Şimdi kızlarr ben 5.senemi girdim evliyim çocugum yok olmadı
Maddi olarak çokça sıkıntılar çektik dükkan açtık hala işleyeen borçlarını ödemeye çalışıyoruz ve evim kira 700 tl.
Wşim kaza yaptı motorsikletle beli kırıldı ve 2 ay kalkmadan yattı 1 iş buldu geçen ay ben boşanmaya karar vermişti ama malesef barıştım zorunda kaldım diyelim o işten çıktı ben dönünce ve şuanda çalışmıyor.
4 gün öce dedesi öldü.
Trabzon'da ben İstanbulda yaşıyorum doğma büyüme..
Dedesi ölünce 2 tane sagır ve dilsiz halası ve babaannesi ortada kaldı.
Eşimin babası var ama içkici gitmiyor yanlarına
kaynanam çocukları okuyor lise ünüversite köyden merkeze münübüs yok çocuklar okula gidemez ve kaynanam marul filan yetiştirip bakıyor çocukları Trabzon merkezde oturuyor orda kalmalı.
Tek erkek evladı dedenin eşimin babasıydı.
Şimdi dede yeni ev yaptırdı orda bize bu yaz eşyalarını aldık güzelce döşedik evi
diyolarki siz gelin buraya burda kalın eşin toparlansın ameliyatlı yafındıkları var dedenin maaşı halaların maaşı geçiniriz
Eşin işe girer çalıştığı parayı biriktirirsiniz.
Aslında kıyamıyorum onlara bi tarahtan bi taraftan eşyaları evimi taşıyamam loycak yerim yok dagıtıcam.
Napıyım gidiyimmi sizce gitmezsek yanlız kalıcaklar konuşamıyolar babaannede çok yaşlı yürüyemiyor bile ama halalar becerikli kendi işlerini fazlasınıda yapıyorlar
2 ev var yan yana yeni ev bize eskide yatıcaklar yine..
Bide şu var yan kapı komşuları bi yaşlı kadın ve 50 yaşlarında hiç evlenmemiş 2 bekar oğlu hala dirbünle onları gözetlerken yakalamış
ördeğe bile yeltenen onlarada yeltenir.
Çok garip çok sevimli 2 halasıda ama napalım needelim benim aklım almıyo bi fikir verin.
Gidersek hem rahatlıycaz hemde onların yanında olucaz başka kimse yok gidicek.
Kalırsak vicdanım rahat olmuycak hiç üzülücem.
Ve gidince kaynanam bütün imkanları sağlıycam diyo arba alıcam paralalar sende durucak idare kimse karışmıycak diyo.
çok zor bir durum.Zor bir karar..
Oralara alışabilecekmisin? Ailenden uzak olacaksın..Uzaktayken herkes iyidir.Ya sorun yaşarsan?
Herşeyi iyi düşünmelisin?
Canım düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum
çok zor bir durum.Zor bir karar..
Oralara alışabilecekmisin? Ailenden uzak olacaksın..Uzaktayken herkes iyidir.Ya sorun yaşarsan?
Herşeyi iyi düşünmelisin?
Boşver'e katılıyorum. Bir de normal şartlarda bile çok zor bir karar bu hevuk, eşinle boşanmanın direğinden dönmüşsün. Sen çalışmıyorsun sanırım, orada iş imkanın da olmayacağı için bunu düşünmediğinden diyorum. Eşin rahat iş bulabilir mi ki köy yerinde?
İStanbul'a alışmışsın oralarda yapabilecek misin? Ailene yakın mı oturuyorsun normalde bilemiyorum tabii ve İstanbul'da da fazla gezmeyen mahalle içinde mi yaşıyorsun diyeceğim, yeni çevreye alışmak ya da kimse yok demişsin, sadece halalar ve yaşlı komşunun o oğulları dert olmasın sonra.
Yalnız kalmamaları açısından üniversiteye giden çocukları da varsa kayınvaliden biraz orada, biraz çocuklarının yanında kalabilir, daha kolay bir çözüm olur gibi geldi bana.
hemen müjde verımde gıdemmm
ehlıyetten geçmişim hemde 97 97 93almışımmmm
sadece son sayfayı okudum kızlar
hevukum canım benim iyice düsün kendini hjayal et oralarda o sartlarda sence olabilirmi bir hayalinde yasa bakalım
böcük tebrikler
bende geldim bu sabah artık evimdeyim
Şimdi kızlarr ben 5.senemi girdim evliyim çocugum yok olmadı
Maddi olarak çokça sıkıntılar çektik dükkan açtık hala işleyeen borçlarını ödemeye çalışıyoruz ve evim kira 700 tl.
Wşim kaza yaptı motorsikletle beli kırıldı ve 2 ay kalkmadan yattı 1 iş buldu geçen ay ben boşanmaya karar vermişti ama malesef barıştım zorunda kaldım diyelim o işten çıktı ben dönünce ve şuanda çalışmıyor.
4 gün öce dedesi öldü.
Trabzon'da ben İstanbulda yaşıyorum doğma büyüme..
Dedesi ölünce 2 tane sagır ve dilsiz halası ve babaannesi ortada kaldı.
Eşimin babası var ama içkici gitmiyor yanlarına
kaynanam çocukları okuyor lise ünüversite köyden merkeze münübüs yok çocuklar okula gidemez ve kaynanam marul filan yetiştirip bakıyor çocukları Trabzon merkezde oturuyor orda kalmalı.
Tek erkek evladı dedenin eşimin babasıydı.
Şimdi dede yeni ev yaptırdı orda bize bu yaz eşyalarını aldık güzelce döşedik evi
diyolarki siz gelin buraya burda kalın eşin toparlansın ameliyatlı yafındıkları var dedenin maaşı halaların maaşı geçiniriz
Eşin işe girer çalıştığı parayı biriktirirsiniz.
Aslında kıyamıyorum onlara bi tarahtan bi taraftan eşyaları evimi taşıyamam loycak yerim yok dagıtıcam.
Napıyım gidiyimmi sizce gitmezsek yanlız kalıcaklar konuşamıyolar babaannede çok yaşlı yürüyemiyor bile ama halalar becerikli kendi işlerini fazlasınıda yapıyorlar
2 ev var yan yana yeni ev bize eskide yatıcaklar yine..
Bide şu var yan kapı komşuları bi yaşlı kadın ve 50 yaşlarında hiç evlenmemiş 2 bekar oğlu hala dirbünle onları gözetlerken yakalamış
ördeğe bile yeltenen onlarada yeltenir.
Çok garip çok sevimli 2 halasıda ama napalım needelim benim aklım almıyo bi fikir verin.
Gidersek hem rahatlıycaz hemde onların yanında olucaz başka kimse yok gidicek.
Kalırsak vicdanım rahat olmuycak hiç üzülücem.
Ve gidince kaynanam bütün imkanları sağlıycam diyo arba alıcam paralalar sende durucak idare kimse karışmıycak diyo.
Günaydın kızlar, dün geldim ama bakamadım hiç, kayınvalidem bendeydi dün gitti.
Ben de bu gün temizlik yapıcam önce bir yere gitmem lazım sizi görüp gideyim dedim. Öpyorum kocamanaaaaa
Böcük tebrikler, mandiş hoşgeldin :)
hemen müjde verımde gıdemmm
ehlıyetten geçmişim hemde 97 97 93almışımmmm
Selammm kızlar ben geldimmm
Böcümmmmm tebrik ederimmmm, helalll sana
İnşallah bu mejdeli haberlerin başlangıcı olurr her sabah bi müjdeli haber verirsin
hoşgeldin mandiş..
Bende diyorum bu kız bı sıralar bişey yemedi
h geldın mandışımmm
ee nasıldı tatıll
sağol cnm cok sevındım
patrona dedım paramı hazrlaaaeşşek değil yaa gösterdım kağıdıda bıde ustanın abısı ıle oğlu gırdı ama onların kayıtları bulunamadı dıo:26:kımlık nolarında bı sıkıntı yokmuş
acep cvp kağıdına mı yazmayı unuttular
5.kez gırıyolarmş bide
Günaydın kızlar, dün geldim ama bakamadım hiç, kayınvalidem bendeydi dün gitti.
Ben de bu gün temizlik yapıcam önce bir yere gitmem lazım sizi görüp gideyim dedim. Öpyorum kocamanaaaaa
Böcük tebrikler, mandiş hoşgeldin :)
kıtap tavsıyelerıne bakıyorumda alacakaranlık serısı dıyen cok ama ben ne fılmını nede kendını sevdım ama aklımdada kaldı
var mı okuyan burda:26:
mesela elif şafak hıc okumadım genelı aşk olunca bana hıtap etmıyor dıye onunda AŞK kıtabını alcemm beğenırsem tümkıtaplarını alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?