Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Valla cnm doğum günüm güzeldi yani hiç yoktan iyiydi diebilirim sevgilim kendince süpriz yapmış (bide doğum günümden önceki haftasonu biraz kavgalıydık özür dilemek fln amaçlı) pasta fln almış öle bi sevindim
Ama tabi diğer yandan 3yıldır begendiğim bi yüzük vardı öle altın fln deil onla ilgili bi ton tantana yaşadık para fln biriktrdik beraber belki diodum bana süpriz yapar alır onu ama nerdee gitmiş o yüzükten daha pahalı babetle çanta almış turuncu!!! :) gene bişiy demedim haliyle saolsun düşünmüş etmiş masrafa girmiş sıkışık zamanında ama babet olmadı küçük geldi gittim büyüğünü almaya oda tekmiş başkada bulamadım geri verdim e ayakkabı olmıyınca turuncu çantayı neyle takcam die onuda geri verdim şimdi aldığı fiyat kadar alcağım var Boynerden haftasonu gidip ihtiyacım olan bişiylere bakcam :) Aslında cidden hediyede fln gözüm yoktu ne yalan söliim ama o yüzüklere bayılıodum bana o yüzüğü almasını o kadar istemiştim ki böle çiftler takıyo ya bayılıyorum ya o takmam die diretmişti onada razı oldum tamam sadece ben takarım die ama yok almadı inat güzelim yüzüğü almamış onun yerine turuncu ayakkabı çanta almış boşu boşuna borca girmiş.

işte sen o yüzükle daha mutlu olacaktın, o da erkek düşüncesiyle (hoş ben de takı sevmem ) babet ve çanta daha çok işine yarar diye düşünmüş. heee bir de tabii çift takılıyor dedin, kendi takmayınca senle tartışmak istememiş akıllı valla:) en azından beğendiğin bir şey alırsın boşver yine de bak düşünmüş ya.

Böcümmm bende ev temizlenince çay içmeye gelirimm giderken bulaşıklarımı yıkarım uzun zamanıdır temiz bi evde oturmuyorum

kendi bulaşıklarını mı yıkayacaksın sadece mandiiiiiiş koşşşş 3. yasemin katıldı aramız

ütü isteme benden buz gibi soğurum senden demişler yoksa ben mi demişim bilmiyorum

çamaşır asarım, atarım, yerleri silerim ama süpürmem anlaştık mı kangaa

tmm kanga sen gel
onada razıyımmm
boşwerde gelsınn
Böcümmm bende ev temizlenince çay içmeye gelirimm giderken bulaşıklarımı yıkarım uzun zamanıdır temiz bi evde oturmuyorum

yok anam sen gelme bana
gelmekı cay masrafı cıkmasın bıde dıo kendı bulaşıklarımı yıkarım hanı demıonkı sen yorulursun ben hallederımm

senden garu olmass
bu yaşta dökülüyon hacuu
bence sen evlenme adam kurtlanır

özlemişim böcüşüm senden bunu duymayı

kanga bude sorun mu yaa salla gtsın
açık açık söyle senınle görüşmek ıstemıyorum bıttıanacım senın daha önemlı sorunlarınvardır elbet düşünmek için
bu yaşına geldın hala başkalarını düşünüyon salla yaa
aılen eşin bı tarafa diğerlerı için üzülmeye değmez bılee

Böcük pazar eşimin KPSS sınavı için İstanbula gelicem..Anahtarı ver ben toparlayım çıkayım

kangam dediğim gibi ortak arkadaşlar olmasa zaten ya da açık açık hep aynı şekilde olsa kız hiç sorun değil, daha önce yol verdim bazılarına ama onlar bile daha dürüsttü herkes biliyordu yani sonuçta benle birlikte başkaları da biliyordu o tipleri ve açıktı her şey. burada 2 yüzlü bir durum var kız bizde çalışırken farklıydı, yine toplu görüşme olsa farklı ama birebir buluşmalarda başlıyor bir konuşmaya hani normalde olsa öyle biriyle oturup çay bile içmem diyorum kendime sadece o eski yılların hatrına diyordum ama dayanamıyorum ama kimseye de kalkıp durumu açıp söyleyemem onlara anlatmıyorsa bunları ben suçlu duruma düşerim ve dedikodu yapmış olurum. belki herkes benim gibi düşünüyor kimse birbirine demiyor bir şey bilemiyorum işte.
takmayacağım zaten bu ara zaten kafam bozuk bir de durmadan yok mail atıyor, mesaj atıyor, arıyor sanki ben suçluyum da kaçıyorum şaka gibi, kalmadı etrafında kimsesi yine bezdirdi herhalde milleti hiç uzun süreli dostum dediği birini duymadım zaten kızın, e hoş şaşırmamak da lazım:S

bazen diyorum açık açık söyle ben senin şunları şunlarına sinir oluyorum diye bu sefer diğer eski arkadaşlarla buluşma olacağında gitmek istemiycem haliyle yoksa dediğim gibi zaten diğer meftaların yanına postalardım açık açık derdim zamanında yaptım ama bu kurcalıyor kafamı

harbıden olmas ama kanga bu garudann:)
sabahları 9da işe gıdıyo onuda hergun geç kalıo
eve gıdıo
ev mok göturuyoomş sence olur mu

koptum ya benden garu olmaz

tamam tamm sizinkinleride yıkıcam, sallama çayımıda evden getirrim

ev dediğin 3013 kişi yaşıyo bebeimm sen gel benim yerime yaşa bakalım 4 kişiyle aynı evde bide her biri 2şer kişi getirirse yanında 1 gün temizlersin akşam gelirsin sanki hiç temizlenmemiş gibi içine ederler 2. gün aynı 3. gün sölersin 4. gün sölersin yaparsın bağırırsın çağırırsın yok anlamayınca anlamazlar sonra sırrf sinir stres sahibi olmıyım die görmezden gelmeye başlarsın

ben zaten bi kocam bi kendim yaşasam ne temizlicem evi kirlenmez ki ayda bi büyük temizlik yap geç

Son düzenleme:

Sen bunu anlatınca ne aklıma geldi yorgun..

Bir arkadaşım vardı.Bazı şeylerini tasvip etmiyordum ama bir yandanda hayatın ona verdiği şeylerden dolayı acıyordum demek istemiyorum ama görüşmemi sürdürüyordum.Bir süre devam etti böyle..Birgün hiç alakasız bir konuda bir patladım hakkında düşündüğüm herşeyi söyledim..Kırıcı olduğumun farkındaydım ama sanırım birikmişlikler vardı bende..1-2 gün sonra bir mail yazdım..Söylediklerim benim düşüncelerimdi ama sana bunları söylememem gerekiyordu.Kırdım seni özür dilerim.Seninle arkadaşlık yapmak istemiyorum artık.Sadece bilmeni istedim dedim..

Hata yapmıştım bu kadar görüşmekle gereksiz yere patladım.Düşüncelerim bana kalmalıydı biiyorum..

Sende böyle bir patlama yaşamadan hayatından yavaş yavaş çıkarmaya bak arkadaşını bence

harbıden olmas ama kanga bu garudann:)
sabahları 9da işe gıdıyo onuda hergun geç kalıo
eve gıdıo
ev mok göturuyoomş sence olur mu

Böcük pazar eşimin KPSS sınavı için İstanbula gelicem..Anahtarı ver ben toparlayım çıkayım

ailecek mi giriyorsunuz boşver, başarılar ikinize de!

3013 kişi mi yaşıyooo haklısın mutluluk arkadaşlarımdan biliyorum zorluklarını ah o öğrenci evlerinde neler çekerlerdi.

Yazmak istememiştim başta ama bu dediğin işte boşver bendeki durum da. Ailevi sorunları nedeniyle sanırım birçok kişide katlanamadığımız şeylere katlanıyorduk çoğumuz ben fazla sürdürdüm sanırım ama iş yerindeyken iç yüzünü bilmiyor ki insan sonra zamanla çıkıyor bazı şeyler.
Mail vb geçiştirmek kolay da telefonda şimdi müsait diilim diyorum sonra yine olmadık bir anda arıyor ediyor e bu da beni sinir ediyor olmadık yerde. belli noları engelleme şansımız var mı telefonlarda bilginiz var mı? aslında bu ara neden aradığını biliyorum bir aya kadar kesecek aramayı işte bu bir ayı atlatmam lazım, bir şey var oraya bizimle gelmek isteyecek adım gibi eminim ve ben onu istemiyorum sonuçta zevk alacağım bir etkinlikte haksız mıyım? başbaşa gitmek varken?

evet yorgun ailecek giriyoruz .Saolasın..

Ne olursa olsun bir şekilde görüşmeyi kesmelisn.Ben çok pişmanım bu patlamayı yaşadığıma.Bu boyuta gelmeni istemem..

evet yorgun ailecek giriyoruz .Saolasın..

Ne olursa olsun bir şekilde görüşmeyi kesmelisn.Ben çok pişmanım bu patlamayı yaşadığıma.Bu boyuta gelmeni istemem..

Ben de bundan korktuğum için sizlere açtım ya boşver. Sınırlarımın zorlandığını hissediyorum. Ama şu garip ki daha önce birkaç arkadaşla ilişkiyi kesmiştim, en azından gururlulardı diyorum şimdi, bunda o da yok Allah'ım sabır ver. İzin vermeyeceğim ama o günümü zehir etmesine...

ahh cnmmm
tmm sınavdan sonra ı gıder
kötü geçerse bıde o sinirle ıyı çalışın sen hee

ayy yok anam ne anlatrsan hep dıom tmm kız haklı ama bana gelırken bıle sallama çay dıon
tembellık özünde var senın annem
demleme çay yaparımda demıon hee

ne ayda bır mısenın büyük tmızlıkten kastın ne
sakın sıl süpür deme ben onu hafta olmadan yapıyom 2 kişiyiz
saç dökülür toz olur bişiler dökülür len
ayda bır yaparsan kurtlanırsınız

Valla sınav kötü geçerse evi nasıl çamaşır suyuyla yıkarım Allah bilir..

Kız böcük yaseminler çoğaldı...

ne heveslisiniz ev temizlemeye toplanın bize de gelin 1 haftadır neredeyse evi otel gibi kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…