Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

aman kangam sakın senin çeyiz gibi liste etme kızcağıza ocağına incir ağacı dikme ama uygun düzgün markaları listelerseniz ben de fikir alayım malum daha çok olsa da bir yandan aklımda bulunsun uygun ama kaliteli markalar.

bocümmm ıhmal edıon benı
parayı hafta sonu alcakmısım ınsallah
ewden yazıom cnm

anamne etcem daha sımdık geldın
benımde patron yanımda cnm ondn yazamım hemen
ınş alırsın cnm ınş

ilk önce beyaz eşyalarını sonra günlük çatal tabak nevresım falan sanırım tek yaşıycan demı cnmmm
dekorasyon en sona öle düşün

kangam zaten nadıa bekar yaşıycak kocasız bı ceyız lıstesı yapcez ona
sana daha kazık bi lıste yapcemm
valla cnm çelık tencrelerde korkmaz derım hem ucuz hem sağlam
teflonda tefal
kucuk ev aletlerınde phılıps
falan sen sor ben sana o markayı dıyımm
nevresımde taç englısh homedays ın colours renk verıoo

çelik bir tane varmış bizde de korkmaz hiç haberim yok anneme sordum şimdi onun fiyatları iyi, sen de memnunsan çeyiz bakanım korkmaz liste başına!

ama tefal çok para kangam ya, bizde mehtap ve cem oluyor daha çok teflonlar, çeliğe para vermek hani uzun ömürlü ya daha mantıklı gibi de teflonlar çabuk gidiyor ya bilemiyorum.

aaa bak tekstil konusundan hiç anlamam hele özellikle, philips in de bir şeyi yok bizde hep annem arçelik aldığından senden fikir alayım ben bu konularda. beyaz eşya arçelik olur gene büyük ihtimalle servisinden çok memnunuz yıllardır biz de bu tarafta oturursak aynı servis olur malum.
days in colours u çok görüyorum orada burada bbak renk veriyormuş

beyaz esya markası olarak neyı tavsıye edyosun

lısteyı beklıorummmmmmmmm böcüğüm

temizletecem temizlemeyecem suan dinleniyorum yorgun :))

onu bilmiyorumda a bir deterjan var tozlanmayı mobilyanın geciktiriyor bir kac hafta kadar ee ben zaten bir kac hafta almayınca benim icin aylarca ise yaramıs oluyor o deterjan :) ben cok giremiyorum sonra yazarım artık devamını

nadiacım biz senelerdir arçelik abonesiyiz. ama hep iyi servislere denk geldik bir de bunun da etkisi var, çünkü elektronik şans işi servisin kötüyse bezdiriyor insanı.

mnadiş tamam temizleticen, temizliyceni aklımdan bile geçirmedim zaten ama evde rahatın kaçacak ondan diyorum, o dediğin pronto galiba canım, tozlanmayı geciktiren ama kokusu fazla gelmişti sanki bize kullanmıyoruz pek

Günaydın yine uykunun tutmadığı bir sabahtayım yavrıcaklarım

senınde bişiden haberın yok kangaa
he korkmaz tavsıye ederım bıde bende hisar var cnm resmını eklerımm sıze resımlı anlatm yaparımmm

tefal evt pahalı ama uzun ömurlu ben hıc mehtap almadım ama baba evınde cem kullandık o da ucuz ama kalıtelı bı nebze

phılıps ütü mutfak eşyasıydı kesınlıkle tavsıye ederım gt 80 tllık ütüsünü al tefalle aynı sonucu alırsın:)
2 günde bır ütü yapma sebebımm phılıps dermişimm

days ın colours alma kangam en kalıtelı dayanıklı englısh home sonra taç sonra sarev falanda güzel
hiii bana kazık liste miii

lısteyı beklıorummmmmmmmm böcüğüm

beyaz esya markası olarak neyı tavsıye edyosun

ben arçelık derım cnm her servıs ağı genış hemde kalıtelı
yıllardır baba evınde görduk memnun kaldık aldım bende
cok memnunum bıraz şans işi beyaz eşya ama servıs herkes sağlayamıyor
arçelık ıle ortada kalmazsın
benım bozulsa gene alırım arçelık30 40 tl +7 yıl garantı verıyolar ayrıca
Günaydın yine uykunun tutmadığı bir sabahtayım yavrıcaklarım

günaydın cnmmm
benımde tutmuyo valla nedense
gece 2 de kalktım kıtap okudum cıx gerı yattım dön dön uyyamadım

Günaydınlarrr

Sell hamilelikten mi canım uyku tutmaman yoksam normaldede mi böleydin?

Ay benide yataktan çımbızla ayırcaklar çok zor uyanıom her yerim agrıyo mesaide 9dan 8 bçk a alındı iice zorlanıom hep geç kalıom zaten (

Buarada kızlar benm bayadır sol baldırıma kramp giriyo genelde gece uykumun arasında girip uyandırıyo ama nasıl bi ağrı delircek gibi oluom o anda ağlamaları beğenmiom o derece uzun zamandır yoktu son 2 gündür gene geceleri kramp girmeye başladı gündüzleride ağrısından duramıom birazda sert o kramp giren yer ( hiç başına böle bişiy gelen ya da duyan var mı acep daha önce magnezyum eksikliğinden fln gibi şeyler duydumdu ama :S çok agrı yapıyo ya yaşlı teyzeler gibiyim hele merdivenden fln çıkarken gözümden yaş gelio resmen 2 gündür ( Doktora gitcem gidemiom işler buara yogun biraz ( yaşlandım galibaa

bılmımkı cnm dr a gt yenıden ıstersen yazık laaa

yaşlandın mılen daha dur bız varıkkk

İlk işimde yaşardım ben bu sorunu ben..İşler ne zaman yoğunlaşsa stres artsa gece kremp girerdi ve bir hafta topallardım..Şimdi ne yapardın diyeceksin.Hiçbirşey yapmazdım.Doktora gitmek aklıma bile gelmedi.Strese bağladığım için sanırım..

Ama geçti artık.Gece kramp girsede gündüz topallamıyorum en azından

iki dizi ceksen bişiycın kalmazzama mumkun değil demı

Ne alaka azgunn garuuu Dizi mizi çekmeyi bırak izlemeyiz bile biz tirbiyesizzzz
Nebilcek ozamankinler dizi mizi koca,çoluk çocuk kahrı çekmeden die sızlanıon die kızarlarmış

Bilemedim ki bende eskiden bi ara çok oluodu gece ama sora uzun bi süre olmadı 2gündür gene oluo nası agrıo nası agrııo
Acaba dedimki hani böle magnezyum eksiklinden mi fln doktora gidilmeden hallolcak bişiyse die sorım dediydim

Ne alaka azgunn garuuu Dizi mizi çekmeyi bırak izlemeyiz bile biz tirbiyesizzzz
Nebilcek ozamankinler dizi mizi koca,çoluk çocuk kahrı çekmeden die sızlanıon die kızarlarmış

ben mı tırbıyesız abowwwızlemezlermış bılee heheyyy gülesım geldıı
ıyı hade bakemmm
bencede hele dızıden sonra gör ağrıları

bu arada kocem bı işe gıdıo ama nereye ne zmn kadar ne alcak bılmım
konuşmuyokkkhergun gece 12 bucukta gelıoo

ağrıların çok dayanılmazsa kas gevşetici içmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…