- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
mandışım h geldın
evt cnm denedım ya aslına bakarsınhepsının amacı aynı:)tüylerı kökünden almak kullanma şeklını bılmek en ıyı sonucu verıo tutuş şeklı falan
ama bakarsan tabı memnunum
suda çalışması sarjlı olması ışıklı olması güzel sevdım ben memnunda kaldım
tavsıye ederım ama daha uygunada var aynı işi eden 289 tl ıdı sanırım fıyatı
bendede vardır kesın kıst gıdıp baktrmak lazım fırsatım olsunda gtcem kontrole ıyı bı dr bulmamda lazım
mandışım bu arada aparatlarıda cok kullanışlı 5 başlıklı sevdım ben
düzleştırıcımıde fırsat olursa akşama kullancam
kocem yardımcı olsun arkalarıma yapamam o yapsın demı az çalışsın
suda çalışmasının avantajı acıyı daha az hissettirmesi dimi başka özelliği ne sulu susuz
malesef hepsinin amacı yolacam sizi mantığı :))
marka model neydi böcük
sen niye maşa aldın ki patron vermemişmiydi sana
anam geldi ve barıştınız hee sevindim buna yapsın tabi :)
apartları ne işe yarıyorki başlığı küçülten filan dimi
ay bacum model aklımda deıl ama ekledıydım du bulam bıdaha geçmiş sayfalardan
braun cnm
maşa mı deım düzleştırıcı cnm pardon:)
gelmedı bugun gelcek
yoram az onu demı:)yemekte yapmadım
du bulam cnm du özellıklerıyle bak kendın
model aklımda deıl yaa
braun sıtesıne gır sılk epıl 7 tıkla ılk karşına çıkan grı 5 başlıklı olan cnm
düzleştırıcıde
düzleştırıcı seçeneklerındekı kırmızı sıyahlı olan o da ılk cıkıo zatennn
aha bldum cnm resımlerını
benımkılerde pırasa:)aynen maşa bıle tutmuyoo ama aldım işte kullancamdan değil hanı acil bı yere gıdersem kuaförde sıra beklemeyım dıye aldım bıde bulunsn fazla mal gözçıkarmaz:)
kocem görmedı daha eskı epılasyonu ona verırım:)sevınsın garıban
bı bak cnm özellıklerı güzll
bıde ben bebek yağı kullanıom mıs gıbı bacaklarım olıyy
ben kapalıyım hiç öyle dertlerim yok tek sorun eşarbım kaymasın diye bol iğnelemek :))
eskiden yapardım uğraşırdım saçlarımla tutmazdı hiç bişiy hep fönlü gibi düz aksine kıvırcık dalgalı saçlara hastayım
nasıl yani eski epilasyonunu kocan ne yapacak ?
benim bacaklarımda yokki böcük bişey kullanmama gerek yok o ama dediğinin çok iyi geldiğini duymuştum eskiden bepantene kullanırdım bende epilasyon zamanlarında
böcük bu 7 olanında jilet gibi birşey var başlığında ne olduğunu çözemedim biliyonmu sen
he pardon unuttum ben senın kapalı olduğunu:)hafızam cok zayıf bılıon
kocemde ağda yapıyookoltuk altına bazende sırtında cok azda olsa tek tük ben sevmem onları alıom kaşndırıo bıde onlar alıştı o da tüysüz olmaya
yatıştırıyo ama bana cok yağlı gelyy 1 damlası bıle yetıoo
cnm o başka modelı son cıkan sanırım onu dıon ben almadım onu çunku sonuçta jılet vurmuş gıbı oluon
ama yok diğer başlığı var ondan bahsedıyorsan o da cok uzun kılları saç traş mak.gıbı kısaltmaya yarıyo sonradan epılasyon yapıon
süpermiş eşine yaradı bu aleti alman ozaman :)
evet senin dediğine baktım onada bakaym dedim sanırım bir başlıkta ikiside var hem jilet hem normal yolma aparatı :))
çok sevıncekk :)garıbannımm
evt ben gördum onuda almadım yakından gördüm böle jılet olunca mantıklı gelmedı bana neymış jılet tüylerı kesıp sonra bıcaklar kökten alıyormuş:)o zaman jılet yap dırek yorulma demı
bıde daha kalınlaşmasını ve sıklaşmasını sağlar dedım almadım ondan
benımkınden memnunum şimdılık sorun yok haftada bı yapıom zaten her hafta rapor verırım saa
hee ayrı ayrı çalışmıyor yani ben ayrı ayrı çalıştırılıyor diye düşündüm hangisine ihtiyaç varsa gibissinden
doğru diyorsun aynı anda çalışacaksa niye jilet atıyorki
hafta bir mi ne yaptın böcük nasıl okdar çabuk uzuyor benim üç haftadan fazla sürüyor üç haftada anca uçları görünüyor
ev sahibiniz yılda ne kadar zam yapıyor ev için şunu bunu yap dediğinizde tutumu nasıl ev sahibinden beklentiler neler böcük
yok cnm aynı başlıkta bıde başka başlık nasıl takılcak ona hıc anlamadım cok kaba duruyo hee:)
ya benımde cıkmıo ama ben kıl bı ınsanım 1 tane bıle olsa gözüme batar her akşam koltuk altımı alıom dsemeşim cok kızıo hastalık kapcan dıo
cımbızla kucuk kucukte olsa cekıom
yılda 50 tl yapıo cnm daha fazlasını yaptrmam
evıme karışmasın yeter zaten benımkı özurlu gelemıyoo
başka beklentım yok şuanlık
sen kiracı mı arıon len kaç tane evın var
aramıyorum verdim kiraya ama sinir etti benisanki ben adama gittim yalvardım gel evimi kirala diye öyle tavrı vardı
20 tl zam yapptım bende onda konuştu ilk giriyor zamsız gircek ocakta zam olacak birde bir oda da parke yok daha önceki kiracıda aynı şeyi yaşadım illa parke yaptır diyor çok pahalı değil niye yaptırmıyon diyor ben o evde 10 yıl oturdum da parkeye gerek duymadım her odada var sadece küçük odada yok nasıl yapıştı parke yaptır diye sinir oldum acaba sorun bendemi diye sordum hani öncekide aynısını sorun edince bende hiç karışmam eve gitmem etmem
İnşallah canım.Çare olur soğan kürü..Birazdan eve gidip yapacam yine..Sonra yine gelecem işe..Bebek isterken ne çok problem çıkıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?