Mandiş haftasonu çok yorulmuşun..Geçmiş olsun diyelim sana
Bende bu akşam arkadaşıma gidecem iftara.Yarında kayınpeder bozuntusunu davet ettim..Çarşamba bir arkadaşım gelecek..Perşembe ablamlar gelecek.Perşembe abimlerde hep birlikte iftarda oluruz ama Cuma bende olur herkes..İftardı sahurdu geçer..
Bu hafta yoğunum çok
Eşim bugün babasının bulduğu bir işte (geçiçi) başlıyor.en azından ramazanı böyle atlatacak..Bir iki gündür kendi işini kurma derdinde.Babasının yllardır bulunduğu piyasada.Babası kulp takmazsa eğer sana çevrede yardım edecem derse yeni bir işe atılacak.Hakkmızda hayırlısı
sağol boşver
kayınpeder eşine destek olacam derse eşinde yeni bir iş mi kuracak nasıl güvenceksiniz benmi yanlış anladım
Evet yeni bir iş kuracak.Kayınpeder yapıyor aynı işi (meslektaşlar eşimle).Piyasası var.Ama yavaş yavaş bırakıyor işi.Eşim işten ayrılınca kabul etmediğim işler vardı arıyayımda kabul edeyim birlikte yaparız demişti..Benimde şuan çalıştığım sektör sayesindede iş çıkar.Nasip kısmet bakalım..
Nasl güveneceksiniz derken anlamadım neye güvenecez
ben başka bir sektöre el atıyorsunuz sandım kayınpedere nasıl güveneceksiniz dedim hani adam hiç bir sözünü tutmuyor ya sonra sizi üzecek birşey olmasın
Kızlar nabersiniz. Geçmişi okuyamadım valla. Boşvercim hayırlısı olsun inşallah eşinin işi... İnşallah yarı yolda bırakmaz sizi bu adam.
Bende cuma gecesinden beri hastanedeydim bu sabah çıktım 6 litre serum yedim, feci aşeriyorum ama tiksinerek ve kusarak.
1 hafta rapor verdi doktor ama ek işe gitmek istemiyorum artık bakalım eşimde bugün başlayacağı iş yerine görüşmeye gitti.
Birde ben cuma akşamı fenalaştığım da eşim evde yoktu annesine gitmişti inşaat işi için orda kalacaktı ben hastanede yatış verene kadar haber vemedim sonra beni hastaneye götüren komşumuzun oğlu aramış. Çok feci kızgınım ama bozuntuya haber vermiyorum.
Saolasın canım.Daha ortada birşey yok.Sadece düşünce bizimkisi :)
Geçmiş olsun..Sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorsun anladığım kadarıyla ek işe gitmek zorundamısın? Eşin işbaşı yapmamışmıydı?
daha iyisini bulur inşallah boşver
ben inanıyorum çayı sevmm içmem ama ramazanlarda içtiğim gün daha rahat oluyordum sanırım
bu dediklerini eşime diyim tefal kullansın tencerelerde ne kadar düşünceli yardımcı hanımı var eşimin maşallah:)))
kesinlikle böcük büyük markalar sorun yaşadığındada çözüme ulaşmanda kolaylık isimlerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini önde tutuyorlar hem kaliteli üretim yapıyorlar sonuçta kul yapısı hata olabiliyor sanada denk gelebir işte orada sorununu gidermede sıkıntı yaşamacağın firma önemli
anladım hayırlısı olsunBu işte sadece adını kullansa eşim o bile olur..Çünkü çoğu işi kabul etmiyor.Hala arayan soranı çok..Adamın telefonu durmuyor.
Kızlar nabersiniz. Geçmişi okuyamadım valla. Boşvercim hayırlısı olsun inşallah eşinin işi... İnşallah yarı yolda bırakmaz sizi bu adam.
Bende cuma gecesinden beri hastanedeydim bu sabah çıktım 6 litre serum yedim, feci aşeriyorum ama tiksinerek ve kusarak.
1 hafta rapor verdi doktor ama ek işe gitmek istemiyorum artık bakalım eşimde bugün başlayacağı iş yerine görüşmeye gitti.
Birde ben cuma akşamı fenalaştığım da eşim evde yoktu annesine gitmişti inşaat işi için orda kalacaktı ben hastanede yatış verene kadar haber vemedim sonra beni hastaneye götüren komşumuzun oğlu aramış. Çok feci kızgınım ama bozuntuya haber vermiyorum.
bende sevmem hatta eşim bı tarafı rizelı çay beleş ama ben dağıtıyomm çok çok sevmem
eşimde ıyıkı sevmıoo
demle et kım uğraşcaktı
tefal kesınlıkle cnm esse den bıle memnun kalmayan duydum ben esseden alcaktım vazgectımm ıyıkı tefal almışım
kesınlıkle
bugunde epılasyon aletı ve saç düzleştırıcı aldım
braunda kararsız kaldım ama şıkayet daha coktu phılıps seçtımm
bıde braun son teknolojı çıkan epılatörü gördum anam üst kısmı bıldığın jılet sonra bıcaklar varne anladımkı o işten jılet ol daha ıyı ben hayatta jılet kullanmadım
http://webdenal.s3.amazonaws.com/catalog_original/267435.jpg
http://www.shopmanya.com.tr/image/urun/2011/06/01/Resim_1306937423.jpg
bunları aldım ınş memnun kalırım cok ı para ödedım çünkü
altın alcaktım ama kıydım paraya:)
sel h geldın cnm cok geçmiş olsun
hamışler böle yazınca cok korkuyorummm
böle sorun olursa çalışmayı bırakmaz zorunda kalırsam dıye moku yerız valla çalışmazsamda
boşwer aslında kımseye güven olmaz derım ama bılemedım hakkınızda hayrlısı ınş oğluna bı babalık yapar
mandış sanada gecmıs olsun cnmm
ne edıyonus yaa hamış hamış yada çalışan ınsansınız o kadar mısafıırı valla ben kımseyı çağırmadım düşünmyorumda
hergun karşı komşumla alışveriş edıok yemeklerı yeter
dün evde zaman geçıremedım sıkıntıdan baş ağrısından uyyamadımda
neler neler ettım cıx
oruç olmasam cık dolaş ama sıcak
kötüydu yaa
http://webdenal.s3.amazonaws.com/catalog_original/267435.jpg
http://www.shopmanya.com.tr/image/urun/2011/06/01/Resim_1306937423.jpg
bunları aldım ınş memnun kalırım cok ı para ödedım çünkü
altın alcaktım ama kıydım paraya:)
sel h geldın cnm cok geçmiş olsun
böle sorun olursa çalışmayı bırakmaz zorunda kalırsam dıye moku yerız valla çalışmazsamda
boşwer aslında kımseye güven olmaz derım ama bılemedım hakkınızda hayrlısı ınş oğluna bı babalık yapar
ne edıyonus yaa hamış hamış yada çalışan ınsansınız o kadar mısafıırı valla ben kımseyı çağırmadım düşünmyorumda
neler neler ettım cıx
kötüydu yaa
akşam olsada gtsek
bugun dersım başlıoo ehlıyetteo bahane ıle erken cıkcam 6 da
7 de ders başlıoo
9 a kadarmış ıftara kalmayız ınş
çekılmez
dünde kaç kez kıtabı elıme aldımsa battı resmen baş ağrımdan anlamadım bişi bıraktımm
benim eşim hastası çayın her akşam bir demlik içiyor tabi hazırlayanda kendisi :)
epilasyon aletlerinden anlamam ama sanırım ihtiyacım olacak benimde bakmam lazım
böcük sen daha önce maşa almamışmıydın yoksa alacam bakıyorum dedinde benim aklımdamı öyle kaldı
güle güle kullan hepsini epilasyonu dene bakalım memnun kalırsan tavsiye edersin benimde artık ihtiyacım var ona tek isteğim tekrar çıkmaları uzun sürsün hemen çıkmasın hee acıtmasın birde :)
Güven duyacak birşey yokki böcük piyasa belli kişi belli..Ortaya konacak fazla bir para yok.Batacak fazla birşey yok.Özelde sürünmektense bu iş çok mantıklı..
10 yldır kullanıyorum braunun epilasyon aletini.Sorun yok ama artık değiştirmek gerek..Philpsi bende düşündüm..İyiyse memnun kalırsa söle emi..
Baybilis saç düzleştiricim.Benim elim ayağım.Sanırım onuda 4-5 yldır kullanıyorum..Çok memnunum.Saçımı herkes düz sanıyor mesela ama değil..
bu son olsun dedim zaten kimse kusura bakmasın davet yok bundan sonra canım çıktı resmen
hadi hayırlı olsun şimdiden iyi dersler böcük
Canım çok sağol herkes benim gibi olmuyor ki :) çok özeniyorum o hamilelere :)sel h geldın cnm cok geçmiş olsun
neler neler ettım cıx
kötüydu yaa
anladım hayırlısı olsun
şimdi iyisin dimi
geçmiş olsun sel dikkat et ve yapabildiğin nazı yap bu günlerde olmuyormuş tecrübeliler öyle diyor kullan tüm duygu sömürünü
eşin öğretmen değilmiydi zaten devlette yanlışmı hatırlıyorum ben
benim eşim hastası çayın her akşam bir demlik içiyor tabi hazırlayanda kendisi :)
epilasyon aletlerinden anlamam ama sanırım ihtiyacım olacak benimde bakmam lazım
böcük sen daha önce maşa almamışmıydın yoksa alacam bakıyorum dedinde benim aklımdamı öyle kaldı
güle güle kullan hepsini epilasyonu dene bakalım memnun kalırsan tavsiye edersin benimde artık ihtiyacım var ona tek isteğim tekrar çıkmaları uzun sürsün hemen çıkmasın hee acıtmasın birde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?