- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
Hanımmmm hanımmmmm banaa baksanaa senn büyük temizlik dediysek şimdi yapıoz demedik büyük temizlik büyüyünce yapılır evlenince büyünür ben büyüdüm mü hayıryani yapmama gerek var mı hayır
ütüye bayılıomuş ıykk bayılcak başka şey mi bulamadın bende yatmaya totomu büyütmeye bayılıommm
makinesi varmış elinde yıkıomuşşbenim makinem olsa içine kendim bilen girerim
Akşam eve gidiom 6da çıkıom ama gidene kadar saat 8 evim teee uzaklarda yemek hazırla ye derken saat 10 oluo bi banyo ediom etrafı topluom derken 11 sora yatıom zati
Pis olsam da dağınıklığa hiç tahamülüm yok, temizlik yapmasamda odamda yayıntı olmaz zati yaydılar mı biyeri cinlerim tepeme çıkıo
Avuç içi kadar bi odanın içinde yat kalk ye iç otur bazen delircek gibi oluombana laf etmeyin bağırırım
böcüşüm çamaşırları 600 de sıkarsan makinede ve bekletmeden askıya asıp kurutursan sonuçta pamuklu alıyorum ama body kuruduğunda hop dolaba, üzerine giydiğinde zaten sarıyor tam şeklini alıyor. he mandal falan kullanmadığın için de ne kat izi oluyor, ne de mandal izi, ben de arkadaşımdan öğrenmiştim hep dua ederim.
kot pantolon aynı şekilde, asarsın pantolon askısına kuruyunca katla koy, ne ütüsü???
he mandişin kocasına ben de acıyorum itiraf edeyim
knga bana desene kotlarını yada ınce kazaklarını kaç derecede yıkıyon
40 50 falandır demı
bende öle ama genede ütü edıomm
kesınlıkle cnmm bağışıklık kazanmış olcaklr
Bulaşık makinesi bazen her gün çalışıyor bizde 2 kişiyiz, ama su parası daha az geliyor makinede yıkayınca bunu da düşünmek lazım böcüşüm, tabii çok su harcamıyorsan bilemem de:)
Burada ayrı düştük mutluluk, ben de dağınık ama temiz seviyorumAma şart şurt severim o yüzden devamlı temziliğe takmam. Evde mutlaka terlik giyilir, yere konan bir şey kanepe ya da masaya konmaz, yerden bir şeye ellenirse el yıkanır vb. Kızlar size değil sözüm ama nice kadın gördüm ya her gün evi siler eder ama şart şurt yok.
Böcüşüm şaka bi yana cidden şu çamaşır suyu konusuna dikkat edin arkadaşlar, çok çok az ölçüde kullanılması ve çok fazla suyla durulanması gerekiyor, nette vardır belki hastanelerde bile oranları yazıyormuş, çünkü çok zararlı kalıntısının kalması, oradan buradan sağlık olsun derken kimyasallarla zehirlemeyin kendinizi o derece.
Benmde vardır öle takıntılarım terlikti fln bide ben mesela tek bi odada yaşadığım için yatağımın üstüne oturtmam kimseyi sevmem yani hele yatağımın üstünde bişiy fln yicek bogarım sora yatağımı toplamadan asla kapı dışarı çıkmam geç kalsam bile 2 ara bi derede toplarım evden çıkarken odam jilet gibim olur yerde orda burda asla bişiy bulamazsın şimdi mesela git bak odam derli topludur hafta sonları bi süpürüom bi vileda yapıom tamm
Boşver boşver dionda hiç boşvermion yok ütü yapmacalar böcükle bir olup yok efendim mikrop öldürmeceler aman size mi kaldı mikrop öldürmek boşverinnnn
bide sınavı geçerse evi çamaşır suyuyla yıkıcakmıştey alam
Olurmu kuzum mikrop öldürmek ne eğlenceli sen tadmamışında bilmiyosun.
Evi temizlersin dip köşe, o camları silersin,halıları yıkarsınya sonra dönüp eve baktığında bir temizlik ışıltısı ferah bir koku.. Ütüleri yaparsın dolaba yerleştirirsin, o dolaptaki duruş..
Yok yok anlatılmaz yaşanır bunlar.Deneyin sizde zevk alacaksınız...
Kızı kandırmaya çalışma boşver!Ben zamanında denedim ve bana hitap etmediğini, beni tatmin etmediğini anladım başka sulara yelken açtım
Sen bir yerde hata yapmışındır kesin. Yoksa mümkünatı yok sevmemenin
Evet ya saat 6 olmuş.Ben çıkarım birazdan.Yarın için şans dileyin bana kızlar..
30 derecede yıkıyorum kangam üzerinde dediği gibi. giysileri hep 30 da yıkarım zaten. havlu, nevresim vb yüksekte yıkarım. eski günlerden kalma alışkanlıklar sizdeki anlıyorum ama ozamanlar ne böyle makineler ne de deterjanlar vardı sabun rendelerlermiş mesela düşünün. yıkama derecesiyle alakası yok ki böcüşüm düşük devirde kurutunca çıkarıp silkeliyorsun sonra da pantolon askısında belinden kıstıranlarla dümdüz kurutuyorsun. kot bu zaten bu şekilde yapınca buruşuk falan olmuyor. ama 1000 devirde sıkıp, bekletirsen sonra da ipe bacakların ortasından ya da neresinden işte mandalla asarsan mecbursun ütülemeye tabii. yani seçim meselesi ütü seviyorsan sonra uğraşacaksın, sevmiyorsan önceama önce uğraşmak daha kısa sürüyor ve bedava
kangam kazaklar hariç sorun olmuyor kuruma, yazın hava sıcak, e kışın da kombi yanıyor sonuçta. ama kazakları bir de sererek kuruttuğum için 2-3 gün sürünüyorlar tabii ama yoksa şekilleri bozuluyor tschibodan bir şey aldık gerçi onunla 2 günde kuruyor artıkkot da yine 2 gün sürüyor tabii genelde tam kuruması kışın. yazın zaten ince kot ancak giyiyorum sorun olmuyor. işte bak sen hiç 600 ü kullanmıyorsun o yüzden garip geliyor. ha bir de makinenin içinde kirli biriktirmeyiz genelde biz ve sık sık yıkanır sepette de çok sıkış tepiş olmaz askıdan alıp kirliye geçer yarım makinelik oldu mu yıkarız.
Olurmu kuzum mikrop öldürmek ne eğlenceli sen tadmamışında bilmiyosun.
Evi temizlersin dip köşe, o camları silersin,halıları yıkarsınya sonra dönüp eve baktığında bir temizlik ışıltısı ferah bir koku.. Ütüleri yaparsın dolaba yerleştirirsin, o dolaptaki duruş..
Yok yok anlatılmaz yaşanır bunlar.Deneyin sizde zevk alacaksınız...
böcüşüm sana da iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?