Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Kızlar ben geldm yememi yedim geldim siz napıonuz nası gidio işler pof bende çok sıkıldım keşke yrn tatil olsa haftasonu ailemin yanına gitcem mutlu mesut giderim

Buarada pzt benim doğum günüm senelerdir hep yanlızım dogum günümde sevgilim kendince süpriz yapıp geliodu ama işten izin vermiolardı gece 11- 12 de çıkabiliyodu yani yarım saat görüp gidiyodu hepiniz gelsenize beraber kutlayalım bu yıl sevgilim izin almış bi aksilik çıkmazsa pzt 9 da çıkcakmış ama o bile bana erken gelmio

Buarada dün bana çiçek almış benim kalas sevgilim şoklarım şok oldu gözlerim böle oldu ay nası mutlu oldum, o yüzük muhabbetnden kavga etmiştik ya ben çok kırılmıştım affettirmek için almış varya erkeklerin çevresi onları çok etkiliyo bence.

mutlu adına sevındım cnmm bende en son 1 ay önce aldım cıcekekonomık olaylardan dolayı

bende sıkıldım bgun yaa
nohut pılav corba yapmıştımmm

nadia, kendineyse zaten sorun yok bence, takımın kadını erkeği mi var ki. ben odamı rengarenk ettiğimden gitmiyor siyah beyaz ama halım vardı eskiden

mutluluk salla milleti, önemli olan sen için huzurlu ya, boşveeer zaten milleti yargılayanların genelde yaraları vardır ya da başlarına gelir bir şeyler ben buna inanırım. senin durumunda olsaydım sonuçta sevdiğim, güvendiğim insanın yanında kendimi daha rahat hissederdim. şimdi tabii ben annemin evindeki rahatım paha biçilemez ama ara ara kalmalar zaten evliliğe alıştırma da olur, güzeldir düzenini kurarsın yavaştan.

bu arada çiçeğin hayırlı olsuuuun hehe bak tartışma sonrası çiçeğe alışmış bile, benimki hiç beklenmedik zamanda alır çok ender olsa da, o zaman da şaşırıyorum sevinçten çok bir daha almayacağım sevinir insan diyor

mutlu adına sevındım cnmm bende en son 1 ay önce aldım cıcekekonomık olaylardan dolayı

bende sıkıldım bgun yaa
nohut pılav corba yapmıştımmm

nohut pilavdan mı sıkıldın kangammm anlayamadım :26: ben de çok bunaldım farklı ve bana dokunmayacak yemekler bulmam lazım, yemek listelerine topiclerine bakıyorum hep pilav ve patates e onlar bana dokunuyor onlarsız çoğu şeyin anlamı olmuyor

yok kanga hayattan sıkıldımm
eve gıdıom bişi yapamadan uyku saatım gelıo kı cok yorulup yolda zaten uyuklamaya başlıyorum
evdede uykum gelıo elıme kıtap alıom ama okuyamıyorumkı hemne uyyom gecede 2 3 saat dön dur
noldu bana böleee
tam sabah oluo uykum gelıo falan

insan mutsuz olduğunda, sevmediği-istemediği okula,işe gidecekse uyanmak istemezmiş diye okumuştum ve bende de hep öyle olur :S

inşallah kendine, sevdiklerine zaman ayırabildiğin bir işe kavuşacaksın kangam sen de. ömür boyu öyle devam edemez ki...

slm ... karar vermek ıcın dusunmedım bıle cıktım dırek hakettıler ...

keşke ani karar vermeseydin canım ya, neyse olan olmuş boşver hayırlısı olur inşallah, bakarsın çok daha güzel iyi insanların çalıştıgı yerlere denk gelirsin canmm, peki seni bu kadar sinirlendiren neydi?? bide maaşını alamamıştın o noldu vercekler mi??

Herkese merhabaaa :)

selam canım..

Böcümm günaydınnn
Korkma canım o herkeste oluo ki sen haftasonun bile yok çok normal vücut bi yerden sora dinlenmek istio saçmalıyo artık vitamin fln içsene

evt cnm sıkkın
ne yedığımden artık tat alıyorum
nede hayattan
öle boş, köşeye sıkışmış gıbıyımmoralım alt üst
hergün yenıden bgun o gün dıyorum
hayata gülümsemek ıstıyorum olmuoo
artık eşimdende umudumu kestımm
sona doğru yaklaşıyoruz sankı

dünde ıyıce mutsuzlaştım
yeğenım yaklaşık 6 7 ay önce belkı daha fazla zaman oldu fotoğraf makınamı kırmıştı
ablamda ben alırım sana yenı kırıldı artık bu bende kalsındedı
tmm ddım
aylardır almadı
eşimde belkı ağır ama mılyarlık araba alıyorlar ama sana 200 lıralık makınanı almıyolar dedı
nereye gezmeye gtsek ılk önce foto makçbakıo buda benım canımı sıkıoo
süreklı almıycaklar işte ben alcam dıo sankı ödeyen o kı şuan kuruş yok kenarda sankı cok önemlı
canm sıkıldı
ablamla bu durumu paylaştım
ddım almıycaksanız eskısını verın varı ınan x ın çenesınden bıktım dedım
ablamda ne yapsa beğenırsınız
gtmış almış
sonra annemı arayıp ona demışkı
damadın böle böle demış yok araba almışlarda mak almamışlar
kızıma okul kıtaplarını alamadım demış
dün annemı aradımnasıl ağlıoo
öle içim daraldıkıhayatta en son duymak ıstedığım şey annemın ağlaması
ablama ınanamadım
moralım alt üst

siz olsanız ben olsam ablam olsa aynı şeyı düşünmezmısınız
eşim bunu seslı düşündü hatalı oldu
mılyarlık araba alıon 200 tllık foto mak borcun ama almıon
bunu kesınlıkle o da düşünür ama bız suçlu olduk

sabah aradm dayanamadım
rüyasında benı görmş
aslında dıycektım nıye anneme ddın üzdün dıye demedım
normal davrandım
ama o eşine söle boş nasılsa bol bol resım cekınır dıye eşimin işsızlığıne laf soktu
öle cıkmazdayımkı
zaten mutsuzum
napım bu adamı boşayım mı yanı
napımmm

h sonu abımler gelmezse gtcem ablama
altınlarımdan alsın bozdursun kızına kıtaplarını
dedımde bunu
eenıştemde geç alıyormuş maaşını ddım ben verırım h sonu abla
ben bu kadar ıyı nıyetlı ıken neden böle oluyoo
zaten dardayımmm

evlerı var arabaları kocası 1500 2000 tl maaş alıo cocukları sağlıklı
ne beklerler hayatta daha bıde bana bak
ev yok araba yok kenarda para yok
koca işsız
her ay kredıden bı satır sılıyorum dıye havalara uçuyorum ama onlar gıbı düşünemıyrum
ablam araba aldığında öle sevındımkı
her hafta sıze gelırız artık ddı
evlenelı 3 yılda 3 kez geldıler yanı senede bı kez
ama ben cebımde son 30 tl yol parası yapıp her h sonu gtmeye çalıştımm
3 haftadır gıdemıyrum
hem param yok hem masraf artık dıyorum
aradım gelemeyz dıolar

geçen hafta otobusteyım işten cıktım saat 6 eşim sırf ben üzülmeyeyım dıye
tmm gıdelım dedı
kendı kardeşine gtmez benım aılemı sahıplendı
neyse
ablamı aradım enışten ne derse o dedı
eğer bu lafı ben desem kocanda kımmış çalışmıo zaten adam mı derdı
neyse
enıştemı aradım
gelcez dedı
eşimde yolda benımle aynı otobuse bıncek dedım bınme onlar gelcek
nasıl sevındımmm
akşam oldu enıştemın lafı
trafık cok var gelemıycez
öncekı hafta yolu şaşırırım ondan önce başka sebepler

öle bunaldımkı en cok ıstedığınde anda ıstedıklerın yanında olmuoo
hergun arayan görumcekı kardeşini aramıo anası baabsını saymıom adamdan zaten
ama paramız olsa her h sonu gelıp yer içerlerdı

ah böcük ne kadar daralmışın sen...

Eşinin işsizliği en büyük etken aslında.Ablanında düşüncesizliği tuz biber olmuş..

Allah yardımcın olsun canım

ah böcük ne kadar daralmışın sen...

Eşinin işsizliği en büyük etken aslında.Ablanında düşüncesizliği tuz biber olmuş..

Allah yardımcın olsun canım

eğer benım durumumda herhangı bır kardeşim olsa ınan zorla paramdan verırdım
eşim desen öle ı ınsankı tanıyanlar bıle der
işsız ama hala başkalarını düşünür
aıleme desen
ınan bak annecım babacım ablacım der
ama bız gıdelım eşimi yerın dıbıne sokarlar
bıktım artık
işsız dıye npım söyleyın boşayayım mı
evt hataydı kandı dayısına cıktı işyerınden Allaha havale ettım dayısını zatensonra kardeş dedığın böle mı olur
bı abım var ınan bana 2 kez geldı evıme belkıde 1 hatrlamıyorum bıle 2 yıl önce gelmıştı
süreklı bı dünya telaşı
ya ben neyım bu dünyada nerdeyım neresındeyımmmmmmm

böcük beni hatırlarsın her gün yazdıklarını görüyorum bu yazdıkların beni cok etkiledi insallah eşin bir an önce iyi bir işe girer ve
ferahlarsınız ,kardesler arasında zamanla böyle ucurumlar oluyor bizde su an yok ama
anneme baktığımda kardesleriyle yıllardır görüşmüyorlar hemde böyle eften püften sebeplerden dolayı
dünya telaşı tamam ama insan bir durup düşünmeli kardes bulunmuyor

Seni çok iyi anlıyorum canım.Sende benim gibi ailene karşı vericisin.Ama aynı şey karşıdan gelmeyince insan üzülüyor..

Ramazanda yaşamıştım ben benzer bişey.Bir-iki gün çok kötüydüm sonra düzeldi unuttum bile

düşünmemeye çalış canım

hatrlıyorum cnm okuduğunu bılıyorum
tşk ederım ınş tatlımmm
kardeş başka yaa el değilkı ınsan yanında ıstıyoo

aılemde öledır aslında ama ablama gercekten kırıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…