Erkek gözüküyor
Mandiş hayırlı olsun kızın çok tatlı oluyor kızlar tokalar alırız annesi biz ona :) Teyzeleri yer yerrrrr...
Dün akşam bizde görümceme gittik şftara oda cinsiyeti belli değil diye 2 tane beyaz çıtçıtlı zıbın almış ayyy ilk eşyası çoccazımınnn nasıl hoşuma gittiiii....
slm kızlar
sanırım burda en berbat bayram kımın geçtı deselee 1.sırada yer alırım
yola çıktığımız gün 7 saatlık yolu 18 saate gıdıp anama kavuştm dıye sevınırken o gn hastalandım
2 gün hastanede yattım
serumdu ılaçtı derken son gün yataktan kalkamadım kalktım arabaya bındım ıst a döndum
ne anamı koklayabıldım nede bişi anladım böle olcanı bılse gtmezdımm ama havadanda deıl sanırım
rmazandan dolayı vucudum aşırı sussuz kalmışdr günde 5 lt ıçmen lazımkı yerıne gelsın dıo ama ben bardağ görunce mıdem bulanıo
hayatımda hıc bu kadar kötü olmadımm hanı derdımkı mıde bulantım olmasında ehr türlü hastalığı çekerım ama beterı oldu çıkar çıkar hal kalmadı hatta hastaneye gıttım bayılmasam bakcakları yok
ılla kendını yerlere atcaksın bunu anladımkısaca benımkı berbattı umarım sızlerınkı cok ı geçmiştır
bugunde ck kötüyüm patron gıt dıo ama gıdemem iş dolu ve ortak gelmemış sözde tatıle cıkmam falan dıye ayak yapıyordu mecbur kalcem
tek dılğım daha kötü olmadan bugunlerı atlatmam
eşimde yok yanımdaadaya gtmış pazar döncek onunlada küsüştük araba seferlerı sadece pazar varmış en erken
devlete gittim hem tüm tahliller hemde değişik fikir için birde ayrıntılı ultroson için randevu aldım
hadi söyleyim kız olduğuda kesinleşti
devlete gittim hem tüm tahliller hemde değişik fikir için birde ayrıntılı ultroson için randevu aldım
hadi söyleyim kız olduğuda kesinleşti
ben demıştım hacı
Böcük kötü bir bayram olmuş..Nasılda hevesle bekliyordun..Geçmiş olsun..
Mandiş sanada geçmiş olsun.İyiki uzun yolculuk yapmamışım.Bu salgın yolculuktakileri vuruyor demekki..Aman kıza dikkat et :)
Eşinle niye küsüştünüz böcük..Daha gideceği tarih kesinleşmedimi
nıye mı küsüştük ben evde geberıom adam tatıl edıoo hadı gt ddım ızın verdımde ınsan karısının dönce zaman dönmez mı demı bıde hastayım yanı gece kötü olsam kım götrcek benı
sağoluz kızçleer
böcüşüm ada demişsin bir de araba demişsin anlayamadım arabalı seferleri herhalde. sen de haklısın, o da belki hani gidecek ya arkadaşlarıyla herhalde di mi, onlarla olayım demiş sen diyon ya sefer yokmuş hasta olacağını nerden bileydi elinde değil ki di mi sakin ol iyileş sen de.
mandişim de iyileşsin, off şimdi iş yerinde su içmeye iyice korkacağım, inşallah hasta gelmez öğrenciler falan
kangam kuzenıyle gıttı kuzenın arabası var ama o daha 10 gün daha kalacakmış tamnerde bılmım ada dıo büyük ada mı onuda bılmım zaten ılgılenmıom
ben ona gt dedım ama ınsan düşünmez mı hasta olmasam dahı eşim gelıo ne ettı nasıl gectı özlemez mı
sözde özlemış
yok bu sefer gercekten kırıldım ve affetmem zor
çünkü gecelerdır ne cektığımı ben bılıom
yalnız eve geldım oturdum ağladımhastayım ve yalnızım
haklısın böcüş.İnsan hasta olunca daha çok ilgi bekliyor..10 gün dahamı kalacak dedin..Ben eşimi yalnız tatile yollamam.Hadi bir gaflete düştüm tamam dedim diyelim ama bu kadar uzun süre kalmasına müsade etmem..Erkek milleti çünkü yüz verince astarını istiyor..
günaydın kzlar
bugun daha ıyyım şükür ama ıshalım hala devam edıo ve 4 kılo vermışım 49 ıken 45şok oldum sabah
gıttımhemen 3 açma aldım ve yedım kutu meyve suyu ıle
bıde halam geldı karnım ağrıyoo
ehlıyet sınavıda haftaya aklımda şimdık hıc bişi yok ya napcam ben
akşamları ancak dınlenıom h sonu ınş cok çalışcam işyerındede test çözem napam
boşwer 10 gün kalacak olan kuzen cnm eşim pazar döncek dün akşam aradı durdu açmadım msjlar falanişim olmaz
o kadar hastayım halsızım bıde yanımda yok
sağlıklı ıken hrkes yanımda önemlı olan hastalıkta yanımda olmsıydı
geçmiş olsun böcük ben bugün iyiyim biraz daha bak haşlanmış patates ve türk kahvesine bir tatlı kaşığı birkaç damla limon suyu damlatıp o karışımı ye bol su iç ve iyileşiyorsun günlerdir yemediğim mırc karışım kalmadı en iyi çözüm bu kola aspirin leblebide diyorlar ama ben bebekten dolayı onu yapamadım bilgine
ben onlarıda yaptım tek pattes yapmadım cnm onuda akşam denerım
leblebı yemekten hal geldı mıdem kalkıo artık gene geçmedı bıde ılaçta fayda etmedı anlamadımkı akşama pattes haşlayım barı yada kadına dıyım haşlasın
leblebi bende yedim banada bişey yapmadı bol su içiyorum kaç tencere haşlayıp patates yedim bilmiyorum günlerdir onu yiyorum ama o düzeltme yapıyor bende birde lapa prinç yedirdiler oda iyi gelmedi bana belki sana iyi gelir anam ne mırçlar ne mırçlar yedim günlerdir kolaya aspirin atıp leblebiyle yemeyide deneyebilirsin eşimde onu denedi iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?