- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
hepsi öyle değil canımbenim eşim bankacı 7 de evde en geç 7:30 sene de 2*3 kez öyle geç çıkıyor
süpermiş o ya hangi banka valla benm kuzenim istifa etti geçen hafta canını çıkarttılar gerçi biraz şubenede bağlı müdürün iyiyse iyi oluo kötüyse nefes aldırmıyo.
inşallah bulur cnmm
buarada 15dk düşündümm halası ne alaka nerden geldi acaba hastamıydı agrısımı vardı daha önce ondan mı geldi die tam 15 dk sonra anladım kendimi tebrik ediyorum
işbnk cnm
Yok artk bzmde işbnk hatta bi arkadaşım daha var delircem yakında dio demekki şubesinden fln bilemedim
h geldn mutlucann:)
ınş ararlar ama bılmım eşim cıkmış iş bakmaya ınş bulur şu mubarek günde
akşam dünya kadar işim var
bugunde halam geldı pofffağrım sızım yokta gelmese olmaz mı yaaa
Yarın KPSS var
Çalışmadım sadece bir iki gündür tarihe bakıyorum..Kazanırmıyım dersiniz
inşallah bulur cnmm
buarada 15dk düşündümm halası ne alaka nerden geldi acaba hastamıydı agrısımı vardı daha önce ondan mı geldi die tam 15 dk sonra anladım kendimi tebrik ediyorum
süpermiş o ya hangi banka valla benm kuzenim istifa etti geçen hafta canını çıkarttılar gerçi biraz şubenede bağlı müdürün iyiyse iyi oluo kötüyse nefes aldırmıyo.
gelmese olur tabi böcüş ama 9 ay ay sonra bebiş gelir :)
sipidi seni yakalıyım dedim ama yetişemedim sanırım yemeğe mi gittin :))
gelmese olur tabi böcüş ama 9 ay ay sonra bebiş gelir :)
böcüşüm ha şöyle iyi ol, daha da iyi ol, eşin bugün de bulur bir iş umarım, akmasa damlar demişler ve işin manevi boyutu da var sonuçta. şimdi bu tecrübeleri edinmesi gerekiyormuş demek ki kangam, yani dayı da olsa kimseye güvenip işini bırakmamayı. düşünsene şimdi bu kazığı yemese, çocuk olduktan sonra böyle kazık yeseydi ya? garip gelse de insan böyle zamanlamaların hayrına inanıyor. benimki de evlenmeden şükür yedi bir kazık, şimdi paşa paşa çalışıyor. allah biliyor ya, kazığına üzülemedim iyi ki evlenmeden oldu bu olay dedim ancak, her şerde bir hayır var. hepimiz kazıkları yiye yiye akıllanmıyor muyuz?
bir ara ilaç çıkacak diyorlardı ama ben menopoza girerim herhalde o ilaç çıkana kadar, hani olmaması için
tarih demişsin ya, sınav tarihine bakıyorsun sandım bir anşanslıysan ya da bilgilerin tazeyse alırsın belki iyi puan bilemedim ki, bir de kazanma var mı kpss de talebe göre düşük puanla da atanabiliyor diye biliyorum ama?
bir ara ilaç çıkacak diyorlardı ama ben menopoza girerim herhalde o ilaç çıkana kadar, hani olmaması için
yorgun ben sayısalcıyım taze bilgiyi bırak bilgim yok deneecek kadar az..
KPSS de kazanmak yok tabi lafın gelişi öyle dedim..80 puan alıp atanamadım. 85-90 aşağısı kurtarmıyor beni.Kazanmaktan kastım bu
nasıl ne ilacı.Korunmak içinmi anlamadım
e tabii çocuk isteyenler sevmeli böcüşüm :)
kızlar bu arada bir eşy sormak istiyorum; tecrübeleriniz varsa...
eski iş arkadaşınız olan bir kızla sonrasında da seyrek de olsaq görüşüyorsunuz ve gel zaman git zaman bu kızı tanıdıkça içinize afakanlar basıyor, her görüştükten sonra şişmiş bir kafa ve sizin hiç onaylamadığınız yönleri, davranışları olduğunu görüyorsunuz bu da zaten hem gerginlik hem baş ağrısı yapıyor. kız arıyor ediyor diye kıramayıp çok seyrek de olsa birkaç yıl daha böyle giidiyor ve artık sizin tahammülünüz kalmıyor. buluşmamak için bahane bulmak zorunda kalıyorsunuz ama karşı taraf çakmıyor durumu. durumu nasıl anlatabilir insan ya da ne bileyim işte off... işin kötüsü başka ortak arkadaşlar da olduğundan ve belki de başbaşa görüşmediklerinden bu yönlerini bilmiyorlar ya da benim gibi düşünüp kimse birbirine bir şey demiyor. ayrıca kızın gereksiz yalanlarını da öğrendim, hayal dünyasında mı yaşıyor bilemiyorum. yani ortak arkadaşlar da olmasa zaten kesip atacağım ama bu durum geriyor iyice beni :S
bahaneler üretsen bir süre sonra anlar belki :)
kangam bencede bahaneler bul sonra zaten teklıf etmıycektır
boşwer başarılar cnmm haydı aklına kuvvet:)
bugun işim cok
renklıler beyazlar ara renkler ütülencek
nevresım yıkancak ütülencek en zoruda onu değiştrmek belım kopuyoo
ev süpürülüp silincek
yemek yok
yemek yapmam yarın ablamlar gelebılırmış yarın yaparım ne edım
yardıma gelen varsa buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?