bocugummm sen bna sımdı akıl verıyosun lıste yapıoz yoksam benı kazıklarlar eve ılk once ne alayım bnm bıan once burdan gtmem lazım gercı evdekı kıracılarda cıkmadı ama sımdıden bısıler almak lazım ya
bocümmm ıhmal edıon benı
parayı hafta sonu alcakmısım ınsallah
ewden yazıom cnm
bocugummm sen bna sımdı akıl verıyosun lıste yapıoz yoksam benı kazıklarlar eve ılk once ne alayım bnm bıan once burdan gtmem lazım gercı evdekı kıracılarda cıkmadı ama sımdıden bısıler almak lazım ya
aman kangam sakın senin çeyiz gibi liste etme kızcağıza ocağına incir ağacı dikme ama uygun düzgün markaları listelerseniz ben de fikir alayım malum daha çok olsa da bir yandan aklımda bulunsun uygun ama kaliteli markalar.
kangam zaten nadıa bekar yaşıycak kocasız bı ceyız lıstesı yapcez ona
sana daha kazık bi lıste yapcemm
valla cnm çelık tencrelerde korkmaz derım hem ucuz hem sağlam
teflonda tefal
kucuk ev aletlerınde phılıps
falan sen sor ben sana o markayı dıyımm
nevresımde taç englısh homedays ın colours renk verıoo
kangyaaa, kimseye bir şey anlatmayın sonra herkesi özlersiniz demiyo mu, niye bir şey anlatınca özlüyoruz ay çatlıcam nolur açıkla valla mala bağladım sanırım:44:
Ateş parçası böcüğüm sen şimdi sadece direksiyona konsantre oluyorsunn ve bize yine müjdeyi getiriyorsun. Hocanın da ağzından girer burnundan çıkar zorla da olsa öğrenirsin sen zaten
Dur hele yaşın kadar yorul bakemYok öyle salmak seneler geçsin öyle göreyim seni Benim de işlerim çok kötü, yeni imkanlar için hazırlık yapıyorum sürekli kafayı yiyeceğim yakında sanırım...
aman kangam sakın senin çeyiz gibi liste etme kızcağıza ocağına incir ağacı dikme ama uygun düzgün markaları listelerseniz ben de fikir alayım malum daha çok olsa da bir yandan aklımda bulunsun uygun ama kaliteli markalar.
beyaz esya markası olarak neyı tavsıye edyosunanamne etcem daha sımdık geldın
benımde patron yanımda cnm ondn yazamım hemen
ınş alırsın cnm ınş
ilk önce beyaz eşyalarını sonra günlük çatal tabak nevresım falan sanırım tek yaşıycan demı cnmmm
dekorasyon en sona öle düşün
kangam zaten nadıa bekar yaşıycak kocasız bı ceyız lıstesı yapcez ona
sana daha kazık bi lıste yapcemm
valla cnm çelık tencrelerde korkmaz derım hem ucuz hem sağlam
teflonda tefal
kucuk ev aletlerınde phılıps
falan sen sor ben sana o markayı dıyımm
nevresımde taç englısh homedays ın colours renk verıoo
anammm, mandiş nasıl bir düzen kurmuşlar orada yahu. yalova olan bile olsa polisleri oralı değildir muhtemelen anneannemler pazarına falan çok gidermiş eskiden gezekçi insanlar ama ne ben geçerken rastladım o tip insanlara ne duydum, demek ki trafik olayı berbatmış:S aman kazasız, belasız kurtulmuşsunuz ona şükür...
yav ne evi temizletmesi öfff böcüşleşme, boşverleşme sen de tatilin bu senin sonra hafta sonu falan temizletirsin hııh!!! eskişehir bir gün yeter valla, daha iyi gezmeyi özleyip gidersin tadını çıkarırsın kaçamak olur aradaaman yollardayken yağmur olmasın ya ben korkuyorum, bu ülkede malum trafik
veee ev dekorasyon ustam mandişim sana bir soru hani zigon sehpalar vardır ya onların üzeri silinebilen iz olmayan bi kaplaması oluyomuş, biliyor musun ne olduğunu, ya da öyle bir kaplama adı yorumlara bakıcam ama annem hatırlamıyor ne kaplaması olduğunu
çelik bir tane varmış bizde de korkmaz hiç haberim yok anneme sordum şimdionun fiyatları iyi, sen de memnunsan çeyiz bakanım korkmaz liste başına!
ama tefal çok para kangam ya, bizde mehtap ve cem oluyor daha çok teflonlar, çeliğe para vermek hani uzun ömürlü ya daha mantıklı gibi de teflonlar çabuk gidiyor ya bilemiyorum.
aaa bak tekstil konusundan hiç anlamam hele özellikle, philips in de bir şeyi yok bizde hep annem arçelik aldığından senden fikir alayım ben bu konularda. beyaz eşya arçelik olur gene büyük ihtimalle servisinden çok memnunuz yıllardır biz de bu tarafta oturursak aynı servis olur malum.
days in colours u çok görüyorum orada burada bbak renk veriyormuş
hiii bana kazık liste miii
lısteyı beklıorummmmmmmmm böcüğüm
beyaz esya markası olarak neyı tavsıye edyosun
Günaydın yine uykunun tutmadığı bir sabahtayım yavrıcaklarım
Günaydınlarrr
Sell hamilelikten mi canım uyku tutmaman yoksam normaldede mi böleydin?
Ay benide yataktan çımbızla ayırcaklar çok zor uyanıom her yerim agrıyo mesaide 9dan 8 bçk a alındı iice zorlanıom hep geç kalıom zaten(
Buarada kızlar benm bayadır sol baldırıma kramp giriyo genelde gece uykumun arasında girip uyandırıyo ama nasıl bi ağrı delircek gibi oluom o anda ağlamaları beğenmiom o derece uzun zamandır yoktu son 2 gündür gene geceleri kramp girmeye başladı gündüzleride ağrısından duramıom birazda sert o kramp giren yer( hiç başına böle bişiy gelen ya da duyan var mı acep daha önce magnezyum eksikliğinden fln gibi şeyler duydumdu ama :S çok agrı yapıyo ya yaşlı teyzeler gibiyim hele merdivenden fln çıkarken gözümden yaş gelio resmen 2 gündür ( Doktora gitcem gidemiom işler buara yogun biraz ( yaşlandım galibaa
bılmımkı cnm dr a gt yenıden ıstersen yazık laaa
yaşlandın mılen daha dur bız varıkkk
Bizim memnekette evlenmeden oram agrıyo buram agrıyo diyen kıza yaşlılar
Tutulmadan gocamışın sen diye kızarlar
Aklıma o geldi şuan koptumm
ama cidden çok agrıyo
Günaydınlarrr
Sell hamilelikten mi canım uyku tutmaman yoksam normaldede mi böleydin?
Ay benide yataktan çımbızla ayırcaklar çok zor uyanıom her yerim agrıyo mesaide 9dan 8 bçk a alındı iice zorlanıom hep geç kalıom zaten(
Buarada kızlar benm bayadır sol baldırıma kramp giriyo genelde gece uykumun arasında girip uyandırıyo ama nasıl bi ağrı delircek gibi oluom o anda ağlamaları beğenmiom o derece uzun zamandır yoktu son 2 gündür gene geceleri kramp girmeye başladı gündüzleride ağrısından duramıom birazda sert o kramp giren yer( hiç başına böle bişiy gelen ya da duyan var mı acep daha önce magnezyum eksikliğinden fln gibi şeyler duydumdu ama :S çok agrı yapıyo ya yaşlı teyzeler gibiyim hele merdivenden fln çıkarken gözümden yaş gelio resmen 2 gündür ( Doktora gitcem gidemiom işler buara yogun biraz ( yaşlandım galibaa
iki dizi ceksen bişiycın kalmazzama mumkun değil demı
İlk işimde yaşardım ben bu sorunu ben..İşler ne zaman yoğunlaşsa stres artsa gece kremp girerdi ve bir hafta topallardım..Şimdi ne yapardın diyeceksin.Hiçbirşey yapmazdım.Doktora gitmek aklıma bile gelmedi.Strese bağladığım için sanırım..
Ama geçti artık.Gece kramp girsede gündüz topallamıyorum en azından
Ne alaka azgunn garuuuDizi mizi çekmeyi bırak izlemeyiz bile biz tirbiyesizzzz
Nebilcek ozamankinler dizi mizi koca,çoluk çocuk kahrı çekmeden die sızlanıon die kızarlarmış
Ne alaka azgunn garuuuDizi mizi çekmeyi bırak izlemeyiz bile biz tirbiyesizzzz
Nebilcek ozamankinler dizi mizi koca,çoluk çocuk kahrı çekmeden die sızlanıon die kızarlarmış
Bilemedim ki bende eskiden bi ara çok oluodu gece ama sora uzun bi süre olmadı 2gündür gene oluo nası agrıo nası agrııo
Acaba dedimki hani böle magnezyum eksiklinden mi fln doktora gidilmeden hallolcak bişiyse die sorım dediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?