Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın kızlar hepinizie öncelikle...

Kesinlikle yorgunum tokat oldu, iyi de oldu. Madem o kadar parası var baksın bana da çocuğuna da...
O akşam aplarken annem aradı ne oldu dedi, dedim böyle böyle ben konuşayım mı eşinle dedi, Yok dedim. Aramış benden sonra yine de... abi mevzuyu bilmiyormuş gibi ne oldu ağlıyor sel demiş annem, anne birşey yok anneme gelmek zorundaydım ona da gel dedşim gelmedi bende kendim gelmek zorunda kaldım geldim demiş ondandır demiş. Sonra aradı beni hiç annemle kouşmamış gibi napıyorsun sesinn kötü geliyor ağladın mı sen, atla otobüse gel, sen ordasın ben hiç rahat değilim falsn dedim gelmicem, gelcek olsaydım zaten seninle gelirdim. Gece arıyor y,ne seni çok özledim bilmem ne... ben hiç pas vermedim, seni çok üzdüğümün farkındayım özür dilerim. Ama bana ne oldu bi,lmiyorum 3 gündür senden nefret ediyordum, görmek bile istemiyordum, sana tahammül edemiyordum. Neden böyle oldum bilmiyorum ilk defa sana karşı böyle şeyler hissettim, nazar mı değiyor bize bilmem. Dedi bende hiç birşey demedim kapadım telefonu salak gibi ağladım. 3 yıldır evliyim ilk defa böyle sözler duydum ondan. Şi,mdi teyzemin kızına geldim PŞendiğe sözde bu akaşam o da gelecek buraya bakalım anasınıon işlerini bitirebilirse...

Canım üzülmemeye çalış.Bebeğini düşün..Şunuda unutma hamileyken üzgün olursan bebeğin doğunca huzursuz olur..

sipidim ıyyım cnm sen nasılsın

sel üzülme bebem yaa hamışsın sen meleğını düşün üzme onu
bende eşimle küsüm ama cok özledım onu bugun gelcek dün bılet bulamamış ama onsuzda edemım yaa cokta kızyım
şükürki eşimin öle aılesıyle sorunum yok paramız yokkı gtsın anasına versınpara yok dert yok bızde
senınkıde cok düşüncesız davranmış ama sen haklısn madem parası var sende otur baksın sana

günaydın kızlar

boşver hadi hayırlısı istediğin zamanda hayırlı evladın olur inşallah sendende bekliyoruz bir kız hadi bakalım

böcükümm napıyorsun dün gelecekti eşin geldimi birde aleti denedinmi ne ettin geçmişe pek bakamadım memnuniyetin memnuniyetsiliğini öğreneyim

sipidim senden naber

yorgun makyaj konusunda kuaföre gitsen aldığın malzelerden daha uyguna gelir hemde profosyonel olur sevmem ben makyaj yaptırmayı başkasına kendimi kötü hissederim sende de öylemi bilmiyorum ama bir güncük dayanmıştım ben kuaförümüde sevdiğim biriydi ama yinedeişte

sel ne diyim ki sana eşini sen tanırsın en iyi inadına gidincemi yoksa zayıf yönü başka mı ali cengiz oyunları lazım bu erkeklere sen kanatsızmelek rolünde olacaksın ama bir şekilde olaylara kimsenin görmediği şekilde müdahalenle senin istediğin gibi sonuçlanmalı işte sürekli temkimli olmalı nabza göre şerbeti vermeli zor iş ama bu erkekler yüzünden mecburuz :)

kiracı işiyle uğraşıyoruz ancak bittii

günaydın kızlar

boşver hadi hayırlısı istediğin zamanda hayırlı evladın olur inşallah sendende bekliyoruz bir kız hadi bakalım

İnşallah canım..

Cuma halsizliğim ve bulantım için doktora gittim..6-7 adet kistim olduğunu öğrendim.Çok üzüldüm.Şimdi soğan kürü yapıyorum.Umarım kısa zamanda benimde senin gibi bir kızım olur

bendedevar o kistlerden doktora gitmiştim soğan kürü iyi gerçekten ardından bebiş gelmişti bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…