Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hocam ıyı yaa mudahale etmıoo pek arada gaza basıommm hız yok deıl mı dıoo :)anam dıomm pardonnn
bıdaha etmeyımde canavar yönüm cıkmasın

benım kızım edeplı yapmaz nereye gıdersede ben götururum arabaylannn

oo kangama bak saf değiştırıoo
yazdım bunu

yapmıom len hakket vazgectım olmadı senınle ilişkimi kescem
evlat bu herşeye değer

Allah sağlıklı versınde kzım olsun cok ıstıomm hemde cok
mını mını eteklerrr tokalar falann ayy ne güzel

öncekı gün kuzenın karısını görduk ben tanıyamadım
öle kılo almışkı ınanamadımbıde eltısıne gülerdı ayy yağlar fırlamış her yerde cocukta büyümş maşallah 4 aylık falan sanırım
ama cok huysuz erkek yaa hep huysuz oluolar:)
cocuk bıde ınsan görmemış ya dokunsan ağlıoo
ben tanımadım hıc eşim olmasa gelın gördude tanımadı derlerdıhalamın gelını kendısı konuşmuokk
bebesı oldu altın aldım gtcem açmadı telı hemde ıyıdı aramız sonra eşim gttı amcaoğluyla neymış kaynanası(halam)ıstemıyormuş len 30 yaşında garusun başkasımı karar vercek kımle konuştuğuna
neyse daha ı bı altın kenarda duruoo
bu eşimin tarafı cok kopuk bırbırınden aıle kavramı akraba kavramı hıc yok
bız valla ne edersek edek geçemeyız bırbrımızden

hıhııı evet evet haklısın dimi ya hımm böcükk sen öyle san arka kapılar ne güne duruyor :)))

benimle ilişkini kessen ne olacak oğlumla kızının ilişkisini kesebilecekmisin :))

evet yaa ne güzel kokoş oluyrlar birde bembeyaz topalak oldumu oyy ısırırım onu ben

aman böcük bir altın cebinde kalmış iyikide açmamış telini bak kardasın

kızlarrr günaydın mutlu günler

dün akşam tahlil sonuçlarıma baktım diyet diyet diye diye şekerim alt sınırın altına düşmüş en az 70 olması gereken şeker bende 62 olmuş tansiyonum düştü diyip ölçtürüyordum normal çıkıyordu sanırım şeker düşmesinden :)) azcık çikonat yemeliyimmmm yuppiiiii

Günaydın mandiş

Sen bu abartı olayından vazgeçmelisin mandiş.Ya hep ya hiç değil..Kararınca yiyeceksin

Günaydın mandiş

Sen bu abartı olayından vazgeçmelisin mandiş.Ya hep ya hiç değil..Kararınca yiyeceksin

yok boşver tahlil olmadan önce yemiştim zaten ama neden düştü bilmiyorum doktora sorayım bünye alışık ya hep tatlıya azcık bile kesince böyle düştü demekki :))

yok boşver tahlil olmadan önce yemiştim zaten ama neden düştü bilmiyorum doktora sorayım bünye alışık ya hep tatlıya azcık bile kesince böyle düştü demekki :))

Demekki sen tatlı olmadan yaşıyamazsın.Tahlillerin öyle gösteriyor..

Hadi yine iyisin.Tıp bile senin yanında

evet yaaa bunu hep anlatoyrum ama kimse beni anlamak istemiyordu bakk resmi belgelerle konuşuyorum ben :)):):)

Bu sayede tescillendi işte

Bu sabah uyanınca eşime dedimki sabah olmuş
ee dedi ne olmuş..Sabah olmuş baksana dedim ben sahura kalkmadımki
İlk defa başıma geldi.Bakalım nasıl geçecek bugün

uuuu kötü olmuş günlerde uzun uyumaya bak sen boşver en çok vakit öyle geçer

ne şanslısın len
ye tatlıyı getr aslıyı

önce güldüm sonra jeton düştüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…