adam subeye gelsınkı bnde cıkayım burda beraber calıstgmız adamdan bahsedıyorum sekerım ...
evet onlar pahalı ama mesela arada dıgerlerını kaldırır bunları kullansan fena olmaz ... yada esınle beraber sadece ıkınız bunları kullanırsınız cok seker olur dusunsene ...
bnm kahvaltı takımım var sade ve agır bı model ınanmıycaksın ama 40 tl ye aldım bımden ...
bıde 6 kısılık kase yuvarlak tabak duz servıs tabagı ve tatlı tabagı gullu dallı her model var 50 tl 1 mılyoncularda bılem var onlar da guzel aslında bn belkı ole bısey alırım sadece bn kullancagım ıcın
aslında bn ona tek bı cop bıle bırakmazdım ya neyse ... annem ızın vermedı bırak kalsın dedı ıbrete alem dıye kapıda yakacaktım hepsını ...
bn kendı ceyızımı aldım cnm bıde ustumu zaten evımız cok kucuk oldgu ıcın kullanamamıstm bn ceyızlerım annemdeydı dıgerlerıde burnundan gelsın ıns
kac gundur sekerı bıraktım nescafe 3u bır arada bna sımdı 10kasık seker doldurmusum gbı tatlı gelıyo
ılerleme var bnde
İnşallah gelir ozamn adam bian önce, kimin dogum günü vardı buarada kuzum dediğin kim??
evet ya doru sölüosun dediğin gibi böle 2li kupa ya da fincan takımı olsun fln güzel olur bide ben aslında mutfak önlüğü tutcağı tepsisi fln onlarıda begendim ama önce büyük başları almak lazım cidden onlar gene sonra tek tek alınır paran oldukça
aa süpermiş çok uyguna almışsınn kahvaltı takımını
iyi yapmışınnn boşver kullandıkça eski zamanları hatırlıcanı kalsın kullanmadıklarını kullanırsın zamanla
aynen bende şekeri azalttım azalttıgımdan beri 3ü 1 içemiom bal gibi gelio
cul caput nekı hersey yerıne gelıyo bak daha daha guzel seyler var onlardan ama bnm hayallerım umutlarım sarsılan guvenım bır daha yerıne gelmez ıste bosver aman yanlız olmak en guzelı bn kendıme bde sole buyuk bı efes bardagı alcem evımde tek basıma kafaları cekerım ohh mıss
yerine gelir merak etme, öyle biri çıkar ki karşına bir bir tüm bu yaşadıklarını unutursun. ben de genç yaşta boşandım nadia, ama şimdi nişanlıyım:)
selam kızlar geçmişe bakamadım nasılsınız, 3 ü 1 aradalar gerçekten şerbet gibi geliyor şekeri azaltınca.
çeyiz meyiz ne iş mutluluk yakın mı tarih eğer para biriktirebiliyorsan çok önceden alma derim ama çok hoşuna giden bir şey olursa tabii ufak şeylerden atılabilir kenara diye düşünüyorum. her yıl yepyeni şeyler çıkıyor hele elektronik çok hızlı ilerliyor. şimdi rengarenk beyaz eşyalar çıktı ya onlar hoşuma gidiyor mesela beyaz değil renkli eşya olmuşlkar gerçi
selam kızlar geçmişe bakamadım nasılsınız, 3 ü 1 aradalar gerçekten şerbet gibi geliyor şekeri azaltınca.
çeyiz meyiz ne iş mutluluk yakın mı tarih eğer para biriktirebiliyorsan çok önceden alma derim ama çok hoşuna giden bir şey olursa tabii ufak şeylerden atılabilir kenara diye düşünüyorum. her yıl yepyeni şeyler çıkıyor hele elektronik çok hızlı ilerliyor. şimdi rengarenk beyaz eşyalar çıktı ya onlar hoşuma gidiyor mesela beyaz değil renkli eşya olmuşlkar gerçi
yerine gelir merak etme, öyle biri çıkar ki karşına bir bir tüm bu yaşadıklarını unutursun. ben de genç yaşta boşandım nadia, ama şimdi nişanlıyım:)
cıddımısın ... pekı yenıden nasıl sevdın neden bosandın ozel degılse anlatırmısın
heves ettı yavas yavas alcek ıste e oglan ev almıs herseyı ona yuklemek olmaz tabıukı
zayıflamam lazım canım ya aldı yurudu kılolarım bnm basenlerım var bıde yanı gobek olsa yne neyse dıcem bı 60 a dussem ıı olcek ...
bu arada kuzum dedıgım dayımın oglu zanım :) BGN 3 YASINI DOLDURUYOR VE BN ONU COKKKKKK SEVIYORUMMMMM
heves ettı yavas yavas alcek ıste e oglan ev almıs herseyı ona yuklemek olmaz tabıukı
yediklerimize dikkat etmek lazım nadiaa ne gelirse bogazdan gelio vallah
of ya herşey para valla bu dünyada neler neler almak istiomhergün bambaşka eyler begeniom heves ediom alım diom karar veremiom alamıomda
özelden başka bir gün detaylı yazarım buradan yazmak istemem ama genel olarak şöyle diyeyim tamamen farklı kültürler, değer yargıları, hayata bakış... yeterince birbirini tanımadan, hatta kendimizi bile tam tanımadan genç yaşta evlilik... yalan-sorumsuzluk...
hemen olmadı kendimi kapattım uzun bir süre, çünkü yanlış karar vermek istemedim. artık izleri silinmeye başlamış tekrar umutlu olmaya başlamıştım ki, kapımda beliriverdi nişanlım, ama çok sabırlıydı, olgundu hakkını yiyemem, o öyle sabırlı olmasaydı benim yaralarıma karşı bugünleri göremezdik... ama ben umutlu anımda bile ihtimal vermemiştim tekrar birini sevebileceğime.
genç yaşta mantık devre dışı kalıyor, şimdi benzer kültürlerden gelmemiz bir yana aile yapılarımız neredeyse bire bir aynı, değer yargılarımız aynı, sonucu ne olursa olsun yalan yok çünkü ikimizin de takıntısı var benzer konularda. yani başka insanların dert ettiklerini dert etmiyoruz çoğu zaman ama kendimize göre takıntılarımız var ve onlar uydu.
yok parayı mutluluk biriktirip alacak ev aldıysa zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapmış damat bey aferin ev önemli gözüme girdi damat
özelden başka bir gün detaylı yazarım buradan yazmak istemem ama genel olarak şöyle diyeyim tamamen farklı kültürler, değer yargıları, hayata bakış... yeterince birbirini tanımadan, hatta kendimizi bile tam tanımadan genç yaşta evlilik... yalan-sorumsuzluk...
hemen olmadı kendimi kapattım uzun bir süre, çünkü yanlış karar vermek istemedim. artık izleri silinmeye başlamış tekrar umutlu olmaya başlamıştım ki, kapımda beliriverdi nişanlım, ama çok sabırlıydı, olgundu hakkını yiyemem, o öyle sabırlı olmasaydı benim yaralarıma karşı bugünleri göremezdik... ama ben umutlu anımda bile ihtimal vermemiştim tekrar birini sevebileceğime.
genç yaşta mantık devre dışı kalıyor, şimdi benzer kültürlerden gelmemiz bir yana aile yapılarımız neredeyse bire bir aynı, değer yargılarımız aynı, sonucu ne olursa olsun yalan yok çünkü ikimizin de takıntısı var benzer konularda. yani başka insanların dert ettiklerini dert etmiyoruz çoğu zaman ama kendimize göre takıntılarımız var ve onlar uydu.
yok parayı mutluluk biriktirip alacak ev aldıysa zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapmış damat bey aferin ev önemli gözüme girdi damat
mutlaka anlat olurmu canım bndee anlatırım sana dertlesırız beklıyorum sabırsızlık la ... senden ogrenecegım cok sey vardır belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?