Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

He sorma ya arkasındada dügmesi varmış meger önündede bi ekranı var aç/kapa dügmesi varda ben arkasında yoktur die hiç bakmadıydım dumur oldum

maggıe ne kız?? Aşk mı konusu nasıl

bnm okudugum kıtaptakı maggıe ...
ay cok sıkıldım kızlar ya bıde bnm zayıflamam lazım

he nolmuşkı
düzleştırıcıyle yapcek olm nolcekk

ohooo senın üstüne 3 kez daha alcemmmm

Hay maşallahh 41 kere

Bencede öle eline mi yapışcakta çogu erkek yapıvermez ya ondan dedim dur kız bende sevgilime diimm yarın düğün var giderken adam gibi yapıverirse koaföre gtmekten kurtulurum arkalarımı düzgün yapamıomda bakalım yapıvercekmi ay çok hoşuma gitti ya

Yada yrn koaföre gidip böle dağınık bi topuz mu yaptırsam ki bilemedim

Aslında bgn bi koaföre gtmem lazım ya kaş bıyık hak getire

ugur böcee kızz aklıma bak neler soktun kıllarımla mutlu mesut yaşayıp gidiyodum

bnm okudugum kıtaptakı maggıe ...
ay cok sıkıldım kızlar ya bıde bnm zayıflamam lazım

Ya sorma bende şiştim çıktım bogazıma hiç sahip çıkamıom burda hele agzım hiç boş durmuo geçen küçük küçük kurabiyelerden yaptım burda karnım acıkınca çay kahve fln içerken atıveriom agzıma çok güzel oluoda çok şişmanladım :44:

yaptır elı alışsın bı ıkı kere zorluk çeksede ver gazı yapsın
kımın düğün yakın değilse fön çek tamam laa
ne topuzuu
bıde topuza kıyafetın uyar mı onuda düşün bakemm

ayy kıllı garu daha ı işte sevap işlıommorman gıbım dolaşıyonusss

nadia serenad adlı kıtaptan ... sultanı ben ekledım

hee okumadığımdan bilmiyorum

çalışıomm desem ınanma
bıhtere baktımm bıtrdık onuda ne ızlıycem şimdık ben

:26: o ne laa
ınsaın kafası karışır

len kanga sız özelden ne halt karıştıyonuss

böcük pazartesi gidiyorum ya tatile yorgunun daha önce gittiği yerlerde varmış içinde tarif veriyor neresine gideyim ne yiyeyim diye birde malum diyet konuları :))

sen kac kılosun kı canım...
benım kılodan zıyade mıdem sıs ya hamıle gbı dolasıyorum

pofff
kasaları mecbur yapmak gerekır sımdı

aynennn sevaba girionn :)))) düğün için olsada olmasada oturtup yaptırcam bakalım ne dicek hiç denemedim çok merak ettim sevgilimi test ediyorum varan1

Düğün sevgilimin işyerinden birinin biraz kokoş biyerde aslında ne yapsam bilemedim,
Biz böle sürekli sevgilimle özel yerlere gitmiozda yemekli fln ondan azcık özensem mi dedim di kendimce
Bi elbisem var siyah çok mini deil ama kısa bi elbise sırtıyala önü kapalı gibi askılı ama saçlarımıda salarsam çok mu bogarım die düşündüm keşke başka bi elbisem olaydı şuan hiç hoşuma gitmedi düşününce giyceklerim

Cok bunaldım herseyden ya napsam kı ...

[video=youtube;TzM-lJJdpy8]http://www.youtube.com/watch?v=TzM-lJJdpy8[/video]

Bende sol el yuzuk parmagıma dovme yaptırmak ıstıyorum ama gecıcı olsa dha ıyı olur belkı sıkılırım ...
Bıde ısmımın bas harfı ö nasıl olcek yuvarlak mı yapcaz :)

ooo bn 62 kılo olsam dha ne ısterım allahtan senın boy kac

Boyumda 1.65 gibi bişiy, benm göbegim fln yok aslında ama kalçam var bide bacaklarım biraz kalın aslında biraz sıkılaşmam lazım löp löp sallanıo öle kısa bişiy fln giyemem hiç

Yarn sevgilimn iş arkadşının düğünü var ne giysem ki ya ugur böcee kafama taktı hiç düşünmediydim bi siyah elbisem var giyer giderim diodum zaten şuara ne olsa onu giyiyom şuan istemedim bianda onu giymek sanki çok alternatifim varmış gibi

elbısen nasıl bısıy netten resmını bulup eklesene

Takılar ve ayakkabılarla guzel farklı bı hava katabılırsın elbıseye ...
Ay cok anlıyorum bu ısten ya bıde akıl verıyom sana

[video=youtube;EFclhpu3Ou4]http://www.youtube.com/watch?v=EFclhpu3Ou4&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…