Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Boşver geçmiş olsunn canım bi doktora git bencede..

Mandişş söle kızz :))

Yorgun patron bianda dibimde bitio ne internetten bişiy bakabiliom nede oyun oynayabiliom

yorgun buarada neden ingilizce kitap arıosun ne için sınava fln mı girceksin ve hangi kitabı arıosun??

aynaya bak mı ya duymadım ben onu özelden falan yazsana merak ettim hani ayıp bi şeyse:)))

he bana attığında sorun yok ki anacım, nasıl olsa ben baştan yorgun sultan kanunlarımı koyucam bana sökmeyecek cadılıkları

sorma benimki de hasta zaten ben de demiştim başladı nezlem, hapşurmam diye ondan da alıp yataklık olacağım gibi geliyor

yav doğurun da yemek tarifi konuşalım artık

yorgun ayıp ayıp özelden yazam sana

bendede aynı kanunlar var yorgun üstadım :))

hii amannn dikkat ıhlamur nane tarcın limon c vitamini hemen destekle ki hafif geçsin yoksa tedavisi yok biliyorsun doktora gidersen 7 gün gitmezsen bir hafta sürermiş grip

benim için sorun yok nasıl olsa kargoluyorsun bana :)) zaten kolestrol tavan yapmış her şey yine yasaklandı :)))

hamilelikte kolestrole bakılmaz diyorlar mandiş..Zaten çok yükselir diye..

Bende ilaçlarımı bıraktım kaç aydır.Şimdi kaçtır acep kolestrolüm

o zaman pratiklik öğreneceksin buradaki ustalardan mutluluk:) ben pc başında çalışmadığımdan bilmiyorum o kadar ama ofistekileri düşünürsem arkadaşları ekranda 2 şey açık olur biri iş raporlar falan diğeri de eğlencelik gelen oldu mu anında kapatırlar:)

yok cnm ben öğretmenim de bana lazım ders için, özelden yazayım sana kızlar biliyor da karmaşık benim durumlarım biraz:)

he yaz yav merak ettim
yok o dediklerini alamıyorum ben mandiş, zaten başka türlü mevsimsel nezle vb olunca onlar ters tepiyor işte kokulu şeyler falan. adamı uzak tutmaya çalışarak korunmaya çalışıyorum, üst baş ne kadar dikkat etsem de tam tutturamıyorum

aman gripten allah korusun mandiş, nezleyle grip hep karıştırılıyor biliyorsun aman dilimizi ısıralım grip evlerden uzak...

ya ne kolestrolü var mıydı ki sende öyle sorun, bak boşverin dediğini de ilk defa duydum ama öyleyse sorun olmaması gerekmiyor mu?
sel ve sen doğurun diyorum da siz doğurursunuz bu sefer diğerleri hamile kalır burada yemek konuşulmaz bundan sonra

heee nezle hapsu hapsu aman oda geçmiş olsun

yoktu birşeyim ama ne oldu ne bitti bilmiyorum vardıysada bilmiorum bakmıyorduk ki hiç o tahlillere

diğerleri derken senin niyetin yok galiba bebek için..Sen bu yola girdin yorguncum..Yemeği bırak bebek muhabbetleri daha makul :))

Araştırmalarına izin vermeseyin ya mandiş.Gün gün yediklerini saysan teşhis konulurdu sana :))

allah da seni güldürsün boşver

mandişin özel mesajdan aynalı sözüne kopmuştum şimdi dağıldım, allah sonumu hayır etsin başıma gelecek var, ne kaldıysa gelmedik mandiş valla ilk defa duyuyorum benim diğer aklıma gelen bazı yörelerde sıkıldım diyince koca istiyor derlermiş onu duymuştum. ama anneannem ve annemin değişmez sözü "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz" dı

bende merak ettim şimdi ya ne demekmiş aynalı söz

herşeyin fazlası zarar mandiş unutma :))

ama balık yükseltmezkii

kocayı bende duydum :)))

boşverden özlü sözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…