Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yamacına al beni yorgun savaşçı bu garular temizliklen kafayuu yemişş

Çabuk yaşlanırsınız bak benden sölemesi

Büyük temizlikten kastım cam, kapı silmece perde fln yıkama bebişim :))

Evli olsam hiç ugraşmam hakket 2 kişi yaşasam evde, zaten akşama kadar evde kimse yok evin kirlencek halimi var anca toz olur 2-3günde bi süpürge bi vileda tamam.

Şimdi zaten eve giriom bi yemek yiyoz 30 saat bulaşık yıkıom evlenince bide makinem olur inşallah bulaşıktanda yırtarım en azından kendi pislimizi temizlerim elalemin pislini temizlemem o insana çok koyuyo valla sinir oluom gelmiş kaç yaşına koca koca kızalr kendi pislini temizlemiolar ya

Ütü mütü yapamam yanlız afaganlar basıyo pazar günleri yapıom genelde ütüyü çalışmasam hiç yapmam bişiy alırken bile kolay ütülenip ütülenmicene bakarım

bu son bölümde kendimi gördüm ama kaç yıldır işe bile ütü gerektirmeyen şeyler giyiyorum ben mutluluk sayende yaseminleri 3 ledik

speedy ne meraklısı yav he böcüş ve boşver ayrı onlar atom, ama bak boşvere maşallah de yoksa hamarat olduğunu demez

sende de biraz yaseminlik var gibi ne dersin

Ütü gerektirmeyen şeyler ne ayol.Benim herşeyimmi ütü gerektiriyor anlamadım.Ay pardon eşofmanlarım gerektirmiyor..Ama eşofmanla gitmiyorsun dimi işe yorgun...

ne heveslisiniz ev temizlemeye toplanın bize de gelin 1 haftadır neredeyse evi otel gibi kullanıyoruz

bacum sen süreklı tatılde gezmelerdesın ne zmn temızlık desek evım otel gıbı kullanıom dıonn:)
ben gelırımm cok severım temızlığı

sen ayda bır cam sılcen kapı sılcenınanmam ben bıle camları bayramdan bayrama sılıom hacıı
hıc pıslenmıoo yağmur suyuda gelmıoo

ayy yok anam yok sende cok pasaklısın bu garular gıbımmm yorgun mandışş
şoklardayım
ütüye baylıyorumm herşeyı ütülüyorummm
severım yanı herşey düz olcak krışıklık olmuycak bulaşık mak var ama hc calıstrmıom gene yıkayıp koyyom haftada 2kez çalıştıryom toplu dezenfekte edıomm

sen bızden değilsınnnn
bızımle değilsınn

Ütü gerektirmeyen şeyler ne ayol.Benim herşeyimmi ütü gerektiriyor anlamadım.Ay pardon eşofmanlarım gerektirmiyor..Ama eşofmanla gitmiyorsun dimi işe yorgun...

bende onu anlamadım hee
benımde laylon donlarım gerektrmıyoobıde kangam hep der pamıklı kumaş seçerım dıyee yanlışım yok ıse oda ütü ısterrr
boşwer bunlardan garu falan olmaz
ben eve gıdıom 9 dan sonra yaprak bıle saıryomm annem
her akşam kıtabımıda okuyomm

Yasemin kim ki ? ben bilemedim şimdi bi başıma :44: var diosanız vardır bacular

yasemin kim idi nicki mandiş gibim anladım doğru mu anladım ki??

kabullendim bak şimdi yasemin olem ben bari ben en iisi napam

Yaseminler ölmez, KK bölünmez

Yok böcük yok ben bunlara kocalarına acımam.Bunların çocukları ne olacak.Leyn mikrop neyim kaparlar maazallah..

hani bir dizi varya umutsuz ev kadınları..

orda var bir yasemin beceriksiiizzz,pissss,sakarrrrr

İşte o yasemin

Yok böcük yok ben bunlara kocalarına acımam.Bunların çocukları ne olacak.Leyn mikrop neyim kaparlar maazallah..

yazık yaa ben acıom mesela mandış hıc bı iş etmıoo
bişi dıyom tmm koceme derım o yapar dıoo
yazık adama valla yazıkkk
hem erkekın yaptığı temızlıkten nolcek hayatta güvenmem ohh mıs gıbı domestos kokçek heryer demııı

cocuklarıda hastalanmaz belkıde alışırlar

boşwer demışş
yasemın =yorgunn+mandış+sen+sipidiii

yıkama ve kurutmada dikkat edilirse birçok şey ütü istemez boşver kot pantolon ve likralı kumaş pantolonlar, bodyler, ince hırkalar vb... bu konuyu kimle konuşsam, boş boş bakarlar sonra da gevrek şekilde "eee üstündeki ütüledin ama di mi" derler ben de şeklinde "hayır"diyince olurlar

tabi anası pasaklı olanın çocuğuda hastalanmaz kolay kolay..

haklısın böcük haklısın

Ütünün sıcaklığı değecekki çamaşıra mikroplar ölsün akıllım..İlla dündüz olması önemli değil hani..

knga bana desene kotlarını yada ınce kazaklarını kaç derecede yıkıyon
40 50 falandır demı
bende öle ama genede ütü edıomm
tabi anası pasaklı olanın çocuğuda hastalanmaz kolay kolay..

haklısın böcük haklısın

kesınlıkle cnmm bağışıklık kazanmış olcaklr

Hanımmmm hanımmmmm banaa baksanaa senn büyük temizlik dediysek şimdi yapıoz demedik büyük temizlik büyüyünce yapılır evlenince büyünür ben büyüdüm mü hayır yani yapmama gerek var mı hayır

ütüye bayılıomuş ıykk bayılcak başka şey mi bulamadın bende yatmaya totomu büyütmeye bayılıommm

makinesi varmış elinde yıkıomuşş benim makinem olsa içine kendim bilen girerim

Akşam eve gidiom 6da çıkıom ama gidene kadar saat 8 evim teee uzaklarda yemek hazırla ye derken saat 10 oluo bi banyo ediom etrafı topluom derken 11 sora yatıom zati

Pis olsam da dağınıklığa hiç tahamülüm yok, temizlik yapmasamda odamda yayıntı olmaz zati yaydılar mı biyeri cinlerim tepeme çıkıo

Avuç içi kadar bi odanın içinde yat kalk ye iç otur bazen delircek gibi oluom bana laf etmeyin bağırırım

böcüşüm çamaşırları 600 de sıkarsan makinede ve bekletmeden askıya asıp kurutursan sonuçta pamuklu alıyorum ama body kuruduğunda hop dolaba, üzerine giydiğinde zaten sarıyor tam şeklini alıyor. he mandal falan kullanmadığın için de ne kat izi oluyor, ne de mandal izi, ben de arkadaşımdan öğrenmiştim hep dua ederim.

kot pantolon aynı şekilde, asarsın pantolon askısına kuruyunca katla koy, ne ütüsü???

ha şöyle sayımız git gide çoğalıyor, bir gün onlar da doğru yolu bulacak canım ya da iş yapmaktan ömürleri yetmeyecek

he mandişin kocasına ben de acıyorum itiraf edeyim

boşwer demışş
yasemın =yorgunn+mandış+sen+sipidiii

Çok tuttum seni best' imsin an itibari ile:129:

Bulaşık makinesi bazen her gün çalışıyor bizde 2 kişiyiz, ama su parası daha az geliyor makinede yıkayınca bunu da düşünmek lazım böcüşüm, tabii çok su harcamıyorsan bilemem de:)

Burada ayrı düştük mutluluk, ben de dağınık ama temiz seviyorum Ama şart şurt severim o yüzden devamlı temziliğe takmam. Evde mutlaka terlik giyilir, yere konan bir şey kanepe ya da masaya konmaz, yerden bir şeye ellenirse el yıkanır vb. Kızlar size değil sözüm ama nice kadın gördüm ya her gün evi siler eder ama şart şurt yok.

Böcüşüm şaka bi yana cidden şu çamaşır suyu konusuna dikkat edin arkadaşlar, çok çok az ölçüde kullanılması ve çok fazla suyla durulanması gerekiyor, nette vardır belki hastanelerde bile oranları yazıyormuş, çünkü çok zararlı kalıntısının kalması, oradan buradan sağlık olsun derken kimyasallarla zehirlemeyin kendinizi o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…