İnşallah canımçok teşekkür ederim Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
sel h geldın cnmm
kızlarrr günaydın mutlu günler
dün akşam tahlil sonuçlarıma baktım diyet diyet diye diye şekerim alt sınırın altına düşmüş en az 70 olması gereken şeker bende 62 olmuş tansiyonum düştü diyip ölçtürüyordum normal çıkıyordu sanırım şeker düşmesinden :)) azcık çikonat yemeliyimmmm yuppiiiii
Günaydın mandiş
Sen bu abartı olayından vazgeçmelisin mandiş.Ya hep ya hiç değil..Kararınca yiyeceksin
yok boşver tahlil olmadan önce yemiştim zaten ama neden düştü bilmiyorum doktora sorayım bünye alışık ya hep tatlıya azcık bile kesince böyle düştü demekki :))
ye tatlıyı getir aslıyı bayıldım buna
hakkaten ya hep ya hiç mi oldun sen yoksa fındık içeride taklalar atmaya başladı da senin şekerini harcayıp düşürüyor mu?:))) tahlilden ne kadar önce yemiştin tatlı deyiver bakim bana prof yönüm konuşsun
yok yok senin o kadar kıstığına inanmam ben fındık harcamış kesin şekerini:)))
ben de öyle düşündüm bir an ama mandişin adı bile şeker içeriyor baksana
mandiş dr.a danış sen yine bir tatlı yedikten 2-3 saat sonra çok düşünce de iyi değil çünkü, hani tatlıya yüklenme birden diye diyorum hem hamile olunca belki bebekten dolayı normalin dışında çıkıyordur dr amca/teyze aydınlatsın bizi
kangam altın yanına kar kalmış boşversene allah aşkına, kardasın işte
kızlar dün pazardan börülce aldım, ilk defa evde yapacağım bayılıyorum tadına tatiller ege'de olduğundan genelde hep tatilde yiyorum ist.da yapalım diyorum, annem anlamıyorum iyisini diyordu dün tam yaşlı bir çift alıyorduk, dedik iyi mi bu hep burdan alıyoruz dediler eve ilk defa börülce girdi çok heyecanlıyım, aşağıdaki gibi salatasını yapıcaz, harika oluyorama limonlu sirke sevmem ben sadece piyazda yerim sirkeyi. bir de limonlusunu yiyoruz zaten tatilde harika oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/salatalar/381248-taze-borulce-salatasi-resimli.html
yanlız bizde derlerki ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))
akşam bir kavanozun dibinde kalmıştı onu yedim 6 kaşık filan 3 tane filan nuska armut şeftali :)) sabahta tahlil oldum hee beyaz ekmeği kıstım prinç pilavını azalttım bilginize :))
kısamamki yorgun mümkün değil:))
soracam geçen ağrı olduğunda rapor aldığımdada düşük tü şekerim sınırdaydı yani 73 dü
neeeeeeeeeee yorgun sendemi yemek içmek paylaşıyorsun buralarda hamiş var burada hemde 10 a yakın kilo almış obur hamiş
yanlız bizde derlerki ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi :)))
akşam bir kavanozun dibinde kalmıştı onu yedim 6 kaşık filan 3 tane filan nuska armut şeftali :)) sabahta tahlil oldum hee beyaz ekmeği kıstım prinç pilavını azalttım bilginize :))
kısamamki yorgun mümkün değil:))
soracam geçen ağrı olduğunda rapor aldığımdada düşük tü şekerim sınırdaydı yani 73 dü
neeeeeeeeeee yorgun sendemi yemek içmek paylaşıyorsun buralarda hamiş var burada hemde 10 a yakın kilo almış obur hamiş
Pardon ama yuh dicem mandiş 10 kilo çok almışsın
Pardon ama yuh dicem mandiş 10 kilo çok almışsın
normali hakkı işte böcüşüm süper bulmuş ama aslıyı
boşan da semerini derler bizim burada da bilir misin mandiş
bak hamileleri bilmem ancak bende olan durum şu çok karbonhidratlı yiyince şeker yükseliyor ve ne kadar yükselirse de sonra o derece düşüyordu 43 lere falan yani düşün. o yüzden ne kadar tatlı yedin diye sormuştum ama bu genelde tatlıları yedikten 3-4 saat sonra bu hale geliyor sende epey saat olmuş normale dönerdi sanırım sabaha kadar. dr un yorumlarını bekliyoruz efenim...
ya bu saqğlıklı yemek, salata yahu keşke böyle beslensen
mandişin planları çocuğu iyi korumak için narin fücudunda yağ yastığı pardon hava yastığı oluşturmak kontrollere ve sonra da doğuma yuvarlanarak yetişmek hani trafik falan olursa diye
evet çok sel ama nasıl oldu ben çözemedim :))
ayy çok güldün yuvarlanma konusunda yorgun sen çok yaşa emiii
böcük değil boşver bulmuş aslıyı tatlıyı
ama ama hepsi doğal gıdalar yorgun uzun zamandır sanırım düşük şekerim kendimde anlıyorum zaten göz kararmasından filan
sağlıklı mağlıklı hem oradan tarif ver hemde bana yollama oldumu kargola hemen yorgun akşam yap sabah kargoya ver acilinden olsun akşama elimde olsun :))
Ben değil böcük buldu.
Bu sözün mucidi o
ya kendi zorluk çekecek vallanormali hakkı işte böcüşüm süper bulmuş ama aslıyı
boşan da semerini derler bizim burada da bilir misin mandiş
bak hamileleri bilmem ancak bende olan durum şu çok karbonhidratlı yiyince şeker yükseliyor ve ne kadar yükselirse de sonra o derece düşüyordu 43 lere falan yani düşün. o yüzden ne kadar tatlı yedin diye sormuştum ama bu genelde tatlıları yedikten 3-4 saat sonra bu hale geliyor sende epey saat olmuş normale dönerdi sanırım sabaha kadar. dr un yorumlarını bekliyoruz efenim...
ya bu saqğlıklı yemek, salata yahu keşke böyle beslensen
mandişin planları çocuğu iyi korumak için narin fücudunda yağ yastığı pardon hava yastığı oluşturmak kontrollere ve sonra da doğuma yuvarlanarak yetişmek hani trafik falan olursa diye
ama ama hepsi doğal gıdalar yorgun uzun zamandır sanırım düşük şekerim kendimde anlıyorum zaten göz kararmasından filan
sağlıklı mağlıklı hem oradan tarif ver hemde bana yollama oldumu kargola hemen yorgun akşam yap sabah kargoya ver acilinden olsun akşama elimde olsun :))
ya kendi zorluk çekecek valla
Kontrol etmeye çalış kendini mandiş normalde bu aya kadar 5-6 kilo alman gerekirmiş
haşladım sosunu döktüm çektirdim sabah veriyorum kargoya patron
sen tansiyonum normal diyince demişimdir belki de sana mandiş, aynen tansiyonu düştü sanıyo insan, ama tansiyon normal halbuki şeker oynuyor o arada. ama yükselirken de göz kararabiliyor sonra düşüşe geçince de, ya ben safım ya da anlaması biraz zaman alıyor, he ama bak çok düşerken eller titriyor püf noktası
ee tabii ya fındığı yetiştireceksin dr.a yuvarlana yuvarlana
yarın büyük günay yarın bile değil bugün çarşamba oldu bile
selam garular ve garucuklarnasılsınız bakemm
len benım sözüm o içime doğdu aslımız olcek olıursa aslı koyarsın artık isim anası ben
mandış çamış gıbım yemışsın len ama durdu sanırım kılo sorunun demı he de nolur he de
kangam öpüom senı
dün arkadaşımm cnm cığerım 91 almış kpss den ınş bu yıl atanır yaakuzum
dün görümcekle konuştuk kadır gecesı dıye ıstedı benı bende hıc bişi yokmş gıbı normal eskısı gıbı sıcak konuştum sevıom görumcekı ama yanlışlarını ılk buluşmada dıycem bıdaha yapmasınn
yatak odama cocuklarını sokmasın kendı ve kocası yatağıma uzanıp yatmasın
kocası atletle dolaşmasın yerlerde yuvarlanmasın
anası ve kızkardeşi ıle ılgılı haberlerı bızı haberdar edıp huzursuz etmesın
herkes dıoğurduğuna sahıp cıksın ....falan dıycemm
şafak 2gelsın cuma
bugun kuaföre gtcem randevum yarındı ama yarın motor dersı var azcık eksığım var gıdem bakem sararsa derste kalırım olmazsa cıkarım dıom
yoksa yarın mı gtsem kuaföre ama aklımda derste kalır
bılemedım
en ıyısı bugun gıdem 2 günde kıllanmam herhal
yarında kurs cuma zaten yoğunmm hazrlan iş koce derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?