Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

para biriktiremiyorsan zaten alman daha mantıklı. ben parayı kenara atıp yok sayma taraftarıyım da:)

bu arada kendim için düşündüklerimden paylaşayım belki işine yarar, evlenirken çok tekstil alan arkadaşlarım oldu birkaç tane çoğu benim gibi zaten de, o kadar çok nevresim vb almışlar ki şimdi yeni görüp beğenince alamıyoruz diyorlar. yetecek kadar birkaç takım olsun yeterli zamanla insanda değişiklik olur hiç olmazsa diyorum:) bir de hediye gelmiş diyorlardı evde yatakhane açabiliriz diye

bir de süsüne kanmadan makinede yıkanabilecek tabak bardak lazım çatal kaşıkları ve baskılı şeyleri makinede yıkanmayan alanlar bin pişman o an vurulduk ama sonra kullanmaya gelince çok zor oldu diyorlar.

yorgun oğluşum olcakmış büyğk ihtimal

bu topiğin hatunları hep büyük ihtimal dur bakalım göstersin de iyice öyle mandişin kıza sulanırsın

adam aradı bıraz sonra gelecekmıs ... kızlar bu arada bnm kıtabım az kaldı bgn bıtecek yrn eve gttgmde de beyaz gardenya ya baslayablırım ...

adam derken??? patron mu yoksa

sube muduru gbı bısey olmaz olasıca
gelsınde gdeyım artık kuzum benı beklıyor

yorgun memleket nere bacım ve yas kac senın cocugun varmıydı

mutlaka anlat olurmu canım bndee anlatırım sana dertlesırız beklıyorum sabırsızlık la ... senden ogrenecegım cok sey vardır belkıde

bugün biraz keyfim yok da o yüzden iyice dalmayayım o konuya dedim en yakın zamanda yazarım kafamı topladığımda ama kendini asla üzme emin ol o tecrübe seni çok daha büyük mutluluklara taşıyacak çünkü kaprisli, şımarık kızlar gibi değilsin gerçekten neye değer vermen gerektiğini de çok iyi öğrendin muhtemelen. ölümden başka her şeyin çaresi var, ben şimdi bazen konuşurken sanki ben yaşamadım o günleri de film seyrettim ya da bir kitapta okudum gibi geliyor, öyle tarihe gömüyorsun yani o günleri, inan bana.

sağ ol canım, birkaç sene var daha bize ama tabii büyük konuşmuyorum her an her şey olabilir:)

Banada anlatın kızlar ya çok merak ediorum şuan ikinizin hikayesinide:44:

meraklı melahat tamma seni de eklerim yazınca:)

bn mandısın kızına talıp oldum vermedı kımseye vermıyomus

aynen oyle sımarıklık kaprıs yapma bızden gecellı cooook oldu valla

bn mandısın kızına talıp oldum vermedı kımseye vermıyomus

eğer sen kaynana olarak her işini ben yaparım yemek temizlik yaptırmam dersen belki ikna olur ya da yeğenini, oğlunu ona göre yetiştirirsen

haahahha bende 5 yasındayım
hem bm kuzumla evlenmek o kdr kolay degıl onun sevgılısı bnm ancak bnm begendıgım bryle evlenebılır hahahah ılk gozdesı bnm yanı dıgerlerı carıye olacak

yorgun savaşcı doru sölüosun cnm senelerdir kiradayım bende ay dediğin heemn gelio, şimdide kresi var ama olsun en azından kendin için veriosun o parayı için rahat oluo Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
mutluluk takıma baktın mı hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…