ben baktım ama yazmadımmm
cnm cok sıkkın yaa bazen cumle kuramıyorum
az önce dayısı ıle karşılaştım facede dıyceklerımı dedım
öle sıkkınkı cnm
akşam annem aradı babam arkadan dıo daha çalışmıyor mu o şahıs dıye
benım eşim o şahıs mı yaa
cok kırıldım cok
sankı iş var eşim gtmıoo
bulaşıkcılık yapıoo bu hafta grdı gece yarısı gelıoo
moralım bozuk kangaamm yaa
konuya dönemedım özur
ucuzladıkça alırsın cnmn nasılsa zamanın var
ben alışmışım ayak ucundan rahat rahat takılıyom bazada
zaten ufacıkım ya yer sorun deıl benım ıcın:)
anam nerdeymış ora yaaa
ne şanslı
bu arada facedekı sen mısn pempe elbıselı:26:
öle sıkkınkı cnm
cok kırıldım cok
sankı iş var eşim gtmıoo
konuya dönemedım özur
ucuzladıkça alırsın cnmn nasılsa zamanın var
ben alışmışım ayak ucundan rahat rahat takılıyom bazada
zaten ufacıkım ya yer sorun deıl benım ıcın:)
anam nerdeymış ora yaaa
ne şanslı
bu arada facedekı sen mısn pempe elbıselı:26:
yorgun bu konularda böcükte güzel fikirler vardır ama malum kendi gibi atomlar icin dikkatli sor bence :)))
benim yatak tek parca baza iki parca bazayı acarken yatagı kaldırmıyorsun bazanın aksamına göre zor yada kolay kalkabilişyormus yaptırırken dedi mobilyacı bende kolay olanını dedim yani kolay kalkıyor sadece indirirken üzerine zıplaman gerekiyor :)) tasınırken yada büyük temizlikte bazanın iki parca olması kolaylık baska bir sakıncası yok simdilik bir eksisini görmedim yandan acılmasında en uc köseye kadar esya tıkmada cıkarmada kolaylık egilme bükülme digerine göre daha az oluyor
yorgun alacagın zaman nevresim filan arkadasımdan alırım adresi bir gider kontrol ederim sana bilgi veririm gercekten arada ki fark o kadar coksa gelir fabrikadan alırsın :)
böcüşüm eşin şu anda çabalıyor ve az da olsa kazanıyor ya, gençlik var sonuçta sonunda o da anladı az da olsa ekmek ekmektir. şu anda kulaklarını tıkamak çok zor biliyorum ama ihtiyacın olan tek şey zaman, sonradan geriye dönüp baktığında düşünürsün önemli mi değil miydi bu sözler vb... onlar da senin kötülüğünü istemez ama işte diğer damat gibi olacak diye korkuyorlar yanlış ifade ediyorlar kendilerini...
he valla kendi gibi atomlara göre, bir de boyut farkını unutmuşıum benkız 2 nevresim için il mi değiştiricem alemsin ben göz hapsine alayım burayı, zaten şu anda hiç alışveriş yapmıyorum işler kötü olduğu için sadece fikir-bilgi topluyorum
nereleri geziyosun mandiş hanım, duru yarım kiloyu geçmiş
zaten o boyut cok önemli yorgun sırtım hep vuruyor yada kafam yoksa sakarlıktan degil boyutlardan :)))
bilgi topla topla sonra cok isine yarar yorgun defter tut bence faydasını görürsün :)
gecsin artık yorgun tatilde yemedigim kalmadı sürekli agzım dolu :)))
bastan okuyamadıgımdan ne dedigini anlamadım ama bazamı alacaksınız benimki yandan acılanlardan ayak ucundan acılandan daha rahat özellikle esyaları icine tıkıp cıkarma olayında uzanma derdi yok bilesiniz
engish home midir nedir onun fabrikası burada ben gitmedim de arkadasım gitti aldıklarını gösterdi magazada 50 tl olan masa örtüsünü 10 tl ye almıs nevresimler tüllerde aynı cok cok ucuz ne kadar aldı hatırlamıyorum ama uygun almıs birde defoluları varmıs cok az defosu onlar dahada ucuzmus :))
he tabii canım sakarlıkla ne alakası olabilir ki:)))
nevresim, havlu konularında takıntılıyız aileden :) zorunlu ihtiyaç yoksa ki hep yedek vardır acil ihtiyaç olmaz kendimi bildim bileli bizim eve rengi, deseni çok beğenilenler alındı, o yüzden ha bu ucuzmuş diyip alamıyoruz bir havluyu bile, aa rengi çok güzel hmm kumaşı iyi aa fiyatı da iyiymiş:)))
hehe alsın azıcık gramları küçük hanım di miii ne de olsa annesi onun için yemiş mamalarııı:)))
ben yiyip çıkıyorum kızlar sanırım kendinize iyi bakın, umutlu günler, sağlıklı günler ...
Ne fabrikasımı burda nerde yavv..Söylede bende gideyim :))
öle sıkkınkı cnm
cok kırıldım cok
sankı iş var eşim gtmıoo
konuya dönemedım özur
gitmedim bilmiyorum bosver ögrenirim akyazıdaymıs
takmamak mumkun mu sızce
bunu dıyen kapınn dış mandalı değilkı aılem
daha ağır bı kelıme bıle kullanmış olabılır babam ama ben bılıyorumkı eşim elınden gelenı yapıyor
o kadar acıyorumkı dün bıde maç varmış cok kalabalıkmış gece 2 de geldı yorgunluktan ölüyo fazla yüz vermedım ama gözlerım doldu baaya uyyamadım sabah kaltım 3 sıvılcelı halde buldum kendımı
normalde cıldım kuru sıvılce olmaz bendeoff off
Rabbımden tek dıleğım bu zamanın bızı daha fazla yıpratmadan geçmesı
olmaz sen evlendin, sıra bekarlardaNe fabrikasımı burda nerde yavv..Söylede bende gideyim :))
tabi ya sakarlıkla ne alakası olabilir :))
bende aynı fikirdeyim ama evde yüzlerce havlu oldugundan begenmis olsam bile yazıktır diyip alamıyorum annem malum dolapları doldurdu torunuma bile yeter ceyiz var
tabiki kendim icin yermiyim hic :))
güle güle kolay gelsin
takmamak mumkun mu sızce
bunu dıyen kapınn dış mandalı değilkı aılem
daha ağır bı kelıme bıle kullanmış olabılır babam ama ben bılıyorumkı eşim elınden gelenı yapıyor
o kadar acıyorumkı dün bıde maç varmış cok kalabalıkmış gece 2 de geldı yorgunluktan ölüyo fazla yüz vermedım ama gözlerım doldu baaya uyyamadım sabah kaltım 3 sıvılcelı halde buldum kendımı
normalde cıldım kuru sıvılce olmaz bendeoff off
Rabbımden tek dıleğım bu zamanın bızı daha fazla yıpratmadan geçmesı
Böcük bu dönemleride atlatacaksınız inşallah.Ailende aslında seni düşünüyor.Ama işte kullanılan kelimeler hatalı..Eşin çalışıyor birkaç gündür işte.İnşallah güzel bir işe girer yakında..
bende bende cok üzülüyorumBöcük var ya mahvediyorsun beni, çok üzülüyorum
böcük ;
bunların söyleyen ailen ise tepkini göster yada benim eşim o değil de böyle sustukça
her önüne gelen eşin için 1,2 laf söyler geçereşini tanımasam neyse hiç gerek yok
evinizdeki huzurunuzu bozmaya
tabii ki kolay değil böcüşüm. insanı ailesi bile olsa kendi gibi olmuyor. o evde 4 duvar arasından eşini, kendini en iyi sen biliyorsun. sen eşine güvendiğin, eşin senin güvenini boşa çıkarmadıktan sonra herkes ailen bile olsa bir yere kadar. tabii ki et tırnaktan ayrılmaz ama dediğim gibi yanlış kelimeler, tavırlar alıyor aileler bazen...
eskiden de vardiyalı çalışıyordu bildiğim kadarıyla işten kaçan bir eşin yok zaten, o da dayısından yediği kazığın bocalamasını yaşadı belki ya da umudu vardı. şu anda tabii ki sıkıntılı durumlar ama ona acıman da gerekmiyor bence, düzgün bir işe geçene kadar bu şekilde de olsa çabalaması lazım inan bu ona da iyi gelecek, iş beklemek yerine. allah çalışanı sever derler, bilmem inanır mısın bu söze, elbet karşılığını bulacaktır.
böcük sabır hepsi geçecek
bu halinize bile binlerce şükür canım.
kangam, böcüşüm; içinde kalmadığı iyi olmuş bence insanın içindeki kusmaya çok ihtiyacı oluyor böyle durumlarda, ah bir de ben kusabilsem. neysem...
senin dediğin gibi en güzeli, sen ve eşin birlikte aşacaksınız bugünleri ve kimseye eyvallahınız olmayacak. hayatta daha büyük zenginlik yok benim gözümde. kimse ağzını açıp da biz size şunu yaptık diyemeyecek. eşin zaten bu dönemi atlatıp işine geçince seninkiler de dediklerinden utanacak, tabii ki şu anda senin ihtiyacın olan asıl bu zamanda manevi destekleri ama işte anlamıyorlar, anlamıyorlar...
polyannacılık gibi gelmesin şimdi sana, allah korusun ya sağlık için borç içinde olaydınız, polyannacılık değil bu inan hayatın gerçekleri. bu sınavı atlatacaksınız ve ileride ne günler atlattık omuz omuza diyeceksiniz mandişin deyimiyle ileride 2 tonton ihtiyar olduğunuzda geriye dönüp baktığınızda kimseye borçlu olmayacaksınız sadece sizin birbirinize desteğiniz olacak. her inişin bir çıkışı var ama çok zor zamanlar kimse kolay diyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?