Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ee ne alaka peki :S anlamadım tekrar mı berabersiniz??

Buarada işin için sevindimmm hadi inşallah bu sefer iyi çıkar

Son düzenleme:
gecıcı bı ıs cnm gunde uc saat ... evet yenıden konustuk ama yıne benı anlamıyo :)
sevvıyorum onu ama olsun .. sende durumlar naısl

aaa nıe yazmıyon bebısım yenı seyler aldınmı evıne bakım

böcüş ben pantolonları değil de üstleri 2. gün giymiyorum o yüzden arınacak kiri olmuyor kalıp gibi çıkarmıyorum üzerimden yav aldığın kıyafetin etiketine bakmıyor musun hiç rengi atar, çarpılır eder zaten o dereceye gerek yok ki. he bu arada beyaz ve sarı renkte ne çamaşırım, ne tişörtüm vardır, sadece masa örtüsü var sanırım beyaz evde, pastel bej gibi de hiçbir şey yok evde bu renklere karşı antipatim var:) he giyen giysin tabii kendi üzerimde sevmiyorum, bir de benimkinin

kız böcüş cin olucan bi de bizim de kendi seçiyo devrini önce otomatik dijital ekranda, ama sonra sen altındaki tuşa basarak değiştirebiliyorsun otomatik vites araba mı makineye bağlı kalıcan kız hee senin bu hafta mıydı sınav, sana da başarılar gerçi sonraki haftaydı sanırım önce ders alacaktın di mi olsun yine de başarılar

nadia geçici de olsa 3 saat de olsa iş iştir, hem maddi hem manevi sevindim senin adına. ama kaşınma aşk konusunda bence kendini dinle biraz sakin dur

mutluluk böcüşüm öyledir bizler gibi elle uğraşmaz her şey son teknoloci

selamın hello garular tabıı kımsecıkler yokkçalışan benım sanırımm ama olsun sevıom işimi çok şükür işim varya yeter

dün akşam eve gıder gtmez sil süpür toz aldım yaptım baya ütü yapıp nevresımı değiştrdım bugun sadece onu ütüleyıp yemek yapcem
ablamlar gelmezse yarında yatarımmmkıtap okurum eşimin sınavı var sonra işe gtcekmış

kangam benımde yazın gıydığm tek renk beyaz dıyebılırım cok sevıomm sarıyıda severımm gıyrımde
bende gymım 2.gün cnmama 30 da atmam 50 ye atarım belkıde hatta beyazları daha yüksek derecede yıkıyorum 70 gıbıak pak olsun
bılmem bu sanırım bı alışkanlık ben temızım ama hastası değilim havamda değilsem yapmam gezerım tozarım ama dağınık ve toz olmaz evım
mesela bırının evınden soğdumda gtmem daha evde yatıp mok götüren ne evler bılıyorum ben
herkesın temızlığı kendıne tabısı
mesela benım yengemın brı ınanılmaz dağınık
geçen hafta gttım
anam 5 çamaşır mak.yıkadı ve dolu dolu ütü dedım bu ne bee ordu var sankı evde
iş yapası yokmuşçalışıyo yoruluyomuş len benden önce evde oluyoo hergun bı mak.atsa h sonu bu kadar yorulmaz kafayı kullancan azdedım
bıraz düzenledım evını ama genede dağınıktr
annem toplar cocuklrına bakarken ben yakıştrmıyorum bı kadına bunu mesela kendısıne derım
bı k valıde(annem)gelının arkasını toplamaz annem utanıo ama yatak odasının kapısı açık bırakıo yatak dağınık napsın gırıp topluyoo normalde bızde yasaktır yatak odasına gırılmezama kadın dıo 60 yaşındayım ben böle görmedım ama ne edımm ben utanıp topluyorum

ben dağınıklığa karşıyım ama temız olmayıda sevıomm evım dağınık süpürülcekken gezemem önce temızlık edıom sonra gezıommmbugun ve yarın benımm
ınş ablamlar gelır

he işte böcüş herkesin alışkanlıkları ama ben bir evde düzenlilik değil temizlik ararım varsın her yer her yerde olsun, beni bağlayan temiz olsun ev sahibi güveneyim yoksa dediğin gibi bir daha adım atmam. of hele bayanlar tuvaletlerinde böyle el yıkamadan çıkıp gitmiyorlar mı oy oy diyorum bunların yaptığı yemek falan tiksinti geliyor. sen çocuk olsun hele ondan sonra gör düzenli evi zamane veletleriyle imkansız o biz safmışız diyorum zamanında dağıttık mı olay olurdu şimdi savaş alanı gibi çocuklu evler, e tabii sokakta oynama vardı bizim zamanımızda gerçi enerjimizi atıyorduk çok şükür eve hal kalmıyordu pek demek ki

şükür işine gücüne kangam bak ben şu aralar çok kötü işler hafta sonu bile olsa da gitsem der durumdayım tabii o zaman birbirimizin yüzünü göremiyoruz orası da ayrı

ee kimin eşi di mi kocan böcüş, sınavdan sonra işe gitcekmiş bak Nazar

kangamm bende düzenede bakarım yanı bıde kalabalık evlerde bana daral gelır ve nedense pis gelır o evlercok garıp ev sevdığım değer verdığım arkadaşım vardı hanı örtmen olan onun annesı eskı eşya tutkusu var ama görsen evlerı öle kalabalıkkı kız bunalırdı ınan bende
cok cok kalabalık
mesela ben bı kıtaplığa bıle baktığımda düzen görmeyelım yanyana olanlar aynı boyda olmalı aynı yazarın kıtapları ardı ardına gelmelı falan amme takıntılıymışım bende

eşimin işine şükür bulaşıkcılıkta olsa işe gıdıyor dıyebılmenın mutluluğunu yaşıyorum daha hc para almadı ne alacak bılmıyorum ama enazından kiramızı ödese nasıl mutlu olcamRabbım güç kuvvet sağlık versın
eşi ve kendı işi güzel olan cocuğu sağlıklı olan evı barkı olan ve kendılerıne mutsuzluk arayanları hıc anlamıyorum mutsuz ınsanı sevmıyorum ben
bende aslında cok mutsuz olmam lazım ama kocamı cok sevıyorumm bunu son zamanlarda daha ı anladım ve aılemın davranışları belkıde buna sebep oldu hala bana x napıyo dıyınce çalışıo dıyorum sevinçle ama karşıdan hee ıyı dıye soğuk bı cevap alsamda takmıyorum artık
benım kocam çalışkan belkı ınanılmaz gelıo ama hep bana der senı saraylarda yaşatacağımsaray değil ben gecekondum olsun ısterdımm sadece benım olsunda yeter küçük bahçelıayy cok geçıcı gelıo bana tek katlı bahçelı evler

yarın ınş kocem başarılı olur pek umudum yok hıc çalışmıo ama bakarsın şans kısmettt

Kızlar sınava girdim ama kötüydü..

Ömrü hayatımda yetiştiremediğim tek sınavdı..Matematiğin sorularını çözerken kafamı kaldırdım 30 dakika kalmış..O hızla genel kültürden ne yapabildiysem artık...

Bu sınavdan bişey çıkmaz anlıyacağınız...

Böcük bende sınavdan sonra evi temizledim. 2 makina çamaşır yıkadım..Ütüm var ama istanbuldan gelince artık ütülerim..

ay dolanırken baktım biraz yazdıklarınıza da imrendim yazdım (böyle yazınca da kendimi ortaya atlamış gibi hissettim)

ay dolanırken baktım biraz yazdıklarınıza da imrendim yazdım (böyle yazınca da kendimi ortaya atlamış gibi hissettim)

arkadaşım bende katılıyorum sana. baktım çok güzel ama ben şimdi ne yazıpta atlıcam dedim :)))

hoş gelmişsiniz kızlar. topiğimizin benim gözümde temel özelliği, art niyet aranmadan, alınganlık etmeden rahat rahat konuşabilmemiz. ve tabii internette paylaşmak istemediğimiz şeylere saygı duyulması (en çok benim açımdan belki de )

bir yerden başlarsınız merak etmeyin. mesela son güncel konularımızdan biri temizlik hastası mısınız, değil misiniz, gördüğünüz gibi birbirimize takıla takıla gidiyor konular

böcüşüm, kangam o kadar doğru söylüyorsun ki; üzülecek yer aradı mı insan sonu yok. hepimizin hayatı ayrı roman belki de. ama özellikle dediğin gibi şükredilecek hallerinde bunalım takılanları görünce, artık katlanamaz hale geldim. ya da bu ara iş sorunum ve sevdiklerimin ciddi sağlık sorunları olduğu için çok bencil mi buluyorum onları bilemiyorum. ama resmen öyle insanlardan soğur oldum iyice, zaten normalde de geçen bahsettiğim kız gibi; sanki tüm enerjimi, kanımı emiyorlar böyle hep bunalım takılanlar.

ben aksine deliye bağlarım hatta dertli olduğumda, çünkü düşüne düşüne çözemeyeceğimi bilirim:) tek ayakta duramadığım konu ölüm tehlikesi ve ölüm... diğer her şeyin bir gün geçeceği belli.

bak diyorsun ya işte, eşini nasıl sevdiğini biliyordun belki ama böyle zor zamanlarda insan duygularından daha emin oluyor. her şeyin bir sebebi var şu hayatta...

temiz olduğumu düşünüyorum ben ama öyle aman aman değilim buna eminim bi de dağınığım malesef öyle seviyorum rahatsız etmiyor beni ne bileyim...

speedy ne meraklısı yav he böcüş ve boşver ayrı onlar atom, ama bak boşvere maşallah de yoksa hamarat olduğunu demez

bana göre değil böyle habire temizlik falan filan zaten haftanın 2 günü 3*4 saatimi ütü ile geçiriyorum

bacum sen süreklı tatılde gezmelerdesın ne zmn temızlık desek evım otel gıbı kullanıom dıonn:)
ben gelırımm cok severım temızlığı

eeee şimdi gezmicem de ne zaman gezicem 70 yaşımda kim nereye gitmek ister..
şimdi bizim için gezme zamanı daha gezilecek görülecek çok yerler var. sonra 40 dan sonra oturup çocuk peşinden koşarız

Günaydın gripliyim çok pis yaklaşmaın

günaydın geçmiş olsun canım havalar çok köt bende devamlı öksürüyorm iinş ilerlemez

selam kızlar ben geldim iş başı yaptım şoklardayyım masamın yeri değişmiş odanın şeklini değişmişler kötü olmuş

hadi canım.. ne durumdasın lşimdi yeni yerin kötü mü ?

16 gün izin yap bu gün iş başı yap kötü :))

odaya gir boya yapılmış kokuyor kötü :))

odaya girer girmez değişmiş odanın şeklini gör ve yeni şekli çirkin kötü :))

masam tam kapının karşındaki duvarda köşede kapıdan giren en son beni görüyor hatta pc ekranı önümü kapadığından eğilmeden kimse beni göremiyor iyi :))

odada tekim diğer arkadaş izine çıkmış kötü :))

durum böyle

kötüler çoğunlukta ama istediğin kadar kk ya girersin artık ne güzel nasıl geçti tatil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…