belli mi olur canım ucundan kıyısından kazanırsınız belki
bundan 4 yıl kadar önce girdim 80 aldım ama bişeycik olmadı..Şimdide en fazla alsam 80 alırım.Çalışsaydım en az 85 alsaydım iyiydi
senin öğretmenlik mi ne için giriyorsun ? bu sene olsaydı keşke eşimde girer denerdi şansını yaaaaaa
anladım inş kazanırsınız
bugun cok sıkılıyorum
yarın ehlıyet sınav sonuçları açıklanacak ınş geçmişimdir umudum var
geçmişindir canım kesin...
Patronun görür seni artık :))
ınş cnm
cnm sıkkın bıde kalmımzaten moralım ıyıce bozulur
haftayada dıreksıyon derslerım var h sonuda snav ınş geçmişsem dıreksıon dersı almam lazımmm
Böcüümmm yorumlarını okudum çok üzüldüm ciddenn, bence kocana biraz dişini göster artık rest çek yeter de ya artık günlük 10lira 20lira ne olursa bi işe girer çalışırsın ya da ben artık yokum de hatta gerekirse duygu sömürüsü yap ağlaa bagırr çok üzülüyorumm de sence böle dersen tepkisi ne olur? Ben hiçbizaman yuva yıkma taraftarı deilim ama eger böle giderse sonunuz kötü olur böcümm düzeltmeye çalışın hayatınızı sonuçta adam seni seviyosa senin üzülmeni istemez ona ne kadar üzüldünü göster. Kocan bi işe girse ben inanıyorum herşey düzelcek mutlu olcaksınız aama şuan herşey senin eline baktıgı için daralmışsın bıkmışsın senide anlıyorumm üzme kendini bol bol dua et bak inan çok yararını görceksin.
Günaydın kızlar
geçen ay stres hat safhada olduğundan tüm vücudumda kabartılar oluştu.Feci kaşınıyor..(
bugun cok sıkılıyorum
ağlamak ıstemıyorum karşısında zayıf ınsan gıbı gözukmek yerıne güçlü olduğumu göstermek ıstıyorum
zaten dıyorum bu böle gtmez cnm
kimsenın gtmez
herkes aıle olcak ve görevını bılecek
boşver ınş gecımde oyanırım bıraz
ben de ne dokundu falan diyorum, hiç stresten olacağı aklıma gelmemişti ben de aynı durumdayım boşver, uyuz mu olduk ne :S
.
valla yorgun uyuz olduysak birilerine olmuşuzdur.Kurdeşen döküyo olmayalım :)
valla yorgun uyuz olduysak birilerine olmuşuzdur.Kurdeşen döküyo olmayalım :)
müjdeyi bekliyorum kangammm geçmişsindir sen
hepsini okudum böcüşüm... erkekler kendilerine ihtiyaç olmadıkça harekete geçmiyorlar. bekliyoruz ama geçmiyorlar. seni çok iyi anlıyorum, eskiden en ufak jesti bile kabul etmezdim neredeyse gurur yapardım ama inan sen böyle güçlü oldukça, güçlü durdukça daha doğrusu eşine rahatlık geliyor. ben hep sandım ki hani olmayınca olmuyor derler ya, ama sonuçta günlük işler de var ve erkek için çok daha kolay bulması. ama şu 20 tl beğenmiyor dedin ya, seni sinirlendirmek için yazmıyorum ama haklısın tepem attı. son anı bekleme derim böcüşüm patlamak için, sonra dönüşü çok zor olur.
sen haklı olarak günden güne doluyorsun, o da seni güçlü gördükçe nasıl olsa böcüş dayanıyor diyor, allah aşkına kuzenle araba almak da ne demek ya? akraba kazığı yetmedi mi??? erkeklerin çoğu çevre etkisinde fazlaca kalıyor ve en iyi ders maalesef yenen kazıklar oluyor. bundan birkaç sene sonra eşin de öğrenecek bunları belki ama şimdi senin onun gözünü açman gerekiyor. gerekiyorsa rol yapacaksın, edeceksin yani demem o ki, sen güçlü bile olsan güçsüz göstereceksin kendini ki eşin artık evli olduğunu, ücret -şart seçecek lüksünün olmadığını anlamalı. günlükl işe girer oradan başka bir kalıcı iş bulur eder bu işler böyledir. ben de öğrenciyken ne şartlarda çalıştım bu işe başladım yine öyle bütün istanbul'u geziyordum neredeyse yıllarca canım çıkıyordu yollarda, ama bir gün gık demedim, ekmek parası dedim ki evli değilim, erkek değilim...
mutluluk doğum günün kutlu olsun, başaklarla iyi anlaşırım ben hep
karmaşık, günler, haftalar... hem üzgün günler hem sevinçler bir arada, duygu durumum alt üst oldu sapıtıyorum artık sanırım...
Saol canım benm :) bende yorgun savaşçılarla iyi anlaşırım
ben de ne dokundu falan diyorum, hiç stresten olacağı aklıma gelmemişti ben de aynı durumdayım boşver, uyuz mu olduk ne :S
müjdeyi bekliyorum kangammm geçmişsindir sen
hepsini okudum böcüşüm... erkekler kendilerine ihtiyaç olmadıkça harekete geçmiyorlar. bekliyoruz ama geçmiyorlar. seni çok iyi anlıyorum, eskiden en ufak jesti bile kabul etmezdim neredeyse gurur yapardım ama inan sen böyle güçlü oldukça, güçlü durdukça daha doğrusu eşine rahatlık geliyor. ben hep sandım ki hani olmayınca olmuyor derler ya, ama sonuçta günlük işler de var ve erkek için çok daha kolay bulması. ama şu 20 tl beğenmiyor dedin ya, seni sinirlendirmek için yazmıyorum ama haklısın tepem attı. son anı bekleme derim böcüşüm patlamak için, sonra dönüşü çok zor olur.
sen haklı olarak günden güne doluyorsun, o da seni güçlü gördükçe nasıl olsa böcüş dayanıyor diyor, allah aşkına kuzenle araba almak da ne demek ya? akraba kazığı yetmedi mi??? erkeklerin çoğu çevre etkisinde fazlaca kalıyor ve en iyi ders maalesef yenen kazıklar oluyor. bundan birkaç sene sonra eşin de öğrenecek bunları belki ama şimdi senin onun gözünü açman gerekiyor. gerekiyorsa rol yapacaksın, edeceksin yani demem o ki, sen güçlü bile olsan güçsüz göstereceksin kendini ki eşin artık evli olduğunu, ücret -şart seçecek lüksünün olmadığını anlamalı. günlükl işe girer oradan başka bir kalıcı iş bulur eder bu işler böyledir. ben de öğrenciyken ne şartlarda çalıştım bu işe başladım yine öyle bütün istanbul'u geziyordum neredeyse yıllarca canım çıkıyordu yollarda, ama bir gün gık demedim, ekmek parası dedim ki evli değilim, erkek değilim...
ağlamak ıstemıyorum karşısında zayıf ınsan gıbı gözukmek yerıne güçlü olduğumu göstermek ıstıyorum
zaten dıyorum bu böle gtmez cnm
kimsenın gtmez
herkes aıle olcak ve görevını bılecek
boşver ınş gecımde oyanırım bıraz
ınş kangamm bende kendıme güvenıyorum bakalımm
ama tırsıom ve heycanda yapıyom açıkcası
diğerlrındede cok şey demek ısteyıp bişi dmek ıstemıyorm aslında
bugun cok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?