sende calısıyorsun sanırım ewın gecımını kım karsılıyor canım
Ben dün tamamen ayrıldm işimden, hamileliğim biraz zor geçiyor.
sende hıcbırseyı ıcınde bırakma o zaman bosuna dememısler erkegın ıkı kasıgı warsa bırını kıracaksın dıye kendı ıstedıklerını yaptır hep
Hangi konuda...
Annesi konusunda mı?
Bu konuda taviz vermiyor emin ol...
annesı konusunda degıl ...
mesela ıstedıgın seylerı aldır ne bılıyım gezmelere cık fılan madem bırıkım yapamıyorsunuz kadının sayesınde barı hayatını yasa
Valla öyle bir çıkmazdayım ki Nadiacım, çünkü eşim bu konuda gerçektn iyidir, ben istemesem bile o götürür.
Ama artık alışverişin dibine vurmaayı düşünüyorum
ıste bende bundn bahsedıyorum tatlım ...
bebısıne alıswerıs yap bol bol napıcan baska yoksa paraları kayınvalıde yıyecek evı yokmuydu daha once ev yapma sevdasına dustu
Vardı 2. katı çıktı üst kata taşındı alt katıda kiraya veriyor
kırayı sıze wersın barı
:) o bizden istemesin de kira onun olsun
ya sel, ben mi karıştırıyorum hamile haliyle ek işe koşturan sen değil miydin? off diyorum off... tabii gerilirsin bu ortamda ondan sonra işte dr larda gezersin aynen dediğin gibi alışveriş konusunda da madem istediklerini hiç kısıtlamamalısın.
kayınvaliden öldükten sonra kim diyecek acaba aa oğlu para harcadı onun hakkı, söz uçar yazı kalır demişler. e tamam bir şey istediğinde hatta istemeden yapıyor ama kendi evinizi alabilecekken krediler annesi için çekiliyor. sen sakinliğini koru ama sonuçta bebeğiniz de olacak kendinizi başta düşünmeniz lazım eşinin gözüne sokarsın umarım bunu ama şimdi hamile halde strese girme sonra fitil fitil sokarsın gözüne :)
Canım çok sıkkın çok...
Offff geçen sene eşim askere gitmeden önce kayınvalideme yurtdışından para geldi. (kayınpederim yurtdışında çalışıyormuş önceden)
12-13 bin civarında bizde dedik ki kayınvalideme anne sen bu parayı bize ver arabamızı satalım üzerinede 3-5 altınımız var onu koyar geri kalanına da kredi çeker ev alırız dedik.
Hanım havalara çıktı, evin üstünü çıkacakmış. Neyse dedik tamam çık. Sonra eşimin askere gitmesine 1 ay vardı eve başlayacağım dedi. Deddik ki eşim askerden gelince başla kimse ilgilenemez uzaktan olmaz bu iş gelir işin başında durur en azından, yok dedi başlayacaz... İyi başladık, eşim askerden telefonlarla ustalarala iş yürütmeye çalıştı, hr hafta sonu eve geldiğinde biz her hafta sonu kayınvalideme gittik, üstüste 2 hafta gitmediğimizde de surat yaptı.
Ve nihayetinde para yetmemiş. Şubat ya da Ocaktı sanırım, eşimi aramış oğlum para yetmedi sen camlar için 5 bin lira kredi çek, yarın birgün miraz mevzu olduğu zaman ablanlara oğlumda ev için para çekip yardım etmişti ev onun derim, sende ev almaya kalkınca ev için kredi çekerim demiş. Tabi benim haberim yok, Eşim krediye başvurmuş onaylanmış, para çekilcek beni aradı böyle böyle diye, çok tepki gösterdim. ben alıyorum asgari ücret paşa her ay ödeyecek annesinin kredisini 1000 lira. Dedim ben senin annenin evi için mi çalışıyorum sen napıyrosun para biriktirelim diyoruz sen napıyorsun. İşte ben geleceğe yatırım yapıyorum o ev benim sayılır falan fişman... Bir müddet sonra sustum. Dedim naparsan yap. Baktım olmuyor suyuna gitmeye başladım tamam hayatım öyle yapalım hayatım gidelim hayatım bilmem ne... Baya iyi gittik 3-5 ay. Ama gel gör benden habersiz paralar dönüyor yine, kredi değilde ablasından ev için 1000 lira borç alacaklarmış ama parayı benim ki ödeyecekmiş. He bu arada o para da yetmeyince kayınvalidem kendi emekli maaşıyla 15000 lira kredi daha çekti o da ucu ucuna yeti. Ve bayramın 3. günü nihayet evine çıktı ama biz 2-3 güne bir gidiyoruz 3-5 gün lalıyoruz eve geliyoruz. O kadar bunaldım ki... Gitmek istemediğim zamanda beni sorla götürüyor. Eve Perşembe döndük bugün yine gitcekmişiz bende gitmedim. Perşembe günü eve gidelim dedim diye 3 gündür surat çekiyorum evde. Yaklaşmadı bile bana. Ve tartıştık kendi gitti az önce anasına çok sinirliyim çarşamba dönecekmiş
ah canım kaynananın saçını başını yolasım geldi
bırak allaha yakın size uzak olsun ya dediğin gibi biraz sen harca eşinde çok para kalmasın.
elinde para kaldıkça annesine destek yapıyor sanırım.
bide gidip kalma sende ya kal evinde şimdi bide işten çıkmışsın artık hiç bırakmazlar peşini heee
devamlı gel sel kal sel demesinler.
Bi keresinde gitmemiştim, eşim tek gitti gece fenalaştım komşumuzun oğlunu aradım beni hastanye götürdü geldi koştura koştura gece.
Şimdide korkuyor tek bırakmaya güya.
Ama bu günde gitmedm kendi gitti, çarşamba dönecekmiş bakalım,bence o kadar kalamaz...
uzak kal bence de ya madem canını sıkıyorlar uzak olmak en iyisi.
böyle kaynananalara gıcık oluyorum boşver güzel şeyler düşün.
hamilesin ne güzel tebrik ederim
Teşekkür ederim dilediğin vakit Rabbim sana da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?