- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Takılar ve ayakkabılarla guzel farklı bı hava katabılırsın elbıseye ...
Ay cok anlıyorum bu ısten ya bıde akıl verıyom sana
hee okumadığımdan bilmiyorum
böcük pazartesi gidiyorum ya tatile yorgunun daha önce gittiği yerlerde varmış içinde tarif veriyor neresine gideyim ne yiyeyim diye birde malum diyet konuları :))
aynennn sevaba girionn :)))) düğün için olsada olmasada oturtup yaptırcam bakalım ne dicek hiç denemedim çok merak ettim sevgilimi test ediyorum varan1
Düğün sevgilimin işyerinden birinin biraz kokoş biyerde aslında ne yapsam bilemedim,
Biz böle sürekli sevgilimle özel yerlere gitmiozda yemekli fln ondan azcık özensem mi dedim di kendimce
Bi elbisem var siyah çok mini deil ama kısa bi elbise sırtıyala önü kapalı gibi askılı ama saçlarımıda salarsam çok mu bogarım die düşündüm keşke başka bi elbisem olaydı şuan hiç hoşuma gitmedi düşününce giyceklerim
Kıvırcık yapabılırsın saclarını masan varsa
Var maşam, onu düşündümde saçlarımın önü uzun arkası kısa modelden nası olur bilemedm
Poff evet haklısınız gidim saçımı bi fön bişiy yaptırım giyim o elbiseyi gidim akşam akşam kendimi borca sokmamın bi anlamı yok şimdi nerden baksan en ucuz gece elbisesi 100 lira, tamam vazgeçtim giycem elbiseyi
Saçımı düzleştirttircem ugur böcee düşün için olsada olmasa pzt anlatırım sana tepkisini bende merak ediom
Çocum da evlenmeden boşıcak beni mazallahtövbe tövbe
ne konusuyonuz sız ya bn anlamadım :26:
ugur bocugu bulasıklar benı beklıyo
Kızçeler benm son 20dkm kaldı mesaim bitio yavaştan hazırlanmaya başlıyımm darısı başınıza
gözüm görmesın senı
bıde yarın yoksunnn ben çalışıom akşama kadar
dedımkı ben kocama söyleyım akşam bana fön ceksın
mutluda sevgılısıne söyluycekmış
düzleştırıcı ıle
onu dıokkk
benım kocama yapar bakalım onunkı ne dıycekk
ayrıca hıc sevmedığım şey bulaşık
gelemem
Ayy bişiy anlatcam kızlar gülünn
Ofiste su sebili var sıcak soguk suyumuzu ordan alıoruz bi hafta önce patron su sebilinin fişini çekmiş gitmiş 1 haftadır yoktu ben geldim baktım çalışmıo fişiyle ugraş ugraş çalıştıramadım sebilcinin servisine kadar aradım tarif ettiler fln yok banamısın demedi 1 hafta ne çay ne kahve agzım kurudu çalışırken bugün patron geldi aa bunu niye açmadın dedi düğmesine bi bastı çalıştı Allahım beni bi gülme tuttu hala aglancak halime gülüomm malmıyım acaba
Çok unutkanım bide ben buaralar kızlar ya napmak lazım ki ona çok üzülüyorum biri bişey desin hemen unutuom
bende bendeee
koceme dıyem saçlarıma fön ceksınyarın karşıya gtcem kardeşlerıme
parfüm benım işte yasak mesela boyaya zarar veerıo ama normaldede cok kullanmam cok cok nadır ama süreklı alıommm
kocana mı dicen fön çeksin die
Evet senin o kötü cidden :44: inşallah yarın su gibi geçer sana
Ben yavaştan çıkıorum kızçeler kendinize iyi bakın güzel güzel dinlenin tatil gününüzde öpüorum hepicinizi
iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlartamam çok iğrencim biliorummmm =)))
yıkadım geldım bıle napım sade bulasık degıl bıssıru ıs yaptım yıne dayanamadım sankı deterjan kokusu alınca rahatlıyorum manyakmıyım neyım
unutmadan böcüşümmm sen dün mü ne yazmıştın evlendiğimden beri hiç menemen yapmadım hep sıcak yemek yaptım diye yav menemen soğuk mu yeniyor ben mi yanlış anladım :26:
nadia, serenad'ı çok merak ediyorum ben de okuyacağım, şimdi daha çok merak ettim:)
sen imalatta durmasan da etkiliyor mu kangam uçucu madde tabii orası da var işin hiç böyle düşünmemiştim.
bence de! benimkine versem eline kesin saçlarıma dolaştırır makineyi düğüm eder çözemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?