Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben dün tamamen ayrıldm işimden, hamileliğim biraz zor geçiyor.

sende hıcbırseyı ıcınde bırakma o zaman bosuna dememısler erkegın ıkı kasıgı warsa bırını kıracaksın dıye kendı ıstedıklerını yaptır hep

sende hıcbırseyı ıcınde bırakma o zaman bosuna dememısler erkegın ıkı kasıgı warsa bırını kıracaksın dıye kendı ıstedıklerını yaptır hep

Hangi konuda...
Annesi konusunda mı?
Bu konuda taviz vermiyor emin ol...

Hangi konuda...
Annesi konusunda mı?
Bu konuda taviz vermiyor emin ol...

annesı konusunda degıl ...
mesela ıstedıgın seylerı aldır ne bılıyım gezmelere cık fılan madem bırıkım yapamıyorsunuz kadının sayesınde barı hayatını yasa

annesı konusunda degıl ...
mesela ıstedıgın seylerı aldır ne bılıyım gezmelere cık fılan madem bırıkım yapamıyorsunuz kadının sayesınde barı hayatını yasa

Valla öyle bir çıkmazdayım ki Nadiacım, çünkü eşim bu konuda gerçektn iyidir, ben istemesem bile o götürür.
Ama artık alışverişin dibine vurmaayı düşünüyorum

Valla öyle bir çıkmazdayım ki Nadiacım, çünkü eşim bu konuda gerçektn iyidir, ben istemesem bile o götürür.
Ama artık alışverişin dibine vurmaayı düşünüyorum

ıste bende bundn bahsedıyorum tatlım ...
bebısıne alıswerıs yap bol bol napıcan baska yoksa paraları kayınvalıde yıyecek evı yokmuydu daha once ev yapma sevdasına dustu

ıste bende bundn bahsedıyorum tatlım ...
bebısıne alıswerıs yap bol bol napıcan baska yoksa paraları kayınvalıde yıyecek evı yokmuydu daha once ev yapma sevdasına dustu

Vardı 2. katı çıktı üst kata taşındı alt katıda kiraya veriyor

3 sene bitti canım. hayırlısı diyorum sabır ya sabır

ya sel, ben mi karıştırıyorum hamile haliyle ek işe koşturan sen değil miydin? off diyorum off... tabii gerilirsin bu ortamda ondan sonra işte dr larda gezersin aynen dediğin gibi alışveriş konusunda da madem istediklerini hiç kısıtlamamalısın.

kayınvaliden öldükten sonra kim diyecek acaba aa oğlu para harcadı onun hakkı, söz uçar yazı kalır demişler. e tamam bir şey istediğinde hatta istemeden yapıyor ama kendi evinizi alabilecekken krediler annesi için çekiliyor. sen sakinliğini koru ama sonuçta bebeğiniz de olacak kendinizi başta düşünmeniz lazım eşinin gözüne sokarsın umarım bunu ama şimdi hamile halde strese girme sonra fitil fitil sokarsın gözüne :)

Canım sanırım yanlış hatırlıyorsun çalışıyordum ama ek iş falan yok. Eşim sadece askerden geldikten sonra baş vuru falan yaptı eski iş yeri daha iyi şartlala kabul etti.
Ben de hamileliğim sıkıntılı geçtiği için dün tamamen işten ayrıldım. Ve bana ne dedi biliyor musun tüh iştende çıktın ne oldu üzüldün mü dedim üzüldüm tabi hazır para geliyordu diyor. Bende annene verdiklerini biraz kısar o parayı elinde tutmuş olursun dedim. Sen karışma diyor bana yorgun düşünebiliyor musun? Benim isteklerimi yapmazsa o zaman konuşacakmışım

ah canım kaynananın saçını başını yolasım geldi
bırak allaha yakın size uzak olsun ya dediğin gibi biraz sen harca eşinde çok para kalmasın.
elinde para kaldıkça annesine destek yapıyor sanırım.
bide gidip kalma sende ya kal evinde şimdi bide işten çıkmışsın artık hiç bırakmazlar peşini heee
devamlı gel sel kal sel demesinler.

Bi keresinde gitmemiştim, eşim tek gitti gece fenalaştım komşumuzun oğlunu aradım beni hastanye götürdü geldi koştura koştura gece.
Şimdide korkuyor tek bırakmaya güya.
Ama bu günde gitmedm kendi gitti, çarşamba dönecekmiş bakalım,bence o kadar kalamaz...

uzak kal bence de ya madem canını sıkıyorlar uzak olmak en iyisi.
böyle kaynananalara gıcık oluyorum boşver güzel şeyler düşün.
hamilesin ne güzel tebrik ederim

uzak kal bence de ya madem canını sıkıyorlar uzak olmak en iyisi.
böyle kaynananalara gıcık oluyorum boşver güzel şeyler düşün.
hamilesin ne güzel tebrik ederim

Teşekkür ederim dilediğin vakit Rabbim sana da nasip eder inşallah

ek iş olmasa bile, sen hamile olmasan bile sel; sen gidip çalışıyorsun eşin de sanki sen çalışmadan hani eviniz de olur her şeyiniz tam olur yani para akıyor sanki de sana karışma hakkı vermeden annesine veriyor. hani kadın aç açıkta olsa yine anlayabileceğim ama yok bunları seni germek için yazmıyorum yanlış anlama hani insan bazen düşünür ya yav ben mi yanlışım diye yok yani yok biz de yazalım oku istiyorum ki doğumdan sonra eşine çorapları ör:) planşo gitmeni tavsiye ederim şu anda işten çıkman en azından yanına kar olmuş eşine de tokat tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…