Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Boşver boşver dionda hiç boşvermion yok ütü yapmacalar böcükle bir olup yok efendim mikrop öldürmeceler aman size mi kaldı mikrop öldürmek boşverinnnn

bide sınavı geçerse evi çamaşır suyuyla yıkıcakmış tey alam

yanı şimdık sen evlenene kadar bu senın deyımınde büyük temızlık yapmıycan mıayy sus sus kımse duymasın
alcan adama acırım benn
adam der bekar olaydımda anam bana mısler gıbı baakrdı

hanım hanımmm ben eve 9 da varıommm yemek bulaşık ütü topla üstüne bıde tatlı yapıyom olmadı yaprak sarıyomm kıtap okuyommm ohoo enejıme maşallah benım
kendıme nazar etcemm

600 sıkarsan kaç gunde kuruyo o çamaşırlar kangaaa hadı dıycenkı kazaklar kururkı sanmam ben 1000 de bıle nemlı buluyomm kotlar ne iş
yok yok ne desek boşşş
sız tembellığı soyadınız yapmışsınız
bende mandal kullanmıom ama çamaşırlar günlerce üst üste makınada anaları ağlıoo yazık onlarada

bak acıon demı adama daha cocuk doğunca nolcek kımbılır kalk len sıpana bak der bu garuuu

knga bana desene kotlarını yada ınce kazaklarını kaç derecede yıkıyon
40 50 falandır demı
bende öle ama genede ütü edıomm

kesınlıkle cnmm bağışıklık kazanmış olcaklr

30 derecede yıkıyorum kangam üzerinde dediği gibi. giysileri hep 30 da yıkarım zaten. havlu, nevresim vb yüksekte yıkarım. eski günlerden kalma alışkanlıklar sizdeki anlıyorum ama ozamanlar ne böyle makineler ne de deterjanlar vardı sabun rendelerlermiş mesela düşünün. yıkama derecesiyle alakası yok ki böcüşüm düşük devirde kurutunca çıkarıp silkeliyorsun sonra da pantolon askısında belinden kıstıranlarla dümdüz kurutuyorsun. kot bu zaten bu şekilde yapınca buruşuk falan olmuyor. ama 1000 devirde sıkıp, bekletirsen sonra da ipe bacakların ortasından ya da neresinden işte mandalla asarsan mecbursun ütülemeye tabii. yani seçim meselesi ütü seviyorsan sonra uğraşacaksın, sevmiyorsan önce ama önce uğraşmak daha kısa sürüyor ve bedava

Benmde vardır öle takıntılarım terlikti fln bide ben mesela tek bi odada yaşadığım için yatağımın üstüne oturtmam kimseyi sevmem yani hele yatağımın üstünde bişiy fln yicek bogarım sora yatağımı toplamadan asla kapı dışarı çıkmam geç kalsam bile 2 ara bi derede toplarım evden çıkarken odam jilet gibim olur yerde orda burda asla bişiy bulamazsın şimdi mesela git bak odam derli topludur hafta sonları bi süpürüom bi vileda yapıom tamm

kangam kazaklar hariç sorun olmuyor kuruma, yazın hava sıcak, e kışın da kombi yanıyor sonuçta. ama kazakları bir de sererek kuruttuğum için 2-3 gün sürünüyorlar tabii ama yoksa şekilleri bozuluyor tschibodan bir şey aldık gerçi onunla 2 günde kuruyor artık kot da yine 2 gün sürüyor tabii genelde tam kuruması kışın. yazın zaten ince kot ancak giyiyorum sorun olmuyor. işte bak sen hiç 600 ü kullanmıyorsun o yüzden garip geliyor. ha bir de makinenin içinde kirli biriktirmeyiz genelde biz ve sık sık yıkanır sepette de çok sıkış tepiş olmaz askıdan alıp kirliye geçer yarım makinelik oldu mu yıkarız.

yeğenimi de eğittim şükür bu konuda

Olurmu kuzum mikrop öldürmek ne eğlenceli sen tadmamışında bilmiyosun.

Evi temizlersin dip köşe, o camları silersin,halıları yıkarsınya sonra dönüp eve baktığında bir temizlik ışıltısı ferah bir koku.. Ütüleri yaparsın dolaba yerleştirirsin, o dolaptaki duruş..

Yok yok anlatılmaz yaşanır bunlar.Deneyin sizde zevk alacaksınız...

Kızı kandırmaya çalışma boşver! Ben zamanında denedim ve bana hitap etmediğini, beni tatmin etmediğini anladım başka sulara yelken açtım

Sen bir yerde hata yapmışındır kesin. Yoksa mümkünatı yok sevmemenin

Tabii sonrasında çekilen ağrılar,sızılar hatalarım olmalı

Ay kızlar sağ olun valla sayenizde kafam dağıldı, ama fazla dalmışım çeneye saat 6 ya geliyor ben bugünkü planlarımın yarısını bile yapmadım neyse canım sağ olsun di mi

Evet ya saat 6 olmuş.Ben çıkarım birazdan.Yarın için şans dileyin bana kızlar..

30 da mı
ben hıc yıkamam daha ıyı
beyazları atcan 80 90 70 yada renkılerı atcen 60 50 öle kalkar ancak
30 da tozlarından ayrılır
cıxxx kangam ne desek sıze boşşşş

600 hıc kullanmadım cnm
çunku mak.kendı secıoo ben sadece derece secıom bide türünü sanırım tüllerde 600 falandr ama başka şeylerde değil

kesınlıklee
ayy hele o büyük temızlıklere bayılıyorumm yaa
tüller ütülenmış halılar yıkanmış ohh mıss sonra alcen elne kahve keyıf yapceenn
böcüşüm sana da iyi akşamlar

sanada kangammm

hakket bu garulaar kafayı yimişşş

yorgun ne araştırıon yaw merak ettm planların ne :44:

boşver iyi şanslarr inşallah isetediğin gibi geçer bacumm

böcükk burjuva garunun hali bi başka oli dime makine kendi kendine seçiomuş ah ahh bizim makinede bi 600 bi 800 var ona bile çok şükür dioz kışın 2 haftada kuruo çamaşırlar

Son düzenleme:
ececım beklyorum senıııı

Geldim bebeğimmm :))

napıon kız nerelerdesin sen görüşemez olduk, naptın işi nasıl oldu durum maaşın fln yattı mı ??

Buarada hep sorcam unutuom özer kim kız yoksa

buralardaım hayatım ... bı ıs buldum ıste ıdarte eder sanırsam ... ozer cok oncekı askım tarıhten bellı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…