ay ben hep keşke her yıl evlensemde her yıl değişik model gelınlık gıysem o kadar harıkalar varkı ınsanın başı dönuootabı not eşimle evlenem gene
benım duvak cok uzun deıldı gelınlık kuyruklu o da orda bıtıyordu sanırım nıkah olduğundan başıma hıc dert olmadı varlığını bıle o heycanla hıssetmedım
arada ızlıom nıkahı 1,5 saat gecıkmelı başladı nasıl bı telaş merak var bende
ıçerde bjk marşları bayraklar pankartlar bız bekle babam bekle
sonra neyse cıkışta kamera cekıme başlıo o an varya nasıl kalbım atıyoo zaten gelınlığınn göğüs kısmı ınıp kalkıo bakan anlar yanı
oysa o saate kadar ne heycan vardı ne bişi cok rahattım
ne gunaydını lenn
anca geldim böcük doktordan :)
anca geldim böcük doktordan :)
neçin gttınkı:26::26::26:
Sen daha geçen doktora gitmemişmiydin
devlete gittim hem tüm tahliller hemde değişik fikir için birde ayrıntılı ultroson için randevu aldım
hadi söyleyim kız olduğuda kesinleşti
Kime gittin devlette..Memnun kaldınmı?
Kız anası hadi hayırlı olsun..:128:
devletten memnun kalmadım ama doktor iyiydi serkan mı ermanmı kumbasardı sanırım en erken randevu ona vardı da ondan sıra aldım bilerek gitmedim yani
çok kalabalık tansiyon için kolidorun bir ucuna gidip onlarca hamile kurtla kapışmak zorunda kaldım sıra yok kalabalık tartılmak için dedim ben evden aletlerimi getiirip burada kendim ölçsem rezalet burası doktorun odasına tekrar geldim sıram ikiydi düşün tansiyon ve tartıdan dönüşümde 23 girmişti neyse girdim tahliller ultroson filan hepsi ayrı ayrı birde ilk gittim hAstanenin neresinde ne var bilemiyorum sora sora anca öğlene yakın çıktım :)) :))
Hepsi ayrı yerdemiydi.Doğum evine gittin dimi..Ben Erman Severe gitmiştim.Sadece ultrasonda bakmıştı.Kolestrolümle falan ilgilenmişti..İyiydi sankii..
evet boşve r doktor odasına gittim ilk geldiğim için vezneye yolladılar tekrar doktor odasına gittim gebe izlem odasına yolladılar orayı bulana kdar zaten iyi ter döktüm oradan doktora gittim ultrosonda baktı tahlile yoladı alt katta ymş kan verdik idrar başka blokta yan bloğa gittik oradan ultroson için randevu almaya sonra çıktım tahlil göstermeye gitmedim daha ultrosana gitiğimde gösteririm
Mandiş çin takviminde cinsiyet ne çıkmıştı
Of ne yorucuymuş..
Bende hep orayı düşünmüştüm doğum ve kontroller için.Böylede zor..
oğlan dı galiba unuttum boşver neydi gerçekten
kalabalık olmasa zor değilde birde dağınık yerde hepsiya aynı kolidorda bile değil başım döndü
2012 çin takvimine bak söyle bana mandiş..Ben kızım olsun istiyorumda ona göre
ben bakmadım ki bakmasını bilmiyorum
işte yaşına ve hamile kaldığın aya göre bakılıyor..De bana ben bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?