Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcüküm sıkma canını kimseyede takma tafana sen kendi huzuruna bak ne yasadıgını neler olduunu bittigini öz annen baban bile bir yere kadar bilebilir sen esini tanıyorsun güveniyorsun tamam siz berabersiniz saglıksınız tamam gerisini salla ne derse desinler

bizim burada bir ilcede akyazı diye duydunmu bilmiyorum bende gitmedim henüz duyum benimki

anam bende diyorum beni eklemis kesin tanıyordur kabul ettim ama onun sen oldugun aklıma gelmemisti böcük simdi düstü jeton :)) hee benim pembeli :))

böcüşüm eşin şu anda çabalıyor ve az da olsa kazanıyor ya, gençlik var sonuçta sonunda o da anladı az da olsa ekmek ekmektir. şu anda kulaklarını tıkamak çok zor biliyorum ama ihtiyacın olan tek şey zaman, sonradan geriye dönüp baktığında düşünürsün önemli mi değil miydi bu sözler vb... onlar da senin kötülüğünü istemez ama işte diğer damat gibi olacak diye korkuyorlar yanlış ifade ediyorlar kendilerini...

he valla kendi gibi atomlara göre, bir de boyut farkını unutmuşıum ben kız 2 nevresim için il mi değiştiricem alemsin ben göz hapsine alayım burayı, zaten şu anda hiç alışveriş yapmıyorum işler kötü olduğu için sadece fikir-bilgi topluyorum

nereleri geziyosun mandiş hanım, duru yarım kiloyu geçmiş

zaten o boyut cok önemli yorgun sırtım hep vuruyor yada kafam yoksa sakarlıktan degil boyutlardan :)))

bilgi topla topla sonra cok isine yarar yorgun defter tut bence faydasını görürsün :)

gecsin artık yorgun tatilde yemedigim kalmadı sürekli agzım dolu :)))

he tabii canım sakarlıkla ne alakası olabilir ki:)))

nevresim, havlu konularında takıntılıyız aileden :) zorunlu ihtiyaç yoksa ki hep yedek vardır acil ihtiyaç olmaz kendimi bildim bileli bizim eve rengi, deseni çok beğenilenler alındı, o yüzden ha bu ucuzmuş diyip alamıyoruz bir havluyu bile, aa rengi çok güzel hmm kumaşı iyi aa fiyatı da iyiymiş:)))

hehe alsın azıcık gramları küçük hanım di miii ne de olsa annesi onun için yemiş mamalarııı:)))

ben yiyip çıkıyorum kızlar sanırım kendinize iyi bakın, umutlu günler, sağlıklı günler ...

Ne fabrikasımı burda nerde yavv..Söylede bende gideyim :))

tabi ya sakarlıkla ne alakası olabilir :))

bende aynı fikirdeyim ama evde yüzlerce havlu oldugundan begenmis olsam bile yazıktır diyip alamıyorum annem malum dolapları doldurdu torunuma bile yeter ceyiz var

tabiki kendim icin yermiyim hic :))

güle güle kolay gelsin

takmamak mumkun mu sızce
bunu dıyen kapınn dış mandalı değilkı aılem
daha ağır bı kelıme bıle kullanmış olabılır babam ama ben bılıyorumkı eşim elınden gelenı yapıyor
o kadar acıyorumkı dün bıde maç varmış cok kalabalıkmış gece 2 de geldı yorgunluktan ölüyo fazla yüz vermedım ama gözlerım doldu baaya uyyamadım sabah kaltım 3 sıvılcelı halde buldum kendımı
normalde cıldım kuru sıvılce olmaz bendeoff off
Rabbımden tek dıleğım bu zamanın bızı daha fazla yıpratmadan geçmesı

Böcük bu dönemleride atlatacaksınız inşallah.Ailende aslında seni düşünüyor.Ama işte kullanılan kelimeler hatalı..Eşin çalışıyor birkaç gündür işte.İnşallah güzel bir işe girer yakında..

Böcük var ya mahvediyorsun beni, çok üzülüyorum

böcük ;

bunların söyleyen ailen ise tepkini göster yada benim eşim o değil de böyle sustukça
her önüne gelen eşin için 1,2 laf söyler geçer eşini tanımasam neyse hiç gerek yok
evinizdeki huzurunuzu bozmaya

ben geldim yine başım çatlıyor bu eylül iyi gelmedi, gelmedi... bir de hastalık eksikti, aman dikkat edin hanımlar, terleyip üşütmeyin etmeyin elden geldiğince, bir de alerjiler tutma mevsimi geldi sanırım ona çare yok sokakta dolanmamak gerekiyor

Ne fabrikasımı burda nerde yavv..Söylede bende gideyim :))
olmaz sen evlendin, sıra bekarlarda

hehe annem zamanında karar vermiş şükür de çeyiz diye bir şey yapmamaya ve yaptırmamaya:) bana annemin bilgisi dışında yapılanlar da muhtaçlara verilerek gereği yerine getirildi zamanında sağ olsun annem ben rengarenk cıvıl cıvıl seviyorum, şükür annem de öyle:) içim açılıyor banyoya girdiğimde, kimisi sadece beyaz sever, kimisi pastel, işte zevk meselesi tabii:)

ıyy bir de hani biblo, aksesuar olayları oluyor ya, ya of biz evlenene kadar bir akım gelsin de kimse öyle şeyler almasın bi zahmet. ya anlamıyorum bir de sonra onu aldıkları evde görmeyi beklerler ya, e evin tarzı bellidir, önüne gelen bir şey getirdi mi bit pazarına döner o ev zaten ben minimum düzeyde kullanıyorum şimdi de, eskiden feciydi eve of bi toz almaya başlasa insan minnacık şeyler saatler sürerdi, artık çok rahat sil geç oldu

tabii ki kolay değil böcüşüm. insanı ailesi bile olsa kendi gibi olmuyor. o evde 4 duvar arasından eşini, kendini en iyi sen biliyorsun. sen eşine güvendiğin, eşin senin güvenini boşa çıkarmadıktan sonra herkes ailen bile olsa bir yere kadar. tabii ki et tırnaktan ayrılmaz ama dediğim gibi yanlış kelimeler, tavırlar alıyor aileler bazen...

eskiden de vardiyalı çalışıyordu bildiğim kadarıyla işten kaçan bir eşin yok zaten, o da dayısından yediği kazığın bocalamasını yaşadı belki ya da umudu vardı. şu anda tabii ki sıkıntılı durumlar ama ona acıman da gerekmiyor bence, düzgün bir işe geçene kadar bu şekilde de olsa çabalaması lazım inan bu ona da iyi gelecek, iş beklemek yerine. allah çalışanı sever derler, bilmem inanır mısın bu söze, elbet karşılığını bulacaktır.

ınş cnmmm ınş
kesınlıkle benı düşünüyorlar diğer damat böle dıye benım eşimide öle sanıyolar ama ben zaten üzgün ıken dahada üzmeye hakları yokkı
Böcük var ya mahvediyorsun beni, çok üzülüyorum
bende bende cok üzülüyorum

evt sen tanıyon eşimi
eşim evde yatıp kadın parası yıycek bı ınsan asla değil
o kadar duygusalkı
bazen anlatıyor ölee içim acıyorkı aıle sevgısı görmemış cocukluk yaşamamış
dayak işçi kumar sevgı yoksunu
ben onun herşeyıyım ben üzersem o bter ama bende cok üzülüyorum
sen bılıyorsun o aılesını sıldı aılemı aıle bıldı ama bılmıyrkı böle dedıklerını
bılse benı bıle yollamaz belkıde

ınş kangamm ınş

bugun bana dedıklerını duysanız dayısını gülersınız
dedım bak dayı
gelınce gene 3 4 ay sonra dıyceksen hıc ağzını açma çünkü ben ağzımı açcamm
öle bişi olmuycak benım eşim iş bulcak ve bızı mutlu günler beklıyor dedım
kımseye muhtaç olmadan medet ummadan yaşayacağımız günler
sonra bana demesın mı
bende evımı arabamı sattım cart curt banane
sen hayatta bişilerı kaybettın dıye bende mı kaybetmek zorundayım değil mı ama
sonra bana dalga geçer gıbı senıde göturcem dıoo
aman aman dedım kalsınn
bıde ben işsız kalırsam sen mı bakcaksın dedım
benım işim süper çok şükür dedım
bana dıo bugun yok 53 derece sıcak vardı yemeğe gıdemedım ırak ta kendısı
dedım bende aylardır markete gıdemıyorum
o ne dedıyse ben hep maddıyete bağladım
sonra dedı babasıda baba değil
dedım annesı(kardeşi)cok mu annebenı konuştrma dedım
200 tllık bılezık taktılar 1500 tl ödedım arkalarından aman aman kımse bana lazım değil dedım
bana kocam lazım ılerde olcak bebeğımle mutlu yuva lazım
onlar yaşlanınca evlat dıycekler ama bız ana baba demıycez dedım

adam bana dıo düğüne gelemedım ama ne eksğınız varsa söyleyın alayım
dedım benım kımsenın bişeyını ıhtıyacım yok x ın tarafından iğne almadım almamda dedım
2 yıl sonra tv ım oldu onada şükür dedım
daha nelrr dedımde neyse

kangam, böcüşüm; içinde kalmadığı iyi olmuş bence insanın içindeki kusmaya çok ihtiyacı oluyor böyle durumlarda, ah bir de ben kusabilsem. neysem...

senin dediğin gibi en güzeli, sen ve eşin birlikte aşacaksınız bugünleri ve kimseye eyvallahınız olmayacak. hayatta daha büyük zenginlik yok benim gözümde. kimse ağzını açıp da biz size şunu yaptık diyemeyecek. eşin zaten bu dönemi atlatıp işine geçince seninkiler de dediklerinden utanacak, tabii ki şu anda senin ihtiyacın olan asıl bu zamanda manevi destekleri ama işte anlamıyorlar, anlamıyorlar...

polyannacılık gibi gelmesin şimdi sana, allah korusun ya sağlık için borç içinde olaydınız, polyannacılık değil bu inan hayatın gerçekleri. bu sınavı atlatacaksınız ve ileride ne günler atlattık omuz omuza diyeceksiniz mandişin deyimiyle ileride 2 tonton ihtiyar olduğunuzda geriye dönüp baktığınızda kimseye borçlu olmayacaksınız sadece sizin birbirinize desteğiniz olacak. her inişin bir çıkışı var ama çok zor zamanlar kimse kolay diyemez.

ben içimdede tutarım ama bakarım hasta etcem kendımı azda onlar taksın üzülsün ısterım geneldede söylerım ağzıma gelenı ne edımmm

ınş cnm bu zamana kadar atlattık ınş bundan sonrada atlatacağız ınanıyorum ama ınş cok uzun zaman geçmez ve bız daha cok yıpranmayz
ınş kangammm

Günaydınlar kızlarr,

Böcümmm yorumları pek takip edemedim işler biraz yogundu dayısıyla aranda ne var anlamadım ama belli ki üzmüşler seni iyi demişin içinde kalmamış..

Eşinin durumu nasıl oldu arada girip bi kaç yorum okuyorum ama patron dibimde bitio cevap yazamadan kapatıyorum eşin işe girdi fln gibi bişiy okudum böcümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…