Boşver kocaan naptı iş durumlarını sahi...
mandiş tahlillerin sonuçları noldu...
Hee bu arada yorgunun nişanı ne zaman...
Benimde bayramın 1. günü yine kanamam oldu acile gittik düşük riski dedi. Yatıyorum paso
sonuçlar iyi gelecek ay ayrıntılı ultrosone gircem sel şimdilik iyi herşey kansızlık hariç ishal salgını benide bulunca kan ilaçlarımıda kesti doktor şimdi ne olacak bilemiyorum
dikkat et kendine yat hem nazını yap
Boşver kocaan naptı iş durumlarını sahi...
mandiş tahlillerin sonuçları noldu...
Hee bu arada yorgunun nişanı ne zaman...
Benimde bayramın 1. günü yine kanamam oldu acile gittik düşük riski dedi. Yatıyorum paso
İstanbuldaki işten dönen olmadı.Ama çok şükür boşta değil..Sanırım kendi işini açacak bu gidişle
Böcük geçmiş olsun yavrum çok üzüldüm... Ağzından burnundan gelmiş kuzum yaa
KIz kocayı tek başına neree tatile yolladın delüü
günaydın kızlar hayırlı cumalar
sözde evı temızlıkycektım gene kaldıay ıyıce sıze benzedım hee
bugun cuma program yaptım uycamm ınş
evı sılıp süpürcem fasulyemı kavurup atcem buzluğa azcıkta ütü var
ctesıde kalan işlerı eder pazar dıreksıon dersı alıp derslerıme çalışam dıyommmhe bıde pazar koce dönuoo ama umursamıom
Günaydın kızlarrr
Akşam duşa girdim duşta karnıma bir sancı saplandı.Sancı ama genleşiyor gibi karnım.Belime göğsüme kadar vurdu.Duştan nasıl çıktığımı bornozu giyip yatağa yattığımı bilmiyorum..Eşim kaldırdı sonra..Böylede hasta olcaksın.Yardım edeyim bende giyin dedi..Zar zor giyinip yattım.
boşver sen regli oldunmu bu ay
Oldum canım.................
peki :)
geçmiş olsun ozaman üşüttün sanırım karın ağrısı ondan olabilir
bize benzemen mümkün değil atom hanım
boşver sen regli oldunmu bu ay
Ramazanda bünyem zayıfladı sanırım diyorum bende..Ondan oluyor bunlar..Saolasın canım
selam kızlar, yazılanları okudum alıntı edemedim net gidip geliyor yine. çıkmam lazım ama haberleri izlerken size yazmam lazım dedim unutmadan. bir çocuğun parmağı gitmiş yani şu anda alçıda emzik klipsi yüzünden. ben kordonu falan dolandı sandım çok korkarım o kordonlardan, yeğenim emzik kullanmadığından rahattık, arkadaşlarım da alıp yıkamayı tercih etti genelde boynuna falan dolanmasın iğne miğne kullanmayalım diye zaten.
o klipsi metal gibiydi gösterdiler orada çapak mı ne kalmış ufacık kız kolu alçıda şimdi üstten dikilmiş sinirlere inilememiş ne olacağı belli değil, allah korusun. çok pimpiriklisin derler ben çocuklar için bir şeyler ararken ama olmak da gerekiyor. sürekli farklı şey yapacağız diye oraya buraya bir şey takmaları bir yana en pahalı markalar bile neredeyse çin'de üretim yaptırıyor bir de, eskliden türk malı oyuncaklarımız vardı bizim fatoş diye markamız vardı yav şimdi her şey çin malı...
hastalar iyileşmiştir umarım. kola vücuttaki kaybolan mineral midir elektot mudur elektrolit midir neyse onları çabuk yerine koymak için iyi deniyor böcüşüm, ben de içmiyorum normalde ama kusma vb tuttuğunda ilaç niyetine. patatesi bilirdim türk kahvesini de yeni öğrendim mandişten.
boşver hayırlısı olsun eşin için, bak mandiş nazarlığı koymuş ben de koyayımtemizlik ettiğini demiyordun ya nazar değecek diye
sel bir sonraki pazar inşallah 2 eylül. sana da geçmiş olsun, dinlen yorma bünyeyi, ek iş falan diyordun bıraktın umarım.
hiç umudum yok sizlerden ama aranızda şeffaf pudra kullanan var mııııııı??? makyajın üzerine de sürüyorlarmış sabitlesin diye ama o arada bozulmaz mı yav:26:
yok bu gıdışle benzıycem sanırım umudum var:)halım yok ya
bıoşver gecmıs olsun cnm
kanga yaa ben konuyu anlamadım parmak mı kol mudu ben bıdaha okuyımmm he parmak sanrım
dıkkat etmek lazım bebek onlar sen haklısn yanı pımpırıklı olmakla
:44::44: herkes ayrı ayrı bölümlerde yahu kime yetişeceğimi şaşırdım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sipidim her topik boşalınca bir kaç kişiyle yaşatmaya çalışıyoruz :)
kızlar ben bu kurumu değişine kadar biri beni öldürmezse iyidir şu çöp ev kadını yine burada kolidora çıkamıyorum az öncede camdan emekli tırlaklardan biri geldi ben boş adam değilim diyor bana ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?