olmaz olmaz yorgun erkek de sen olmadı erkek gibi kız dersin kıvırma pozisyonu var kız gibi erkek demek olmuyorda erkek gibi kız oluyor :))
haahahaaa böcük duy duy özel arabayla gelecek buluşmaya kızını alıp alıp gidecekler sen okulda sanacan hahaaa çok hoşuma gitti bu yorgun yanlız böcük bu sinirle çocuk maocuk yapmayacak :))
kangam budur olay işteeeartık arada gelen araçlardan alır bahçede oradan oraya çeker pratik yaparsın yer varsa.
test kitapçıklarına bak döndürüp döndürüp aynı sorular çıkıyor zaten, sınav ne zaman bu arada?
he tek elle yaptırıyorsa baştan iyi hoca bak vitese böyle kolay alışırsın sonra 2 ele geçersin, yoksa hangi vitesteyim ben diye bocalayabilirsin başta, sevdim hocanı!:)
allah iyiliğinizi versin kızlar dağıldım burada
tabi sen yapmaz bilecen o yüzden tenhalarda hihihiiiii :))
oğlan oğlan ben hissediyorum boşver :))
hee doğurun doğurun ama benimki erkek :))
anam kızlar size gaz vermiş gibi olmayım ama kız doğurcaksınız siz içime doğuyor oğlum flört edecek kızlarınızda iyi düşünün doğurmak için :))
yorgun oğlum böcükün kızıyla flörte geldiğinde sende kalır sen süsler böcükün kıznın yanına yollarsın boşver zaten burada onu da ben hallederim olurmu :)))
hehe hazırlarım tabii buluşmaya arabayla götürürüm böcüşlerin o tarafa yorulmasın yollarsa saçı başı bozulmasın
40 kere diyince olur derler, mandiş hiç değilse bir 400 yere kere demiştim şimdiye kadar oğlum diye:)))
belli olsun da artık ona göre sevelim yav pot kırıcam diye korkuyorum kız deseme oğlan desem ayıp olacak fındığa
olmaz olmaz yorgun erkek de sen olmadı erkek gibi kız dersin kıvırma pozisyonu var kız gibi erkek demek olmuyorda erkek gibi kız oluyor :))
haahahaaa böcük duy duy özel arabayla gelecek buluşmaya kızını alıp alıp gidecekler sen okulda sanacan hahaaa çok hoşuma gitti bu yorgun yanlız böcük bu sinirle çocuk maocuk yapmayacak :))
hocam ıyı yaa mudahale etmıoo pek arada gaza basıommm hız yok deıl mı dıoo :)anam dıomm pardonnn
bıdaha etmeyımde canavar yönüm cıkmasın
benım kızım edeplı yapmaz nereye gıdersede ben götururum arabaylannn
oo kangama bak saf değiştırıoo
yazdım bunu
yapmıom len hakket vazgectım olmadı senınle ilişkimi kescem
evlat bu herşeye değer
Allah sağlıklı versınde kzım olsun cok ıstıomm hemde cok
mını mını eteklerrr tokalar falann ayy ne güzel
öncekı gün kuzenın karısını görduk ben tanıyamadım
öle kılo almışkı ınanamadımbıde eltısıne gülerdı ayy yağlar fırlamış her yerde cocukta büyümş maşallah 4 aylık falan sanırım
ama cok huysuz erkek yaa hep huysuz oluolar:)
cocuk bıde ınsan görmemış ya dokunsan ağlıoo
ben tanımadım hıc eşim olmasa gelın gördude tanımadı derlerdıhalamın gelını kendısı konuşmuokk
bebesı oldu altın aldım gtcem açmadı telı hemde ıyıdı aramız sonra eşim gttı amcaoğluyla neymış kaynanası(halam)ıstemıyormuş len 30 yaşında garusun başkasımı karar vercek kımle konuştuğuna
neyse daha ı bı altın kenarda duruoo
bu eşimin tarafı cok kopuk bırbırınden aıle kavramı akraba kavramı hıc yok
bız valla ne edersek edek geçemeyız bırbrımızden
kızlarrr günaydın mutlu günler
dün akşam tahlil sonuçlarıma baktım diyet diyet diye diye şekerim alt sınırın altına düşmüş en az 70 olması gereken şeker bende 62 olmuş tansiyonum düştü diyip ölçtürüyordum normal çıkıyordu sanırım şeker düşmesinden :)) azcık çikonat yemeliyimmmm yuppiiiii
Günaydın mandiş
Sen bu abartı olayından vazgeçmelisin mandiş.Ya hep ya hiç değil..Kararınca yiyeceksin
yok boşver tahlil olmadan önce yemiştim zaten ama neden düştü bilmiyorum doktora sorayım bünye alışık ya hep tatlıya azcık bile kesince böyle düştü demekki :))
Demekki sen tatlı olmadan yaşıyamazsın.Tahlillerin öyle gösteriyor..
Hadi yine iyisin.Tıp bile senin yanında
evet yaaa bunu hep anlatoyrum ama kimse beni anlamak istemiyordu bakk resmi belgelerle konuşuyorum ben :)):):)
Bu sayede tescillendi işte
Bu sabah uyanınca eşime dedimki sabah olmuş
ee dedi ne olmuş..Sabah olmuş baksana dedim ben sahura kalkmadımki
İlk defa başıma geldi.Bakalım nasıl geçecek bugün
uuuu kötü olmuş günlerde uzun uyumaya bak sen boşver en çok vakit öyle geçer
6.30da evde oluyorum yemek hazırla derken uykuya vakit kalmıyorki
işyerinde kestir azcık boşver :)
kızlarrr günaydın mutlu günler
dün akşam tahlil sonuçlarıma baktım diyet diyet diye diye şekerim alt sınırın altına düşmüş en az 70 olması gereken şeker bende 62 olmuş tansiyonum düştü diyip ölçtürüyordum normal çıkıyordu sanırım şeker düşmesinden :)) azcık çikonat yemeliyimmmm yuppiiiii
Bu sayede tescillendi işte
Bu sabah uyanınca eşime dedimki sabah olmuş
ee dedi ne olmuş..Sabah olmuş baksana dedim ben sahura kalkmadımki
İlk defa başıma geldi.Bakalım nasıl geçecek bugün
işyerinde kestir azcık boşver :)
ne şanslısın len
ye tatlıyı getr aslıyı
önce güldümsonra jeton düştüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?