Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

konuya hop diye atlamış gibi oluyorum ama tabii bu konular herkesin kişisel tercihi. ben hani evlenmeden bir şey yaşanması olayına da sadece kişileri ilgilendirir gözüyle bakarım, hayatta yargılamam. ayrıca birbirinde kalmayan ama gün içinde orada burada sadece affedersiniz hani bir şey eksik ama her haltı yapanlar dinden minden konuşunca sinirim tepeme zıplıyor. sen de yanlış anlama kangam dediğim gibi herkesin kendi kararı ve etrafta öyleleri var ki.

bunun dışında heyecanı kalmaması konusu garip geliyor. e ne yani 6 ay birlikte yaşadı bir çift heyecanı gitti, evlendikten sonra da o zaman işte hep denen cicim aylarından sonra heyecanı bitince birçok çiftin yaşadığı sorunlar başlar o zaman.

ben burada illa birlikte yaşansın demiyorum yanlış anlamayın ama nedeni bu değil mesela ben birlikte yaşamıyorsam. ha evlenmeden önce yaşayabilirim de tabii benim durumum farklı ama yine de bunca yıl benim evim benim evimdir, senin evin senin evindir dedim o ne kadar öyle hissetmemi istemese de ha ne olur birlikte yaşama kararı alırım o zaman kendime göre de değişiklikler yaparım ve belki kalırım yani kalmam diyemem büyük konuşmak istemem çünkü.

insan değer yargılarını, aile yapısını (eğer aile yapısını onaylıyorsa) düşünüp tartıp sonradan pişman olacağı demeyeyim de sadece kadının zarar gördüğü durumlara düşmemeli, sonuçta bu toplumda ne olursa kadına oluyor bildiğimiz gibi.

kangammm tavuk, balık, kelle bunlar yenir elleee

yok canım yanlış anlamadım sende haklısın doru sölüyosun ben düşünmüyomuyum sanıyosun bütün bunları, ben neden artık evlencem die parçalıyodum kendimi belki şimdi daha iyi anlarsın beni

erkeklere gelincede çok haklısın kesinlikle bende güvenmiyorum hiçbirine hatta burdaki olayları okudukça iice paranoya bi insan oldum sevgilimi seviyorum evet ama bende sen gibi hiçbizaman yapmaz demiorum şimdilik iyiyiz çok şükür ufak tefek kavgalar atışmaları saymazsak inşallah Allahım yüzümüzü kara çıkartmaz diorum

Zaten artık sevgilimin işleri iice yogunlaştı eylülden itibaren kışları çok yogun çalışıyo geceleri geç çıkıo bundan sora 1-2 saatlik görüşmelere bile zor zaman buluruz çalıştıgı yer, insanlar fln çok şükür iyi ama işte çok çalıştırıyolar canını çıkartıolar özel sektör işte

İnşallah bakalım hakkımda hayırlısı olur bende sıkıldım bu yaşam tarzımdan artık 4.senemize gircez geçen ben ev arakadşlarımdan çok bunladım çok kalabalıktı ev kendi kendine geldi bu sene hafiflersek nişanımızı yaparız bu yaz bilemedin öbür yaz seni temelli yanıma alcam ben dedi bakalım artık hayırlısı inşallah.

Son düzenleme:
nadia sen de mi kartaliçesin böcüşle ben de öyleyiz:)))

3 yaşında erkek mi kız mı yeğenin anlamadım ama benim kız yeğenim ve bayılır beşiktaşlı şeylere:) ama çocuk için 69 tl yatak örtüsü gerçi uzun süre kullanılır diyeceğim ama yatağı büyütürlerse ne bileyim pazardan alırım ben battaniye örtü türü şeyleri genelde hele çocuklara bir şeyler zaten hemen leke oluyor ya da büyüyorlar :)

sagol canım ama ıstedgım gbı gecmedı ya
cok iyi yapmışsın cnmmm

şimdık okuyorummm cvplıycam hepsını tamammı

patronla beşıktaşa gttık ordan ataşehırde balık yedık geldıkkk süperdıı
sen patronu op basının uzerıne koy kız bnmkıyle bız kurufasulye yıyoz beraber senın kı balık yedırtıyo ne ıstıyon Allahtan

yok sekerım bn onu kendım ıcın dusundum ... cocuga araba aldım polıs arabası hanı kamyon alcaktın dedı sıpa ya

bu arada gunaydın kızceler en erkencı bnm bugun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn madamlarrr

nadıa ne öpcem leno benı öpsun başının üstüne koysunn böle eleman bulamaz daaa
hem şımarmasın ona hıc demem cok ıyısın şölesın bölesın dıyeee
ama o hep der ben olmasam sen ne eden
kıymetımı ne zaman bılcen falan bende derım ne bılcem sen benım kıymetımı bıl

harçlık ıstesem verır pantolon alcam desem verır
netten bişi beğensem alır
asla cimri değil ama bende cok ıyı elemanım cnmmm

senın patron kac yasındakı bacım bnmkı babam yasında be o kdr muhattap olmuyom

senın patron kac yasındakı bacım bnmkı babam yasında be o kdr muhattap olmuyom

muhattap olurum cunku adamla gün boyu aynı masayı paylaşıyorum
45 yaşında 40 yaşındada ortak var
yaş ıle alakası yok aslında ortakla hiç anlaşamam msela
burda herkesın kıyafetı var benım yok her yerım yağ oluoo oto sektörü yanı:)o yüzden ben almaktan bıktım aradada o alsın nolcekk
hadi hayırlısı olsun bakalım

böcük o resimler nereden ben anlamadım ?

oyuncak müzesınden modadan falan cnm

mutlu memur gıbısın hee memurdan bıle ıyısın
bu saat olmuşişe gelıon
geç kaldın mı gene

Canımm biz zaten beraber yaşamıoruz sevgilimle ikimizinde evleri ayrı öğrenci hayatı yaşıoruz anlıcagın ben 4 kızla kalıorum sevgilimde eskide 4 erkekle kalıodu ama şimdi o tek başına yaşıo ben zaman zaman çok daralıorum bizim kızların yanında hepsi daha küçükler öğrencilik hayatı yaşıolar hevesleri var bangır bamgır müzik dinleeyn mi ararsın arkadaşalrını toplayıp gelen mi arasın pislikleri zaten cabası artık konuşmuorum eskiden çok sölenirdim ama artık bıktım bende yoruluorum akşaam kadar kimi zaamn kafam götürmüo sevgilim bi anahtarda bana verdi erde geçte bişiy olursa başına bişiy gelirse direk buraya gelirsin ben işteyken bile die çünkü bu şehirde kimsem yok ailelerimizde farklı şehirlerde bende canım sıkılınca tepem atınca kavga etmiom artık alıom başımı sevgilime gidiom yaz boyunca hemen hemen haftada 1-2 gün kalmışızdır tabi bu yazları oluodu sevgilimin işi yazları erken bitiodu ama şimdi artık geç vakitlere kadar çalışıo he kışın hiç gitmem mi bilmiorum gene kafam atarsa giderim, evlenmeden bişey yaşamaya gelince ben istemiorum evlenince yaşamanın özel oldugunu düşünüyorum sevgilimde bugüne kadar bana hiç böle bişey istemedi, ima dahi etmedi o da aynı şekilde düşünüyo yani genelde pek inanmıyolar ama bizim gayet masum bi ilşkimiz var İnşallah Allahım utandırmaz.

Senn nerde çalışıonn kuzu bana orda iş bulsan benim bi çeyizlerimi alıverse patronn elini öperim

Senn nerde çalışıonn kuzu bana orda iş bulsan benim bi çeyizlerimi alıverse patronn elini öperim

çaycıyı şöforu cıkarcakmış ama bulmuş bulmasaydı alırdık senı:)
cok ıyı ınsandır cokkgerçekten sadecede bana değil he bana daha yakındır çunku iş sebebı ıle tüm bilgiler bende tüm gün yanında en cok ben varım
cok duygusal cok kültürlüdür ama genede patron
hasta olsan gelmesenn söylenır durur:)yanı gena patronluk yapar ama ınsanlıkta yapar
bak ustamıza ev aldı 30 bın tl verdı ağzını açıp demez benım paramı ver yada bırı gelır cocuğum okuyor der hemen verır tekerleklı sandalyeler alır bağışlar
gerçkten ıyı ınsan sağolsun hep dua ederım
Allah hep ıyı ınsanlarla karşılaştrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…