- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
aynaya bak mı ya duymadım ben onu özelden falan yazsana merak ettim hani ayıp bi şeyse:)))
he bana attığında sorun yok ki anacım, nasıl olsa ben baştan yorgun sultan kanunlarımı koyucam bana sökmeyecek cadılıkları
sorma benimki de hasta zaten ben de demiştim başladı nezlem, hapşurmam diye ondan da alıp yataklık olacağım gibi geliyor
yav doğurun da yemek tarifi konuşalım artık
yorgun ayıp ayıp özelden yazam sana
bendede aynı kanunlar var yorgun üstadım :))
hii amannn dikkat ıhlamur nane tarcın limon c vitamini hemen destekle ki hafif geçsin yoksa tedavisi yok biliyorsun doktora gidersen 7 gün gitmezsen bir hafta sürermiş grip
benim için sorun yok nasıl olsa kargoluyorsun bana :)) zaten kolestrol tavan yapmış her şey yine yasaklandı :)))
Boşver geçmiş olsunn canım bi doktora git bencede..
Mandişş söle kızz :))
Yorgun patron bianda dibimde bitio ne internetten bişiy bakabiliom nede oyun oynayabiliom
yorgun buarada neden ingilizce kitap arıosun ne için sınava fln mı girceksin ve hangi kitabı arıosun??
hamilelikte kolestrole bakılmaz diyorlar mandiş..Zaten çok yükselir diye..
Bende ilaçlarımı bıraktım kaç aydır.Şimdi kaçtır acep kolestrolüm
yorgun ayıp ayıp özelden yazam sana
bendede aynı kanunlar var yorgun üstadım :))
hii amannn dikkat ıhlamur nane tarcın limon c vitamini hemen destekle ki hafif geçsin yoksa tedavisi yok biliyorsun doktora gidersen 7 gün gitmezsen bir hafta sürermiş grip
benim için sorun yok nasıl olsa kargoluyorsun bana :)) zaten kolestrol tavan yapmış her şey yine yasaklandı :)))
hepsi yüksek olunca araştırmaya kovaladılar boşver tri bilmem ne aso filan hepsi
he yaz yav merak ettim
yok o dediklerini alamıyorum ben mandiş, zaten başka türlü mevsimsel nezle vb olunca onlar ters tepiyor işte kokulu şeyler falan. adamı uzak tutmaya çalışarak korunmaya çalışıyorum, üst baş ne kadar dikkat etsem de tam tutturamıyorum
aman gripten allah korusun mandiş, nezleyle grip hep karıştırılıyor biliyorsun aman dilimizi ısıralım grip evlerden uzak...
ya ne kolestrolü var mıydı ki sende öyle sorun, bak boşverin dediğini de ilk defa duydum ama öyleyse sorun olmaması gerekmiyor mu?
sel ve sen doğurun diyorum da siz doğurursunuz bu sefer diğerleri hamile kalır burada yemek konuşulmaz bundan sonra
he yaz yav merak ettim
yok o dediklerini alamıyorum ben mandiş, zaten başka türlü mevsimsel nezle vb olunca onlar ters tepiyor işte kokulu şeyler falan. adamı uzak tutmaya çalışarak korunmaya çalışıyorum, üst baş ne kadar dikkat etsem de tam tutturamıyorum
aman gripten allah korusun mandiş, nezleyle grip hep karıştırılıyor biliyorsun aman dilimizi ısıralım grip evlerden uzak...
ya ne kolestrolü var mıydı ki sende öyle sorun, bak boşverin dediğini de ilk defa duydum ama öyleyse sorun olmaması gerekmiyor mu?
sel ve sen doğurun diyorum da siz doğurursunuz bu sefer diğerleri hamile kalır burada yemek konuşulmaz bundan sonra
Araştırmalarına izin vermeseyin ya mandiş.Gün gün yediklerini saysan teşhis konulurdu sana :))
boşver yediklerim balık hep :))
Araştırmalarına izin vermeseyin ya mandiş.Gün gün yediklerini saysan teşhis konulurdu sana :))
allah da seni güldürsün boşver
mandişin özel mesajdan aynalı sözüne kopmuştum şimdi dağıldım, allah sonumu hayır etsin başıma gelecek var, ne kaldıysa gelmedikmandiş valla ilk defa duyuyorum benim diğer aklıma gelen bazı yörelerde sıkıldım diyince koca istiyor derlermiş onu duymuştum. ama anneannem ve annemin değişmez sözü "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz" dı
herşeyin fazlası zarar mandiş unutma :))
allah da seni güldürsün boşver
mandişin özel mesajdan aynalı sözüne kopmuştum şimdi dağıldım, allah sonumu hayır etsin başıma gelecek var, ne kaldıysa gelmedikmandiş valla ilk defa duyuyorum benim diğer aklıma gelen bazı yörelerde sıkıldım diyince koca istiyor derlermiş onu duymuştum. ama anneannem ve annemin değişmez sözü "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz" dı
hadi oradan yeme bizi, balığın üstüne altına yediklerini saymıyorsun tabii
ızgara balık ege yeşilliklerinden salata zeytinyağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?