Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Şimdi kızlarr ben 5.senemi girdim evliyim çocugum yok olmadı
Maddi olarak çokça sıkıntılar çektik dükkan açtık hala işleyeen borçlarını ödemeye çalışıyoruz ve evim kira 700 tl.
Wşim kaza yaptı motorsikletle beli kırıldı ve 2 ay kalkmadan yattı 1 iş buldu geçen ay ben boşanmaya karar vermişti ama malesef barıştım zorunda kaldım diyelim o işten çıktı ben dönünce ve şuanda çalışmıyor.
4 gün öce dedesi öldü.
Trabzon'da ben İstanbulda yaşıyorum doğma büyüme..
Dedesi ölünce 2 tane sagır ve dilsiz halası ve babaannesi ortada kaldı.
Eşimin babası var ama içkici gitmiyor yanlarına
kaynanam çocukları okuyor lise ünüversite köyden merkeze münübüs yok çocuklar okula gidemez ve kaynanam marul filan yetiştirip bakıyor çocukları Trabzon merkezde oturuyor orda kalmalı.
Tek erkek evladı dedenin eşimin babasıydı.
Şimdi dede yeni ev yaptırdı orda bize bu yaz eşyalarını aldık güzelce döşedik evi
diyolarki siz gelin buraya burda kalın eşin toparlansın ameliyatlı ya fındıkları var dedenin maaşı halaların maaşı geçiniriz
Eşin işe girer çalıştığı parayı biriktirirsiniz.
Aslında kıyamıyorum onlara bi tarahtan bi taraftan eşyaları evimi taşıyamam loycak yerim yok dagıtıcam.
Napıyım gidiyimmi sizce gitmezsek yanlız kalıcaklar konuşamıyolar babaannede çok yaşlı yürüyemiyor bile ama halalar becerikli kendi işlerini fazlasınıda yapıyorlar
2 ev var yan yana yeni ev bize eskide yatıcaklar yine..
Bide şu var yan kapı komşuları bi yaşlı kadın ve 50 yaşlarında hiç evlenmemiş 2 bekar oğlu hala dirbünle onları gözetlerken yakalamış
ördeğe bile yeltenen onlarada yeltenir.
Çok garip çok sevimli 2 halasıda ama napalım needelim benim aklım almıyo bi fikir verin.
Gidersek hem rahatlıycaz hemde onların yanında olucaz başka kimse yok gidicek.
Kalırsak vicdanım rahat olmuycak hiç üzülücem.
Ve gidince kaynanam bütün imkanları sağlıycam diyo arba alıcam paralalar sende durucak idare kimse karışmıycak diyo.

çok zor bir durum.Zor bir karar..

Oralara alışabilecekmisin? Ailenden uzak olacaksın..Uzaktayken herkes iyidir.Ya sorun yaşarsan?

Herşeyi iyi düşünmelisin?

Oralara alışabilecekmisin? Ailenden uzak olacaksın..Uzaktayken herkes iyidir.Ya sorun yaşarsan?

Boşver'e katılıyorum. Bir de normal şartlarda bile çok zor bir karar bu hevuk, eşinle boşanmanın direğinden dönmüşsün. Sen çalışmıyorsun sanırım, orada iş imkanın da olmayacağı için bunu düşünmediğinden diyorum. Eşin rahat iş bulabilir mi ki köy yerinde?

İStanbul'a alışmışsın oralarda yapabilecek misin? Ailene yakın mı oturuyorsun normalde bilemiyorum tabii ve İstanbul'da da fazla gezmeyen mahalle içinde mi yaşıyorsun diyeceğim, yeni çevreye alışmak ya da kimse yok demişsin, sadece halalar ve yaşlı komşunun o oğulları dert olmasın sonra.

Yalnız kalmamaları açısından üniversiteye giden çocukları da varsa kayınvaliden biraz orada, biraz çocuklarının yanında kalabilir, daha kolay bir çözüm olur gibi geldi bana.

Canım düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum Ya sorun muhakkak olacaktır bazı davranışlarım batacaktır ama işte onlarda yanlız yarın eşimin hala oğlu ile bi görüşecegiz onlarda sen yapabilirmisin bunlar unlar olucak dio ama içim el vermiyor onların orda yanlız çaresiz kalmasına.Bana bir faydası olmayacak gidişimin onlar için ama bilirlermi bilemiyorum.

Eşimin iş sıkıntısı olmaz bulur birsürü meslek bilgisi var sıkıntı yaşamaz.Evet çalışmıyorum yorguncum iş başvurunda bulundum aradılar ama hiç çalışmadım ve şartları ağırdı maaşda az kabul etmedim.İstanbul'a alıştım evet ama evlendiğimden beri evden çıkmıyorum doğru düzgün birsürü sıkıntı yaşadım maddi ve manevi hevesim kalmadı Aileme yakın değilim yani ben Kartal ailem Ümraniye ama annem 3 kez geldi evime düşün onların faydası yok bana maddi olarak sadece annem yardımcım oldu maniviyatta destekleri yok açıkçası.Kartalda işlek biyerde oturuyorum bekarkende bütün imkanlarım vardı istediğim yere gidip gezicek evli ikende ama ben çıkmadım ve alıştım zorlanmam gibi.O adamlar işte biz gitmesek halalara musallat olucaklar orda sesleride çıkmıyor ben oldummu korkarlar eşimde orda yani bilirler yaklaşamazlar.Kayınvalidemin 2 kızı bitirdi biri fen öğretmeni diğeri hemşire Erzurumda bi evde kalıyorlar diğeride onların yanında okuyo.2 tane yanında onlar liseye gidiyor daha onları bırakamaz işte birde maddi imkanları yok yani eşimin babası içki içen bir adam aldıgı maaşı içkiye yatırıyor kaynanamda marul yaıp satıyo çocukları okutmak için ünüversteyide öle okuttu diğerlerine biri evlencek o çeyiz ev yapıyor yine maddi olarak çalışması gerekli çocukların okuması için.Ya zor bir karar evet ama bilemiyorum nasıl olur beni zorlarlarmı orada yoksa gitemk bişey değil ama işte orda üstüme gelirseler geri dönememde.
Akıl verin biraz aklım durdu.Annemde karışmıyo sen bilirsin dio ablam git dedi ama kötü davranırsalar ne olucak dedi 2 side biz çok üzülürüz ama onlarında yardıma ihtiyacı var karar senin diyolar.Ben bişey düşünemiyorum..

hemen müjde verımde gıdemmm
ehlıyetten geçmişim hemde 97 97 93almışımmmm

sadece son sayfayı okudum kızlar

hevukum canım benim iyice düsün kendini hjayal et oralarda o sartlarda sence olabilirmi bir hayalinde yasa bakalım

böcük tebrikler

bende geldim bu sabah artık evimdeyim

sadece son sayfayı okudum kızlar

hevukum canım benim iyice düsün kendini hjayal et oralarda o sartlarda sence olabilirmi bir hayalinde yasa bakalım

böcük tebrikler

bende geldim bu sabah artık evimdeyim

hoşgeldin mandiş..

Bende diyorum bu kız bı sıralar bişey yemedi

h geldın mandışımmm
ee nasıldı tatıll

sağol cnm cok sevındım
patrona dedım paramı hazrlaaaeşşek değil yaa gösterdım kağıdıda bıde ustanın abısı ıle oğlu gırdı ama onların kayıtları bulunamadı dıo:26:kımlık nolarında bı sıkıntı yokmuş
acep cvp kağıdına mı yazmayı unuttular
5.kez gırıyolarmş bide

hevuk
bence cok ıyı düşünmelısın bu zamanda kendınden başkasını asla düşünmuyceksın
aılene ne kadar uzak olsanda aynı ildesınız ama gtcen yer cok cok uzak ve el kapısı sonuçta yapabılcek mısın
bıde eşinle durum bellı bunları ıyı düşünmelısın bence
tamam vıcdanen belkı rahat olmuycan ama ya gıttığınde mutsuz olursan gerı dönme ımkanınız olcak mı
ev yok eşya yok dönduğunde maddı durumda yok alasın

boşanmaktan bahsetmişsin şaşırdım canım inşalllah düzelir
eğer o tarafta yaparım yaşayabilirim dersen git tabiki de daha iyi imkanlarla yaşayacaksın
ve yaptığınız çok büyük sevap canım 3 kadına göz kulak olacak ve yardım edeceksiniz

Günaydın kızlar, dün geldim ama bakamadım hiç, kayınvalidem bendeydi dün gitti.
Ben de bu gün temizlik yapıcam önce bir yere gitmem lazım sizi görüp gideyim dedim. Öpyorum kocamanaaaaa

Böcük tebrikler, mandiş hoşgeldin :)

hoşgeldin.. neler yaptın.. bakalım..

böcük tebrikler kuzum

teşekkürler selım
teşekkürler sipidimmm:)

ay ben bugun cok halsızıım yaaauymak ıstıyommm

kıtap tavsıyelerıne bakıyorumda alacakaranlık serısı dıyen cok ama ben ne fılmını nede kendını sevdım ama aklımdada kaldı
var mı okuyan burda:26:

mesela elif şafak hıc okumadım genelı aşk olunca bana hıtap etmıyor dıye onunda AŞK kıtabını alcemm beğenırsem tümkıtaplarını alırım

hoşgeldin mandiş..

Bende diyorum bu kız bı sıralar bişey yemedi

mandalina yiyorum bosver suanda narda var ama yazmıyorum artık yarın fotolarını ekleyecem :))))

hosbuldum böcük gelsin böcükün altını

hosbuldum sel yorma kendini

böcüküm bende elif safagın iskenderini merak ediyorum ama korsan kitabını alırım o kadının normalde korsan kitap yada baska bisiy almam ama bu yazarın orjinalini almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…