- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ben 3 ders aldım henüz 2 dersim daha var dreksiyon birde sınav yeri eğitimim var onada hergün giricem yarın 4. dersim var
Bende uzatıyorum unutmadan rahat rahat giriyim bende..
evet yorgun eskisehiri atladık geldik :)
farklı fikirleri olan insanlarıda okumak lazım yorgun tabi para kazandırmak degil :)
''kimseye bişey anlatmayın herkesi özlemeye başlıyorsunuz sonra''
mesela çavda tarlasındakı cocuklar adlı kıtabı okudum tavsıye üzerıne cok boş gelmıştı dili cok yalın gençlık yıllarını anlatıyor ama benı etkıleyen tek yer son satırda yazan bu söz olmuştu
iyiyiz hevukum tatilden geldik hüzünlüyüm azcık :)))
Teşekkürler mandişim.
İstanbul'u seviyorum ama gezmeyi pek sevmiyorum evet.
Kayganam merkezde ayda yılda bi çıkar zaten köye benim kimseyle problemim yok mandişim
Beni sevmeyen sevmesin ben herkese yine aynı muameleyi yaparım.
Canım amaç 2 tane yetim ve bi yaşlı kadın onlara gidiyorum zevlerimi düşünmüyorum
ama işte onları üzermiyim kırarmıyım bilemiyorum.
Hayırlısı mandişim ya .
Bugün eşimin halasının oğlu ile bi konuşcaz enine boyuna bakalım sonuç ne olur..
bızdde toplam 10 saat verıyolarmış
bende 2 şer saat aldım 5 gün
daha önce 2 saat aldım ucretlı o kadarrılk kez kullanmama rağmen cok ıyısın demıştı bakalımm
he di mi dedim ben iyice sapıttım herhalde 2 hafta bitti de mi geldileryağmura yakalanmadınız inşallah yolda, eskişehir yakın zaten bir hafta sonu günübirlik bile yetiyor
ee neler ettin dökül bakem, neydi o ilk gün boşver dedi polisler falan trafik mi? ege'yi beğendin mi onu da de bakem dürüstçe
:26: benim kafa hakkaten sapıttı devreler yandı galiba, niye özleyek herkesi, insan içinde mi tutacak her şeyi:26:
e gezmek gibisi yok di miiiii
Bunu düşünmeni takdir ettim hevuk. Hani oraya gidince inşallah olmaz da bir sorun çıksa, onlar için gittin diye ister istemez onlara öfkelenebilirsin gibi geliyor. Acaba eşin önce gitse iş bulsa, düzeni oturtsa da sen gitsen olmaz mı diyeceğim ama normalde ben de sevmem karı-koca ayrı olmasını, bilemiyorum. :44:
üst üste ve sınava yakın bence de iyi fikir böcüşüm insan unuttum sanabiliyor yoksa unutmasa bile.
bızdde toplam 10 saat verıyolarmış
bende 2 şer saat aldım 5 gün
daha önce 2 saat aldım ucretlı o kadarrılk kez kullanmama rağmen cok ıyısın demıştı bakalımm
Ben yarım saatten 1.5 saat 3 gün ders aldım yanide toplamda 2.5 saat yapıyobizim kurs cimri demek alçaklar çok az ya gidiyorum yarım saat bitiyo
Az parada vermedim kardeşemim ümraniyede 200'e yazılmış ben 450 bide derslerede girmedim bari dreksiyonu ii verselerdi
toplam kurs ücreti mi buderslere girmediğin için mi diyeceğim ama seneler önce ben buna yakın bi para vermiştim sanki 350 civarı falan mıydı ne :26:
Yok toplam kur ücreti bukadar.
Bide karakola var işte
Kardeşim süper bi parayla girmiş 200 nekii çok ucuz.
Valla banada pahalı geldi kardeşiminkini duyunca.
Hatta peşin verdim ben 450 dediler 400 verdim.
:26: benim kafa hakkaten sapıttı devreler yandı galiba, niye özleyek herkesi, insan içinde mi tutacak her şeyi:26:
üst üste ve sınava yakın bence de iyi fikir böcüşüm insan unuttum sanabiliyor yoksa unutmasa bile.
ben bennnya kızlar hiç oldu mu size, insan sesi duyasım yok bu aralar, böyle sanki görünmez olsam da kendi halime kalsam ne mükemmel olacak gibi...:44:
Ben yarım saatten 1.5 saat 3 gün ders aldım yanide toplamda 2.5 saat yapıyobizim kurs cimri demek alçaklar çok az ya gidiyorum yarım saat bitiyo
Az parada vermedim kardeşemim ümraniyede 200'e yazılmış ben 450 bide derslerede girmedim bari dreksiyonu ii verselerdi
elıf safagın kıtapları ask uzerıne sanırım ?Elif Şafak tüm kitaplarını okudum en son Şemspareyi bitirdim.
İskenderde bi o kadar güzel
Yok toplam kur ücreti bukadar.
Bide karakola var işte
Kardeşim süper bi parayla girmiş 200 nekii çok ucuz.
Valla banada pahalı geldi kardeşiminkini duyunca.
Hatta peşin verdim ben 450 dediler 400 verdim.
elıf safagın kıtapları ask uzerıne sanırım ?
kızlarrr gırıp yazıom bazen benı hıc gormuyonus he
bocümmm ıhmal edıon benızırlama lennn geldummmm
ne edıon evden mı yazıon
paranı alabıldın mııı
​yorgun bacı sen nedıyon bn senden daha yorgunum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?