Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

inşallah geçer bir an önce böcük benimki birde yolda tuttu düşünsene kaç saatlik yol :))

direksiyon sınavını halledersin sen bence hepsini halledersin hem kolay olduklarını hemde işin içinde olduğun için kolay olduğunu düşünüyorum

biizm erzaklarda öyle duruyor bozulma imkanı olanları buzdolabına tıktı eşim iyileşeyim ki anca hafta sonu hallederim onları gerçi bizimkiler bulgur nohut türü şeyler ama kelebeklenmesin diye dolaba tıktım onları :))

Nasıl okuduysam yazdıklarını..

Bu arada bayramda falan benimde tansiyon düşüklüğüm ve hafif bulantılarım vardı..Dün akşam çok arttı..Birde misafir geldimi mahfoldum..Sabah kalkamam dedim ama kalktım çok şükür.Günü bitiririm umarım..

K

benımde yoldaydı işte gelıştezor valla herşeyın başı sağlık sağlklı olalımda yorgun uykusuz olalım dıyorum

ınş cnm bakalım korkuyomda hee

bende az şey getrdım hevesım yoktu hastaydım bıde annem ne bulduysa koymuş
un mantı makarna erışte kayısı kurutulmş çekırdek ohoo neler neler sağolsun

geççmiş olsun boşver seninki sanırım yorgunluktan geleneksel bayram temizliğini yapmaktandır :))

haklısın evde bir şekilde geçiyorda yolda rezillik resmen her benzin istasyonun wc sini görmek zorunda kalmak ee birde bayram millet hep yollarda wc kuyrukları anam anam :))

ohh bir yıllık erzağın çıkmış böcük işte bir yıllık kuru erzak masrafın olmaz :)

İmreniyorum sizlere ya..

Ben herşeyimi kendim hazırlamak zorundayım.Ne kayınvalide ne anne::

aman aman onu hıc deme coğu yerde gıremedık wc ye neydı o öle yaa Allah korusun doğal afet olsa ne olcak kımbılır yıycek ekmek bulamadık o gun son sahurda su bıle ıcmeden tuttum zaten sıkışmıştım

Allah razı olsun öle
hele bıde bahçemız vardı ılk gun gırdım son gırışım oldu zaten nasıl olmuş kucucuk dallarda şeftalıler armutlar elmalar görsen yada sen görme resımlerını cektım sonra kopar dalından ye herşey
salatalık domates bıber ble koymuş anacım domateslerı görsen o kadar doğalkı harıka ıst da olsa satın almayız
nohutum yok ama neyse h sonu abımler döncek onlarla yollar anacımm

İmreniyorum sizlere ya..

üstte bana bişi yazcaktın sanrım boş kalmış ora:26:

ben k valıdemden bişi ıstemem yollasada verıom bırılerıne tereyağdı çaydı fındıktı ıhtıyacı olana verıom ama anamınkıler duruyooodaha pekmez gelcekk
keşke gelsen banada versem laa

Saolasın mandiş..

Bak ben bu nedeni hiç düşünmemiştim.Olabilir

:)

İmreniyorum sizlere ya..

boşver imrenme bak sen her işi herşeyi örenmiş bilmiş oluyorsun o yönden bak

sorma böcük ya özürlü tuvaletinin kapısında bile kuyruk vardı insanlar kapılara tıklıyor çabuk olurmusunuzz diyor anam içerde uyumayacak ya işi bitince çıkacak ne panikletiyorsun :))

ahhh bahçe mahsülü ahhh deme bana böyle şeyler böcük deme

Saolasın canım düşünmen bile yeter

Muhtaç olmak değil aslında mesele..Ama insan al bunu sana yaptım diyecek bir insan istiyor yanında.. Allaha şükür yapabiliyorum herşeyimi ama özlem işte benimki

anlıyorum boşver seni ama diğer yönden bakmaya çalışıyorum sadece

eşin ne yaptı boşver

iş bakıyordu ya istanbulda

görüşmeye gittiğinde onlarla çalışmasını istediler.eşim süre istedi.Hatta kabul ederse ne zaman iş başı yapacağıda konuşuldu..Eşim aradı kabul etmek için geçen hafta cuma arıyacaz dediler aramadılar..Kanımca torpili yüksek biri çıktı

aynen aman bıdaha yaşamayalım öle şeyler ıshal olanlar ne ettı acep yada kabız olanlar ıcerdı:)

demeyım mı aa bak aklıma geldı kabak cıceklerımı unuttumm
Saolasın canım düşünmen bile yeter

keşke yakın olsaydıkta hıc sorun olmazdı zaten burda kımsem yok

hımm aladım canım hayırlısı olsun

ne edecek ishal olanlar kıvrandı durdu :))

Böcük geçmiş olsun yavrum çok üzüldüm... Ağzından burnundan gelmiş kuzum yaa
KIz kocayı tek başına neree tatile yolladın delüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…