Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Düğün videosunun bir kısmını izlemiştim sadece.Bir ara bende izleyeyim :)

Kime gittin devlette..Memnun kaldınmı?

Kız anası hadi hayırlı olsun..:128:

devletten memnun kalmadım ama doktor iyiydi serkan mı ermanmı kumbasardı sanırım en erken randevu ona vardı da ondan sıra aldım bilerek gitmedim yani

çok kalabalık tansiyon için kolidorun bir ucuna gidip onlarca hamile kurtla kapışmak zorunda kaldım sıra yok kalabalık tartılmak için dedim ben evden aletlerimi getiirip burada kendim ölçsem rezalet burası doktorun odasına tekrar geldim sıram ikiydi düşün tansiyon ve tartıdan dönüşümde 23 girmişti neyse girdim tahliller ultroson filan hepsi ayrı ayrı birde ilk gittim hAstanenin neresinde ne var bilemiyorum sora sora anca öğlene yakın çıktım :)) :))

Hepsi ayrı yerdemiydi.Doğum evine gittin dimi..Ben Erman Severe gitmiştim.Sadece ultrasonda bakmıştı.Kolestrolümle falan ilgilenmişti..İyiydi sankii..

Hepsi ayrı yerdemiydi.Doğum evine gittin dimi..Ben Erman Severe gitmiştim.Sadece ultrasonda bakmıştı.Kolestrolümle falan ilgilenmişti..İyiydi sankii..

evet boşve r doktor odasına gittim ilk geldiğim için vezneye yolladılar tekrar doktor odasına gittim gebe izlem odasına yolladılar orayı bulana kdar zaten iyi ter döktüm oradan doktora gittim ultrosonda baktı tahlile yoladı alt katta ymş kan verdik idrar başka blokta yan bloğa gittik oradan ultroson için randevu almaya sonra çıktım tahlil göstermeye gitmedim daha ultrosana gitiğimde gösteririm

Of ne yorucuymuş..

Bende hep orayı düşünmüştüm doğum ve kontroller için.Böylede zor..

Mandiş çin takviminde cinsiyet ne çıkmıştı

oğlan dı galiba unuttum boşver neydi gerçekten

Of ne yorucuymuş..

Bende hep orayı düşünmüştüm doğum ve kontroller için.Böylede zor..

kalabalık olmasa zor değilde birde dağınık yerde hepsiya aynı kolidorda bile değil başım döndü

Mandiş hayırlı olsun kızın çok tatlı oluyor kızlar tokalar alırız annesi biz ona :) Teyzeleri yer yerrrrr...
Dün akşam bizde görümceme gittik şftara oda cinsiyeti belli değil diye 2 tane beyaz çıtçıtlı zıbın almış ayyy ilk eşyası çoccazımınnn nasıl hoşuma gittiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…