Banada anlatın kızlar ya çok merak ediorum şuan ikinizin hikayesinide:44:
Selam canımm hoşgeldinn,
Yok canım daha belli deil nezaman ne olcak ama seneye fln düşünüoruz artık yavaş yavaş ya zaten hepsini alamam şuan maddi olarakta yetemem ona ama en azından bi kaç bişey alırda kenara atarsam sonra rahat ederim derdindeyim yoksa bencede hergün yeni bişeyler çıkıo bende çok isterim son modelleri almak ama bakalım artık en azından büyük başları bi halletsem sonrasını yavaş yavaş olur gider doru diosun parada birikmio ki eger borca girersen zar zor olsada ödeniyo ona göre sıkıyon kemerleri ama yoksa para biriktiremiom nası gittini anlamıom bile
yorgun oğluşum olcakmış büyğk ihtimal
adam aradı bıraz sonra gelecekmıs ... kızlar bu arada bnm kıtabım az kaldı bgn bıtecek yrn eve gttgmde de beyaz gardenya ya baslayablırım ...
para biriktiremiyorsan zaten alman daha mantıklı. ben parayı kenara atıp yok sayma taraftarıyım da:)
bu arada kendim için düşündüklerimden paylaşayım belki işine yarar, evlenirken çok tekstil alan arkadaşlarım oldu birkaç tane çoğu benim gibi zaten de, o kadar çok nevresim vb almışlar ki şimdi yeni görüp beğenince alamıyoruz diyorlar. yetecek kadar birkaç takım olsun yeterli zamanla insanda değişiklik olur hiç olmazsa diyorum:) bir de hediye gelmiş diyorlardı evde yatakhane açabiliriz diye
bir de süsüne kanmadan makinede yıkanabilecek tabak bardak lazım çatal kaşıkları ve baskılı şeyleri makinede yıkanmayan alanlar bin pişman o an vurulduk ama sonra kullanmaya gelince çok zor oldu diyorlar.
bu topiğin hatunları hep büyük ihtimal dur bakalım göstersin de iyice öyle mandişin kıza sulanırsın
adam derken??? patron mu yoksa
mutlaka anlat olurmu canım bndee anlatırım sana dertlesırız beklıyorum sabırsızlık la ... senden ogrenecegım cok sey vardır belkıde
Ne güzel çok sevindim senin adınaa inşallah eski günleri bida hiç hatırlamazsın Mutlu mesut yaşarsın yeni hayatını sizin düğün nezamn buarada?
Valla benimki evi aldıda çok şükür bide borcunu bitirsek çok sevincem =) napalım yapcaz artık üstümüze düşeni o zaman gelse bi Allahın izniyle :)
Banada anlatın kızlar ya çok merak ediorum şuan ikinizin hikayesinide:44:
bugün biraz keyfim yok da o yüzden iyice dalmayayım o konuya dedim en yakın zamanda yazarım kafamı topladığımda ama kendini asla üzme emin ol o tecrübe seni çok daha büyük mutluluklara taşıyacak çünkü kaprisli, şımarık kızlar gibi değilsin gerçekten neye değer vermen gerektiğini de çok iyi öğrendin muhtemelen. ölümden başka her şeyin çaresi var, ben şimdi bazen konuşurken sanki ben yaşamadım o günleri de film seyrettim ya da bir kitapta okudum gibi geliyor, öyle tarihe gömüyorsun yani o günleri, inan bana.
sağ ol canım, birkaç sene var daha bize ama tabii büyük konuşmuyorum her an her şey olabilir:)
meraklı melahat tamma seni de eklerim yazınca:)
para biriktiremiyorsan zaten alman daha mantıklı. ben parayı kenara atıp yok sayma taraftarıyım da:)
bu arada kendim için düşündüklerimden paylaşayım belki işine yarar, evlenirken çok tekstil alan arkadaşlarım oldu birkaç tane çoğu benim gibi zaten de, o kadar çok nevresim vb almışlar ki şimdi yeni görüp beğenince alamıyoruz diyorlar. yetecek kadar birkaç takım olsun yeterli zamanla insanda değişiklik olur hiç olmazsa diyorum:) bir de hediye gelmiş diyorlardı evde yatakhane açabiliriz diye
bir de süsüne kanmadan makinede yıkanabilecek tabak bardak lazım çatal kaşıkları ve baskılı şeyleri makinede yıkanmayan alanlar bin pişman o an vurulduk ama sonra kullanmaya gelince çok zor oldu diyorlar.
Tekstil işine hiç girmiorum ben annem yıllarca doldurmuş havlu fln cabası bende belki 1-2 nevresim takımı alırım dicem ama o bile olabilir evde
Zaten en masraflı yer mutfak mutfagı halletsek gerisi kolay gerçi nerde kolay şimdi düşündümde bunun daha yastık yorganı, battaniyesi cartı curtu var of neyse en azındanm ben şuan mutfaktan başladım bi tencere takımı aldım geçen dilimden düşürmüom zaten iiki bi tencere takımım varmemlekete gidince ordan yemekle çatal bıçak takımı alcam orda daha az çeşit var ama daha uygun ve ödeme kolaylıgı saglayan biyer var napıım öle alabilcem benimki azcık klasik oluversin
Banada çok sölüolar mesela yemek takımını kare alma kırılıo uçları makinede fln die ama kimisi dio öle bişiy yok die anlayamadım, elde yıkanan almam ya ben alınca bunu yıllarca kullancam Allah nasip ederse onla mı ugraşcam durcam doru sölüyosun.
Tekstil işine hiç girmiorum ben annem yıllarca doldurmuş havlu fln cabası bende belki 1-2 nevresim takımı alırım dicem ama o bile olabilir evde
Zaten en masraflı yer mutfak mutfagı halletsek gerisi kolay gerçi nerde kolay şimdi düşündümde bunun daha yastık yorganı, battaniyesi cartı curtu var of neyse en azındanm ben şuan mutfaktan başladım bi tencere takımı aldım geçen dilimden düşürmüom zaten iiki bi tencere takımım varmemlekete gidince ordan yemekle çatal bıçak takımı alcam orda daha az çeşit var ama daha uygun ve ödeme kolaylıgı saglayan biyer var napıım öle alabilcem benimki azcık klasik oluversin
Banada çok sölüolar mesela yemek takımını kare alma kırılıo uçları makinede fln die ama kimisi dio öle bişiy yok die anlayamadım, elde yıkanan almam ya ben alınca bunu yıllarca kullancam Allah nasip ederse onla mı ugraşcam durcam doru sölüyosun.
hahahhahhahah benımde kahvaltı takımım var
yorgun memleket nere bacım ve yas kac senın cocugun varmıydı
Nadişşş kare mi seninde??
bn mandısın kızına talıp oldum vermedı kımseye vermıyomus
valla hayatımda bir defa kare çukur tabak aldım makineye yerleştirmesi ölüm. zaten ben artık eve kase alırken bile makineye kolay dizilip iyi temizlenmesine dikkat ediyorum.
ben eşyaya kullanışlılık ve renk olarak bakarım sadece aslında; markası, şekli modeli çok ters bir şey olmadıkça önemsemem. ha ama elektrikli aletlerde arçelik ten kolay kolay şaşamıyorum servis bakımından özellikle.
evin olsun da istersen anneannenin takımlarını kullan bence, ay başı hemen geliyor, bence ev her şeyden önemli eğer bir şeylerden feragat edip alınabiliyorsa alınmalı kesinlikle ve almak için her şart kollanmalı!
çocuğum yok ve en büyük şansım bu bence, senin de yok bildiğim kadarıyla eskiye dair hiçbir şey olmayacak hayatında ve unutacaksın aklına bile gelmeyecek sen istemedikçe !
ben 18 yaşındayım istanbullyum
çocuğum yok ve en büyük şansım bu bence, senin de yok bildiğim kadarıyla eskiye dair hiçbir şey olmayacak hayatında ve unutacaksın aklına bile gelmeyecek sen istemedikçe !
ben 18 yaşındayım istanbullyum
çok küçük yaşta evlenmişsin
Allahım yaaaaa kız ne 18 ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?