Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yeni geldim sayılır bir saat filan oluyor sabah tahlil olacaktım izin almıştım ama arabada tık yok çalışmıyor kaldık öyle annemi aradım abimin arabasını getirdi aküyü şarj etmeye çalıştık nafile saatlerce uğraştık sonra elektirikçiye gittik adam 10 da dükkan açıyor işe bakın siz ya nasıl esnaf anlamadım ben neyse geldi kablosundaymış akü şarj etmiyormuş çektik tamirciye arabayı tekrar önce eve getirmiştik sonra dükkanına çektik bir kaç saat şarj etti gitim kanımı verdim ve anca işe geldim

çarşamba gelsın hemennn prenses olcekk nasılsa

net gidip duruyor bir yazamadım anam ne hareketli topic bir sürü gelişme olmuş

önce oklavam nerde benim mandiş hanım senin ne hakkın var kendini yormaya böyle misafir için sonra o ağrıyı sızıyı sen çekiyorsun, neden kendine bu eziyet, sana çeşitin az olsa, eksiğin olsa laf edece insan hiç gelmesin zaten sen de öyle demişsin sonra tamam anlıyorum sen de zaten sevdiğin insanlar diye çırpınıyorsun ama böyle olmamalı, benim evime davet ettiğim insanlar bir börek kekle de ya da makarna haşlayıp yanına tavuk soteyle de ihya olan insanlar sadece, eskiden çok paraladım kendimi kimler içini, ağrıdan canım çıka çıka eziyet etmişim kendime gerçek dost zaten yemeğine çeşidine değil senin muhabbetine, yüzünü görmeye gelen, karşımdakinden beklemediğim gibi kendim de kasmıyorum şurada son 4-5 yıldır ya da işte 3-4 yıldır:)

bir de böyle düzen kurunca içimiz rahat oluyor, benim işim malum belirsiz saatler, günler, geleceğim derim iş çıkar gelemem yazık günah hazırlığa, e arkadaşlarımın bebekleri var her an bir şey çıkabiliyor ya da benim gibi iş sorunu e ben hazırlık edicem yazık günah böyle çok rahatız valla ya hzır alırız birkaç şey ya da en pratiğinden o gün hallederiz genelde herkes memnun gidemesek de yazık olan bir şey olmuyor :)

böcüşüm hayırlı olsun ehliyet kursuuu kursa ve de hocaya çok bağlı tabii ama misal motor u öğrensem de nasıl olsa araça arıza edince ben tamir etmiyorum ama vites vb sistemini ben derste hocanın birkaç pratik anlatışıyla çok rahat kavramıştım. bence hocası iyiyse trafik dersine en çok katılmaya çalış çünkü bizde hoca çok pratik bilgiler vermişti, hem testler için çok akılda kalıcı tüyolar vermişti hem de araç kullanırken işe yarayacak şeyler ama hocaya bağlı. ilk yardım hocası felaketti kadın, ilk yardım gösterirken mankeni kırmıştı, ruhuna fatiha demiştik sınıfça

sel geçmiş olsun, ek iş diye okudum ya ciddi olamazsın insan normal işine zor yetişiyor hamile halde ek iş edilir mi borcunuz mu var bilmiyorum ama bak eşin iş e başlayacak nasıl olsa yıpratma kendini böyle.

boşver eşinin hızına yetişemedim valla ben yorgun insanım, kendi işine girmeyi okurken ist. görüşmesine denk geldim şimdi hakkında hayırlısı, ist görüşmesi derken iş ist.da mı? ist.a mı taşınacaksınız olursa?

hiç tırsmıom elım ayağımm bıde şöle bişi var zamanın varsa yemeklerı kısık ateşte yavaş pişirmek lazım
ben bunu ramazanda yok saydım
en hızlıdan düdüklüden halledıom valla

yav zaman olsa zaten düdüklüyü aklımdan bile geçirmem ki böcüşüm, hani bir günde çok yemek yapıp dolaba atmak için ya da zaman gereken yemeği hemen yapabilmek için.

bu dediklerini eşime diyim tefal kullansın tencerelerde ne kadar düşünceli yardımcı hanımı var eşimin maşallah :)))

allah razı olsun senden valla eşin ne şanslı

mandışş sonuç ne zmn cıkcakk

nan kangam iyi güldürdün cinsiyet sanki testle belli olacak sıcaklar ve oruç çarptı seni kesin

he patronuna azıcık gülsen yav bak allahtan başka şey isteseymişin hakkat maşa maşa dedin eline geldi :))) güle güle kullan fazla kaçırma saçlarını yıpratma hee:)

kız esmer olduğundan bu renk de yakışmış gerçekten kıza. saçı da hoş doğal ben birkaç şey tutam mı ne düşsün istiyorum ama:) elbisesi falan fa açık renk daha çok açık renk düşkünü sanırım. ben beyaz pasta çiçek düşününce düğün geliyor aklıma daha çok, malum kıyafeti de renkli aldım heee sen çiçek de de (aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor :60)

çarşamba gelsın hemennn prenses olcekk nasılsa

prens de olsa kavalyem olur ileride fena olmaz hani ama mandişe de dediğim gibi gözümde canlandırıyorum kızıyla mandişi tin tin nene olmuş mandiş, hala ana kız geziyorlar alışverişte, orada burada. bir de genç kızlığa adım halleri geliyor gözümün önüne, mandişi ve eşini mum etmiş küçük cadı

kangam h geldın
valla kursa 2 gün gıttım sevmedım
trafık hocası otomobıl nedır dıye başlayınca sıkıldım kıtaptan aynı gıdıo tahtadan okuoo:)ılkyardımı geç
motorda bıraz ama onuda kendım çalışcam
dün bıde dıreksıon dersı aldım 2 saat ılk gün olmama rağmen hocam kesın geçersın süpersın dedıcok mutlu oldum cok güven geldı
kendıme ınanamadım ve tek elle kullandım sonundada eve kadr kendım getrdım aracı hatta hoca bı sonrakınden benı gıdeceğım yere bırak dedı ve onlar eşimle konuştu eşimde araçtaydı brakmadı yalnız ben sürdümmm

ayy oruç çarpmadıda normal sonçlar dımek ıstedım yaaçarşamba bellı olcek aklımda

Merhabalar kızlar..

Mandiş sabah sabah ne çok uğraşmışınız..Geçmiş olsun..Çarşamba cinsiyet öğrenilir umarım artık oğlunmu olacak netleşir.

Yorgun piyasadaki işler kötü..Zamanında maaş vermezler,çok çalıştırırlar mesai vermezler..Kullanır dururlar yani..O yüzden en azından içlerinden iyi olanını seçmek lazım.Eşimle ikimiz iş bakımından sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür.Seçilen değil seçen konumundayız artık.Yıllar sonra bu duruma gelmek sevindiriyor bizi..

Kendi işini kurmak istiyor ama maaşlı çalışmak (güzel bir işse eğer) daha mantıklı..İstanbuldaki işte şöyle..İstanbul merkezli bir firma..Eşim şuan oturduğumuz şehir ve çevre illerden sorumlu tek kişi olacak..Yarına kadar haber bekliyorlar..düşünüyoruz enini boyunu şimdilik..

Böcük bu mandiş kızım olacak derse çok gülecem.Sırf kızıyla flört etsin diye eğlan doğuracam hemen

bı taraftan tel bı taraftan sızanam yoğunmda az
neyse kurs bahanesıyle 5:30 da cıkıom şükür

boşver bende doğurcem heveslendımm

ilk konuyu es geçiyor ve değiştiriyorum hemen sılverline ocağı tüm parçaları orjinal şekilde yenileyerek getirdi biliyormusun :))) vee tüm parçaları değişmiş hepsi orjinal gıcırgıcır :))

değişik ilginç tarifleri seviyorum yorgun öyle sıradan şeyleri bilenenleri yapmak istemiyorum sıkılıyorumda zaten pilavdı çorbaydı klasik şeyleri hep başkasına yaptırıyorum orjinal tarifleri ddeneyip depoluyorum ondan birazda uğraşlarım hafızalarda kazınan şeyler olsun istiyorum zaten çoğu arkadaşım gelmeden önce der değişik neler yaptın diye hoşuma gidiyor işte :))

evet eşim çok şanslı :))

yorgun mesaj bırakıyorum ulaşıldığında okursun paptyalar çok şık durmuş :))

hahaaaa bende kendimi düşünemiyorum tüm gün saçıyla kıyafetiyle ne kokoş yaparım onu :)) neler alırım Allah bilir :)) zaten buz pateni yapmasını isterim ata binmesinide kurs kurs dolaştırırım :))

kangam budur olay işteee artık arada gelen araçlardan alır bahçede oradan oraya çeker pratik yaparsın yer varsa.
test kitapçıklarına bak döndürüp döndürüp aynı sorular çıkıyor zaten, sınav ne zaman bu arada?
he tek elle yaptırıyorsa baştan iyi hoca bak vitese böyle kolay alışırsın sonra 2 ele geçersin, yoksa hangi vitesteyim ben diye bocalayabilirsin başta, sevdim hocanı!:)

boşver, o zaman siz yine orada oturacaksınız anladığım kadarıyla di mi sen iş değiştirmeyeceksin. iş alanı çok önemli çok ihtiyaç duyulan, duyulacak meslek seçmek lazımmış benim gibi sevdiğin mesleği değil de çok şükür yine de sevmediğim iş olsa hiç çalışamazdım onu düşünüp teselli buluyorum

haha böcüküm erkek olacakki senin kızınla tenhalar da :)))))))))))))

benım kızım yapmaz laa

Merhabalar kızlar..

Böcük bu mandiş kızım olacak derse çok gülecem.Sırf kızıyla flört etsin diye eğlan doğuracam hemen

allah iyiliğinizi versin kızlar dağıldım burada

sen es geç geç, ben de bi geçicem sana bir daha duyarsam böyle hırpaladığını kendini

iz bırakan mandiş, yok valla 13/14 -25 yaş arası çok düşkündüm mutfağa ama hep pasta börek bayılırdım farklı farklı :26: hmm ben galiba şeker sorunuyla birlikte soğumuşum yav mutfaktan hakkaten tabii kendime yasak olan şeyleri hayatımdan çıkarınca farklı kulvarlara geçmişiz
bu arada bir gün yazlıkta komşumuzun kızı üniversitede o zamanlar ben ortaokuldaydım, işte şu pastayı yaptım falan aaa demişti o zaman sen rahat yemek yaparsın yalnız kalırsın burada da annenler yokken. aa olur mu yemek işi zor demiştim, ay yok yav klasik yemeklerin hepsine domates soğanı kavur ekle sebzeyi baklagili pişir hepsinin tarzı aynı kabarmama, hamur olma riski de yok demişti:)))

mandiş sen klasik yemekleri sıkıcı buluyon riski yok diye demek ancak ilginç tarifler olacak ki heyecan olsun olacak mı olmayacak mı diye he

kurslar konusunda fındığı özgür bırakırsın da o kendi içlerinde kalanları çocuğuna dayatan annelerden olmazsın, yok yav yapmazsın, yapmazsın özgürlük tanırsın di mi?:)))

benım kızım yapmaz laa

tabi sen yapmaz bilecen o yüzden tenhalarda hihihiiiii :))

oğlan oğlan ben hissediyorum boşver :))
hee doğurun doğurun ama benimki erkek :))

bı taraftan tel bı taraftan sızanam yoğunmda az
neyse kurs bahanesıyle 5:30 da cıkıom şükür

boşver bende doğurcem heveslendımm

anam kızlar size gaz vermiş gibi olmayım ama kız doğurcaksınız siz içime doğuyor oğlum flört edecek kızlarınızda iyi düşünün doğurmak için :))

yorgun oğlum böcükün kızıyla flörte geldiğinde sende kalır sen süsler böcükün kıznın yanına yollarsın boşver zaten burada onu da ben hallederim olurmu :)))

mucuks yorgun öpüyorum yanalarından

yok mutfağa düşkün değilim bir çeşit değişik oldumu yeter öyle herşeyi yapayım yok değil sofra şık dursun derdim birde iz bırakmak :)) gerçi herşeyi ilk defa birine deneyip sıkılıp bir daha yapmadığımdan deneme noktasıda misafir oluyor :))

yokkk yorgun ben her kursa yollarım gitsin beğendiğinde devam etsin beğenmediğine gitmesin ama hepsine bir el atsın hangisinin sevdiği ilgi alanı olacağını kendi belirlesin hani görerek değil yaşayarak bilerek karar versin seçim yapsın demek istediğim

hehe hazırlarım tabii buluşmaya arabayla götürürüm böcüşlerin o tarafa yorulmasın yollarsa saçı başı bozulmasın

40 kere diyince olur derler, mandiş hiç değilse bir 400 yere kere demiştim şimdiye kadar oğlum diye:)))

belli olsun da artık ona göre sevelim yav pot kırıcam diye korkuyorum kız deseme oğlan desem ayıp olacak fındığa

olmaz olmaz yorgun erkek de sen olmadı erkek gibi kız dersin kıvırma pozisyonu var kız gibi erkek demek olmuyorda erkek gibi kız oluyor :))

haahahaaa böcük duy duy özel arabayla gelecek buluşmaya kızını alıp alıp gidecekler sen okulda sanacan hahaaa çok hoşuma gitti bu yorgun yanlız böcük bu sinirle çocuk maocuk yapmayacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…