Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Erkek gözüküyor

tutmuyor değilmi :))

teşekürler sel bende maviş maviş tulumlar almıştım şimdi hediye diye götürüyorum :))

slm kızlar
sanırım burda en berbat bayram kımın geçtı deselee 1.sırada yer alırım
yola çıktığımız gün 7 saatlık yolu 18 saate gıdıp anama kavuştm dıye sevınırken o gn hastalandım
2 gün hastanede yattım
serumdu ılaçtı derken son gün yataktan kalkamadım kalktım arabaya bındım ıst a döndum
ne anamı koklayabıldım nede bişi anladım böle olcanı bılse gtmezdımm ama havadanda deıl sanırım
rmazandan dolayı vucudum aşırı sussuz kalmışdr günde 5 lt ıçmen lazımkı yerıne gelsın dıo ama ben bardağ görunce mıdem bulanıo
hayatımda hıc bu kadar kötü olmadımm hanı derdımkı mıde bulantım olmasında ehr türlü hastalığı çekerım ama beterı oldu çıkar çıkar hal kalmadı hatta hastaneye gıttım bayılmasam bakcakları yok
ılla kendını yerlere atcaksın bunu anladımkısaca benımkı berbattı umarım sızlerınkı cok ı geçmiştır
bugunde ck kötüyüm patron gıt dıo ama gıdemem iş dolu ve ortak gelmemış sözde tatıle cıkmam falan dıye ayak yapıyordu mecbur kalcem
tek dılğım daha kötü olmadan bugunlerı atlatmam
eşimde yok yanımdaadaya gtmış pazar döncek onunlada küsüştükaraba seferlerı sadece pazar varmış en erken

geçmiş olsun böcük o trafik yüzünden rötarlı gidişi bizde yaşadık dönüş yolundada ise salgın benide vurdu eşimide hala kendime gelemedim ilaçta alamıyorum sürünüyorum öğleden sonra eve gidecem dayanamıyorum bende
Allah şifa versin bence patron izin verdiyse git dinlen sağlığın daha önemli

Böcük kötü bir bayram olmuş..Nasılda hevesle bekliyordun..Geçmiş olsun..

Mandiş sanada geçmiş olsun.İyiki uzun yolculuk yapmamışım.Bu salgın yolculuktakileri vuruyor demekki..Aman kıza dikkat et :)

Eşinle niye küsüştünüz böcük..Daha gideceği tarih kesinleşmedimi

ben demıştım hacı

evet demiştin bak dua kapılarının açık olduğu vakitmiş tuttun o vakiti bana harcadın :))

hee kızım olacak ne olmuş hemde çirkin olacak uzun burunlu kocaman ağızlı çirkin kızım olacak hıh

bize kayınpederden geçti :)) hepimize bulaştırdı adamcağız ama buralardada varmış aynı salgın millet serumla geçirmiş bayramı :)

kızıma dikkat ettim süt annesi :)))

Son düzenleme:
nıye mı küsüştük ben evde geberıom adam tatıl edıoo hadı gt ddım ızın verdımde ınsan karısının dönce zaman dönmez mı demı bıde hastayım yanı gece kötü olsam kım götrcek benı

sağoluz kızçleer

geçmiş olsun kızlar, umarım daha iyisinizdir. bu bayram benim için de en berbat bayramlardan biri oldu. çok kötü haberler alarak girdim. şeker, tansiyon mahvoldu. umrumda değil tabii yeter ki iyi haberler gelsin. allah dermansız dert vermesin ve sağlığın değerini hiçbir zaman unutmayalım...

sanki başkasının nişanını bekliyor gibiyim. başkası için hazırlık yapıyorum sanki, elimde olsa işe yarasa ertelesem ama insanlar ona göre ayarlandı:S hiç kullanmayacağım şeyleri aldım kafa gittiğinden. hayatta fondoten kullanmam gidip aldım salak gibi. şimdi şeffaf pudra alsam diyorum belki bu da dış sesle dediğim bir şey ne bileyim, parlamaya karşı sadece kullanan var mı aranızda kızlar? sanırım üzüntüden kaçmak için böyle şeylere sardım şimdi, umarım bana pahalıya mal olmaz.

böcüşüm ada demişsin bir de araba demişsin anlayamadım arabalı seferleri herhalde. sen de haklısın, o da belki hani gidecek ya arkadaşlarıyla herhalde di mi, onlarla olayım demiş sen diyon ya sefer yokmuş hasta olacağını nerden bileydi elinde değil ki di mi sakin ol iyileş sen de.

mandişim de iyileşsin, off şimdi iş yerinde su içmeye iyice korkacağım, inşallah hasta gelmez öğrenciler falan

kangam kuzenıyle gıttı kuzenın arabası var ama o daha 10 gün daha kalacakmış tamnerde bılmım ada dıo büyük ada mı onuda bılmım zaten ılgılenmıom
ben ona gt dedım ama ınsan düşünmez mı hasta olmasam dahı eşim gelıo ne ettı nasıl gectı özlemez mı
sözde özlemış
yok bu sefer gercekten kırıldım ve affetmem zor
çünkü gecelerdır ne cektığımı ben bılıom
yalnız eve geldım oturdum ağladımhastayım ve yalnızım

haklısın böcüş.İnsan hasta olunca daha çok ilgi bekliyor..10 gün dahamı kalacak dedin..Ben eşimi yalnız tatile yollamam.Hadi bir gaflete düştüm tamam dedim diyelim ama bu kadar uzun süre kalmasına müsade etmem..Erkek milleti çünkü yüz verince astarını istiyor..

hastalık ve ölümden başka dertlerin dert olmadığını üst üste aldığım kötü haberlerden yoruldum, tükendim...

10 gün daha kalacak olan kuzeni sanırım boşver.

yukarıda dediğim gibi sağlık olsun, gerisi boş... kendini yıpratmaya değmiyor hiçbir şey...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

böcük adam daha kalacak imkanı varken geri geri geliyor seni özlediğinden hem hastalığının boyutunu nasıl olduğunu tahmin edemeyebilir erkek milleti daha düz mantık biliyrsun sıkıntıya girip kendini üzmeye değmez bence

yorgun haklısın önce sağlık gerisi boş

günaydın kzlar
bugun daha ıyyım şükür ama ıshalım hala devam edıo ve 4 kılo vermışım 49 ıken 45şok oldum sabah
gıttımhemen 3 açma aldım ve yedım kutu meyve suyu ıle
bıde halam geldı karnım ağrıyoo
ehlıyet sınavıda haftaya aklımda şimdık hıc bişi yok ya napcam ben
akşamları ancak dınlenıom h sonu ınş cok çalışcam işyerındede test çözem napam

boşwer 10 gün kalacak olan kuzen cnm eşim pazar döncek dün akşam aradı durdu açmadım msjlar falan işim olmaz
o kadar hastayım halsızım bıde yanımda yok
sağlıklı ıken hrkes yanımda önemlı olan hastalıkta yanımda olmsıydı

geçmiş olsun böcük ben bugün iyiyim biraz daha bak haşlanmış patates ve türk kahvesine bir tatlı kaşığı birkaç damla limon suyu damlatıp o karışımı ye bol su iç ve iyileşiyorsun günlerdir yemediğim mırc karışım kalmadı en iyi çözüm bu kola aspirin leblebide diyorlar ama ben bebekten dolayı onu yapamadım bilgine

ben onlarıda yaptım tek pattes yapmadım cnm onuda akşam denerım
leblebı yemekten hal geldı mıdem kalkıo artık gene geçmedı bıde ılaçta fayda etmedı anlamadımkı akşama pattes haşlayım barı yada kadına dıyım haşlasın

leblebi bende yedim banada bişey yapmadı bol su içiyorum kaç tencere haşlayıp patates yedim bilmiyorum günlerdir onu yiyorum ama o düzeltme yapıyor bende birde lapa prinç yedirdiler oda iyi gelmedi bana belki sana iyi gelir anam ne mırçlar ne mırçlar yedim günlerdir kolaya aspirin atıp leblebiyle yemeyide deneyebilirsin eşimde onu denedi iyi oldu

kola içmim ben cnm içemımde ne kadar zorlasamda 3 4 yudum ancak en ıyısı pattes

dün kuaföre gttım maniküre 8 de ordaydım kız dedı 1 saat sonra alabılrım sıra vardı bugun ınş olmaz olursada artık evı toplamam lazım
dün erzaklarımı koydum yorula dınlene dınlene yoksa çürüycekler anacımın emeklerıbugunde aslında süpürüp sılmem lazım bakalım yorulmazsam akşama bıde sol bacam kolum tutmuo sankı düzelsem bişi ıstemım h sonuda dıreksıon dersı alcem bıde sınava çalışcam iş kalmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…