- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
yorgun savaşcı doru sölüosun cnm senelerdir kiradayım bende ay dediğin heemn gelio, şimdide kresi var ama olsun en azından kendin için veriosun o parayı için rahat oluo Allah herkese nasip etsin.
Dalga mı geçionuz len benle nebilim ben
Nadia e gayet güzelmiş, siyahlı grilisi daha güzeldir hatta
adam sonunda geldı bucuk gbı cıkarım bn ...
Hadi gözün aydınn :)
sagol sekerım ........ ay dha maasımı alamadım kuzum ya
eh biraz erkeksi olabilir bebemm :44:TA | NEVRESM EV | TA BEKTA RNLER
besıktaslı yatak ortusu alsam cokmu erkeksı olur ya
bu arada dun hıc sıgara ıcmedım ... anladımkı hep sıkıntıdan ıcıyormusum yapacak bıseyımın olmamasından ...
evettt yıne bısey oldu ve ozge bı guzel suclandı buda gunun bombası herhalde
ee ne diolar peki söledin mi ayın kaçında alıosun ki maaşını?
eh biraz erkeksi olabilir bebemm :44:
evt aynen öyle bende eskiden çılgın gibi sigara içiodum ama sıkıntıdan boşluktandı şimdi arada tek tük içiom o da içen olursa yanımda sevgilimde içmio hiç bana içme fln die baskı yapmadı zamanla bende bıraktım
benımmm
uğur bocugummm napıyosun hıc gorusemedık bgn kuzummm
Ailem bilmio onda kaldıgım zamanları bilse derler tabi öğrenci hayatı yaşıoruz ikimizde doru sölüyosun dışardan bakınca ters gelebilir tabi eger farklı anlamda soruyosan inanırmısınız bilmiorum ama özel hiçbişey yaşamadık bugüne kadar ne onun öle bi beklentisi oldu benden nede ben böle bişiy istedim ikimizde böle bişeyi evlenince yaşama düşüncesindeyz. Yani aslında gayet masum bi ilişkimiz var.
Beraber kalmaya gelince dediğim gibi haftada bir yada iki kere beraber kalıoruz oda öle düzenli değil son zamanlar öyle denk geldi, öğrenci hayatı yaşadın mı ailenden uzakta bilmiorum yaşayan daha iyi anlar evde 4 kızız kimse kimseye karışmaz karışamazda zaten hemen bi olay çıkar eve erkek arkadaşını getirende olur ya da sohbet muhabbet, ders çalımak için gelen arkadaş topluluklarıda olur kızlı erkekli bence bu normal bişiy kimsenin birbirine bi zararı olmadıgı sürece, bu normalken benim erkek arkadşıma gidip arada onda kalmamda normal gelio açıkçası çünkü ben yanlış bişey yapmıyorum, erkek arkadaşımla kavgada ederiz, tartışırızda ama aslında iyi anlaşırız o benim aynı zamanda en iyi dostum, yeri gelio abim oluo yeri gelio ailem oluo. Allahım inşallah yüzümü kara çıkartmaz.
Nadia nereye kaçtınn hani liste yapıoduk nası yapcaz ben hiç anlamam bu işlerden
böcükkk nerdeeki o bi çeyiz bakanı olarak başımızda dursa iyiydi ama :s
kac gundur sekerı bıraktım nescafe 3u bır arada bna sımdı 10kasık seker doldurmusum gbı tatlı gelıyo
ılerleme var bnde
Böcükkkkkohhh bende öle patron istedim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?