kötüler çoğunlukta ama istediğin kadar kk ya girersin artık ne güzelnasıl geçti tatil..
Mandiş hoşgeldin
Ne güzel arkada kalmış masan rahatsın şimdi :)
Gerçi senin PC yine kapıdan girince gözükmüyodu yanlış hatırlamıyorsam
evet kötülükler çok ses çıkarmıyorum bu modeli öngörüp değiştirende hatasını anlamış beğenmemiş durumda :))
diğer yerim daha güzeldi klima direk bana vurmuyordu burada tam karşımda ve kkya her yerde rahat giriyorum pcyi masayı ona göre döndürüyorum da işte asıl kötü olan bencillik bu odayı 3 kişi paylaşıyoruz bir kişi değil
tatil güzel geçti dönmesek iyiydi hatta direk emekli olup oraya yerleşsek yada tayinleri otarafa aldırabilsek offf aklım egede aklım balıklarda kebablarda salatalarda denizde aklım foçada edremitte erdekte of offf :))
belki yine değişir madem beğenmeyenler çoğnlukta..
tatil öyle ya gelince adapte olmak çok zor oluyor neyse kurban bayramına az kaldı vallahi devamlı tatilleri düşünüyorum 1 ay sonra kurban bayramı kısmetse
bayramlar bana tatil değil kaynana görevi var :)
evet canım kaynanam
tüm bayramı birlikte mi geçireceksiniz
sipidim benim için nekadar güzelse kaynanam içinde okadar güzel :))
Allahtan kurbanı kesip gidecez iki gün filan kalacaz
2 gün çok uzun gelmez o zaman.. bizde ilk 2 günde ziyaretleri bitiririz sonra evde birazcık dinleniriz.
sizinkiler uzak değil sanırım bizimkiler14 saat mesefadeler yol yorgunlugu yetiyor kendimize gelmeden dönüyoruz :)
yk canım kv ile aramızda 40 dk falan vardır oda trafikten taksi ile 10 dkannemle de minibüs ile 5 dk yakınz.
güzelmiş senin ki yakın beim annemle yürüme 5 dakika :))
ne güzel çocuk oldu mu ne güzel yakında bakar
Selam kızlarr ben geldimm
Sabahtan biraz yogundu anca gelebildimmm.
Sel geçmiş olsun bebeemmm, dikkat et kendinee
Mandişş hoşgeldinnnn, geldinee çok sevindimmgünlerdir seni bekliorummm
buarada 16gün tatil mi dedinnnahh keşke bende 3gün tatil etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?