- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bu arada tam sana yazıyordum yanlış anlama dıye cıkmak zorunda kaldım cnmm
kardeşim gıbı görduğumden dedım
hatta yanlış anlama bişi yaşadığınızı ıma edıyorum demek ıstemedım dıycektımmm:)
sen dışardan bakan ınsan gıbı bakman lazım hoş ben pek takmam ınsanları ama kız olmak cok büyük sorumluluk
yanı aılen bılse emınım ıyı karşılamazlarkı senınde kızın olsa sana yalan söylemesınden hoşlanmazdın
benım kızım olsa ınan cok üzülür yalan söyledığı ıcın ve bır erkek için bunu yaptığına ınanamazdım
sakın sakın yanlış anlama
erkeklere ben asla güvenmem ve asla kocam yapmaz etmez demem tamam evlılık ılışkı güvenle başlar ama hayatamantıklı bakınca üzülmemek için güvenmemeyı öğrenıyorsun
bıde olayın şu tarafı var sız şimdı bekarken bırlıkte kalırsanız yanı sadece kalmak cok zaman gecrmekte sıze ılerde sıkıcı gelebılır
bu dedıklerımı kesınlıkle yanlış anlamanı ıstemem ama bazı erkeklerde böle kzlardan hoşlanmaz
dedığın doğrudur öğrencı hayatı başkalarıyla yaşamak kolay değil ama ben açıkcası gıdıpte erkek arkadaşımın evınde kalamazdım belkı böle bırbırınızı daha ıyı tanıma fırsatını olacak ama evlılık heycanda gerektırır
sagol canım ama ıstedgım gbı gecmedı yaHee pardon canım ya ismini bilmiodumm :)) ne dediler gene sana ordaa
yuh ya insan ayın 5inden beri bekletirmi git konuş ihtiyacım var de inşallah daha fazla bekletmezler
hadi canım benm iyi eğlenceler sana kuzunuuu öpüverr
sabah görüşürüzzz
sen patronu op basının uzerıne koy kız bnmkıyle bız kurufasulye yıyoz beraber senın kı balık yedırtıyo ne ıstıyon Allahtancok iyi yapmışsın cnmmm
şimdık okuyorummm cvplıycam hepsını tamammı
patronla beşıktaşa gttık ordan ataşehırde balık yedık geldıkkk süperdıı
nadıa evt cnm bugun görüşemedıkkben cıkmak zorunda kaldım sen erken cıktın falan neyse yarın daha sık görüşürüz ınş..
ceyız lıstesı bulabılırm sıze aslında sızde elınıze kağıt kalem alsanız yazarsınız ben bıraz yazım sızın için
yemek takımı
tencere takımı
çatal bıcak takımı tabı bıde bunların günlük kullanımlı olanlarını almalısınız(mak.yıkanabılır olanları ve sade desenlrı seçersenz modası geçmez)
mesela ben bekarken çamaşır bulaşık ocak falan almıştım ve arçelık hepsı son model
aldım ödedım evlenırken tam bıttı bana en üst modelnı verdıler böle anlaşabılırsın tatlım
sonra nevresım takımları alabılırsın ben abarttım bıraz kangamın dedığı gıbı az alabılırsın bende 20 den fazla var:)
sonra küçük ev aletlerını alabılırsın
nadia sen de mi kartaliçesin böcüşle ben de öyleyiz:)))
3 yaşında erkek mi kız mı yeğenin anlamadım ama benim kız yeğenim ve bayılır beşiktaşlı şeylere:) ama çocuk için 69 tl yatak örtüsü gerçi uzun süre kullanılır diyeceğim ama yatağı büyütürlerse ne bileyim pazardan alırım ben battaniye örtü türü şeyleri genelde hele çocuklara bir şeyler zaten hemen leke oluyor ya da büyüyorlar :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn madamlarrr
nadıa ne öpcem leno benı öpsun başının üstüne koysunn böle eleman bulamaz daaa
hem şımarmasın ona hıc demem cok ıyısın şölesın bölesın dıyeee
ama o hep der ben olmasam sen ne eden
kıymetımı ne zaman bılcen falan bende derım ne bılcem sen benım kıymetımı bıl
harçlık ıstesem verır pantolon alcam desem verır
netten bişi beğensem alır
asla cimri değil ama bende cok ıyı elemanım cnmmm
Kızlar büyük ihtimalle oğluşum oluyor
senın patron kac yasındakı bacım bnmkı babam yasında be o kdr muhattap olmuyom
hadi hayırlısı olsun bakalım
böcük o resimler nereden ben anlamadım ?
oyuncak müzesınden modadan falan cnm
anladım canım çok sevimliler hepsi
konuya hop diye atlamış gibi oluyorum ama tabii bu konular herkesin kişisel tercihi. ben hani evlenmeden bir şey yaşanması olayına da sadece kişileri ilgilendirir gözüyle bakarım, hayatta yargılamam. ayrıca birbirinde kalmayan ama gün içinde orada burada sadece affedersiniz hani bir şey eksik ama her haltı yapanlar dinden minden konuşunca sinirim tepeme zıplıyor. sen de yanlış anlama kangam dediğim gibi herkesin kendi kararı ve etrafta öyleleri var ki.
bunun dışında heyecanı kalmaması konusu garip geliyor. e ne yani 6 ay birlikte yaşadı bir çift heyecanı gitti, evlendikten sonra da o zaman işte hep denen cicim aylarından sonra heyecanı bitince birçok çiftin yaşadığı sorunlar başlar o zaman.
ben burada illa birlikte yaşansın demiyorum yanlış anlamayın ama nedeni bu değil mesela ben birlikte yaşamıyorsam. ha evlenmeden önce yaşayabilirim de tabii benim durumum farklı ama yine de bunca yıl benim evim benim evimdir, senin evin senin evindir dedim o ne kadar öyle hissetmemi istemese de ha ne olur birlikte yaşama kararı alırım o zaman kendime göre de değişiklikler yaparım ve belki kalırım yani kalmam diyemem büyük konuşmak istemem çünkü.
insan değer yargılarını, aile yapısını (eğer aile yapısını onaylıyorsa) düşünüp tartıp sonradan pişman olacağı demeyeyim de sadece kadının zarar gördüğü durumlara düşmemeli, sonuçta bu toplumda ne olursa kadına oluyor bildiğimiz gibi.
kangammm tavuk, balık, kelle bunlar yenir elleee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn madamlarrr
nadıa ne öpcem leno benı öpsun başının üstüne koysunn böle eleman bulamaz daaa
hem şımarmasın ona hıc demem cok ıyısın şölesın bölesın dıyeee
ama o hep der ben olmasam sen ne eden
kıymetımı ne zaman bılcen falan bende derım ne bılcem sen benım kıymetımı bıl
harçlık ıstesem verır pantolon alcam desem verır
netten bişi beğensem alır
asla cimri değil ama bende cok ıyı elemanım cnmmm
tşkler cnm
bıze gelırsenız gıderız ıstersenız
özleştıkte hee
inşallah ama bu aralar çok zor hastalıkla uğraşp duruyoruz
Senn nerde çalışıonn kuzu bana orda iş bulsan benim bi çeyizlerimi alıverse patronn elini öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?