- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydınn
sipidim boşverım h geldınız
mandışım nerdekuuuu
nerelerdesin sen ya göremedim uzun zamandır
buralardayım canım..
Artık topicler değişti bebek topiclerinde dolanıyorum :)
Sen neler yapıyosun
hımm kıdem atladın yani.
bende bildiğin gibi hala böyle sohbetteyim bebek fikrimiz olmadığı için
ek iş olmasa bile, sen hamile olmasan bile sel; sen gidip çalışıyorsun eşin de sanki sen çalışmadan hani eviniz de olur her şeyiniz tam olur yani para akıyor sanki de sana karışma hakkı vermeden annesine veriyor. hani kadın aç açıkta olsa yine anlayabileceğim ama yok bunları seni germek için yazmıyorum yanlış anlama hani insan bazen düşünür ya yav ben mi yanlışım diye yok yani yok biz de yazalım oku istiyorum ki doğumdan sonra eşine çorapları ör:) planşo gitmeni tavsiye ederim şu anda işten çıkman en azından yanına kar olmuş eşine de tokat tabii:)
Günaydın kızlar hepinizie öncelikle...
Kesinlikle yorgunum tokat oldu, iyi de oldu. Madem o kadar parası var baksın bana da çocuğuna da...
O akşam aplarken annem aradı ne oldu dedi, dedim böyle böyle ben konuşayım mı eşinle dedi, Yok dedim. Aramış benden sonra yine de... abi mevzuyu bilmiyormuş gibi ne oldu ağlıyor sel demiş annem, anne birşey yok anneme gelmek zorundaydım ona da gel dedşim gelmedi bende kendim gelmek zorunda kaldım geldim demiş ondandır demiş. Sonra aradı beni hiç annemle kouşmamış gibi napıyorsun sesinn kötü geliyor ağladın mı sen, atla otobüse gel, sen ordasın ben hiç rahat değilim falsn dedim gelmicem, gelcek olsaydım zaten seninle gelirdim. Gece arıyor y,ne seni çok özledim bilmem ne... ben hiç pas vermedim, seni çok üzdüğümün farkındayım özür dilerim. Ama bana ne oldu bi,lmiyorum 3 gündür senden nefret ediyordum, görmek bile istemiyordum, sana tahammül edemiyordum. Neden böyle oldum bilmiyorum ilk defa sana karşı böyle şeyler hissettim, nazar mı değiyor bize bilmem. Dedi bende hiç birşey demedim kapadım telefonu salak gibi ağladım. 3 yıldır evliyim ilk defa böyle sözler duydum ondan. Şi,mdi teyzemin kızına geldim PŞendiğe sözde bu akaşam o da gelecek buraya bakalım anasınıon işlerini bitirebilirse...
Bizde işte 2 yıl bitince bebek telaşına düştük..
zamanı gelmiş demek hadi hayırlısı inşallah bir an önce hamile kalırsın bizimde 1,2 sene sonra ancak planımızda olur herhalde
böcük ; daha gelmedi mi kocengelsin artık ayrı kaldınız
zamanı gelmiş demek hadi hayırlısı inşallah bir an önce hamile kalırsın bizimde 1,2 sene sonra ancak planımızda olur herhalde
böcük ; daha gelmedi mi kocengelsin artık ayrı kaldınız
İnşallah canım..
yok cnm dün bılet bulamamış bgün gelıo ınşönce çemkırcem sonra
günaydın kızlar
boşver hadi hayırlısı istediğin zamanda hayırlı evladın olur inşallah sendende bekliyoruz bir kız hadi bakalım
İnşallah canım..
Cuma halsizliğim ve bulantım için doktora gittim..6-7 adet kistim olduğunu öğrendim.Çok üzüldüm.Şimdi soğan kürü yapıyorum.Umarım kısa zamanda benimde senin gibi bir kızım olur
bendedevar o kistlerden doktora gitmiştim soğan kürü iyi gerçekten ardından bebiş gelmişti bendede
İnşallah canım.Çare olur soğan kürü..Birazdan eve gidip yapacam yine..Sonra yine gelecem işe..Bebek isterken ne çok problem çıkıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?