Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

dertlendım gene sız bana bakmayın
herşey düzelır ınş ve bıgün güneş bizim için doğarkara gün kararıp durmaz elbet

ee sızler nerdesınız
benım patron dıbımde cıktıkça yazıyorummm

Böcümmmm yazdıklarını okuyunca çok üzüldümm çok haklsın sonuna kaadr ablan gerçekten anneni aramakla ayıp etmiş herşeyden önce kendi annesi sölencek bişiy olsa bile üzülmesin die sölenmezz çok ayıp!

Abine gelince erkek kardeşler böle oluo kuzum ilgisiz oluo bizdede var bi tane senede bir görüom o da düğün dernekte bayram seyranda ararsan açıo aramazsan aramıo boşverr

Senin şuan en güçlü olman gereken zaman kesinlikle bırakma kendini herşeye inat güçlü ol senin artık ailen kocan canımm tabiki kardeşlerin annnen babanda senin için bambaşka ama bi yerden sora onlara derdini açamıosun.

Dört elden kocana iş arayın eminim arıosunuzdur ama herkese duyurun hatta tabiki sen bilirsin ama bak patronun iyi bi insanmış belli mi olur belki bi tanıdığı fln vardır internet sitelerinden bakın sora kariyer.com,yenibirişçcom,secretcv.com gibi hatta gazete ilanları inşallah Allahım tez zamanda kocacın iş bulur bi erkeğin çalışması gerçketn çok önemli en başta senin güçlü olabilmen için.

Çok haklısın ama sen gene ablana abine çok kızma böcümm kardeş en nihayetinde yapmış bi hataa ama sana bişey olsa önce onların canı acır.

haklısın mutlucum ama nereye kadar güçlü olucamkı
onların bana destek olması yeter
demelerı gerekırkı
herkesın başına kötü günler gelır sen kocanın arkasında dur bulur elbet ama bızde tam tersı bıde benım bı ablamın kocası cok hayırsız hıc calışmaz 2 yıl evde oturur onun dışında görüşmuyorz aıleme yapmadığını bırakmadı en son 30 bın tl abıme taktı gttı
onunla bıle aynı kefeye koydular
onun gıbı çalışmaz görmez dedıler nasılsa sen çalışıon dedıler
dedılerde dedıler
ne iş olursa bakıo
sankı kısmetımı bırı kapattı
nette gazetede her yerde bakıyoruz cnm ama yok yok
olanlarda bılıon aylar sonra sen iş bulursun ararlar
herkes arıycaz modunda kımse aramıo ama
ne dıyım Rabbım büyük ınş bu gunlerı atlatıp bıze bunları dıyenlerı utandrcaz
zaten borcum bıtsın eşim işe gırsın onların senelerdır tek başlarına alamadıkları(annem babam yardım ettı annem babam ev verdı oturuyolar tabı rahatlar) evı ben alcam
cebımde param olmuycak belkı ama kendı evımı öduo olcamm

gunaydın kızlar,
nasılısnız?
gecmısı okudum bıraz ugur bocugum senın ıcın cok uzuldum ...
ama takma kafana bu gunlerde gecer
senı o kdr ıı anlıyorum kı bnde ıssızlık yuzunden esımden ayrılmıstım ...
aılede bı yere kdr bak bn yanlarındayım bna bıle neler yapıyolar en ıyısı takmamak bn bunu anladım ...
ısten cıktım ya bızde basladık yıne kavgalara ...
para mı daha vermedıler , arıyorum dalga gecer gbı konusuyor bnmle serefsız ınsallah hakkım onların burnundan fıtıl fıtıl gelır insallah suan tek ıstegım bu ...
mutluluk sen nasılsın ?
dun bı alısverıs merkesıne gıttık ,
takılarını takmak ıcın cok guzel bı sus gordum ama param olmadıgı ıcın alamadım maasını yatırdım demıslerde aradım yatmamıs hanı yatmıs dıodun dedım sen bna yatmıs dedın asıl bn demedım dıyo ay hangı bırını anlatayım bunalımıma gerı dondum yanı off
kendınıze ıı bakın bn gelırım arada

böcük yazdıklarını daha yeni okudum..

eşinin işsiz olması böyle yapıyor sizi oda sende takıyorsunuz kafanıza..
dayıdan umudu kesti ise daha önce girdiği yere yeniden girsin orayı sevmişti uzak falan ama işe yarar..
yada k.koça dönsün ya ister mi bilmiyorum ama hem evde olmaz hemde 3*5 ne ise Allah ne verdiyse kazanır.

ablana gelince fazla söz etmek istemiyorum sonuçta ablan ne kadar kötü olsa da et tırnaktan hiç ayrılmıyor canım.
ama tepkini mutlaka belli et gitme sende maddi durumları iyi ise onların sana gelmeleri kollayıp korumaları lazım.
200 TL üstüne yatacaklarına biraz düşünsünler altınlaruından ne vereceksin arabası evi var ise merak etme kitap alacak paraları da vardır
acitasyon yapmasınlar gidip veriyim falanda deme otur kendi evine harca

slm kızlar
ellerım ağrıoo yaa temızlığe vurdum kendımı can sıkıntısı
ne gecelerı uyku var bana ne bişi
işyerınde huzurluyum sadeceevde falan yok huzur kırmamak için bırbırımızı hıc konuşmuyoruz suratlar asık gıdıp kıtap okuyorum
sonra gece zaten döndön bı hal

serefsizlermış heesende süreklı ara cnm hatta gt otur hıc kalkma işyerınden
nasıl bı süsmüşki o
benım derdım büyük ne zamankı eşim iş bulur belkı düzelır yoksa düzelmez
artık gerçekten bunaldım çunkü
eşimede acımıyorum yanında olduğumuda hıssetmesın gtsın iş bulsun
çıkmasaydı ne güzel işlerı vardı
serefsiz dayısına ınandı bıde adam hala ayın 25 gelcem kesın halletcem dıo yaa
geleceğım pek parlak değil benım benı bağlayan sadece işim
işim ve patronumu sevmesem dakka durmam çeker gıderım

kesınlıkle ve hayatta şunu anladımkı sevgı b yere kadar para herşey
eşime o kadar destek olmama rağmen suratı bır karış işyerınde çalış eve gt surat çek
keşke başkalarının karısı gıbı evde yatıp getrceksın ekmek nasıl ekmeksın dıye hakaretler etsem ınan değerlı olurum
şimdıkı aklım olsa herkes gıbı hep maddıyata bakardım
şu takılar olmasa şu eşyalar şu ev olmasa evlenmesem desem
hep ıyı nıyetlı olduğumdan
öle kin doluyumkı herkese aılesıne eşime ve bana destek olmayan aıleme
ablamın dedıklerıde tuz oldu üstüne belkı takmayın dıyceksınız ama uyyamıyorum nasıl takmayım yaa
ben köye gıderken ablama abla bı ceyrek alır mısın bende para varda ama cıkamıom dedım aynı gün yolun ortasında eve cıkmadan verdım
o benım borcumdu o da onun bana borcu ıdı
zaten mıllet hep aynı
sana yaparlar yapalrlar sen bişi dersen kötü olursun
eşşek gıbı sırtında taşıycan
ben harıç diğer kardeşlerımın evlerı var
annemın babamın evlerınde oturuolar
rahatlar tabı ablam kendı çalıştı aldı ama cocuğuna annem bakmasa alamzdı
şimdık aıleme bişi desem
orda ne işin vardı gtmeseydın bız sana demedık mı dıyolar
gel ev alalım dıolar ama ne eşim ne benım kımseden beklentım yok
ablamın yaptığındanda utanması ıcın öle dedım kesınlıkle verırım gene kardeşim ama bu kadar acıtasyon nıye
bıde bana aylardır eşim işsız kredi kira fatura aldığım zaten ucuna yetıyoo hıc kalmıo elımde parave karşımda maddı durumu ıyı olan ınsanlar resmen dalga gecıo
bana dün dıo eşin geç alıo maaşı keşke cıksa ben olsam derımkı geç falan ama şükür alıoo
ben mı cok şükürcuyummm acep

bu kadar düşündüğün için canım sana zor geliyor. sen onları düşünüyorsun ama baksana onlar düşünmüyor.
inş. hatalarını anlarlar.
boşver şükretmekle bişey kaybetmezsin aldığımız nefese bile şükürler olsun canım
Allah kimseye kaldıramayacağı kadar dert keder vermez. bunun sonunda mutlaka ferahlık vardır

galıba cnm
ablamda küçük değilki 38 yaşında ınş hatasını anlar
ben hıc bırının üzülmesıne dayanamam

neysemm
bgun abımler gelceklerdı bakaım sankı anladılar hıssettıler gelmeseler bıle ben gtcem ablama bişiler vermem lazım

Böcüüümm Ablana o kadar sinirlendim ki anlatamam...
Madem çocuğu kırmış alacak tabi, hani hemen alamayabilir onuda sana söyler kardeşim bu ay ve ya birkaç ay alamicam diye.
ayrıca sen de keşke eşinin öyle söylediğini söylemeseydin ablana daha uygun bir dille anlatsaydın abla bi fotoğraf makinası bulduk sen alamicaksan yenisini biz alıcaz ona göre sana sorayım deseydin. Şimdi eşine de cephe almış oldu boşu boşuna.
Bu aile ilişkileri o kadar zor ki anlatamam.
Bende buna benzer şeyleri annem babamla özellikle babamla yaşıyorum bazen. Ama çoğunlukla eşime söylemiyorum, sağ olsun benim ki cephe almaz ama yine de anlatmıyorum.

Ben de mesela bu hafta babama çok kırıldım, çok düşündüm konuşayım diye ama olan yine bana olacak sustum.

Ben daha doğrusu biz teyzemlerle görüşmüyoruz. Çoook eskiden teyzemler erkek kardeşimin sünnetinde küçük altın taktılar, sonra annemlerde teyzemin kızı evlenirken ona küçük altın taktılar. sonra ben nişanlanınca nişanda teyzemler bana yine küçük altın taktılar. Düğünüm olmadan teyzemlerle başka mevzular yüzünden aramız bozuldu düğünüme gelmediler falan. Ama bu arada nişanımda takılan altınlar bizde kaldı yani annemlerde, hiç lafını bile etmedim, ayrıca kınamda takılan küçük altın ve paralarda, bu zamana kadar ne eşim birşey söyledi ne de ben, helali hoş olsun anamdır babamdır, düğünden çıktılar onlarında kendilerine göre sıkıntıları var, borçları var dedim kendi kendime.

Haftaya teyzemin oğlu evleniyor, sadece kız kardeşim görüşüyor teyzemlerle, teyzemler de bizde sele nişanda küçük alın takmıştık davitiye verelim annenlere gelir takılarını takar demişler, kız kardeşimde bunu annem ve babama söylüyor, babamın dediği sele söyleyelim o taksın sanki bize mi taktılar, kocası 2,500 lira maaş alıyor o taksın hayret bişey demiş. Annem de olur mu o altınlar bizde kaldı ayıp biz takarız demiş. Bunu da geldi kız kardeşim bana söyledi. Hem kendi kendime kardeşime kızdım neden gelip bunu bana söylüyor diye, nihayetinde bilmesem de olurdu, kırıldığımla üzüldüğümle kaldım ki duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor.
Babama gelince biliyorsunuz eşim işe başlayalı 2 hafta oldu, babam işe girdiğinden beri maaşı ne kadar diiye sorup duruyor, bizde söyleriz yani ne var ki babam sonuçta neden saklayayım, söyledim söylemez olaydım 2,500 diye zengin olduk. Bu ay maaş almayacak doğal olarak, askerde aldığı maaştan kalanla geçiniyoruz, onu soran yok, Artı bizim hesabımızı mı tutuyor diye de üzüldüm. Ah ah anan baban bile olsa çıkar meselesine dönüyor işte... daha bir miras muhabbetimiz var ki bilme gisin böcük.

dedım çunku eşimle bu konuda tartışmktan sıkıldım
D&R gıdıyorum kıtap dvd falan almaya bu benı bırakıo doğru foto mak.ben saatlerce onu ızlıyorum tüm mak.bakıoo sonra ben sıkıldım ayaklarım ağrıo dıyınce o zaman gt napım dedı
bende bunaldım bıde o lafı dıyınce bana bende dedım yetr yaa amn o kırılmasın ben kırılım demıycem artık
bunu dememe bıle gerek yok aslında
herkes el kapısında bız ıse kardeşiz 1 yıl olmuştur belkıde geçmiştır yeğenım kıralı
bana dedıkı bunu sana vermeyım bende kalsın ben sana alırım düşün aradan geçen zamanı
tabı onca zamanda bız bı yere gıdıyoz resım cekınemıyoruz köye gıdıyorum başkasından ödünç alıyorum falan ben bunları neden yaşayım kendı malım varken nıye başkasına ezılıp büzülem demı
deseydıkı bana bıraz daha ıdare et ama o naptı mılyarlık araba aldı bunu bende düşünürüm tabı
sen dşünmez mısn en kralı 200 tl ben öle gıt bana mılyarlık al demıyrumkı ama ben gıdıp bişi alsam kardeşime yada başkasına borcum olsa uyyamam bıle
neyse ya uzatmak ıstemıyorum ben üzülmş oluyorum

benım dünya malına değil akrabama kardeşime ıhtıyacım var evlerımız var yoksa gıdıp banada alırlar ama ben oraya getrmek ıstemıyorum olayı
önce el kızları derler amma mal düşkünüler dıye
zaten ınceden dokunduruyolar
ama çalışıp çabalayan bızız sefa süren onlar halada öle
gözüm yok ama ortada haksızlık cok sırf anamız babamız üzülmesın dıye susuyoruz

sende üzülme cnm yaa dünya malı hep
ınsan çeknır bunu derken bıle
bı ceyrek hem ben anlamadım ne demek sel e verelımdavetıye o takcak faln
karşılıksız olur bu işler:44:

Yani ama insanlar artık düğünleri bile çıkar ilişkisine dönüştürmüş.
Ben uzatmadım konuyu valla, dedim bi konuşayım babamla baba neden böyle söyledin falan diye sonra dedim kavga çıkacak annemle babamla aram bozulmasın sustum o yüzden.

Sen de haklısın sana da bişey diyemiyorum. Bizde babama borç verdik kışın 250 lira mart ta vercem dedi olmadı temmuzda vercem dedi olmadı şimdi önümüzdekş şubatta vercek sanırım eşim Allah razı olsun gık demedi.
Ama işte dediğin gibi el kapısındayız

deme cnm boşver durumun varsa gıder takarsın yoksa evıne gıdersın durumun düzelınce karşılıklıdır ama ılla aynı olmazkı
elde ne varsa
nemumkunse
benımde mesela annem babam kardeşlerımhep bılezık takmaları lazımdı diğer kardeşlerımden örnek herkes ceyrek taktı ben aldım bılezıklerımı anneme babama verdım taktılar
bz beklemedık yoksa aılem zaten emeklı maaşı ıle gecınıyoo kocem acele ettı ama annem falan hep der sana bılezık borcum var
diç düşünmem bıle
diğer kardeşlerımın ceyızlerını yaptılar abımlere ev araba evlerını düğünlerını yaptılar oluk gıbı paralar aktı bıze bşi yok kendımız aldık
eşimin aılesı yapmayınca benım aılemınde yapmasını ıstemedı ondan ama ev alcam desem gene hepsı yardım eder

herkes özellıkle kız evladı farklı gercekten el kapısı bşi denmıyorkı
benım eşimde demez mesela
senın eşinde ıyımış cnm
şükür

bı sıtede ehlıyet sıav sonuçları açıklandı yazıo nasıl heycan yaptımmmmeğersemsalı günü bellı olcakmış daha

haklıyızda alacağımız yok, bözük :)

Ben çıkıyorum 2 gün yokum kayınvalideme gidiyoruz düğünümüz var, öpüldünüz hepiniz mucukkk

akşam abinle dertleşirsin canım bi orta yolu bulursunuz

canım cok sıkıldı ... sıze bakayım dedım ama yokmussunuz
böcüğüm demırden bı kız etegı var ve sapkası askılık seklınde takılarını asabılıyomussun ona cok hosuma gıttı ama alamadım adi serefsızler yuzunden ısten cıktıgıma hıc uzulmedım ama evde oturmaktan da cok sıkıldım sen sen ol ısının kıymetını bıl valla ...
dedıgn gbı ne anne baba nede es fayda etmıyo ...
sel maasını keske solemeseydınız cnm ya , bu ınsanlar nıye boyleler anlamıyorum

günydın

facede msj sayfasına bakıyrum ama nedense üst kısımdakılerı görmemıyorum bılgısı olan var mı yanı msjın tümünü okuyamıyorum nedenkı

Günaydın kızlar

geçen ay stres hat safhada olduğundan tüm vücudumda kabartılar oluştu.Feci kaşınıyor.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…