- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydınlar kızlarr,
Böcümmm yorumları pek takip edemedim işler biraz yogundu dayısıyla aranda ne var anlamadım ama belli ki üzmüşler seni iyi demişin içinde kalmamış..
Eşinin durumu nasıl oldu arada girip bi kaç yorum okuyorum ama patron dibimde bitio cevap yazamadan kapatıyorum eşin işe girdi fln gibi bişiy okudum böcümm
Yarın KPSS var
Çalışmadım sadece bir iki gündür tarihe bakıyorum..Kazanırmıyım dersiniz
inşallah canıımm inş...
böcük gocana söyle ziraat bankası sınavına girsin bizimki de dün harcını yatırmış 24 kasımda girecek
şansımı bi deneyim diyor
tmm cnm söylerım
ama daha önce cıktı ordan olabılır mı
dayısı yüzünden gene
haklısn boşwer genede çok şükür Rabbıme ınş bgunlerde geçecekk
nadıa h geldın cnm eşim bulaşıkcılık yapıyoo ama bugun adam ararsa gıtcek
inşallah canıımm inş...
böcük gocana söyle ziraat bankası sınavına girsin bizimki de dün harcını yatırmış 24 kasımda girecek
şansımı bi deneyim diyor
Bebişler ben geldim hiç başım boşalmıo şu bi kaç gündür uyuz oldum :)
neyse haftaya patron yok başka şirketlere gitcek muhabbetimiz sel olur
Buarada böcümmm haklısın inşallah eşini bgnde çağırırlar bebeimm
Nadiaa nerelerdesin bacım sen :)) buarada ziraatın sınavına lise mezunlarıda girebilio ama içinizi karartmak gibi olmasın biraz zor oluo sınavları geçen sene gerçi ben müfettiş yard. girdim ama bilmiorum şuara çevremde kim varsa zirratın sınavına girio bende girsem mi diorum ama bıktım sınavlara para vermekten
KPSS ye girceklerede başarılar diliorum inşallah istediniz puanı alırsınızda kurtulursunuz stessten bebişler
lıse mezunu olarakta sınava gırılıyomu ?
Bebeimm 45 löra yatırıon onu biliomda gerisini bilmiom ziraatnn sitesinden bi bak istersen orda var herşey
Bende banka hiç istemiorum yatek devlet die düşünüorum yoksa hiç takmazdım bile ama akşam 8de çıkıon ya oda en erken çok uyuz
h geldn mutlucann:)
ınş ararlar ama bılmım eşim cıkmış iş bakmaya ınş bulur şu mubarek günde
akşam dünya kadar işim var
bugunde halam geldı pofffağrım sızım yokta gelmese olmaz mı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?