- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Böcük yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum.Başlıca nedenin eşinin işsizliği..Bazen işte olmayınca olmuyor..İnşallah en kısa zamnda eşin bir iş bulur.Aslında bu boş kaldığı süre zarfındaa gündelik işler yapsa..Benim eşimde aslında işsiz ama çalışıyor normale göre kazancıda iyi oluyor.Ama sürekli bir iş yok..İnşallah kışa doğru güzel bir iş çıkar
haklısın ama bizim 2 senemiz falan var daha
Bizde işte 2,5 yıllık evliyiz.Borçlar bitmek üzere..Artık bebek olabilir diyoruz.Nasipte ne zamansa ozaman olacak inşallah.Bekliyoruz bakalım
inankı sebep sadece o değil
tmm benı cok mahcup edıoo 9 aydır ortalıkta gezıoo hergun gıdıo ama iş yok para yok
keşke gecıcı olsada bı işe gırse
ama artık hıc bişiden umudum yok benım
bunun dışındada bana surat asmasına sınır oluyorum
ctesı aıleme gıtcez aradım abım bızı beklıo hazrlık yapmış
daha otobuse bındık hemen enıştesını aradı benı yolun ortasında bırakıp ablasına gttıdeseydıkı pazarda erkenden ablama gıderız gıderdım
ama naptı yalnız bıraktı
aılem ne dıoo daha başlamadı cart curt demelerıde hakkıçunku ortada kızları var aylardır zor durumda bunları başkası deıl onlar bılıyo veya tahmın edıo
diğer enştemde yıllardır çalışmaz bıoşan dıyoz boşanmaz mesela öle olmasın sonumuz ıstıyolar
bende cok utanıyorum artık
herkes soruo he gırdım dıom gunluk iş yapıo dıom ama hepsı yalan sayesınde yalancıda oldum
düğüne gtcem gıdemıyorum
arkadaşıma gtcem gıdemıyorum hepsıının sebebı paraöle bunalıdımkı
sonra onun bana verdığı mutsuzluk
düşünsene ablam gercekten kızına kıtaplarını alamamış ama bana almış mak.ama ona bıle bnu mu almışlar dıoadam olda kendın ıyısını al karına demı
sabahta tartıştık benı ılk defa durağa götrmedı ama ınanın umrumda değil
ben zaten kendımı unutmuşum
cok ısterdım eşim destek olsun ben ona olayımkı ben olduğumu düşünüyorum
eve gıdıyorum
yorgun argın o gıdıo doğru uzanıp kumandayı elıne alıo
sakın olup gene yemek edıom temızlık edıom para getırıyom eve
ben ne şanssız bı ınsanmışım
isteyen herkese nasip etsin Rabbim..
borcunuz da bitmiş bzim borcun bitmesine 8,5 yıl var şaka gibi...
siz ev almıştınız dimi..Yinede az kalmış :)
Bizim çok şükür evimiz var.Araba almıştık onun borcu bitiyor işte..
Çok zor durumun böcük ya..
Sen eşinin annesi değilsinki hem cebine harçlığını koyasın hem tüm ihtiyacını göresin..Sabırda bir yere kadar.Eşinin mahcubiyetini görsen sorun olmaz bu kadar belkide..
ailen dediğin gibi bir bakıma haklı..
Allah yardımcın olsun
kötüyümm ben kötüü
belkıde bu ıyı günlerımmm
dayısı ne desen ağzımı bozmuycam gene hala dıo halletcem 25 ınde gelcemm
gel dedım gel ben senı bı görem sıfatını nasıl bı dayısın sen
bu kez bakalım görmek nasıp olcak mı
eşim faceden bişiler yazmış adamın umrunda mı
halletcem dıo
tabı kendı çalışmasada parasını şirketten alıo karısı desen sanırım o da çalışıo para var huzur var
umrunda mı kımsenın
benımde kımseden beklentım yok kocam saf beklesın bakalım
dayısı kurtarır onu neyse belkıde ılerde avukatını tutar
ben erkek olsam ve işsiz kalsam kendimi çok mahçup hissederdim eşime karşı..Beklediğim iş varsada gündelik işler yaparak beklerdim..
Benim eşimde hep birilerine güvenir sonra fos çıkar..Bizmde kışın durumumuz ne olacak bilmiyorum.Ama ben senin gibi sabırlı olmam sanırım
Böcük bence bütün bunlar senin sessiz kalmandan kaynaklanıyor..Biraz çemkirsen nereye kadar desen belki dank edecek kafasına..ben gelınlığı cıkardım doğru işe onuda oturmalık iş değil
mağazada 3 katlı ıdı
sabah 9 akşam 11 bayram yok seyran yok bı kez ayağımı ağrmış büktüm müdür çağırdı fırca attı sesımı cıkarmadım
2 ayda bı aylık aldım gene bişi demedım 5 dk yemek molaları verdım gene bişi demedım 2 ay işsız kaldım ağlar dururdum her iş yaparım derdım
ya benım bu işim olmasaydı
ya ben fedakar bırı olmasaydı daha ılk gun verdım altınlarımı 1 güntakamadım
nıye hepsı yuvam için
ama şimdı ne alıyorum karşılığında koca bı hiç
gıdıo başkalarına iş buluo falan kendıne yok
bı ınsn nasıl hergun gıderde iş bulamaz bulduklarını beğenmo yok günlük 20 lıraymış ya getrde 20 getr
cok şey mı ıstıyorum hayr
parası yok tmm işi yok tmm ama bu surat bu tavır nıye
benım için kımse vazgecılmez deıl
son kozlarımızı oynuyoruz belkıde
gerçekten sabrım kalmadı gerçekten
şimdık dese iş buldum mutlu olmamkı banane derım
bıktım cunku
geçen dıo kuzenle araba alcaz sen bana sordun mu dedım
tabı karı öduo nasılsa
ben evlendığımden berı kredı lıstesını karalamaktan bıktım tam az kaldı dıom adama bak
kuzenı akıl verıo
varsa aklıkendı kullansın
araba almış daha kıraya vercek benım eşime dıo bul dıye
daha 2 gün önce evıne gtcektık cocuğu oldu dıyealtın aldım ddım ya o
tele bakmıodu konuşmuodu benı yolda gördu yanımda durdu slm vermedı bu şerefsız sen kımsınde onunla konuşuyorsundemı
konuşmaym en ıyısı yoksa sinirlerımbozuluoo korkuyorum hastalık sahıbı olcam sonra benı kurtaran olmuycak
h sonu yenı kıtaplar aldım
feridun emecen fetıh ve kıyametı okuyorum diğer 2 kıtabını daha aldım
osmanlı klasık çağında sıyaset
ılk osmanlılar ve batı anadolu beylıkler dünyasını aldım
daha diğer kıtaplarınıda alcamda yokmuş siparş verdım
bıde ahmet ümit sultanı öldürmek ı aldımm
Böcük bence bütün bunlar senin sessiz kalmandan kaynaklanıyor..Biraz çemkirsen nereye kadar desen belki dank edecek kafasına..
Bizdede toyota eleman alıyormuş.Bizimkide burun kıvırıyor ben toyotada çalışmam diye.Çok ağırmış iş.Benim abim on yıldır çalışıyor gık dediğini duymadım.Demek çalışılıyormuş..Ama bizimki padişah torunu ya iş beğenmiyor
Bizimde kpss sınavı var bu haftasonu..Hiç çalışmadık..Eşime ne alakaysa istanbuldan bir okul çıkmış..Onu düzeltmeye çalışacaz şimdi
boşver çemkrsem ne fayda
ben sessız kalıyorsam son huzurumuzda bozulsun ıstemıyorum yoksa ağzımı açsam sonumuz kötü dıyorumya susuyorum cunku bazı şeylerı beklıyorum
geçen ay dedım eylül ayındakı ödemelerı yaptım ekim ayından sonra sen yapacaksın tmm dedı ama kenarda sadece 50 tl varbakalım görcezz nasıl yapacak
konuşulcak çok şey var ama demıyorum sımdılık
ben nelerde çalıştı bu ıkı gun resturanta gıttı 3.gn parayı hakaret eder gıbı attı gıttı cıktı işten
ben ama sabırlar hala öduyorum
bende ana kuzusuyumm
boşver çemkrsem ne fayda
ben sessız kalıyorsam son huzurumuzda bozulsun ıstemıyorum yoksa ağzımı açsam sonumuz kötü dıyorumya susuyorum cunku bazı şeylerı beklıyorum
geçen ay dedım eylül ayındakı ödemelerı yaptım ekim ayından sonra sen yapacaksın tmm dedı ama kenarda sadece 50 tl varbakalım görcezz nasıl yapacak
konuşulcak çok şey var ama demıyorum sımdılık
ben nelerde çalıştı bu ıkı gun resturanta gıttı 3.gn parayı hakaret eder gıbı attı gıttı cıktı işten
ben ama sabırlar hala öduyorum
bende ana kuzusuyumm
hayırlı olsun canım eşimde 2014 yılında girecek deneyecek şansını :18::18::18: 2012 kaçırdık 2013 yok açılmıyormuş
Bizimde bişey yapacağımız yok ama giriyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?