Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aman dıkkat et cnm başına bela alma
bebenı düşün bızı düşün kocenı boşverkocelere zopaaa

böcüküm tırstığımdan birşey yapamıyorum ki arayıp güvenliği haşlıyorum danışmamısınız yoksa siz ne iş yapıyorsunuz diye değişen hiç bişiy yok

kocama kıyamam böcük zopa atmasam ama atmaktan beter etsem olurmu :))))

aman onuda yapma elın ayağın denk dursun laa hamış hamış senı dşünmeyık

o da olur

çok güccük geldı baa:)böle beyaz havalı tüllü oluyoyaa ondan alsana sen kız anası

Son düzenleme:
hiii böcüşün kocası gelip hıncını alana kadar erkeklere ölüm modunda anlaşıldı kızlar!

he şöyle aferin çocuğunun babasına sopa da neymiş çenenle beter ediverirsin di mi mandiş:)

yav kangam büyüklüğüne değil o yatağın nasıl büyük yatakla bir olduğu detayına çağırıyorum seni :)

mandiş süper pratik görünse deee nette çok dolaşan bir foto vardı görmüşsündür, bir kaç ay sonra sen ya da eşin oraya sığarsınız küçük cadı yatağı ele geçirir :)

aynen kangamm erkeklere ölümmmmipilerınden ascan onlarıİ
gördum kangam anladımda ne bılem ben böle kız olunca cıcılı bıcılı olsun ıstıyomm

günaydınnnnnnnnnnnnn

dün medıa markete gıttım epılasyn aletı ve düzleştırıcı almak ıcın aslında phılıps alcaktım ıkısınıde ama cok kaba geldı elıme bende bunları aldım ınş memnun kalırımbugun denerım bakalım
tabı bunları aldım eve gtmem 9:20 oldu hemen süpürgeyı açtım sıldım banyo wc derken 12 ye doğru yattım ama olsun söz vermıştım saat kaç olursa yapcam dıye
içim bbıraz rahat bugünde fasulyemı kavurcam ütü falan yapcemm yarın dıreksıon dersı alıp sınava çalışcamm

Benimde canım sıkkın koca konusunda biraz.
Şuan pek müsait değilim bi ara girip anlaticiim size

aman onuda yapma elın ayağın denk dursun laa hamış hamış senı dşünmeyık

o da olur

çok güccük geldı baa:)böle beyaz havalı tüllü oluyoyaa ondan alsana sen kız anası

böcük kendi nekadarki zaten yatagı büyük olsun :)) bebek odası simdilik almayı düsünmüyorum en azından yasına girene kadar zaten durumuna zevkine göre ozaman alırım diye düsünüyorum

evetttt yorgun yine beni anlamıs gece zırt pırt aglayacak kim kalkıp onu alacak yatırcak yataktan kalkmadan kolumu uzatmam yeterli bunda
dimi yorgun ama babayı atıyor du anneyi degil :))

aynen kangamm erkeklere ölümmmmipilerınden ascan onlarıİ
gördum kangam anladımda ne bılem ben böle kız olunca cıcılı bıcılı olsun ıstıyomm

günaydınnnnnnnnnnnnn

böcük altını pisleten aglayan kusan bebise ne gerek var cicili bicili takımlara bosver bu ona fazla bile :))))

dene bakalım böcük sonuclarına göre bende alacam

Benimde canım sıkkın koca konusunda biraz.
Şuan pek müsait değilim bi ara girip anlaticiim size

hayır olsun sel

arkadaşımı simdi yolladım kahvaltıya bana gelmislerdi simdi yolcu ettim cok fgüzel gecti yine sofra olayını abartmısım ilginc seyler yapmıstım cok begenildi :)) bunuda alnımın akıyla atlattım sükür birazdan komsuma bbebek mevlüdüne gidecem

garuya bak üşengeç pasaklı senı nelerı düşünmüş nelerı:)
al tabe tam tembel avrat beşiği

tmm cnm denerım sanada bılgı verırım

sel yazsana hacıı nerdesın

kafanız bozuk olduğunda hiç ilgilenmediğiniz konulara sarmak iyi geliyormuş kızlar, sabahtan beri makyaj topiclerindeydim net çalıştıkçai, gerçek hayattan kopuyor insan iyi geliyor valla da o topicleri de bitireceğim yakında neye saracağım bilmiyorum, bir şeyler öğrenmeye sarayım bari, en azından faydası olur diyorum ama ona da kafa toplamak lazım:44:

mandiş yine mi misafir ağırlıyorsun sen, kahvaltı gerçi daha iyi oluyor çoğu hazır bir iki şey yaptın mı yeter ama umarım yormamışsındır kendini. bu arada geçenlerde kk da rahmetli anneannemin yaptığı yoğurtlu hamur kızartmasının tarifine benzettiğim tarifi uyguladım, sonuç süperdi çocukluğumun tadı. ekmek hamurundan yapınca o tat olmuyor, resmen eski günlere döndüm

Canım çok sıkkın çok...
Offff geçen sene eşim askere gitmeden önce kayınvalideme yurtdışından para geldi. (kayınpederim yurtdışında çalışıyormuş önceden)
12-13 bin civarında bizde dedik ki kayınvalideme anne sen bu parayı bize ver arabamızı satalım üzerinede 3-5 altınımız var onu koyar geri kalanına da kredi çeker ev alırız dedik.
Hanım havalara çıktı, evin üstünü çıkacakmış. Neyse dedik tamam çık. Sonra eşimin askere gitmesine 1 ay vardı eve başlayacağım dedi. Deddik ki eşim askerden gelince başla kimse ilgilenemez uzaktan olmaz bu iş gelir işin başında durur en azından, yok dedi başlayacaz... İyi başladık, eşim askerden telefonlarla ustalarala iş yürütmeye çalıştı, hr hafta sonu eve geldiğinde biz her hafta sonu kayınvalideme gittik, üstüste 2 hafta gitmediğimizde de surat yaptı.
Ve nihayetinde para yetmemiş. Şubat ya da Ocaktı sanırım, eşimi aramış oğlum para yetmedi sen camlar için 5 bin lira kredi çek, yarın birgün miraz mevzu olduğu zaman ablanlara oğlumda ev için para çekip yardım etmişti ev onun derim, sende ev almaya kalkınca ev için kredi çekerim demiş. Tabi benim haberim yok, Eşim krediye başvurmuş onaylanmış, para çekilcek beni aradı böyle böyle diye, çok tepki gösterdim. ben alıyorum asgari ücret paşa her ay ödeyecek annesinin kredisini 1000 lira. Dedim ben senin annenin evi için mi çalışıyorum sen napıyrosun para biriktirelim diyoruz sen napıyorsun. İşte ben geleceğe yatırım yapıyorum o ev benim sayılır falan fişman... Bir müddet sonra sustum. Dedim naparsan yap. Baktım olmuyor suyuna gitmeye başladım tamam hayatım öyle yapalım hayatım gidelim hayatım bilmem ne... Baya iyi gittik 3-5 ay. Ama gel gör benden habersiz paralar dönüyor yine, kredi değilde ablasından ev için 1000 lira borç alacaklarmış ama parayı benim ki ödeyecekmiş. He bu arada o para da yetmeyince kayınvalidem kendi emekli maaşıyla 15000 lira kredi daha çekti o da ucu ucuna yeti. Ve bayramın 3. günü nihayet evine çıktı ama biz 2-3 güne bir gidiyoruz 3-5 gün lalıyoruz eve geliyoruz. O kadar bunaldım ki... Gitmek istemediğim zamanda beni sorla götürüyor. Eve Perşembe döndük bugün yine gitcekmişiz bende gitmedim. Perşembe günü eve gidelim dedim diye 3 gündür surat çekiyorum evde. Yaklaşmadı bile bana. Ve tartıştık kendi gitti az önce anasına çok sinirliyim çarşamba dönecekmiş

sız kırada mı oturuyorsunuz ?

Evet, canım kiradayız

walla ne dıyecegımı bılemedım canım bıde hamılesın sanırım esının sızı dusunecegı yerde annesıne bu kdr tolerans gostermesı benı bıle sınır ettı barı sıze ew wersınde kıra derdınden kurtulun dıcem ole bı kayınwalıdeyle kım yanyana olmak ıster orasıda saibelı

Canım zaten eşimin işi kayınvalidemin evine uzak... Yaani çağıra biz istesek bile olmaz, zaten istemem de...

Canım zaten eşimin işi kayınvalidemin evine uzak... Yaani çağıra biz istesek bile olmaz, zaten istemem de...

Esın suan askerlıgını bıtırdı sanırsam ...
neden boyle yapıyor sence ?
bu dusuncesızlıkte kadın yarın sozunden donebılırde yanı

Evet bitirdi şükür 2 ay önce... Nedeni eşim tek erkek, değişik bir anne oğul ilişkileri var aralarında...
Bilemem onu da eşim düşünsün bana dediği şeyy şu sen birşey istersinde ben yok dersem o zaman konuş bana, anneme verdiğime karışma diyor

sende calısıyorsun sanırım ewın gecımını kım karsılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…