mandalina yiyorum bosver suanda narda var ama yazmıyorum artık yarın fotolarını ekleyecem :))))
:
hosbuldum sel yorma kendini
böcüküm bende elif safagın iskenderini merak ediyorum ama korsan kitabını alırım o kadının normalde korsan kitap yada baska bisiy almam ama bu yazarın orjinalini almam
böcüşüm, kangam tebrikleeeer, gerçi beklediğimiz sonuçtu, senden kaçar mı
mandişşşsenin tatil daha uzun değil miydi yav :44: yanlış anlama tabii hoş geldin, sefalar getirdin
hevuk, çooook iyi düşünüp tartmak lazım çoook... ha deyince buraya geri dönebilecek misin, eşyalarını dağıtmadan hadi denesen diyeceğim ama bilemedim... bir de kayınvalidenin de durumu iyi değil demişsin, nasıl imkanları seferber edecek senin için onu anlayamadım, yani şu anda vaad edildiği gibi olacak mı her şey sence, sen tanıyorsun insanları, durumları çok iyi düşün mandişin dediği gibi kafanda hayal et, ama bir günü değil bir gün şunu bunu yaptın, ertesi gün böyle, e sonra? olabilecek sorunları da hayalinde canlandır, onları nasıl çözebilirsiniz vb, kurulu düzeni bozup gitmek ciddi karar. eşinin iş bulması konusunda hani köy yeri ya o yüzden dedim, ben mi yanlış anladım acaba belki kasaba gibi bir yerdir, sen daha iyi bilirsin tabii ki, biz dış sesler olarak ensende konuşalım ki sen her yönü düşünüp kararını veresin di mi ama
ben de para vermem o kadının kitaplarına, hatta zaman bile vermem de işte ara sıra alıntıları ne oluyor bitiyor diye okumuşluğum var zamanında
böcük nereden alıyorsun kitaplarını ?
aşkta güzel ama Allaha olan aşk. normal romantik bişe değil yane
maşallah kangama kitap böcüü tamben en son avrupa-anadolu yakası arası koştururken çok kitap okuyordum sürekli. ondan sonra kafayı taktıkça okur oldum ancak. bir de internet hastalığı tabii etkiliyor...
Kızlar sağolun inşallah hakkımızda hayırlı olan en doğru kararı verebilirim.
Kayınvalidemin imkanı yok evet. 7 binliralık fındıgı var dedenin onun parası benim olucak.
Hersene dediler ama ben istemem bir araba yeter eşim işe girerse biriktiririrz kimsenin parasını istemiyorum.
Bende geçmişim sınavdan bu arada
Mandişim nasılsın bebiş nasıl?
Böcük direksiyon derslerine giriyomusun?
Sınav yeri eğitimi başlıyo c.teside inşallah ondanda geçeriz.
tebrıkelr hevukkkkcnm benımm
kaç almışsın pekuu
Mandişim nasılsın bebiş nasıl?
Böcük direksiyon derslerine giriyomusun?
Sınav yeri eğitimi başlıyo c.teside inşallah ondanda geçeriz.
Benim senin kadar yüksek değilçünki tam ayrılma zamanına denk geldi annemde net yok kitabımıda almadım
sadece son gece çıkan sorulara baktım motor videosu izledim.
Ben kalırım die düşünüyodum
ama 80 86 98 almışım..
tebrikler hevukum
sen istanbulu seven biri degilsin gezmeyide sevmezsin ama kaynananıda sevmezsin köyü seviyorsun ama orada yasamı belki bir nebze yaparsın kaynana orada onunda etkisini düsün hevukum
iyiyiz hevukum tatilden geldik hüzünlüyüm azcık :)))
yok cnm ben haftaya aldım ptesı den cumaya kadar zaten ctesı sınav
unutmadan sınava gırem ddım
çoğu yazılı sınavdan sonra almış ben rahat rahat grcem ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?