Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yok artk bzmde işbnk hatta bi arkadaşım daha var delircem yakında dio demekki şubesinden fln bilemedim

Gerçi şöle bişiy daha var bnm kuzenm çok işlek bi şubedeydi 8den önce çıkamıyodu sonra maaşı çok daha yüksek bi iş bulmş ondan istifa etti eger başka bi iş bulmamış olsa çekerdi.

Son düzenleme:
böcüşüm ha şöyle iyi ol, daha da iyi ol, eşin bugün de bulur bir iş umarım, akmasa damlar demişler ve işin manevi boyutu da var sonuçta. şimdi bu tecrübeleri edinmesi gerekiyormuş demek ki kangam, yani dayı da olsa kimseye güvenip işini bırakmamayı. düşünsene şimdi bu kazığı yemese, çocuk olduktan sonra böyle kazık yeseydi ya? garip gelse de insan böyle zamanlamaların hayrına inanıyor. benimki de evlenmeden şükür yedi bir kazık, şimdi paşa paşa çalışıyor. allah biliyor ya, kazığına üzülemedim iyi ki evlenmeden oldu bu olay dedim ancak, her şerde bir hayır var. hepimiz kazıkları yiye yiye akıllanmıyor muyuz?

Yarın KPSS var

Çalışmadım sadece bir iki gündür tarihe bakıyorum..Kazanırmıyım dersiniz

tarih demişsin ya, sınav tarihine bakıyorsun sandım bir an şanslıysan ya da bilgilerin tazeyse alırsın belki iyi puan bilemedim ki, bir de kazanma var mı kpss de talebe göre düşük puanla da atanabiliyor diye biliyorum ama?

inşallah bulur cnmm

buarada 15dk düşündümm halası ne alaka nerden geldi acaba hastamıydı agrısımı vardı daha önce ondan mı geldi die tam 15 dk sonra anladım kendimi tebrik ediyorum

olsun anlamışsın ya mutluluk buna şükür doğum günün nasıl geçti bu arada, umarım gönlüne göre bir şey yapmışsındır en sevdiğin yemek bile olsa

süpermiş o ya hangi banka valla benm kuzenim istifa etti geçen hafta canını çıkarttılar gerçi biraz şubenede bağlı müdürün iyiyse iyi oluo kötüyse nefes aldırmıyo.

bizim de tanıdığımızın kızı ve damadı evliliklerini bilememişlerdi resmen saat kaçlara kadar kalıyorlardı. başka arkadaşlardan da çok duydum sorunlar. bir de bazı üstler işini bitiremediği için diğerleri beklemek zorunda kalıyormuş, ya da işte yine şuben kötüyse arada sen de yanıyorsun diyorlardı :S bir arkadaşıma da annesi bayılmış izin vermemişlerdi gitmesine, kız çantasını alıp çıkmıştı.

gelmese olur tabi böcüş ama 9 ay ay sonra bebiş gelir :)

bir ara ilaç çıkacak diyorlardı ama ben menopoza girerim herhalde o ilaç çıkana kadar, hani olmaması için

gelmese olur tabi böcüş ama 9 ay ay sonra bebiş gelir :)

he gelsın gelsınn
bebişin sırası değil

bugun böle bı hoşumm bılmım neden
havada tam benım hava yağmuru sevıyorum ondan mı nedırama bazen dellenmeye az kaldı oluyorum tabı
neyse kazık yıye yıye akıllancaz dedığın gıbı

kangam öle deme Allahın bıldığı bişi vardır bu hala ıle ılgılıde sevıom ben halamı

yorgun ben sayısalcıyım taze bilgiyi bırak bilgim yok deneecek kadar az..

KPSS de kazanmak yok tabi lafın gelişi öyle dedim..80 puan alıp atanamadım. 85-90 aşağısı kurtarmıyor beni.Kazanmaktan kastım bu

nasıl ne ilacı.Korunmak içinmi anlamadım

e tabii çocuk isteyenler sevmeli böcüşüm :)

kızlar bu arada bir eşy sormak istiyorum; tecrübeleriniz varsa...

eski iş arkadaşınız olan bir kızla sonrasında da seyrek de olsaq görüşüyorsunuz ve gel zaman git zaman bu kızı tanıdıkça içinize afakanlar basıyor, her görüştükten sonra şişmiş bir kafa ve sizin hiç onaylamadığınız yönleri, davranışları olduğunu görüyorsunuz bu da zaten hem gerginlik hem baş ağrısı yapıyor. kız arıyor ediyor diye kıramayıp çok seyrek de olsa birkaç yıl daha böyle giidiyor ve artık sizin tahammülünüz kalmıyor. buluşmamak için bahane bulmak zorunda kalıyorsunuz ama karşı taraf çakmıyor durumu. durumu nasıl anlatabilir insan ya da ne bileyim işte off... işin kötüsü başka ortak arkadaşlar da olduğundan ve belki de başbaşa görüşmediklerinden bu yönlerini bilmiyorlar ya da benim gibi düşünüp kimse birbirine bir şey demiyor. ayrıca kızın gereksiz yalanlarını da öğrendim, hayal dünyasında mı yaşıyor bilemiyorum. yani ortak arkadaşlar da olmasa zaten kesip atacağım ama bu durum geriyor iyice beni :S

Son düzenleme:

o zaman şansına kuvvet boşver:))) he tamam dedim öğretmenlik dışında farklı mı oluyor acaba, uzak kaldım malum bu olaylardan artık kocadım ben:)

yok yok adet görmemek için ilaç olacak diyorlardı bir ara ama bana yetişmeyecek sanırım şakasına diyorum kullanırdım diye tabii öyle hormonlarla oynamaktan korkarım ben yan etkisi çok olur.

bahaneler üretsen bir süre sonra anlar belki :)

kangam bencede bahaneler bul sonra zaten teklıf etmıycektır

boşwer başarılar cnmm haydı aklına kuvvet:)

bugun işim cok
renklıler beyazlar ara renkler ütülencek
nevresım yıkancak ütülencek en zoruda onu değiştrmek belım kopuyoo
ev süpürülüp silincek
yemek yok
yemek yapmam yarın ablamlar gelebılırmış yarın yaparım ne edım
yardıma gelen varsa buyursun

bahaneler üretsen bir süre sonra anlar belki :)

kangam bencede bahaneler bul sonra zaten teklıf etmıycektır

boşwer başarılar cnmm haydı aklına kuvvet:)

kızlar zaten bahane ürete ürete 1 yıldır görüşmedim ve bu ara taktı yine sanırım artık adını görünce bile sinir oluyorum, bir bu eksikmiş gibi bir de bu kız geriyor. insanda biraz gurur olur benim de bildiğim, hani bir dersin 2 dersin sonra karşı taraftan beklersin. benim hatam sanırım sabırla onun saçmalıklarını dinlemek etmek oldu. ama kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum artık o yüzden istemiyorum artık dediğim 2-3 yıldır uzak durmaya çabalıyorum en uzun başarım 1 yıl oldu işte. bahane üretmek de ağır geliyor neden böyle biri yüzünden yalan söylemek zorunda kalıyorum diye kendimi kötü hissediyorum sonra da. bilemiyorum ne olacak, daha önceleri dediğiniz gibi olmuştu birkaç kişiyle şaka gibi çocuk da değil ki, hiç böylesine rastlamamıştım:s

ütü isteme benden buz gibi soğurum senden demişler yoksa ben mi demişim bilmiyorum

çamaşır asarım, atarım, yerleri silerim ama süpürmem anlaştık mı kangaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…