılar üstelık öncekının parçalarınıda ıstemedıler:)

günaydın bu arada

gunaydin canim :)

daha iyisini bulur inşallah boşver

ben inanıyorum çayı sevmm içmem ama ramazanlarda içtiğim gün daha rahat oluyordum sanırım

bu dediklerini eşime diyim tefal kullansın tencerelerde ne kadar düşünceli yardımcı hanımı var eşimin maşallah :)))

kesinlikle böcük büyük markalar sorun yaşadığındada çözüme ulaşmanda kolaylık isimlerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini önde tutuyorlar hem kaliteli üretim yapıyorlar sonuçta kul yapısı hata olabiliyor sanada denk gelebir işte orada sorununu gidermede sıkıntı yaşamacağın firma önemli

cumartesi günü iftara misafirlerim vardı ben dört kişi çağırdım ama annem abimleri filanda çağırmış yardıma gelecem dedi ama misafirleri gelince gelemedi tüm işler tek başıma üstüme kaldı eşimde dışarda işleri vardı onlara koşturdu menüm şöyleydi
mercimek çorbası
tavuklu sebzeli mantar
pilav kürdan kebabı yoğurt
fellah köftesi
kırmızı lahana salatası
piyaz
közlenmiş patlıcan salatası
çoban salatası

tatlı olarak ekmek kadayıd-fına benzer bişiy teyzemden aldım tarifini

meyve çay faslı filan geçti :))

16 kişi misafir vardı masada yer kalmadı annemle ben servis yaptığımızdan zaten masayada sığmadık mutfakta tabak hazırladık sürekli :))

vee bomba ekmek almayı unutmuşuz ezan okudu herşey oturdu sofraya veee ekmek yok eşim kalktı sofradan gidip ekmek alıp geldi ama millet yedi ekmeksiz :)) dedim sizi düşünüyorum beyaz ekmek zararlı :))

misafirleri uğurladık direk yattım ama uyumak ne mümkün sabaha kadar bağırdım ağrıdan sağıma soluma dönemedim resmen kramlar bıçaklar nasıl bir ağrıydı o eşimide uyutmadım sabah kadar masaj yaptı oturdu başımda ama nafile

akşamda arkadaşıma iftara gittik arkadaşımın bebişini sevdim sevdim öptüm durdum 4 aylık 9 kilo tosunun birde sıkarak öpülmeye alışık dudaklar görünmüyor yanaklardan birde sadece bana gülüyor cadı kızmız kucağımdan inmedi kime gitse ağlıyor omuzuma yasladın cuk cuk cuk kıyafetimi emiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…