ben mı tırbıyesız abowwwızlemezlermış bılee heheyyy gülesım geldıı
ıyı hade bakemmm
bencede hele dızıden sonra gör ağrıları
bu arada kocem bı işe gıdıo ama nereye ne zmn kadar ne alcak bılmım
konuşmuyokkkhergun gece 12 bucukta gelıoo
Kız böcük adama çaktırmadan sor nerde çalışıyon diye..
Mazallah farklı dizi çekimlerine gidiyorsa
İşin şakası hayırlı olsun..Sevindim adına
aman ne sorcam çalışcaa ıkı gün emınım
dayısı gelıo dıye gene cıkar
aman gıdersede cokta umrumda sankı
ben sevınmedımmm cıkcak görürsün en fazla 1 hafta 25 ınde dayısı gelıoo yaa
dayısı gelince yine bu iş olmazsa sen odunla kovala ikisini böcük..
değmezkı yorulmaymmm
tepük atcemm totosuna
Bir ekşin yapta tepikte olur
amann bşvermışım boşwerımmrelaxxx takılıom
naparsa yapsın
kaç gundur yemekte yapmım heee o bahane ıle zaten gece gelıo
bu akşam çamaşırları atam yarında ütü edem sonrakı günde süpür sil temızle h sonu gezerımmm
senınde bişiden haberın yok kangaa
he korkmaz tavsıye ederım bıde bende hisar var cnm resmını eklerımm sıze resımlı anlatm yaparımmm
tefal evt pahalı ama uzun ömurlu ben hıc mehtap almadım ama baba evınde cem kullandık o da ucuz ama kalıtelı bı nebze
phılıps ütü mutfak eşyasıydı kesınlıkle tavsıye ederım gt 80 tllık ütüsünü al tefalle aynı sonucu alırsın:)
2 günde bır ütü yapma sebebımm phılıps dermişimm
days ın colours alma kangam en kalıtelı dayanıklı englısh home sonra taç sonra sarev falanda güzel
ben arçelık derım cnm her servıs ağı genış hemde kalıtelı
yıllardır baba evınde görduk memnun kaldık aldım bende
cok memnunum bıraz şans işi beyaz eşya ama servıs herkes sağlayamıyor
arçelık ıle ortada kalmazsın
benım bozulsa gene alırım arçelık30 40 tl +7 yıl garantı verıyolar ayrıca
günaydın cnmmm
benımde tutmuyo valla nedense
gece 2 de kalktım kıtap okudum cıx gerı yattım dön dön uyyamadım
ben mı tırbıyesız abowwwızlemezlermış bılee heheyyy gülesım geldıı
ıyı hade bakemmm
bencede hele dızıden sonra gör ağrıları
bu arada kocem bı işe gıdıo ama nereye ne zmn kadar ne alcak bılmım
konuşmuyokkkhergun gece 12 bucukta gelıoo
relax olabiliyorsan çok iyii...
Haftasonu KPSS var.Eşimin gireceği okul Üsküdardaymış...Bizim memlekette okullar dolmuş eşime yer kalmamış..Saçma sapan şeyler bizi buluyor işte..
Ctesi benim sınavım var..Akşamüzeri ablama gidecez.PAzar eşim sınava girer biraz gezer geliriz..
Bende akşam banyoyu temizledim..Çamaşırlarıda bu akşam yıkarım.Ütülerim var onları yaparım..Ctesi gitmeden evi temizlerim gideriz...
taç benim de bildiğim sadece english home pahalı diye biliyorum mağazaları öyle görünüyor yanine bilem senin gibi çeyiz bakanı mıyım ben bu arada evde en sevdiğim nevresimlere baktım hobby markaymış yıllardır kullanıyorum daha yeni biri bir ton açılır gibi oldu ama tabii normal 10 senedir kullanıyorum neredeyse
hiii 80 tl ütüye mi aman ütüye para verememkimse kusura kalmasın her şeyi almayacağım zaten böcüşüm sonuçta benimkinin eşyaları da var ya onları atmayacağız ya di mi
lafı geçmişken 2 yandan açılan bazalar çıktı ya hani, kullanan var mı kızlar, eskiden komple açılıyordu ya tek parça ama bu sefer 2 tane yanyana yatak mı oluyo üzerinde aman ne cahilim ben :26:
sen tabii artık bıkkınlık yaşadığın için haklısın böyle görmekte ama yine de bu da bir devlet şimdilik girmesi böcüşüm, tabii sen ona çaktırma yine ki rahata geçmesin
relax olmaya çalışmalıyız, çaba göstermeliyiz boşver, olacak oluyor, biz kendimize ettiklerimizle kalıyoruz. ha tabii bizim gibi takıntılı, stresli insanlar relax olayım derken de stres olabiliyor, bakınız ben
deliye vurma dönemimdeyim arkadaşlar,
yok kanga ne pahalısı aganın elı tutulmaz sen alırsın
üstelık tek tek kendı takımını yapmanda hoş englısh home de
hobby bende cok göruyom ama hıc almadım bişi dıyemem ama doğrusundur hatta ben normalde kumaştanda annemlere falan hedıye dıktrıyorum onlarda solma yapmıo tabe onlarda taç falan oluo aralarında
kalıtelıler genelde bıraz pahalı :)
bazayı anlamadım kangaa yaaresmı var mı nasıl ıkı yerden acılıoo
relaxx takılıom nasılsa totomda gezcekk
acele cvp yazıom patron burda
ne bilim böcüşüm avm lerde oluyor ya english home hep kazık gibi geliyor banaannem ama yastık kılıfı alıyor tek tek arada renklerini beğendiklerinden belki de ön yargılı bakıyorum haklısın he ağanın eli tutulmaz tabii ben miyim o ağa
ama benim hobbyler 10 yıllık en yenisi 6-7 dir yine yenilerini bilemem tabii bir de naylonlı gibi olmaması önemli benim için nevresim olaylarında, body bile likralı giyemiyorum pamuk oranı yüksek alırım sadece, nevresim hayatta rahat edemem çok sorunluyum ama benimki de aynı bu konularda o yüzden bir taşla iki kuş. hale bak işler kötü ben çeyiz düşünür oldum, ama şimdi zaman varken araştırayım sonra işler yoğunlaşınca aklıma mı gelir çeyiz meyiz di mi ama vaktimi değerlendirem di mi
dur resmini bulursam ekleyeyim ya bazalar ayak ucundan açılırdı yandan açılır oldu ya hani sanki çift kişilik bazaları da 2 yan taraftan açılır halde görmüştüm bir mağazada yoksa rüyamda mı gördüm bilemedim şimdi
ama fıyatları standart onların cnm mesela bende bı takımı var 140 tl aldım ama değer normaldede 10 tl falan çarşaf olduğu oluo yastık kılıfları oluo ama önemlı olan cok para vermekle bırlıkte uzun süre aynı renklerı koruması o bakımdan ben bakmıom parasına
mesela taçlarda saten pamuk karışık alıom onlar tuzlu az 200 falan 180 falan cnm ama normal nevresımlerı gene pamuk oranı yuksek 120 150 tl arası
ağa sensın tabee:)ben olcak deılım yaa
ee nasıl yandan acılcak nasıl ılerı konulacak eşyalar anlamadım bıde çift kişillikte değişikmış ama olabılır
ay cok zor kangam o ne beeeteknolojı bu alanda gerılemış
ayak ucundan açılınca yatağı kaldrmana gerek yok gayet rahat
ne acılmış englısh home mu ve sen görmedınnlen ben doncu acılmış akşama bakcemmçatlarımmm
bastan okuyamadıgımdan ne dedigini anlamadım ama bazamı alacaksınız benimki yandan acılanlardan ayak ucundan acılandan daha rahat özellikle esyaları icine tıkıp cıkarma olayında uzanma derdi yok bilesiniz
engish home midir nedir onun fabrikası burada ben gitmedim de arkadasım gitti aldıklarını gösterdi magazada 50 tl olan masa örtüsünü 10 tl ye almıs nevresimler tüllerde aynı cok cok ucuz ne kadar aldı hatırlamıyorum ama uygun almıs birde defoluları varmıs cok az defosu onlar dahada ucuzmus :))
kimsecikler gelmemişişler yoğunlaşınca gelemeyeceğim diye her fırsatta bakayım diyorum kimseler yok hatırlatırım size sonra bugünleri
aman kangam benim gözüm bir şey görmüyor ki ne zamandır, işler bir yoluna girse, kimseyi kırmamak için insanlardan kaçar hale geldim, boğuluyorum resmen.
bizim sokağın karşısına açılmış çaprazına yani, e indirimleri oluyorsa yavaş yavaş oradan toparlarım olmazsa para kazandıkça birden sarsar bünyeyi
ya ayak ucundan açılıyor benim bazam da, yatak üzerinde tamam ama tek kişilik yatak olduğu halde ben sırtımı ağrıtıyorum sık sık o yüzden korkuyorum böcüşüm
bastan okuyamadıgımdan ne dedigini anlamadım ama bazamı alacaksınız benimki yandan acılanlardan ayak ucundan acılandan daha rahat özellikle esyaları icine tıkıp cıkarma olayında uzanma derdi yok bilesiniz
engish home midir nedir onun fabrikası burada ben gitmedim de arkadasım gitti aldıklarını gösterdi magazada 50 tl olan masa örtüsünü 10 tl ye almıs nevresimler tüllerde aynı cok cok ucuz ne kadar aldı hatırlamıyorum ama uygun almıs birde defoluları varmıs cok az defosu onlar dahada ucuzmus :))
heh mandişim yetişti, he canım ya zamanım çokken bu ara araştırayım dedim ben de çeyiz bakanı böcüşümden fikirler alıyorum. peki yandan açılırken üstünden yatağı mı indiriyorsun yoksa yatak 2 parça mı? onu çözemedim dediğin gibi tek kişilikte bile diplere ulaşmak benim için her baza açmak eşittir ağrı benim içinşu english home a bir göndereyim annemi fiyatlara baksın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?