Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Takılar ve ayakkabılarla guzel farklı bı hava katabılırsın elbıseye ...
Ay cok anlıyorum bu ısten ya bıde akıl verıyom sana

Elbiseyi bulamadım bi resim ekliyorum o tarz önü arkası kapalı resimdeki gibi altı daha dar benimkinin altı saten üstü dantel gibi bişiy ama öle dekolte fln deil

Elbisenin önü fln kapalı oldugundan takı fln takamıom ayakkabıya gelince 1-2 hafta önce güzel bi ayakkabı almıştım az topuklu siyah giymeye kıyamadım daha ne giyersem giyiyim onu giycem zaten ayakkabıda çok fazla alternatifim yok sevgilimle aynı boylarımız topuklu giyemiom maalesef, öff ya şuan çok kuruldum çok çirkin olcam canım hiç giymek istemedi o elbiseyi
Ya acaba uygun fiyatlı elbise varmıdır ki iş çıkışı baksam mı biraz

hee okumadığımdan bilmiyorum

böcük pazartesi gidiyorum ya tatile yorgunun daha önce gittiği yerlerde varmış içinde tarif veriyor neresine gideyim ne yiyeyim diye birde malum diyet konuları :))

heeee
öle olsun
dedıkodu falansa benı unutman dıycektımmm
sen kaçgun yoksun

dene dene yapmazsa ısrar et yüzünü as olmadı çemkırişe yarıyoo

elbıseyı çözemedım hegözümün önüne getrdım az topuz olabılır ama dağınık deılde düz fönlü bı topuz
ayy bılemedım
belkı bulursun ama masraf yapma gıy aman nolcekkk

Bu tarz bıseyse gıy bence masraf yapma altı ustu bı dugun

Kıvırcık yapabılırsın saclarını masan varsa

Poff evet haklısınız gidim saçımı bi fön bişiy yaptırım giyim o elbiseyi gidim akşam akşam kendimi borca sokmamın bi anlamı yok şimdi nerden baksan en ucuz gece elbisesi 100 lira, tamam vazgeçtim giycem elbiseyi

Saçımı düzleştirttircem ugur böcee düşün için olsada olmasa pzt anlatırım sana tepkisini bende merak ediom

Çocum da evlenmeden boşıcak beni mazallah tövbe tövbe

ne konusuyonuz sız ya bn anlamadım :26:
ugur bocugu bulasıklar benı beklıyo

bırınız gelsın bulasıklara yardıma

:2:
yanı
doğru yolu bulcan sende:)
hadı bakemmm ptesı mı bız çalışıok yarında

ne konusuyonuz sız ya bn anlamadım :26:
ugur bocugu bulasıklar benı beklıyo

dedımkı ben kocama söyleyım akşam bana fön ceksın
mutluda sevgılısıne söyluycekmış
düzleştırıcı ıle
onu dıokkk
benım kocama yapar bakalım onunkı ne dıycekk

ayrıca hıc sevmedığım şey bulaşık
gelemem

gözüm görmesın senı
bıde yarın yoksunnn ben çalışıom akşama kadar

Evet senin o kötü cidden :44: inşallah yarın su gibi geçer sana

Ben yavaştan çıkıorum kızçeler kendinize iyi bakın güzel güzel dinlenin tatil gününüzde öpüorum hepicinizi

iyi akşamlar, kovalasın sizi tavşanlar tamam çok iğrencim biliorummmm =)))

Son düzenleme:

yıkadım geldım bıle napım sade bulasık degıl bıssıru ıs yaptım yıne dayanamadım sankı deterjan kokusu alınca rahatlıyorum manyakmıyım neyım

unutmadan böcüşümmm sen dün mü ne yazmıştın evlendiğimden beri hiç menemen yapmadım hep sıcak yemek yaptım diye yav menemen soğuk mu yeniyor ben mi yanlış anladım :26:

nadia, serenad'ı çok merak ediyorum ben de okuyacağım, şimdi daha çok merak ettim:)

iyi güldüm sağ olasın, olur öyle şeyler bak gülecek malzeme çıkıyor hiç olmazsa şu sıkıcı hayatta:)))

bende bendeee
koceme dıyem saçlarıma fön ceksınyarın karşıya gtcem kardeşlerıme
parfüm benım işte yasak mesela boyaya zarar veerıo ama normaldede cok kullanmam cok cok nadır ama süreklı alıommm

sen imalatta durmasan da etkiliyor mu kangam uçucu madde tabii orası da var işin hiç böyle düşünmemiştim.

kocana mı dicen fön çeksin die

bence de! benimkine versem eline kesin saçlarıma dolaştırır makineyi düğüm eder çözemez

Son düzenleme:

sade benım mı benım gıbı kımler var kımbılır
haksızlık cok ama bu ülkede çalışmak zorundasın
eskıdenmış o erkek çalışır kadın ev hanımı olur
zaten ev hanımı dıye bişi kaldı mı kı bu şartlarda
düşündümde 3 yıldır zam almamışım ama kirama 150 yol masrafıma 50 tl gelmış diğerlerını demeyımm

yıkadım geldım bıle napım sade bulasık degıl bıssıru ıs yaptım yıne dayanamadım sankı deterjan kokusu alınca rahatlıyorum manyakmıyım neyım

manyak garubende öleydım ama işyerı için değmez kendımıze yazık
bende kurtulcam bu temızlık işinden ınş

yok kangam yaa öle dımek ıstemedım yanı hep yemek yaptım çorba ana yemek salata yoğurt falan gıbı ama bı kez yapcemm değişklık olsun
bıde menemen ıle çay güzel gıdıyy ama bız çayda ıcmıoz belkıde o yüzden :)ama yapcemmm
çürümeye başlayan domateslerı değerlendıremmm

imalat yok burda kanga dedım yaaaraçların boya aşamsndan sonuna kadar takıp edıom boya fırınının önünden bıle geçsen etkıler boya dökülür kabarır
ondan yasak

ayy bu arada kangamm kopardın benıdolaştırırsa bukle bukle olur ne güzel:)
benım kocam becerır cnm alıştı
sızınkılerde alışır
acaba dıom epılasyon aletımı versem bacaklarımı alır mı bende o ara kıtap okusamm

nadia gelmemş daha umarım çalışıyordurda yalnız kalmambugunde çalışılmaz beee

nadıa bugun sınava gırecektı sanırım aaa evt
ınş geçer başarılı olur
sel de mı gırecektı acep yaa unuttum ama başarılar ınş cok ı geçer sınavları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…