sel doktor dediki normalde 10 kilodur tüm hamilelik boyunca ama türk kadınlarına 15 kilo diyoruz pastacı böğrekçidir bizim bacılar diyor :) sen de çok almışsın az az sık sık ye kalk dolaş diyor oturmatestleri söyledi davn sendromu tespiti filan ben aldırmayı düşünmüyorum Allah geldi ne geldiyse sağlıklıda olsa sonradan bir şey gelebilir aldırmayı düşünmüyorum dedim o zaman teste gerek yok boşuna uğraşma hastanelerde dedi
öğlene elimde desene tamamdır yorgun :))
ellerim titriyor evet ama normaldede titrektir şeker konusundada bir sonraki ay şeker yüklemesi yapılacak ozaman belli olacak herşey rahat ol içini sıkma şimdi normal dedi herşey
plesenta aşağıda değil dedi sadece yan duruyor bel kasık ağrıları ondan oluyor
şreke benziyor dedim doktora kahkayı patlattı :)))
Ney gibi görünüyormuş mandiş desene..
Ne inatçı çıktı ama göstermedi bi türlü
boşver oğlak burcu olacak ya inadını şimdiden gösteriyor ee anne karadenizli baba adanalı onlarda inat birazda genlerde geliyor düşün artık bizimki doğduğunda bile açmazsa bacaklarını şaşmam he :)))
yaa anla işte boşver dilim varmıyor demeye korkuyorum ne gibi olduğunu demeye oğluşum diye yırttım kendimi buralarda şimdi nasıl diyim :)
heh tamam dr sorun yok dediğine göre sen aynı dikkatli beslenmeye devammm yani hani ekmeği azalttındı falan yanlış mı hatırlıyorum
aldın mı bakiiim börülcelerini, inşallah cılkı çıkmamıştır, kargo ofisine dayanır annem yoksa :)
oğlak inadı, mandişin işi çok zor çoook, ah kardeşimden biliyorum
dilin varmıyor heeevalla erkek olursa ayrı kız olursa apayrı :) ah öldüm gülmekten kızlar kız-erkek atışmanızı fındık da hissediyorsa amma gülmüştür, hee mandiş demişsin ya yan diye, yan gellip yatıyor osman olmasın sakın bizim fındık?:)))
azalttım azalttım yorgun ekmeği bir iki dilim okadar kan değerlerim düşük ilaçlarımada özen göstermem lazım :)
oooo börülceyi dün akşam mideye bir yerleştirdim sorma yorgun elerine sağlık çok ta güzel yapmışsın hımmmm çok çok teşekkür ederim akşam yedim o kadar hala var bu akşamda yiycem
evet oğlak inadı evet yaa akşam arkadaşıma gittik kızı var tam cadı kalkarken bırakmadı bizi gitti oturdu arabaya kapıyı kapattı kilidine kapattı inmez teyzeme geçecektik oradan dedim dönüşte bırakırız bizede alıştırma olsun :) anam anam dedim ben neden çocuk yaptım dakika durmuyor peşine yetişemiyorum birde emanet heryeri dağıtcak teyzemin evide çok düzenli çocuk yok evde çocukta alışık oyuncakalr hep yerlerde başladı kendi evine benzetmeye götürdük annesine dedim yok istemem bir daha verme çocuğunu ama yine kaçamıyoruz ki arkamızdan nasıl ağlıyor tele diyor ban teyze diyemiyor döndük aldık az daha bakkala filan oyaladık bıraktık
evet evet osman yorgun kesin osman :)) zaten kız olursa hemen arkasından bir erkek daha yapacam boşverin kızı boşta kalmasın :)
doğunca resmini çekip koyacam size bakın size kanıt diye hıh
Ben senin kızın hemen arkasına oğlan yapacam.Senin kızı boş bırakırmıyız annesi :)
Günaydın kızlar...
Oğlaklar inatçı falan dediniz ya düşündümde ne kötü çocukluk yaşamışım ben demekki abimde ablamda oğlak benim.Neler çektirdilerki bana hafızamdan silmişim hatırlamak istemiyorum
beklıokkk
len hakket karg mu yaptın sende yedınn
sel doktor dediki normalde 10 kilodur tüm hamilelik boyunca ama türk kadınlarına 15 kilo diyoruz pastacı böğrekçidir bizim bacılar diyor :) sen de çok almışsın az az sık sık ye kalk dolaş diyor oturmatestleri söyledi davn sendromu tespiti filan ben aldırmayı düşünmüyorum Allah geldi ne geldiyse sağlıklıda olsa sonradan bir şey gelebilir aldırmayı düşünmüyorum dedim o zaman teste gerek yok boşuna uğraşma hastanelerde dedi
öğlene elimde desene tamamdır yorgun :))
ellerim titriyor evet ama normaldede titrektir şeker konusundada bir sonraki ay şeker yüklemesi yapılacak ozaman belli olacak herşey rahat ol içini sıkma şimdi normal dedi herşey
plesenta aşağıda değil dedi sadece yan duruyor bel kasık ağrıları ondan oluyor
şreke benziyor dedim doktora kahkayı patlattı :)))
ohh valla ellerıne sağlık kangamınnnn
sanada yarasın mandış:)hanımm prensesede yarasın
sel senınde oğln olcek içime doğdu sonra mandışın kızını alıp alıp gezcek
Ben kızım olsun.Saçlarına tokalar takayım.Cici cici giydireyim.Takayım koluma gezeyim istiyorum..Bakalım hamile kalırsam cinsiyeti ne olacak
olsun olsun kızın olsun ya mandişinki ni ya seninkini alırız oğluşuma :)
Ya sen bu ay hamile kalmak istiyordun değil mi nasıl gidiyor
Ağustos ayı diye düşünüyoruz ama bakalım olcakmı hemen ..
İyi de sen bütün hamilelik boyunca alman gerekn kiloyu 3 ayda almışsın
Bende tam tersi veryorum ama...
Bizde salı günü kontrole gittik 1,62 cm olmuşuz kolumuz bacağımız çıkmış artık Kalbi öyle güzel atıyor ki maaşallah. Ayyy 15 Eylülde gidicez birdaha ki kontrole belki cinsiyetini öğreniriz 13 haftalık olucaz o azaman
Neyse benim oğlum olursa mandişin kızını alırız
ohh valla ellerıne sağlık kangamınnnn
sanada yarasın mandış:)hanımm prensesede yarasın
sel senınde oğln olcek içime doğdu sonra mandışın kızını alıp alıp gezcek
Ben kızım olsun.Saçlarına tokalar takayım.Cici cici giydireyim.Takayım koluma gezeyim istiyorum..Bakalım hamile kalırsam cinsiyeti ne olacak
olsun olsun kızın olsun ya mandişinki ni ya seninkini alırız oğluşuma :)
Ya sen bu ay hamile kalmak istiyordun değil mi nasıl gidiyor
Ağustos ayı diye düşünüyoruz ama bakalım olcakmı hemen ..
Ay olur inşallah 3. hamişimizde sen olursun ne güzel...
Rabbim aratmasın boşvercimmm
Oku beni mandiş kızım olsun
Ama senin kızınada yeğenlerim var.Facede resimlerini görürsün.İkisinde birbirinden yakışıklı
olmaz onların yaşalrı büyük yaşıtlarını bulsun onlar benimki sübyan daha hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?