Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

saolasın canım.İnşallah olmazsın çok kötü her yerim kaşınıyo

Sen ne yaptın ablanla konuştunmu

ben karşıya gıttım sonra abımlr bıze geldı
konuyu açmadım bıle
bılıyorumkı zararı cıkan gene ben olcam
ablam mak.almış eşimde bana nıye bunu almışlar dedı
konuşmuyorum artık kımseyle mumkunse herkes hayatımdan cıksın gtsınnn

sen naptınn gebelik topiğinde görüyorum bazen ama girsem de ortak konu olmadığı için girmiyorum hiç.
nasıl gidiyor ?

geçen ay kist gözüktü canım 6-7 tane..Ona odaklandım soğan kürü yaptım.Üstüne bir sürüde stres yaptım.

Hormon testleri adetin 3. günü yapılıyor.Hesapladım randevu aldım ama adetim hesabıma göre geçiktiğinden yaptıramadım.Ultrasonda kist gözükmedi..

Sanırım kistler gitti ama şimdi stresten kaynaklı kabartılarım var.

Eskiden zannederdimki çocuk istediğinde korunmayı bırakınca hemen hamile kalınır.Hiç öyle değilmiş.Çok zorlu bir süreçmiş.

Konuyu açmamakla iyi yapmışın.

Eşimde bir hoş yahu senin üzüldüğünü anlamıyormu ?

Ah bu erkekler çok düşüncesizler ya

eşinde artık buldu bunamasın...
arada sen kalıyorsun kırıcam kafasını heee söyle ona

ah canım ne güzel gitmiş işte istiyorum diye kafa takınca olmuyor istemiyorum de sende biraz da..

bende izinde gittim smear yaptırdım tatil dönüşü de almaya gittik rahim duvarı kalınlaşması var dedi. ve 1 fitil 1 tane de hap verdi
adet bitiminde gel kalınlaşma adetten mi bakacak adet bitti ama hala gidemedim. ekim ortaında da yine smear istedi ama hiç takmıyorum artık kafama
ilk başta acaba bu ne neden oldu diyordum napyım yaaaaa ?

Benim adım stres zaten spedy.Öyle aman bu ay takmim diyemiyorum başaramıyorum..Bu ay ne adet tarihi hesapladım nede yumurtlama.Gebelik topiklerinede mümkün olduğu kadar uğramıyacam.Kaşıntıdan yerimde hopladıkça bu kararları veriyorum

bence de gün tarih ile uğraşma rabbim ne zaman uygun görür ise ancak o zaman olur canım benim.. inşallah bu ay olur ama olacak mı olmayacak mı diye stres yaptıkça hiç olmuyor çocuksuz hayatın tadını çıkar..

kımse kırılmasın üzülmesın demıycem
şimdık o kadar ıyı anlıyorumkı bu boşanmaların neden bu kadar cok olduğunu

eskıden erkekler bu kadar aldatmaz kadınlar bu kadar azmaz ve yalan söylemez 1 gün boş kalınca erkek dedığın adam hammallık yapar gene aılesıne bakardı
öle köşeye sıkışmış durumdayımkı
1 aydır mutluluk ne bılmıyorum
öle bunaldımkı son kozlarımı oynuyorum
dayanacak ne gücüm var ne çarelerım var artık
güçlü olmak kendıme saygı duymak adına sessız kalıyorum ama içimden kendımı mafedıyorum
bırgun elbet benımde sabrım taşar
sonra gerıye dönüp bakacağım bı sevdığım ınsan bıle olmuycak emınımm

zaten gezerken diyoruzki çocuk çok zor ama istiyor insan yine..Yaşda aldı başını gitti..Nasip artık ne diyeyim..

Kızlarrr günaydınn ben geldimmm

Hadi birazz mutlu olun boşverin ya düşünmeyin bütün yorumları okudumm böcümmm takmaa yaa erkekler bölee gerçekten düşüncesizlik etmiş ama yaranılmıyo erkeklere..

Bugün benim dogum günüm

Haftasonum benimde burnumdan geldi ama şuan anlatıp hatırlayıp tekrar moralimi bozmak istemiorum çok sıkılıorum bazen herşeyden ondan düşünmek bişe istemiorum bugünümü güzel geçirmek istiyorumm

zaten gezerken diyoruzki çocuk çok zor ama istiyor insan yine..Yaşda aldı başını gitti..Nasip artık ne diyeyim..

haklısın.. biz de ctesi arkadaşa gittik 4 yaşında kızı 9 aylık oğlu var kızın haline artık üzüldüm bi ona bakıyor bir ona dedim bu ne böyle babaya gitmiyorlar. bebek diş çıkartıyor 2 dk uyumuyor çok çok zor...

Böcük yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum.Başlıca nedenin eşinin işsizliği..Bazen işte olmayınca olmuyor..İnşallah en kısa zamnda eşin bir iş bulur.Aslında bu boş kaldığı süre zarfındaa gündelik işler yapsa..Benim eşimde aslında işsiz ama çalışıyor normale göre kazancıda iyi oluyor.Ama sürekli bir iş yok..İnşallah kışa doğru güzel bir iş çıkar

evet zor ama yinede güzel ya.Ne zamana kadar 2 kişilik bir hayat sürecez

doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu yıllara

yaşadıkların zor kötü ne ablan ne eşin destek olmuyor..
ama bunun ilk sebebi eşinin şuanda işsiz olması tüm sorumluluk sana kalıyor...
buda ne kadar bi süre iyi gelse de sonra birikiyor patlama oluyor işte
inşallah iş bulur kısa sürede o zaman normala dönersiniz merak etme. şuanda ne yapmaya düşünüyor...hala dayıdan haber mi bekliyor bakıyor mu iş .

evet zor ama yinede güzel ya.Ne zamana kadar 2 kişilik bir hayat sürecez

haklısın ama bizim 2 senemiz falan var daha

iyi seneler mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…