Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

geçmiş olsun speedy hayırdır ne hastalığı?

soğolasın mutlu tatilimiz hep hastalıklarla geçti

kadın hastalıklarına gitmiştim smear testi yaptırdım. rahim duvarı kalınlaşması var dedi zaten tedavisi de smear testi.
olduğu için test sonucuna göre konuşuruz falan dedi ama önemsemedim ben adet olman yakınmı falan diye sordu ve yakındı da.
10 unda hastalandım ertesi gün gitti sonucu almaya smear testinde de sıkıntı var dedi 2 ilaç verdi 1 hap 1 fitil
adet bitimi yeniden gidicem umarım geçmiş olur.. tatil öncesi ve sonrası hastalıkla geçti hep
dün de annem ameliyat oldu aklım oradaydı öğlen ancak çıkabildim guatr dan Allah sağlık versin hepimize..

ay cnm benım
ınş sorunsuz atlatrsın tatlım
ben hiç yaptrmıyorum kımbılır bızlerde ne var
anen için büyük geçmiş olsuntez zamanda ıyıleşir ınş

ay cnm benım
ınş sorunsuz atlatrsın tatlım
ben hiç yaptrmıyorum kımbılır bızlerde ne var
anen için büyük geçmiş olsuntez zamanda ıyıleşir ınş

sağolasın.
benim ailede de böyle şeyler olduğu için korkuyorum. her sene gidiyorum.
mutlaka en kısa sürede git canım bebek istediğinde sıkıntı yaşama

hay maşallah gerçekten iyi insanmış bu devirde gerçekten zor böle insan bulmak şanslısın böcükk

peki sen sadece maaş için mi gitmek istiodun maaşın çok mu düşük

Çok geömiş olsun canmm inşallah sonuçlarında iyi çıkar kurtulursunn,inşallah annende bian önce iyileşir çok şükür gene Allah başka dert vermesin speedyy, dediğin gibi Allah hepimize ailelerimize ve sevdiklerimize sağlık versin. amin =)

hay maşallah gerçekten iyi insanmış bu devirde gerçekten zor böle insan bulmak şanslısın böcükk

peki sen sadece maaş için mi gitmek istiodun maaşın çok mu düşük

o da şanslı ama

yok çok düşük değil çok şükür hem maaşa gerek kalmadan paran var mı dıye hergun sorar çoğu zaman harçlık verır sağolsun ondan sorun değil
sorun çalışma saatlerım cok fazla evım uzak ctesı çalışmak sorun

h içi 6 da kalkıyorum 6:30 da evden cıkıp 7 bucuk olmadan işe gelıyorum akşam 7 de cıkıyorum otobus bekle eve gt 8:30 u gecıoo yemek ye hazrla ınan kendıme ve eşime zaman ayıramıyorum
bıde aıleme uzak karşıda ctesı çalıştığımdan ayda bı kez gıdebılıyorum arkadaşlarımla buluşamıyorumkı çoğu gene karşıdaböle böle sorun var

hımmm evet çok haklısın doru sölüyosunn inşan böle olunca bi süre sora paradan bile geçio

bence sen ordan çıkma ama patronuna git konuş de ki enazından cmt günleri çalışmıyım de ben ailemi hiç göremiom de burdan çıkıom akşam eve gidiom saat 9 oluo de hiç çalışcak mecalim kalmıo de bence senin adam merhametli anlar halinden bide başka ustanın yanına mı ne geççektin yanlış hatırlamıosan sen sölemezsen zaten adam o kadar iyilik yapmış sana,ayıp olur

Son düzenleme:
anladım cnm
kesınlıkle gtmem lazım herkesın gtmesı lazımda bıde ben tırsıyom:18ndan

KORKUNUN faydası olmuyor..
baksana ben gittiiğim halde yine çıkıyor bişey sonrası daha korkutucu olabilir de Allah korusun..

çok sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın

kızlar ben ısten cıkıyorum ... dayanamıyorum artık ...

konuşcam cnm olmazsa yapacak bişi yok
bazen herşey para olmuyoo hanı cok ı ınsan ama benıde bıraz anlarsa cok daha ıyı olur gözumde
KORKUNUN faydası olmuyor..
baksana ben gittiiğim halde yine çıkıyor bişey sonrası daha korkutucu olabilir de Allah korusun..

çok sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın

kesınlıkle cnm en azından erken teşhıs
ınş brazda maddı durumlarımızın düzelmesını gerekıyor

yoğunlaştım bırdennn

nadıa nereeeeeee

kız maddiyatla ne alakası var oraya nasıl bağladın şimdi..

ssk var hepimiz gezmeye para veriyor vereceğin 3*5 kuruş ilaç parası sen bilirsin gerçi ne zaman istersen öyle git

kız maddiyatla ne alakası var oraya nasıl bağladın şimdi..

ssk var hepimiz gezmeye para veriyor vereceğin 3*5 kuruş ilaç parası sen bilirsin gerçi ne zaman istersen öyle git

cnm sen demedın mı geçen 180 tl mıben mı karıştrdım
test tahlıl falan paralı değil mi:26:

cnm sen demedın mı geçen 180 tl mıben mı karıştrdım
test tahlıl falan paralı değil mi:26:

eh canım ben özel muayeneye gittim aynı tedavi aynı yöntem sskda da hatta sağlık ocaklarında da var.
ssk da çok beklememek için gittim beklemek istemezsen yakındaki özel hastanelere bak sonuçta sene de 1 kez bu parayı veriyorsun

ssk dan randevu almak sorun sağlık ocaklarına güvenmem tıtızlık konusunda
özelede şu aralar gıdemem cnm
senede bı kez haklısın ama şuan bana o çok gelıoo malum durumlardan ötürü

ssk dan randevu almak sorun sağlık ocaklarına güvenmem tıtızlık konusunda
özelede şu aralar gıdemem cnm
senede bı kez haklısın ama şuan bana o çok gelıoo malum durumlardan ötürü

bi öncesinde ssk gitmiştim ben gayet iyiydi. ama şimdi durum daha farklı olduğu için muayenehaneye gittim.
bu dr çok sevdim inşallah sıkıntı da olmaöz

bi öncesinde ssk gitmiştim ben gayet iyiydi. ama şimdi durum daha farklı olduğu için muayenehaneye gittim.
bu dr çok sevdim inşallah sıkıntı da olmaöz

inş cnm bıde ızın almak sorun yaa sinir oluyorum heryerde aynı snkı robotuz hıc hastalık bılmıycezz
bende cok cekınırım ızın falan alamam
işlerde karışık ınş herşey yavaş yavaş düzelırse hayatımda onlarıda halletcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…