Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şey kem küm boşver arkası dönüktü tam bişiy söyleyemem dedi tam görmem gereken yerde kordon var ve arkası dönük kafa yapısına göre sadece .. gibi görünüyor ama kesin diyemem dedi yani belli değil göstermedi

Allah kabul etsin boşver

kuaför işi benimde var kaş için sadece :))

Ney gibi görünüyormuş mandiş desene..
Ne inatçı çıktı ama göstermedi bi türlü

Ney gibi görünüyormuş mandiş desene..
Ne inatçı çıktı ama göstermedi bi türlü

boşver oğlak burcu olacak ya inadını şimdiden gösteriyor ee anne karadenizli baba adanalı onlarda inat birazda genlerde geliyor düşün artık bizimki doğduğunda bile açmazsa bacaklarını şaşmam he :)))

yaa anla işte boşver dilim varmıyor demeye korkuyorum ne gibi olduğunu demeye oğluşum diye yırttım kendimi buralarda şimdi nasıl diyim :)

aslı geliyor desene

he öle cnm Rabbımbzmasın ınş
bayramdan sonrada ay sonuda ınş güzel haberler gelır onu beklıom sonrada ehlıyetten geçersem deme keyfımee

nyse buna şükür 10 da cok fazla deıl cnm

ınş cnm atanır cnm arkadaşım o benım kardeşten öte yaa can o can
onunla cok anımız var 19 yıl aynı ap.otrduk kardeşten öteız
hatta ben 4.kat o 7.kat sevdığımız cocuklarda 2.katta oturuyordu kardeşlerdı
sonrasını sorma ama hep geçmişimde o var cok sevıom arkadaşımı bıde sızlerı tabısı

evt ama o dıokı mat.bölümü mezunu ondan cok alanlar varmış ıstedıklerını yazmış hatta bızım ilçe(anamların ora)şark mıdır nedır o yer gecıo ınş oraya cıkar eve yakın
doğu gıb bzım ora herkes var yaa
bıde son şans doğu işte

ctesı sıra cok olurlaa
bende bugun gtcem cok sıra varmış zaten diğer gunlerde gıdemem cuma en güzelı ama kız tek yormım hem bugun keyıfle genış genış takılırık

bendemıştımmmm demıştımm

ermişimde haberım yok
aslı koycen demı bak isim anasıyımmm karışmam

böcük malesef aslı koymayı düşünmedim eski Türk adı olsun kısa olsun anlamı güzel olsun pek duyulmamış piyasada olmayan olsun soy adımıza uysun gibi maddelerimiz var :)

Böcük hemen bir oğlan doğurum mandişin kızının peşine takıyoruz.

benim oğluşum döver sizin oğluşlarınızı

hahayy ben genede aslı dıycem onaa
neyse ınat etmem ama kız olsunda
ama böcük doktor kesin demedi görmedide zaten belkide oğlan

kızlar göstermıo zatenn ne kadar tanıdığım varsa öle
yanı senın aslı yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…