Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcüşüm, kangam tebrikleeeer, gerçi beklediğimiz sonuçtu, senden kaçar mı

mandişşş senin tatil daha uzun değil miydi yav :44: yanlış anlama tabii hoş geldin, sefalar getirdin

hevuk, çooook iyi düşünüp tartmak lazım çoook... ha deyince buraya geri dönebilecek misin, eşyalarını dağıtmadan hadi denesen diyeceğim ama bilemedim... bir de kayınvalidenin de durumu iyi değil demişsin, nasıl imkanları seferber edecek senin için onu anlayamadım, yani şu anda vaad edildiği gibi olacak mı her şey sence, sen tanıyorsun insanları, durumları çok iyi düşün mandişin dediği gibi kafanda hayal et, ama bir günü değil bir gün şunu bunu yaptın, ertesi gün böyle, e sonra? olabilecek sorunları da hayalinde canlandır, onları nasıl çözebilirsiniz vb, kurulu düzeni bozup gitmek ciddi karar. eşinin iş bulması konusunda hani köy yeri ya o yüzden dedim, ben mi yanlış anladım acaba belki kasaba gibi bir yerdir, sen daha iyi bilirsin tabii ki, biz dış sesler olarak ensende konuşalım ki sen her yönü düşünüp kararını veresin di mi ama

hosbuldum sel yorma kendini

böcüküm bende elif safagın iskenderini merak ediyorum ama korsan kitabını alırım o kadının normalde korsan kitap yada baska bisiy almam ama bu yazarın orjinalini almam

ben de para vermem o kadının kitaplarına, hatta zaman bile vermem de işte ara sıra alıntıları ne oluyor bitiyor diye okumuşluğum var zamanında

kanga kafamı karıştrdın kıtap konusunda hee
ehlıyetın yarısını aldım sayılır şükür kaldı diğer yarısı

mandış sorma heee gelsın paracıklar
bu arada bende orjınal alıom ama bılmımkı belkıde cakmadır bandrollu falan ama ucuza alıom 7 10 tl falan geçen hafta 4 kıtaba 40 tl verdım

sipidim o zaman ben AŞK romanını bı alayım bakayımm beğenırsem diğer kıtaplarınıda alırım

bıde debbie macomber ın yenı serısınn ılk kıtabı cıkmış hanı şu bahçemde yeşeren umutların yazarı o serıyıde alcamm daha 1.cıktı 2.cıkmadan ınş yetışırım kadına yetişemıyorum yaa
gerçı ferıdun emecen serısını aldımm yetışemem sanırsamm

ay bıde 2 gündür okullar açıldı ya otobuste oturacak değil bınecek yer bıle yok namıssızlar bıde cok geç gelıyolar
neyse sabah bı olay oldu
araç cok dolu dıye durmadı şöfor ama otobus 1 saat bkez gecıo
genç bı delımanyak önünü kesıp öle bı yumruk attıkı ön cam kırıldı hatta nerdeyse baya tuz buz oldu neyse sonra kaçtılar tabı kaçmadan baya küfürler falan
dıokı benı almadan gecmıycen len burdan falan sankı makam arabası:)
otobus kaldı mıllet gıdek dıo şöfor gıdemem polıs gelcek falan
bende bıraz oturup boş otobuste kıtap okudum sonra taksıye atlayıp işe geldımm

böcük nereden alıyorsun kitaplarını ?

aşkta güzel ama Allaha olan aşk. normal romantik bişe değil yane

maşallah kangama kitap böcüü tam ben en son avrupa-anadolu yakası arası koştururken çok kitap okuyordum sürekli. ondan sonra kafayı taktıkça okur oldum ancak. bir de internet hastalığı tabii etkiliyor...

evet yorgun eskisehiri atladık geldik :)
farklı fikirleri olan insanlarıda okumak lazım yorgun tabi para kazandırmak degil :)

böcük nereden alıyorsun kitaplarını ?

aşkta güzel ama Allaha olan aşk. normal romantik bişe değil yane

karşıdan cnm annemlerın ordan bazen 5 bazen 7 bazen toplu alıp ındırımlı alıyom
yıllardır alıyorum ama ordan
ilkokulda bebeyken:)

şimdık anladım sağol cnm o zaman okunmalı
bende sınan yağmurun serısını bıtrmıştım bıde mevlana kıtaplarını cok okudum bıde en son mesnevı yı aldım onu 14 tl ye D&R dan aldım kucuk bı kıtap ama cok kalın çnkü tümünü yaynlamışlar ılk defa ucuz dıye aldım D&R dan hıc kıtap almam geneldede:)
maşallah kangama kitap böcüü tam ben en son avrupa-anadolu yakası arası koştururken çok kitap okuyordum sürekli. ondan sonra kafayı taktıkça okur oldum ancak. bir de internet hastalığı tabii etkiliyor...

kıtaplara o kadar alıştımkı evı kocayı unuttum
akşam yorgunup dıyıp kaçıomher fırsaatta okuyorum sevıyorum yanı
keşke yol uzn olsa daha cok okusam dıyorum tabı her zaman oturulmuo otobuslerde

Kızlar sağolun inşallah hakkımızda hayırlı olan en doğru kararı verebilirim.
Kayınvalidemin imkanı yok evet. 7 binliralık fındıgı var dedenin onun parası benim olucak.
Hersene dediler ama ben istemem bir araba yeter eşim işe girerse biriktiririrz kimsenin parasını istemiyorum.
Bende geçmişim sınavdan bu arada

Mandişim nasılsın bebiş nasıl?
Böcük direksiyon derslerine giriyomusun?
Sınav yeri eğitimi başlıyo c.teside inşallah ondanda geçeriz.

''kimseye bişey anlatmayın herkesi özlemeye başlıyorsunuz sonra''
mesela çavda tarlasındakı cocuklar adlı kıtabı okudum tavsıye üzerıne cok boş gelmıştı dili cok yalın gençlık yıllarını anlatıyor ama benı etkıleyen tek yer son satırda yazan bu söz olmuştu

tebrikler hevukum

sen istanbulu seven biri degilsin gezmeyide sevmezsin ama kaynananıda sevmezsin köyü seviyorsun ama orada yasamı belki bir nebze yaparsın kaynana orada onunda etkisini düsün hevukum

tebrıkelr hevukkkk cnm benımm
kaç almışsın pekuu

Benim senin kadar yüksek değil çünki tam ayrılma zamanına denk geldi annemde net yok kitabımıda almadım
sadece son gece çıkan sorulara baktım motor videosu izledim.
Ben kalırım die düşünüyodum
ama 80 86 98 almışım..

Mandişim nasılsın bebiş nasıl?
Böcük direksiyon derslerine giriyomusun?
Sınav yeri eğitimi başlıyo c.teside inşallah ondanda geçeriz.

yok cnm ben haftaya aldım ptesı den cumaya kadar zaten ctesı sınav
unutmadan sınava gırem ddım
çoğu yazılı sınavdan sonra almış ben rahat rahat grcem ınş.

sende cok ı almışsın cnm maşallah

tebrikler hevukum

sen istanbulu seven biri degilsin gezmeyide sevmezsin ama kaynananıda sevmezsin köyü seviyorsun ama orada yasamı belki bir nebze yaparsın kaynana orada onunda etkisini düsün hevukum

Teşekkürler mandişim.
İstanbul'u seviyorum ama gezmeyi pek sevmiyorum evet.
Kayganam merkezde ayda yılda bi çıkar zaten köye benim kimseyle problemim yok mandişim
Beni sevmeyen sevmesin ben herkese yine aynı muameleyi yaparım.
Canım amaç 2 tane yetim ve bi yaşlı kadın onlara gidiyorum zevlerimi düşünmüyorum
ama işte onları üzermiyim kırarmıyım bilemiyorum.
Hayırlısı mandişim ya .
Bugün eşimin halasının oğlu ile bi konuşcaz enine boyuna bakalım sonuç ne olur..

yok cnm ben haftaya aldım ptesı den cumaya kadar zaten ctesı sınav
unutmadan sınava gırem ddım
çoğu yazılı sınavdan sonra almış ben rahat rahat grcem ınş.

Ben 3 ders aldım henüz 2 dersim daha var dreksiyon birde sınav yeri eğitimim var onada hergün giricem yarın 4. dersim var
Bende uzatıyorum unutmadan rahat rahat giriyim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…