Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

eşim kaç tane işe gırdıyse dayısı aradı şu gun gtcen dedı hazrlık yap yok pasaport yok şu bu ondan sinirlıyım cnm bunca zaman işsız kalmasının sebebı kendısı ve kocamın saflığı
yok gecıcı işti cnm bugun ararlarsa gene gtcek süreklı değilmşararlar ınş

​gunaydın hatunlar :79:

Günaydın kızlar...

Böcük kaderde bu sıkıntıları yaşamak varmış.Bu bir süreç geçicek inşallah..

​böcüğüm ne ısıne gdıyo esın keske duzenlı bı ıs bulsa ya cok uzuluyorum szın ıcın bnde yasadım aynısını senı cok ıı anlıyoru ve en cok ıpranan kadın oluyor

haklısn boşwer genede çok şükür Rabbıme ınş bgunlerde geçecekk

nadıa h geldın cnm eşim bulaşıkcılık yapıyoo ama bugun adam ararsa gıtcek

Yarın KPSS var

Çalışmadım sadece bir iki gündür tarihe bakıyorum..Kazanırmıyım dersiniz

Yarın KPSS var

Çalışmadım sadece bir iki gündür tarihe bakıyorum..Kazanırmıyım dersiniz

inşallah canıımm inş...

böcük gocana söyle ziraat bankası sınavına girsin bizimki de dün harcını yatırmış 24 kasımda girecek
şansımı bi deneyim diyor

Bebişler ben geldim hiç başım boşalmıo şu bi kaç gündür uyuz oldum :)

neyse haftaya patron yok başka şirketlere gitcek muhabbetimiz sel olur

Buarada böcümmm haklısın inşallah eşini bgnde çağırırlar bebeimm

Nadiaa nerelerdesin bacım sen :)) buarada ziraatın sınavına lise mezunlarıda girebilio banko görevlisi olarak ama içinizi karartmak gibi olmasın biraz zor oluo sınavları geçen sene gerçi ben müfettiş yard. girdim ama bilmiorum şuara çevremde kim varsa zirratın sınavına girio bende girsem mi diorum ama bıktım sınavlara para vermekten

KPSS ye girceklerede Boşver bacımm sanada başarılar diliorum inşallah istediniz puanı alırsınızda kurtulursunuz stessten bebişler

Son düzenleme:

buralardayım hayatım fazla gelemıyorum artık :)
pekı basvuru ıcın ne yapmam lazım bnde gıreym barı bn bankacılık okuyorum zaten

Bebeimm 45 löra yatırıon onu biliomda gerisini bilmiom ziraatnn sitesinden bi bak istersen orda var herşey

Bende banka hiç istemiorum ya tek devlet die düşünüorum yoksa hiç takmazdım bile ama akşam 8de çıkıon ya oda en erken çok uyuz

Son düzenleme:

hepsi öyle değil canım benim eşim bankacı 7 de evde en geç 7:30 sene de 2*3 kez öyle geç çıkıyor

h geldn mutlucann:)
ınş ararlar ama bılmım eşim cıkmış iş bakmaya ınş bulur şu mubarek günde

akşam dünya kadar işim var
bugunde halam geldı pofffağrım sızım yokta gelmese olmaz mı yaaa

inşallah bulur cnmm

buarada 15dk düşündümm halası ne alaka nerden geldi acaba hastamıydı agrısımı vardı daha önce ondan mı geldi die tam 15 dk sonra anladım kendimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…