Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mutluşşş nerdesın gelde lıste yapalım bacım

[video]http://www.porland.com.tr/Catalog/Kaya-Maya/#/17/zoomed[/video]
ben bunları cok begenıyorum ama cok pahalılar ıns alıcam ama

mutlusum nerdesın ...
ben bugun erken cıkcam 5.30 gbı kuzumun dogumgunu varya hade gelde konusalım ...
bak bn ekledım bıle bıseyler sende begendıklerını ekle bakalım ...

sımdı kalp krızı gecırcem valla bu ne ıgrenclıktır ya kucucuk meleklere nasıl tecavus edebılıyorlar ıgrenc yaratıklar hangı hakla bu ulkede nefes alabılıyorlar hala cok uzgunum ya cok

Nolmuş kız dünyadan bi haberimm kim tecavüz etmişş

[video]http://www.porland.com.tr/Catalog/Kaya-Maya/#/17/zoomed[/video]
ben bunları cok begenıyorum ama cok pahalılar ıns alıcam ama

evet çok tatlılar bende görmüştümm bunları ama bu kadar çok çeşit oldugunu bilmiodum ama biraz pahalıymış cidden bide sen neler almak istiosun bunlardan

bn 2 tane kupa almak ıstıyorum bıde tabaklarından heposını sevdımkı ucuz olsa hepsnden alırdım ama bıse solım sna burada dha paahalı fıyatlar eger yasadgın yerde porland bayısı varsa oraya gt dha ucuzunu bulursun ole demıstı kız bna

adam 5.30 a kdr subeye gelır umarım ...
:26:

canım senın adınla hıtap edebılırmıyım ?

mutlusum nerdesın ...
ben bugun erken cıkcam 5.30 gbı kuzumun dogumgunu varya hade gelde konusalım ...
bak bn ekledım bıle bıseyler sende begendıklerını ekle bakalım ...

bence yazalım önce liste halinde sonra beraber bakarız mesela
Yemek takımı
Çatal bıçak takımı
Tencere takımı
Banyo takımı
Mutfak için gerekli olan elektrikli aletler

başka var mı aklında benim bu kadar :44:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]çatal bıcak takımı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yemek takımı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutfak ıcın gereklı ara malzemeler [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fırın [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bardak takımı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tencere takımı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharatlık takımı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay daha bulamadım bn tek dızecegım ıcın evı [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ya bn lıste yapmıstım neden cıkmamıs

adam 5.30 a kdr subeye gelır umarım ...
:26:

Adam ki canım, neden bekliosun ki ??

canım senın adınla hıtap edebılırmıyım ?
tabiki canım

Bencede pahalı bide günlük kullanamaya onlar ben mesela yemek takımımı kalsik bi model istiorum günlük kullanmalık annem bi yemek takımı almış bana 4-5 yılönce onu kullanırım çok deil18 parça güral porselen ama bence yeter artar kahvaltı takımı almak istiorum çok begeniyorum renkli renkli çiçekli böceli çaydanlıklı fln olanları

adam subeye gelsınkı bnde cıkayım burda beraber calıstgmız adamdan bahsedıyorum sekerım ...
evet onlar pahalı ama mesela arada dıgerlerını kaldırır bunları kullansan fena olmaz ... yada esınle beraber sadece ıkınız bunları kullanırsınız cok seker olur dusunsene ...
bnm kahvaltı takımım var sade ve agır bı model ınanmıycaksın ama 40 tl ye aldım bımden ...
bıde 6 kısılık kase yuvarlak tabak duz servıs tabagı ve tatlı tabagı gullu dallı her model var 50 tl 1 mılyoncularda bılem var onlar da guzel aslında bn belkı ole bısey alırım sadece bn kullancagım ıcın

Bişey sorcam şimdi naptın o eşyalarını? evlendiğinde çeyizin fln vardır onların hepsi kaldı mı eski evinde?

aslında bn ona tek bı cop bıle bırakmazdım ya neyse ... annem ızın vermedı bırak kalsın dedı ıbrete alem dıye kapıda yakacaktım hepsını ...
bn kendı ceyızımı aldım cnm bıde ustumu zaten evımız cok kucuk oldgu ıcın kullanamamıstm bn ceyızlerım annemdeydı dıgerlerıde burnundan gelsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…