Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yorgun savaşcı doru sölüosun cnm senelerdir kiradayım bende ay dediğin heemn gelio, şimdide kresi var ama olsun en azından kendin için veriosun o parayı için rahat oluo Allah herkese nasip etsin.

aynen ben de onu diyorum kirayı ver ver boşa gidiyor insan kendi evini ödüyor en azından krediyle.

adam sonunda geldı bucuk gbı cıkarım bn ...

bu arada dun hıc sıgara ıcmedım ... anladımkı hep sıkıntıdan ıcıyormusum yapacak bıseyımın olmamasından ...

evettt yıne bısey oldu ve ozge bı guzel suclandı buda gunun bombası herhalde

sagol sekerım ........ ay dha maasımı alamadım kuzum ya

ee ne diolar peki söledin mi ayın kaçında alıosun ki maaşını?

TA | NEVRESM EV | TA BEKTA RNLER
besıktaslı yatak ortusu alsam cokmu erkeksı olur ya
eh biraz erkeksi olabilir bebemm :44:

bu arada dun hıc sıgara ıcmedım ... anladımkı hep sıkıntıdan ıcıyormusum yapacak bıseyımın olmamasından ...

evt aynen öyle bende eskiden çılgın gibi sigara içiodum ama sıkıntıdan boşluktandı şimdi arada tek tük içiom o da içen olursa yanımda sevgilimde içmio hiç bana içme fln die baskı yapmadı zamanla bende bıraktım

ayın 5 de alıom ama yatmadı daha ... bn cıkıom bebısım ozge de bnm bu arada

uğur bocugummm napıyosun hıc gorusemedık bgn kuzummm

Nadia nereye kaçtınn hani liste yapıoduk nası yapcaz ben hiç anlamam bu işlerden

böcükkk nerdeeki o bi çeyiz bakanı olarak başımızda dursa iyiydi ama :s

kac gundur sekerı bıraktım nescafe 3u bır arada bna sımdı 10kasık seker doldurmusum gbı tatlı gelıyo
ılerleme var bnde

cok iyi yapmışsın cnmmm

şimdık okuyorummm cvplıycam hepsını tamammı

patronla beşıktaşa gttık ordan ataşehırde balık yedık geldıkkk süperdıı

Böcükkkkk ohhh bende öle patron istedim bak şimdi

ısten ama eşi benzerı yok bı taneydı onuda ben aldım
yok cnm cokıyıdır patronum gerçketen
baya konuştukk gezdık boğaz turu attık
tabee önce kocemden ızın aldımmm:)
kocem tanır patronumu gelır arada yanlış olmasınnn
ataşehirde amma lüx ddım bak ben balık yerım ama elle
bende zaten elle yenmesını ısterım dedı
hamsı yedıkkk
sonra konuştukk
müdürle çaycıyı çıkartacakmışşşsevındım ne yalan dıyımmmm

bu arada tam sana yazıyordum yanlış anlama dıye cıkmak zorunda kaldım cnmm
kardeşim gıbı görduğumden dedım
hatta yanlış anlama bişi yaşadığınızı ıma edıyorum demek ıstemedım dıycektımmm:)

sen dışardan bakan ınsan gıbı bakman lazım hoş ben pek takmam ınsanları ama kız olmak cok büyük sorumluluk
yanı aılen bılse emınım ıyı karşılamazlarkı senınde kızın olsa sana yalan söylemesınden hoşlanmazdın
benım kızım olsa ınan cok üzülür yalan söyledığı ıcın ve bır erkek için bunu yaptığına ınanamazdım
sakın sakın yanlış anlama
erkeklere ben asla güvenmem ve asla kocam yapmaz etmez demem tamam evlılık ılışkı güvenle başlar ama hayatamantıklı bakınca üzülmemek için güvenmemeyı öğrenıyorsun
bıde olayın şu tarafı var sız şimdı bekarken bırlıkte kalırsanız yanı sadece kalmak cok zaman gecrmekte sıze ılerde sıkıcı gelebılır

bu dedıklerımı kesınlıkle yanlış anlamanı ıstemem ama bazı erkeklerde böle kzlardan hoşlanmaz
dedığın doğrudur öğrencı hayatı başkalarıyla yaşamak kolay değil ama ben açıkcası gıdıpte erkek arkadaşımın evınde kalamazdım belkı böle bırbırınızı daha ıyı tanıma fırsatını olacak ama evlılık heycanda gerektırır

nadıa evt cnm bugun görüşemedıkkben cıkmak zorunda kaldım sen erken cıktın falan neyse yarın daha sık görüşürüz ınş..

ceyız lıstesı bulabılırm sıze aslında sızde elınıze kağıt kalem alsanız yazarsınız ben bıraz yazım sızın için

yemek takımı
tencere takımı
çatal bıcak takımı tabı bıde bunların günlük kullanımlı olanlarını almalısınız(mak.yıkanabılır olanları ve sade desenlrı seçersenz modası geçmez)
mesela ben bekarken çamaşır bulaşık ocak falan almıştım ve arçelık hepsı son model
aldım ödedım evlenırken tam bıttı bana en üst modelnı verdıler böle anlaşabılırsın tatlım
sonra nevresım takımları alabılırsın ben abarttım bıraz kangamın dedığı gıbı az alabılırsın bende 20 den fazla var:)
sonra küçük ev aletlerını alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…