valla ben ılk yıl yaptrmadım 2 yıl zamsız oturdum sonra yaptı 50 tl ama bence 50 tl büyük zam kişi almıoo 50 tl zamı
ınsaf yok bazı ev sahıplerınde
valla bişi dıyememkı cnm yaa bence laf ettrme pahalıda deıl yaptr gtsın
daha yenıyse kıracı şimdıden sorunlar başlamış sızın kolay gele
aman gözüm korktu he
bende korkumdan her sene dr gidiyorum smear testi falan yaptırıyorum ihmal edilmemesi gereken bir testmiş.
geçen sefer çok şükür bişey çıkmadı ama yeni evliydik izin dönüşü yine gideceğim inş bişey çıkmaz
mandalina ; ne olsun canım yoğun işler sıkıldım
aman gözüm korktu he
bende korkumdan her sene dr gidiyorum smear testi falan yaptırıyorum ihmal edilmemesi gereken bir testmiş.
geçen sefer çok şükür bişey çıkmadı ama yeni evliydik izin dönüşü yine gideceğim inş bişey çıkmaz
mandalina ; ne olsun canım yoğun işler sıkıldım
böcük bir yıldır henüz kira alamadım hala evin masraflarını ödüyor kirası kirada 350 düşün parke olmazsa olmazmıdır çokmu gereklidirbir odada olmasa olmazmı yani kaldıki tutma evi ben sana tut diye yalvarmadm ki her odası parke olan evi tut benim görüşüm mal budur beğenirsen buyur beğenmezsen sen bilirsin pazarlığı sevmiyorum ya neyse o odur.
kolay gelsin sipidim
Ben bebek düşüncesi oluşmaya başlayınca devlette bir doktora gittim.Sadece ultrasonda baktı.Sorun yok dedi.
Bu ay reglim tuhaf oldu.Birde halsizlik ve bulantılarım olunca özele gittim.Ultrasonda gözüktü kistler..Hormon testleri yaptıracam reglimin 3-4 . günlerinde..Smear testi hiç yaptırmadım.Yaptırmamda daha ismini duyunca tansiyonum düşüyor..
bende geçen sene güzel bir para bayılıp özel DR gittim kadın sağolsn ilgiliydi ama daha ne kadarlık evlisin sorusuna 2 ay diyince
gelmekle iyi yapmışsın ama mutlaka 6 ay sonra yine gel 2 ay da herşey normal olabilir dedi
benimde reglim devamlı sorunlu bu kez muayenehaneye gidicem kayınvalidemin tanıdığı bir dr umarım memnun kalırım.
benim ailemden gelen kadın hastalıkları sorunum var mecbur smear testi yaptırmam lazım ilkinde kan alıcaklar falan sandım kayınvalidemle gittik meğer öyle değilimişmutlaka bir irkilme oluyor ama öyle çokta kötü değil yani
Benim kist aklıma bile gelmemişti.Reglim düzenlidir.Zayıfım.Tüylenme sorunum yok.Ama yine kist oluşmuş.Demekki sürekli gitmek lazım kontrollere..
Smear testi yaptıranlar korkulacak bişey değil diyorlar ama işte içim elvermiyor.Birde alttan muayyene hiç olmadığımdanda sıkıntı duyuyorum.
Ben bebek düşüncesi oluşmaya başlayınca devlette bir doktora gittim.Sadece ultrasonda baktı.Sorun yok dedi.
Bu ay reglim tuhaf oldu.Birde halsizlik ve bulantılarım olunca özele gittim.Ultrasonda gözüktü kistler..Hormon testleri yaptıracam reglimin 3-4 . günlerinde..Smear testi hiç yaptırmadım.Yaptırmamda daha ismini duyunca tansiyonum düşüyor..
bişey dıyemem cnm ama sanırım sen haklsın bana versene laa o evı 350 tl mı kirası
bende geçen sene güzel bir para bayılıp özel DR gittim kadın sağolsn ilgiliydi ama daha ne kadarlık evlisin sorusuna 2 ay diyince
gelmekle iyi yapmışsın ama mutlaka 6 ay sonra yine gel 2 ay da herşey normal olabilir dedi
benimde reglim devamlı sorunlu bu kez muayenehaneye gidicem kayınvalidemin tanıdığı bir dr umarım memnun kalırım.
benim ailemden gelen kadın hastalıkları sorunum var mecbur smear testi yaptırmam lazım ilkinde kan alıcaklar falan sandım kayınvalidemle gittik meğer öyle değilimişmutlaka bir irkilme oluyor ama öyle çokta kötü değil yani
sürekli kontrole gitmen çok güzel sipidim böyle kontrollerini yaptırman hastalanmadan riskini bilip önlemlerini alman çok güzel
bu arada o testin ne olduğunu bende ilk defa şimdi sizden duydum :)
evet canım annemin ananemin 30 lu yaşlarda rahmi alınınca korkuyorum
bende duymuştum ama nasıl yapıldığını gidince öğrendim hiç merak edip int bile bakmadım.
eylülde eşimin doğum günü var ne alıcam hiç bilmiyorum farklı fikri olan var mı 700 TL kadar
Bakalım bana ne diyecekler belki normaldir bilimiyorum inşallah olumsuz bir şey çıkmaz.
gerçi olumsuz birşey var ise şimdiden tedavi olmak en güzeli
haklısın bende korkarak gittim ve alttan muayene cidden psikolojik açıdan kötü bildiğim halde yine içim tuhaf oluyor
sende ne kisti çıktı çikolata mı ? ilaç mı kullanıyorsun
geçmiş olsun sipidim sen böyle kontrollerini ihmal etmedikçe dikkat ettikçe bişiy olmaz
eve gidince netten bakayım neymiş diye tam olarak :)
hımm tatil küçük bir hafta sonu kaçamağı başbaşa romantik yakın biryer olabilir
işte boşver sıkıntı şu ki tam 3-yada 4. günü devlette sıRA ILMAK SKINTI ŞU GENEL randevuya bağlandı ya o testleri yaptırmak için ben randevu bulamamıştım ama seninki düzenliydi dimi sanırım tam tarihini bilirsin
bakarsın canım
olabilir ama eylül sonu nereye gidebiliriz ki bide aileler ile kutlucaz malesef gidemeyiz
Evet mandiş düzenli reglim.Korucukta oluyor dediler hormon testleri..Randevu sayfası açılmıyor bile doluymuş..Bakalım hergün bakacam ileri bir tarihe alacam.İnşallah reglim süpriz yapıp gecikmez bu ay..(Ama bebek olursa geçiksin)
Özelde ne kadara çıkarki bu testler
ailelerle bir gün öncesinde kutlayıp pazar günü de sapanca mesela yakın
eylül 10 da bende izine çıkıyorum eşimde anca tatile gidebilecez :)
evde sabah başlar küçük süprizler filan kahvaltı hazırlamalar notlar kapılara aynaya yolu üzerine filan evi süsleyebilirsin aileler eve gelecekse hediye ilgi alanı olan şeyden düşünürsün sanırım limitinde gayet iyi istediğin herşeyi alabilirsin gibi
telefonla her gece 12.00 den sonra dene boşver ancak ozaman yakalama ihtimalin oluyor
özel fiyatlarını bilmiyorum benim yaptırmama gerek kalmadı :)
Benimki polikistik over (PKO)
İlaç olarak doğum kontrol hapı veriliyormuş.Ama sen bebek istiyorsun dedi.vermedi.Bende soğan kürüyle halletmeye çalışıyorum
2 yıl hapla korunmuş biri olarak.Hapı bıraktığım gibi kist oluştuysa hapı kullanmakta mantıklı gelmiyor bana
bızım buralar pahalı mandışım maalesef
sipidim anam bende korkarım yaa:18::18::18:
önümüzdeki hafta didime gidiyoruz bir daha tatile fazla gelir bu 5. tatilimiz olacakbu sene sınırımızı doldurduk..
pazar kutlarız herhalde aileler ile birlikte. hediye için dediğin gibi limit yeterli dolaşmak en iyisi sanım
smear testini 150 Tl yaptırmıştım..
bızım buralar pahalı mandışım maalesef
sipidim anam bende korkarım yaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?