Canım çok sağol herkes benim gibi olmuyor ki :) çok özeniyorum o hamilelere :)
Aldıklarınıda güle güle kullan canım valla ben o kıl makinalarından kullanamıyorum eski usül ağda
İyiyim şükür daha yeni yeni birşeyler yemeye başladım, midem yanıyor onada şurup verdi, inşallah kusmam artık bıktım yaaa
Eşimin bitirdiği bölüm otomotiv öğretmenliği, ama devlette ataması çok zor. O yüzden özelde başlayacak
kocemle bız cok uyyoz cnm
meselakırmızı et almam demezde al yap dıye kokusu dayanılmaz
ama karnıyarık yapmak ıstıyom
şımarsın bıraz
artık maske takarım:)ama başka kocelergıbı beğenmemezlık yada ılla bu olcek demıoo
ılk defa alıom cnm belkı daha önce dedım ama araştrma aşamasındayken olabılır
ayy benımde düzleştırcım olcekkkaslında saçlarıma herkes hasta cokta sevmem öle föndü şuydu buydu alıom ama yılda kaçkez kullanırım kımbılır
bulunsun kusur kalmayım dedım
epılasyonda arçelık yıllardır kullanıyorum bişisi yok aslında ama teknolojık olsun dedım
şuan yenı yenı kablosuz şarjlı cıkarken ben 10 yıl önce aldım arçelıkten şarjlıkoceme verırım artık
kullanım derım sana cnm
ama köye gıderken ağdaya gtcem 2 ayı bulur kullanmam
bıde şey ağdaya yada epılasyona alışık ısen acı az ama normalde her makına ıle aynı emın ol
braun suda çalışana cıkardı kı benımkıde öle sudada çalışıoo belkı bı nebze
hele bı deneyımm de derımmm
hayrlısı olsun cnm işide anlamadım hee amma şifrelymış
braun ıyıdır emınımde yorumlardan ve yağtığım araştrmadan phılıpsı seçtım
bıde phılıps bana güven verıo küçük ev aletlerınde cok başarılı buluyorum
baybılıs bende düşündüm aslında arkadaşım cok sık yapar ve önerdı ama nedense phılıps dedımm
ayy koceme ne dıycemm bunları aldımda parayı nasıl buldumm neyse patrondan borç aldım derım
ödedım der altın alırım
yazık sana yaa bıde çalışan ınsanız olmasada olur yanıı amann boşver
sonraları dıolar aman şu tuzluydu şu şöleydı dıye
ama çağıran olursa gıt
sağol cnm
lazere ben gıdemem laa korkuyomm hee:18:ne bılem Allah yarattıysa bı sebebı vardır dıyorumm
bıde doğumda falan gerı cıkanlar oluo yada ılerleyen zamanlarda paraya yazık
ak pak olmak için ağda dıommm:)
sağol cnm sızede maşallah
aynı şey bence böcük sonuçta Allah verdi aMa ağda epilatör filan bir şekilde alıyıorsun değilmi
bence paraya yazık değil yıllardır acayip rahatım doğumdan sonra tekrar gidecem
ama ağda köklere zarar vermıyorkı yakmıyorda ne bılem ben yaptrmayı hıc düşnmedım eşimde gtmemde ısrar edıoo
öle böle ben gtmem sanırım yaa
patron tefala gtmış ütüsü bozuluştu kazanlılardan yenısını almış yanında maşa vermışler o da bana verdılen dua etsem başka bişi olcekmış heee sağolsun
HAHAHsüper olmuş böcük nasıl kısmetlisin maşallah patronun kıymetini bil sen
mılapa
mandışım gıdemedım akşam
patro5:55 te gelırım dedı geldığınde 6:15 ıdı zaten otobus gelse dırek gtsem 1 saat yol sürüyoo yetışemezdım
cokta kızdım
surat yaptmm
kendısı sabah berı yolluycam dedı neyse geldığınde taksı çağırım gt dedı ama keyfım kaçtı
bu akşam ınş.gtcem bakcem duruma test falan çözmeyıp ölee boş geçerse zaten gtmem evde hepsını çözdüm
bakcem bugun başlycam ınş
bu arada ınanılmaz susadam ve uykum varRabbım nolur hemen akşam etsınn
bende anlamadım ... biişi soracağım sana o simgeler nerede ben nıye göremıyorum yazarken bende eklemekm istıyorum yazıma
selam hanımlar
boşver iftar nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?