temiz olduğumu düşünüyorum ben ama öyle aman aman değilim buna eminim bi de dağınığım malesef öyle seviyorum rahatsız etmiyor beni ne bileyim...
Günaydın gripliyim çok pis yaklaşmaın
selam kızlar ben geldim iş başı yaptım şoklardayyım masamın yeri değişmiş odanın şeklini değişmişler kötü olmuş
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
yazamım cok yoğunum bıde dıreksıon derslerım başladı 2 de cıkıyorum
işlerımı halletmem lazımm cıkmadann
bugun bı oce sürdüm 243 yada 247 mıydı neydı nosu kanga sen sormuştn ya bı bak derım golden rose vaktım olursa tırnaklarımı eklerımmcnm
Bugün işte çok sıkılıyorum yaa napsam ki :44:
Bugün işte çok sıkılıyorum yaa napsam ki :44:
ben böyle diyince benimle hep klasik sinir o cümleyi söyleyerek dalga geçerlerdi demiycem sana öyle bişiy ama ben sıkınlınca oyunlara dadanıyorum :))
Kızlar nabersinizz
Sıkıntıdan vücüdümdan çıkan kabarıkların geçmesini beklerken dün göz kapağımıda sardığını farkettim.Şimdi aklım hep orda.
Geçmiş olsun boşver, çok uzamadı mı bu kabarıklıklar? Gözde arpacık falan olmasın, ihmal etme bir dr.a görün derim.
Kızlar nabersinizz
Sıkıntıdan vücüdümdan çıkan kabarıkların geçmesini beklerken dün göz kapağımıda sardığını farkettim.Şimdi aklım hep orda.
GEÇMİŞ olsun neden dr gitmiyorsun ?
sıkıntıdan çıktı geçer diye bekledim.Ama yüzümde çıkınca aldım andevu hemen parşembe gidecem doktora
iyi fikirmiş kumanda, hee bak içinde ne fırtınalar kopuyor kızın halini düşün, içeride böyle çıkınca neler edecek sana
dün uzun zamandır aklımda olan bir iki yer vardı oralara gittim, aklımdan sildim, insan hani hep düşünür de sonra fos çıkar ya. aslında sahaflara gitmem lazımdı bugün de ama hiç canım istemedi trafik çekmek, bakalım bir ara giderim artık. yabancı dil ders kitapları almam lazım yine, ama 1. elleri dünya para hem gerek de yok.
havalar çok fena, öğlen yaz gibi akşam soğuk, ne giyeceğimi bilmiyorum ya öğlen bayılıyorum ya da akşam donuyorum sonra hasta oluyorum
aklıma başka bir cümle daha geldi ama bizimkiler "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz"derdi hep
Kızlar nabersinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?