Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben 3 ders aldım henüz 2 dersim daha var dreksiyon birde sınav yeri eğitimim var onada hergün giricem yarın 4. dersim var
Bende uzatıyorum unutmadan rahat rahat giriyim bende..

bızdde toplam 10 saat verıyolarmış
bende 2 şer saat aldım 5 gün
daha önce 2 saat aldım ucretlı o kadarrılk kez kullanmama rağmen cok ıyısın demıştı bakalımm

evet yorgun eskisehiri atladık geldik :)
farklı fikirleri olan insanlarıda okumak lazım yorgun tabi para kazandırmak degil :)

he di mi dedim ben iyice sapıttım herhalde 2 hafta bitti de mi geldiler yağmura yakalanmadınız inşallah yolda, eskişehir yakın zaten bir hafta sonu günübirlik bile yetiyor

ee neler ettin dökül bakem, neydi o ilk gün boşver dedi polisler falan trafik mi? ege'yi beğendin mi onu da de bakem dürüstçe

:26: benim kafa hakkaten sapıttı devreler yandı galiba, niye özleyek herkesi, insan içinde mi tutacak her şeyi:26:

iyiyiz hevukum tatilden geldik hüzünlüyüm azcık :)))

e gezmek gibisi yok di miiiii

Bunu düşünmeni takdir ettim hevuk. Hani oraya gidince inşallah olmaz da bir sorun çıksa, onlar için gittin diye ister istemez onlara öfkelenebilirsin gibi geliyor. Acaba eşin önce gitse iş bulsa, düzeni oturtsa da sen gitsen olmaz mı diyeceğim ama normalde ben de sevmem karı-koca ayrı olmasını, bilemiyorum. :44:

daha önce 2 saat aldım ucretlı o kadarrılk kez kullanmama rağmen cok ıyısın demıştı bakalımm

üst üste ve sınava yakın bence de iyi fikir böcüşüm insan unuttum sanabiliyor yoksa unutmasa bile.

Son düzenleme:

yok haftaya is bası evdeyim temizligimi filan yaptırırım :))yagmur bana vurmadı yaa keske vursa hep sıcak hep sıcak insallah eskisehir aklımda kaldı :)

trafik polisleri de yalovada berbattı oralı olan varsa kusura bakmasın trafikte bütün öküzler bizemi geldi cattı yol verme huyları yok sıkıstırma huyları var yabancı plaka görenin tavırları ayrı facia yol sorarsan ayrı bir sey budanmamıs agac dalları ardında kalmıs trafik ısıkları ayrı facia saatlerce yol aradık yalovada cınarcıga gidecektik sözde saatlerce aynı yerlerde dolandık bir Allahın kulu ne yol verdi ne tarif navigasyonla yol bulmaya calısıyoruz bir yandan tabelalara bakınıyoruz bir yandan öküzlerden kacmaya calısıyoruz derken bizde gectik ısıktan karsıda cevirdi polis ısıkta gectin diye dön bak bak ortada ısık yok ama araclar duruyor gidiyor filan meger agac dallarının ardındaymıs bilen biliyor tabiki birde polisle dalastıkmı burnu havada polislere hic dayanamam zaten gıcıgım kendilerine esim tuttu beni okdar sinirlendim küstaha ayy hatırlamak bile istemiyorum hemen döndük cıktık yalovadan bir daha Allah düsürmesin oraya

Ben yarım saatten 1.5 saat 3 gün ders aldım yanide toplamda 2.5 saat yapıyo bizim kurs cimri demek alçaklar çok az ya gidiyorum yarım saat bitiyo
Az parada vermedim kardeşemim ümraniyede 200'e yazılmış ben 450 bide derslerede girmedim bari dreksiyonu ii verselerdi

anammm, mandiş nasıl bir düzen kurmuşlar orada yahu. yalova olan bile olsa polisleri oralı değildir muhtemelen anneannemler pazarına falan çok gidermiş eskiden gezekçi insanlar ama ne ben geçerken rastladım o tip insanlara ne duydum, demek ki trafik olayı berbatmış:S aman kazasız, belasız kurtulmuşsunuz ona şükür...

yav ne evi temizletmesi öfff böcüşleşme, boşverleşme sen de tatilin bu senin sonra hafta sonu falan temizletirsin hııh!!! eskişehir bir gün yeter valla, daha iyi gezmeyi özleyip gidersin tadını çıkarırsın kaçamak olur arada aman yollardayken yağmur olmasın ya ben korkuyorum, bu ülkede malum trafik

veee ev dekorasyon ustam mandişim sana bir soru hani zigon sehpalar vardır ya onların üzeri silinebilen iz olmayan bi kaplaması oluyomuş, biliyor musun ne olduğunu, ya da öyle bir kaplama adı yorumlara bakıcam ama annem hatırlamıyor ne kaplaması olduğunu

toplam kurs ücreti mi bu derslere girmediğin için mi diyeceğim ama seneler önce ben buna yakın bi para vermiştim sanki 350 civarı falan mıydı ne :26:

toplam kurs ücreti mi bu derslere girmediğin için mi diyeceğim ama seneler önce ben buna yakın bi para vermiştim sanki 350 civarı falan mıydı ne :26:

Yok toplam kur ücreti bukadar.
Bide karakola var işte
Kardeşim süper bi parayla girmiş 200 nekii çok ucuz.
Valla banada pahalı geldi kardeşiminkini duyunca.
Hatta peşin verdim ben 450 dediler 400 verdim.

Bide karakola var işte

Arz telebe göre ve direksiyon dersine göre değişiyor demek fiyatlar. şimdi baktım benim gittiğim kursta 4 saatlik direksiyon eğitimi olursa 450, 10 saat direksiyon eğitimi olursa 600 müş ücretler bu yıl.

selam nadia, göremedim seni bir şey okudum eski mesajlarda, kesin çıktın mı işten, dilerim en kısa zamanda insan gibi insanlarla bir işe geçersin...

kangaa sen ıyı deılsın
gt bıdaha oku ıstersennn

ınş geçerımde işe yarar aklımmm benden önce alanlar geçer ben kalırsammm o zamn sorcamaklıma:)
ya kızlar hiç oldu mu size, insan sesi duyasım yok bu aralar, böyle sanki görünmez olsam da kendi halime kalsam ne mükemmel olacak gibi...:44:
ben bennn

ben yanı patronum 400 tl falan verdım normalde 20 saat bıle veren varmış cnmm bızımkı 10 saat genede şükür
araştrsam o 20 saat olana gıderdım ama benımkı bıraz aceleye geldı
senınkıde normal ama 10 saat falan beleş dıreksıon verırlerse

yok ben tam 2,,5 saat araba kullandım 40 tl den 80 tl verdım hatta 100 dedıler vermedım heryer 40 dedımmm

Bide karakola var işte

bu arada kardeşin ümranıyede nere yazılmiş 200 ebende orda yazıldım patrondan 550 tl aldım 450 tl falan verdımm
55 tl dıreksıon sınav
50 tl yazılı kalanda kurs
derslerede hıc gtmedımm
kaazık mı yedukkkk

kızlarrr gırıp yazıom bazen benı hıc gormuyonus he

​yorgun bacı sen nedıyon bn senden daha yorgunum walla

bocugummm sen bna sımdı akıl verıyosun lıste yapıoz yoksam benı kazıklarlar eve ılk once ne alayım bnm bıan once burdan gtmem lazım gercı evdekı kıracılarda cıkmadı ama sımdıden bısıler almak lazım ya

kangyaaa, kimseye bir şey anlatmayın sonra herkesi özlersiniz demiyo mu, niye bir şey anlatınca özlüyoruz ay çatlıcam nolur açıkla valla mala bağladım sanırım:44:

ateş parçası böcüğüm sen şimdi sadece direksiyona konsantre oluyorsunn ve bize yine müjdeyi getiriyorsun. hocanın da ağzından girer burnundan çıkar zorla da olsa öğrenirsin sen zaten

​yorgun bacı sen nedıyon bn senden daha yorgunum walla

dur hele yaşın kadar yorul bakem yok öyle salmak seneler geçsin öyle göreyim seni benim de işlerim çok kötü, yeni imkanlar için hazırlık yapıyorum sürekli kafayı yiyeceğim yakında sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…