aman ne seninki doğunca en fazla 5 yaş olur aralarında
hiii az değil olmaz 5 yaş çok olmaz olmazzzz
Kızının evde kalmasını istiyorsun anladım ben tamam.
mandişinki tam gösterene kadar bu çekişme bitmez
sel seninki de koç oluyor sanırım onların da inadı fena değildir haniseninkide göstermemek için inat edebilir
mandişim afiyet, şifa olsun. örnek olsun sana bak hem sağlıklı hem hafif di mi, gazete kağıtlarını garipsememişsindir umarım annemin fikriydi eski toprak ne de olsa, sıcaktan etkilenmesin diye
kangam fena sardık yarın yine yapacağım annem yine almış
boşver, 5 yaşa fazla diyor mandiş ne iş yav, ben hata mı ettim 6 yaş var benimkiyle aramda
günaydın kızlar
ayy bugun yola cıkıoksağ salım ulaşalım ınş
şimdıden ıyı bayramlar kızçeler
bugun ortalığı toplayımmmm
Yorgun sen bakma mandişe ben oğlum olmasa yeğenimle yeğenim olmasa arkadaşlarımın çocuklarından biriyle alacam kızını :))
(Mandiş beni dövmeye gelecek birazdan.Kapı çalarsa ben açmayayım bari)
evet kızlar, nişan alışverişinde akıllandım, şimdiden alıcıları açtım hiç bakmazdım gelinlik topiclerine bakar oldum, arada detaylara rastlayabiliyor insan gerçekten de. bir dosya açtım oraya cop paste yapıyorum şimdiden
bu arada bir topicte şu mesaj dikkatimi çekti.
kuzum gelinliğin gayet güzel, duvağın böylede güzel olmuş ama hacim dersen iki duvak yaptır alttaki uzun üstteki kısa olsun benm bir arkadaşım yaptırdı süper oldu.
aklımda kesin hiçbir karar yok yani modelleri deneyip üzerimde görmem gerekecek, zira nişanlık ararken akıllandım üzerimde görmeden modellere bakmanın hiçbir anlamı yokmuşama olur da hacimli duvak istersem bunu kenarda tutayım.
Yorgun sen bakma mandişe ben oğlum olmasa yeğenimle yeğenim olmasa arkadaşlarımın çocuklarından biriyle alacam kızını :))
(Mandiş beni dövmeye gelecek birazdan.Kapı çalarsa ben açmayayım bari)
Ah yorgun o topiclere girmeye gör..Bu dönemlerde çıkamıyorsun.Kim ne yapmış ben ne yapayım derken resmen beynin kocaman oluyor.Sonra görüp beğendini alıveriyorsun :)
Düğün tarihi bellimi
Gelinliği kabarıkmı istiyorsun..
Benimki kabarık değildive çok beğenilmişti.Dün akşam dolabı toplarken ah dedim giyecem yine seni :)) Evde dolaşacam biraz hevesimi alamadım yahu
iyi yolculuklar böcüşüm, güle güle gidin güle güle gelin, memlekete gidiyordunuz di mi? yav bırak dağınık kalsın ortalık, he yoksa ofisi mi toplayacaksın?
İyi yolculuklar böcük..
Güzel günler seni bekler
yok yok daha çoook var ondan dedim ya şimdiden yavaştan bakmaya başladım diye altı üstü bir elbiseyi bulana kadar bile göbeğim çatladı nişan için sonra nikah yaklaşınca stres olmayayım yavaştan topiclere bakayım dedim, bu detay duvak hakkında mesela günün piyangosu oldu:)
ben tarlatansız gelinliklere sıcak bakıyorum ama olur da kabarık görüp çok hoşuma gider bilemiyorum, belki daha yeni şeyler bile çıkar 2014 te daha çook var, he ama kenarda bilgiler biriksin olur da erkene alma durumu olursa hazırlıklı olmalı di mi
kırık beyaz ya da beyaz, ama krem rengi olmayacak onu biliyorum bir de:) çünkü tenime gitmiyor ve istemem de açıkçası. ha kimine o renk çok yakıştığından gerçekten güzel duruyor.
benim hayatımda hiç onda şu var bende de olsun düşüncem olmadığından o konuda rahatım boşver, kendi zevkim, isteğime göre aradığım için hep sorun yaşıyorum zaten millette olanı beğensen piyasada kolay buluyorsun aslında:)
ama böyle detaylar bak 2 duvak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ha belki ihtiyacım olmaz orası ayrı ama ihtimalleri bilmek güzel:)
sağol cnm
kangam tarlatınsız gelınlığe o kadar kabarık duak bence hoş olmaz yaa bende eğer bıdaha gelınlık gysem ınanılmaz kabarık ıstıyom nedenseböle tül tül oluyorya kabarık cok hoşuma gıdıo
benımkı cok kabarık deıldı genede hoştu şimdıkı gelınler cok zevksız benım zamanıma göre yada bana öle gelıyy
ama çift duak hoş olurda gelınlık duz ıse bılmem olur mu
2014 mü çok varmış.
Benim gelinliğim kabarık değildi ama tarlatan vardı.Çok içime sinmişti.Ben süsten püsten pek hoşlanmamda..Kırık beyazdı gelinliğim.
Onun şuyu varmış bendede olsun değilki mesele.Birinin gelinliğini beğeniyorsun mesela aa bu tarz olabilir diyorsun.Ama gelinlikçiye gidip katologları karıştırdınmı fikrin değişebiliyor.Bunu kastetmiştim ben..
Duvak konusundada kuaför veya gelinlikçi yönlendiriyor.Tabi bilmek orda şöylede olabilir demek ayrı güzel..
Benim duvağımı çiçeğimi kuaförüm seçmişti..Saç modeline göre..
Mesela benimde 2 duvağım vardı.Biri uzundu yerde sürünüyordu.Saçımdaki ayrıydı.(Kuaförümün fikriydi bu) ama uzun duvak başıma bela olmuştu koluma sarmıştım düğün sırasında.
kangam kesin kararım olmadığından zaten daha çok var hani olursa kabarık alırsam diye her farklı bilgiyi topluyorum işte:) he bir de kabarık olmayan ama hacimli de olabilir nasıl anlatayım yani cansız böyle tülbent asmışın gibi değil de, anladın sen onu:)
ben zamanında kabarık giydim kangam, çok da yakıştı, ondan dolayı hem farklı olması açısından hem daha modern geliypr kabarık olmasın diyorum ama dediğim gibi çok beğendiğim bir model olursa olur da yine kabarık olabilir farklı model olacağı kesin ama
benim isteğim 2014 tabii birilerine kalsa hemen hatta kaç sene önce olabilirdi. neyse üzerime çok gelmiyor şimdi ama yine de çok yaa diyip duruyor arada havaya bakıyorum ben de duymazdan geliyorumya kızlar 2013 ya bir de aman 13 e hani takılmam normalde ama iş evlilik olunca hep 13 ü hatırlamak istemiyorum yav :26: neyse ben yine de büyük konuşmayayım olur da erkene alırız falan aklımdan sileyim şu 13 takıntısını. biliyoz yani gavurların takıntısı falan ama insan böyle önemli konu olunca takılıyor valla
He anladım boşver, yok hani topiclerde de çevremde de çok gördüğümden şu şunu yapmış bu bunu derken sıyırıyor millet. Benim evlenmem nişandan daha kolay olabilir ama çünkü düğün değil nikah olacakhe sonrası için bir yemek falan planlanırsa da damat bey düşünsün onunkiler gelecek istanbul dışından çünkü ve akraba bizde yok onlarda var benim için nikah yeterli o yüzden duvak da her türlü katlanılır sorun olmaz
Ben ilk girdiğim gelinlikçiden beğenmiştim zamanında, duvak falan da orada halledilmişti kuaför sonradan girdi işin içine yani. dediğin gibi ihtimalleri bilmek önemli sonuçta.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.
sağ olasın fazla teferruatta gözüm yok zaten en sadesinden hallolsun her şey, beni yormadan, germeden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?