Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Mandiş hoşgeldin

Ne güzel arkada kalmış masan rahatsın şimdi :)

Gerçi senin PC yine kapıdan girince gözükmüyodu yanlış hatırlamıyorsam

kötüler çoğunlukta ama istediğin kadar kk ya girersin artık ne güzel nasıl geçti tatil..

evet kötülükler çok ses çıkarmıyorum bu modeli öngörüp değiştirende hatasını anlamış beğenmemiş durumda :))

diğer yerim daha güzeldi klima direk bana vurmuyordu burada tam karşımda ve kkya her yerde rahat giriyorum pcyi masayı ona göre döndürüyorum da işte asıl kötü olan bencillik bu odayı 3 kişi paylaşıyoruz bir kişi değil

tatil güzel geçti dönmesek iyiydi hatta direk emekli olup oraya yerleşsek yada tayinleri otarafa aldırabilsek offf aklım egede aklım balıklarda kebablarda salatalarda denizde aklım foçada edremitte erdekte of offf :))

Mandiş hoşgeldin

Ne güzel arkada kalmış masan rahatsın şimdi :)

Gerçi senin PC yine kapıdan girince gözükmüyodu yanlış hatırlamıyorsam

güzel değil boşver klimanın karşısı tam neyse artık yine değişcek nasıl olsa kendide farkında olmadığının :)

pcyi hep ayarlamışımdır kimse görmesin diye :)

belki yine değişir madem beğenmeyenler çoğnlukta..

tatil öyle ya gelince adapte olmak çok zor oluyor neyse kurban bayramına az kaldı vallahi devamlı tatilleri düşünüyorum 1 ay sonra kurban bayramı kısmetse

bende bu bayram eşimin ablasına gidecem..Doğum yapacaktı gidecektik vazgeçtik..

Gerçi hala doğuramadı..Günü geçti beklemede..Gerçi bugün yaraın alırlar..Bizde bayramda görürüz

sipidim benim için nekadar güzelse kaynanam içinde okadar güzel :))

Allahtan kurbanı kesip gidecez iki gün filan kalacaz

Selam kızlarr ben geldimm

Sabahtan biraz yogundu anca gelebildimmm.

Sel geçmiş olsun bebeemmm, dikkat et kendinee

Mandişş hoşgeldinnnn, geldinee çok sevindimm günlerdir seni bekliorummm

buarada 16gün tatil mi dedinnn ahh keşke bende 3gün tatil etsem

ne güzel çocuk oldu mu ne güzel yakında bakar

evet artık evine gitmesin zaten bende kalsın

hoşgeldin sende

evet 16 gün ettim tatilimi iki yıldır tatil yüzü görmemiştim ama aslında yine görmezdimde doğum izininden sonra hepsini kullanmaya kalkarsam izinlerim birikti aylarca işe gelmeyecem diye izinlerimi bitirmeye çalışıyorlar :))) rapor var izin olmasada halbuki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…