Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tıny ... bna yazmıyorsun artık ... son durum ne ...

kac gundur sekerı bıraktım nescafe 3u bır arada bna sımdı 10kasık seker doldurmusum gbı tatlı gelıyo
ılerleme var bnde

İnşallah gelir ozamn adam bian önce, kimin dogum günü vardı buarada kuzum dediğin kim??

evet ya doru sölüosun dediğin gibi böle 2li kupa ya da fincan takımı olsun fln güzel olur bide ben aslında mutfak önlüğü tutcağı tepsisi fln onlarıda begendim ama önce büyük başları almak lazım cidden onlar gene sonra tek tek alınır paran oldukça

aa süpermiş çok uyguna almışsınn kahvaltı takımını

iyi yapmışınnn boşver kullandıkça eski zamanları hatırlıcanı kalsın kullanmadıklarını kullanırsın zamanla

cul caput nekı hersey yerıne gelıyo bak daha daha guzel seyler var onlardan ama bnm hayallerım umutlarım sarsılan guvenım bır daha yerıne gelmez ıste bosver aman yanlız olmak en guzelı bn kendıme bde sole buyuk bı efes bardagı alcem evımde tek basıma kafaları cekerım ohh mıss

aynen bende şekeri azalttım azalttıgımdan beri 3ü 1 içemiom bal gibi gelio

zayıflamam lazım canım ya aldı yurudu kılolarım bnm basenlerım var bıde yanı gobek olsa yne neyse dıcem bı 60 a dussem ıı olcek ...
bu arada kuzum dedıgım dayımın oglu zanım :) BGN 3 YASINI DOLDURUYOR VE BN ONU COKKKKKK SEVIYORUMMMMM

selam kızlar geçmişe bakamadım nasılsınız, 3 ü 1 aradalar gerçekten şerbet gibi geliyor şekeri azaltınca.

çeyiz meyiz ne iş mutluluk yakın mı tarih eğer para biriktirebiliyorsan çok önceden alma derim ama çok hoşuna giden bir şey olursa tabii ufak şeylerden atılabilir kenara diye düşünüyorum. her yıl yepyeni şeyler çıkıyor hele elektronik çok hızlı ilerliyor. şimdi rengarenk beyaz eşyalar çıktı ya onlar hoşuma gidiyor mesela beyaz değil renkli eşya olmuşlkar gerçi

yerine gelir merak etme, öyle biri çıkar ki karşına bir bir tüm bu yaşadıklarını unutursun. ben de genç yaşta boşandım nadia, ama şimdi nişanlıyım:)

yerine gelir merak etme, öyle biri çıkar ki karşına bir bir tüm bu yaşadıklarını unutursun. ben de genç yaşta boşandım nadia, ama şimdi nişanlıyım:)

cıddımısın ... pekı yenıden nasıl sevdın neden bosandın ozel degılse anlatırmısın

heves ettı yavas yavas alcek ıste e oglan ev almıs herseyı ona yuklemek olmaz tabıukı

Selam canımm hoşgeldinn,

Yok canım daha belli deil nezaman ne olcak ama seneye fln düşünüoruz artık yavaş yavaş ya zaten hepsini alamam şuan maddi olarakta yetemem ona ama en azından bi kaç bişey alırda kenara atarsam sonra rahat ederim derdindeyim yoksa bencede hergün yeni bişeyler çıkıo bende çok isterim son modelleri almak ama bakalım artık en azından büyük başları bi halletsem sonrasını yavaş yavaş olur gider doru diosun parada birikmio ki eger borca girersen zar zor olsada ödeniyo ona göre sıkıyon kemerleri ama yoksa para biriktiremiom nası gittini anlamıom bile

mutluluk sen kırada asgarı ucretle calısıyordun sanırsam .. bırseyler alıp kenara koyarsan valla buyuk basarı bacım

adam aradı bıraz sonra gelecekmıs ... kızlar bu arada bnm kıtabım az kaldı bgn bıtecek yrn eve gttgmde de beyaz gardenya ya baslayablırım ...

cıddımısın ... pekı yenıden nasıl sevdın neden bosandın ozel degılse anlatırmısın

özelden başka bir gün detaylı yazarım buradan yazmak istemem ama genel olarak şöyle diyeyim tamamen farklı kültürler, değer yargıları, hayata bakış... yeterince birbirini tanımadan, hatta kendimizi bile tam tanımadan genç yaşta evlilik... yalan-sorumsuzluk...

hemen olmadı kendimi kapattım uzun bir süre, çünkü yanlış karar vermek istemedim. artık izleri silinmeye başlamış tekrar umutlu olmaya başlamıştım ki, kapımda beliriverdi nişanlım, ama çok sabırlıydı, olgundu hakkını yiyemem, o öyle sabırlı olmasaydı benim yaralarıma karşı bugünleri göremezdik... ama ben umutlu anımda bile ihtimal vermemiştim tekrar birini sevebileceğime.

genç yaşta mantık devre dışı kalıyor, şimdi benzer kültürlerden gelmemiz bir yana aile yapılarımız neredeyse bire bir aynı, değer yargılarımız aynı, sonucu ne olursa olsun yalan yok çünkü ikimizin de takıntısı var benzer konularda. yani başka insanların dert ettiklerini dert etmiyoruz çoğu zaman ama kendimize göre takıntılarımız var ve onlar uydu.

heves ettı yavas yavas alcek ıste e oglan ev almıs herseyı ona yuklemek olmaz tabıukı

yok parayı mutluluk biriktirip alacak ev aldıysa zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapmış damat bey aferin ev önemli gözüme girdi damat

yediklerimize dikkat etmek lazım nadiaa ne gelirse bogazdan gelio vallah

of ya herşey para valla bu dünyada neler neler almak istiom hergün bambaşka eyler begeniom heves ediom alım diom karar veremiom alamıomda

yediklerimize dikkat etmek lazım nadiaa ne gelirse bogazdan gelio vallah

of ya herşey para valla bu dünyada neler neler almak istiom hergün bambaşka eyler begeniom heves ediom alım diom karar veremiom alamıomda

ah bacım ah bana mı anlatıyorsun öz babandan bıle fayda yok kız daha da elalem ı soyleme

mutlaka anlat olurmu canım bndee anlatırım sana dertlesırız beklıyorum sabırsızlık la ... senden ogrenecegım cok sey vardır belkıde

Ne güzel çok sevindim senin adınaa inşallah eski günleri bida hiç hatırlamazsın Mutlu mesut yaşarsın yeni hayatını sizin düğün nezamn buarada?

Valla benimki evi aldıda çok şükür bide borcunu bitirsek çok sevincem =) napalım yapcaz artık üstümüze düşeni o zaman gelse bi Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…