Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

heh tamam dr sorun yok dediğine göre sen aynı dikkatli beslenmeye devammm yani hani ekmeği azalttındı falan yanlış mı hatırlıyorum

aldın mı bakiiim börülcelerini, inşallah cılkı çıkmamıştır, kargo ofisine dayanır annem yoksa :)

Ney gibi görünüyormuş mandiş desene..
Ne inatçı çıktı ama göstermedi bi türlü

oğlak inadı, mandişin işi çok zor çoook, ah kardeşimden biliyorum

dilin varmıyor heee valla erkek olursa ayrı kız olursa apayrı :) ah öldüm gülmekten kızlar kız-erkek atışmanızı fındık da hissediyorsa amma gülmüştür, hee mandiş demişsin ya yan diye, yan gellip yatıyor osman olmasın sakın bizim fındık?:)))

azalttım azalttım yorgun ekmeği bir iki dilim okadar kan değerlerim düşük ilaçlarımada özen göstermem lazım :)

oooo börülceyi dün akşam mideye bir yerleştirdim sorma yorgun elerine sağlık çok ta güzel yapmışsın hımmmm çok çok teşekkür ederim akşam yedim o kadar hala var bu akşamda yiycem

evet oğlak inadı evet yaa akşam arkadaşıma gittik kızı var tam cadı kalkarken bırakmadı bizi gitti oturdu arabaya kapıyı kapattı kilidine kapattı inmez teyzeme geçecektik oradan dedim dönüşte bırakırız bizede alıştırma olsun :) anam anam dedim ben neden çocuk yaptım dakika durmuyor peşine yetişemiyorum birde emanet heryeri dağıtcak teyzemin evide çok düzenli çocuk yok evde çocukta alışık oyuncakalr hep yerlerde başladı kendi evine benzetmeye götürdük annesine dedim yok istemem bir daha verme çocuğunu ama yine kaçamıyoruz ki arkamızdan nasıl ağlıyor tele diyor ban teyze diyemiyor döndük aldık az daha bakkala filan oyaladık bıraktık

evet evet osman yorgun kesin osman :)) zaten kız olursa hemen arkasından bir erkek daha yapacam boşverin kızı boşta kalmasın :)

Ben senin kızın hemen arkasına oğlan yapacam.Senin kızı boş bırakırmıyız annesi :)

Günaydın kızlar...

Oğlaklar inatçı falan dediniz ya düşündümde ne kötü çocukluk yaşamışım ben demekki abimde ablamda oğlak benim.Neler çektirdilerki bana hafızamdan silmişim hatırlamak istemiyorum

Ben senin kızın hemen arkasına oğlan yapacam.Senin kızı boş bırakırmıyız annesi :)

boşver benimki kız değil oğlan ben onu ameliyat ettircem bence sen yorulma yapma çocuk mocuk :))

bak işte oğlak gelin alınmaz kanıtı burada :))

beklıokkk

len hakket karg mu yaptın sende yedınn

ben yapmadım böcük yorgun kargoyla yolladı börülceyi saklama kabına koymuş strecle iyice sarmış bir kaç poşetede koymuş dökülür mökür diye sanırım vermiş kargoya dün geldi işte bende lüplettim

İyi de sen bütün hamilelik boyunca alman gerekn kiloyu 3 ayda almışsın
Bende tam tersi veryorum ama...

Bizde salı günü kontrole gittik 1,62 cm olmuşuz kolumuz bacağımız çıkmış artık Kalbi öyle güzel atıyor ki maaşallah. Ayyy 15 Eylülde gidicez birdaha ki kontrole belki cinsiyetini öğreniriz 13 haftalık olucaz o azaman

Neyse benim oğlum olursa mandişin kızını alırız

ohh valla ellerıne sağlık kangamınnnn
sanada yarasın mandış:)hanımm prensesede yarasın

sel senınde oğln olcek içime doğdu sonra mandışın kızını alıp alıp gezcek

Valla herkes öyle söylüyor hayırlısı olsun ben ayırmıyorum ama ilk oğlum olsun diye içimdende geçiyor :)

Ya böcük çok okuyamyorum geçmişi eşin ne zaman gidicek ya da gitti mi :)

Ben kızım olsun.Saçlarına tokalar takayım.Cici cici giydireyim.Takayım koluma gezeyim istiyorum..Bakalım hamile kalırsam cinsiyeti ne olacak

Ben kızım olsun.Saçlarına tokalar takayım.Cici cici giydireyim.Takayım koluma gezeyim istiyorum..Bakalım hamile kalırsam cinsiyeti ne olacak

olsun olsun kızın olsun ya mandişinki ni ya seninkini alırız oğluşuma :)

Ya sen bu ay hamile kalmak istiyordun değil mi nasıl gidiyor

maşallah maşallah inşallah görünür 13 haftalık gösterenler varda göstermeyen daha fazla :)

Neyse benim oğlum olursa mandişin kızını alırız

sellllllllllllllllllllllllllll benim kızım değil oğlum doğar doğmaz ameliyat ettircem hıh çekilin oğlan anneleri başımdan

böcükkkkkkkkkkkkkkk tetikleme kimseyi benim kızım yok demir parmaklıklar ardında tutarım yine bırakmam onu

evet pek te güzel yapmıştı ellerine sağlık kanganın

kız olacak boşver okuyup üfleyecem seni boy boy kızların olsun senin :)

olsun olsun kızın olsun ya mandişinki ni ya seninkini alırız oğluşuma :)

Ya sen bu ay hamile kalmak istiyordun değil mi nasıl gidiyor

sel boşver güzel hatun onun kızıda güzel olur onun kıznın peşine düş sen :)

Ağustos ayı diye düşünüyoruz ama bakalım olcakmı hemen ..

inşallah Allah aratmasın

Ay olur inşallah 3. hamişimizde sen olursun ne güzel...
Rabbim aratmasın boşvercimmm

Amin

Oku beni mandiş kızım olsun

Ama senin kızınada yeğenlerim var.Facede resimlerini görürsün.İkisinde birbirinden yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…