- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Yamacına al beni yorgun savaşçıbu garular temizliklen kafayuu yemişş
Çabuk yaşlanırsınız bak benden sölemesi
Büyük temizlikten kastım cam, kapı silmece perde fln yıkama bebişim :))
Evli olsam hiç ugraşmam hakket 2 kişi yaşasam evde, zaten akşama kadar evde kimse yok evin kirlencek halimi var anca toz olur 2-3günde bi süpürge bi vileda tamam.
Şimdi zaten eve giriom bi yemek yiyoz 30 saat bulaşık yıkıomevlenince bide makinem olur inşallah bulaşıktanda yırtarım en azından kendi pislimizi temizlerim elalemin pislini temizlemem o insana çok koyuyo valla sinir oluom gelmiş kaç yaşına koca koca kızalr kendi pislini temizlemiolar ya
Ütü mütü yapamam yanlız afaganlar basıyopazar günleri yapıom genelde ütüyü çalışmasam hiç yapmam bişiy alırken bile kolay ütülenip ütülenmicene bakarım
bu son bölümde kendimi gördüm ama kaç yıldır işe bile ütü gerektirmeyen şeyler giyiyorum benmutluluk sayende yaseminleri 3 ledik
speedy ne meraklısı yav he böcüş ve boşver ayrı onlar atom, ama bak boşvere maşallah de yoksa hamarat olduğunu demez
sende de biraz yaseminlik var gibi ne dersin
ne heveslisiniz ev temizlemeye toplanın bize de gelin 1 haftadır neredeyse evi otel gibi kullanıyoruz
Yamacına al beni yorgun savaşçıbu garular temizliklen kafayuu yemişş
Çabuk yaşlanırsınız bak benden sölemesi
Büyük temizlikten kastım cam, kapı silmece perde fln yıkama bebişim :))
Evli olsam hiç ugraşmam hakket 2 kişi yaşasam evde, zaten akşama kadar evde kimse yok evin kirlencek halimi var anca toz olur 2-3günde bi süpürge bi vileda tamam.
Şimdi zaten eve giriom bi yemek yiyoz 30 saat bulaşık yıkıomevlenince bide makinem olur inşallah bulaşıktanda yırtarım en azından kendi pislimizi temizlerim elalemin pislini temizlemem o insana çok koyuyo valla sinir oluom gelmiş kaç yaşına koca koca kızalr kendi pislini temizlemiolar ya
Ütü mütü yapamam yanlız afaganlar basıyopazar günleri yapıom genelde ütüyü çalışmasam hiç yapmam bişiy alırken bile kolay ütülenip ütülenmicene bakarım
Ütü gerektirmeyen şeyler ne ayol.Benim herşeyimmi ütü gerektiriyor anlamadım.Ay pardon eşofmanlarım gerektirmiyor..Ama eşofmanla gitmiyorsun dimi işe yorgun...
bende onu anlamadım hee
benımde laylon donlarım gerektrmıyoobıde kangam hep der pamıklı kumaş seçerım dıyee yanlışım yok ıse oda ütü ısterrr
boşwer bunlardan garu falan olmaz
ben eve gıdıom 9 dan sonra yaprak bıle saıryomm annem
her akşam kıtabımıda okuyomm
Yasemin kim ki ? ben bilemedim şimdi bi başıma :44: var diosanız vardır bacular
yasemin kim idi nickimandiş gibim anladım doğru mu anladım ki??
kabullendim bak şimdi yasemin olem ben bari ben en iisi napam
Yaseminler ölmez, KK bölünmez
Yok böcük yok ben bunlara kocalarına acımam.Bunların çocukları ne olacak.Leyn mikrop neyim kaparlar maazallah..
Ütü gerektirmeyen şeyler ne ayol.Benim herşeyimmi ütü gerektiriyor anlamadım.Ay pardon eşofmanlarım gerektirmiyor..Ama eşofmanla gitmiyorsun dimi işe yorgun...
yazık yaa ben acıom mesela mandış hıc bı iş etmıoo
bişi dıyom tmm koceme derım o yapar dıoo
yazık adama valla yazıkkk
hem erkekın yaptığı temızlıkten nolcek hayatta güvenmem ohh mıs gıbı domestos kokçek heryer demııı
cocuklarıda hastalanmaz belkıde alışırlar
yıkama ve kurutmada dikkat edilirse birçok şey ütü istemez boşverkot pantolon ve likralı kumaş pantolonlar, bodyler, ince hırkalar vb... bu konuyu kimle konuşsam, boş boş bakarlar sonra da gevrek şekilde "eee üstündeki ütüledin ama di mi" derler ben de şeklinde "hayır"diyince olurlar
yıkama ve kurutmada dikkat edilirse birçok şey ütü istemez boşverkot pantolon ve likralı kumaş pantolonlar, bodyler, ince hırkalar vb... bu konuyu kimle konuşsam, boş boş bakarlar sonra da gevrek şekilde "eee üstündeki ütüledin ama di mi" derler ben de şeklinde "hayır"diyince olurlar
tabi anası pasaklı olanın çocuğuda hastalanmaz kolay kolay..
haklısın böcük haklısın
bacum sen süreklı tatılde gezmelerdesın ne zmn temızlık desek evım otel gıbı kullanıom dıonn:)
ben gelırımm cok severım temızlığı
sen ayda bır cam sılcen kapı sılcenınanmam ben bıle camları bayramdan bayrama sılıom hacıı
hıc pıslenmıoo yağmur suyuda gelmıoo
ayy yok anam yok sende cok pasaklısın bu garular gıbımmm yorgun mandışş
şoklardayım
ütüye baylıyorumm herşeyı ütülüyorummm
severım yanı herşey düz olcak krışıklık olmuycak bulaşık mak var ama hc calıstrmıom gene yıkayıp koyyom haftada 2kez çalıştıryom toplu dezenfekte edıomm
sen bızden değilsınnnn
bızımle değilsınn
bende onu anlamadım hee
benımde laylon donlarım gerektrmıyoobıde kangam hep der pamıklı kumaş seçerım dıyee yanlışım yok ıse oda ütü ısterrr
boşwer bunlardan garu falan olmaz
ben eve gıdıom 9 dan sonra yaprak bıle saıryomm annem
her akşam kıtabımıda okuyomm
yazık yaa ben acıom mesela mandış hıc bı iş etmıoo
bişi dıyom tmm koceme derım o yapar dıoo
yazık adama valla yazıkkk
hem erkekın yaptığı temızlıkten nolcek hayatta güvenmem ohh mıs gıbı domestos kokçek heryer demııı
cocuklarıda hastalanmaz belkıde alışırlar
boşwer demışş
yasemın =yorgunn+mandış+sen+sipidiii
Ütünün sıcaklığı değecekki çamaşıra mikroplar ölsün akıllım..İlla dündüz olması önemli değil hani..
Hanımmmm hanımmmmm banaa baksanaa senn büyük temizlik dediysek şimdi yapıoz demedik büyük temizlik büyüyünce yapılır evlenince büyünür ben büyüdüm mü hayıryani yapmama gerek var mı hayır
ütüye bayılıomuş ıykk bayılcak başka şey mi bulamadın bende yatmaya totomu büyütmeye bayılıommm
makinesi varmış elinde yıkıomuşşbenim makinem olsa içine kendim bilen girerim
Akşam eve gidiom 6da çıkıom ama gidene kadar saat 8 evim teee uzaklarda yemek hazırla ye derken saat 10 oluo bi banyo ediom etrafı topluom derken 11 sora yatıom zati
Pis olsam da dağınıklığa hiç tahamülüm yok, temizlik yapmasamda odamda yayıntı olmaz zati yaydılar mı biyeri cinlerim tepeme çıkıo
Avuç içi kadar bi odanın içinde yat kalk ye iç otur bazen delircek gibi oluombana laf etmeyin bağırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?