- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Eki Görüntüle 518042 Eki Görüntüle 518043 Eki Görüntüle 518044 Eki Görüntüle 518045 Eki Görüntüle 518046
nasıl olmus kızlar sabuna pecete yapıstırdım nette gördüm
selamın hello garular
kusura bakman geçmişi okuyamım yaacok yoğunum
2 de cıkmak 5 te evde olmak öncesındede araba kullanmak ne müthişmş yaaayy dün bı garu geldı yazılının hepsınden kalmış allam geberdım yaa gülmekten kendıı sıktım durdum
kadın dıoo debrıyaj nerde hocam hoca dıoo ıkı dk sonra
kızım debrıyaja tam bas dıyo bızımkı dıo hocam cok basmadım mılen işte sonuna kadar bas dıo adam
yok dıreksıonu bırakıp debrıyaj arıyoo kaç kez kaldırıma cıktım
kendıme bı güvenım geldı
maşallah banaılkkez bıle kullandığımda böle yapmadımm
ayy bıde ben kullanırken yok dıo sen kullandınönceden benı kandırıon yok snyal nasıl verıon dıooayy bugun gelmez ınş bende rahat rahat takılırım
kasıldım valla
bu arada eve gıdıyom yemek temızlık ağda yapıyom her işi edıom bakıom saat hala 8ayy ne süpermiş yaa erken evde olmak gıbısı yok yemınlee
mandışım sabunlar harıka cnmm kullanmaya nasıl kıycan hacuu
süs mü yoksa
kanga oce cırtlak ıstıyormuşun sanrım bende o da var ama sen bulmşsunbıle ayy cırtlak renk nasıl uycak sana onuda anlamadım elbıse ne renkkı
sel öpyüm senı
boşver senıde ve kaçıom işlerın başına cunku her yer heryerde
Eki Görüntüle 518042 Eki Görüntüle 518043 Eki Görüntüle 518044 Eki Görüntüle 518045 Eki Görüntüle 518046
Çok değişik bir tasarım olmuş emegine saglık canım
selamın hello garular
kusura bakman geçmişi okuyamım yaacok yoğunum
2 de cıkmak 5 te evde olmak öncesındede araba kullanmak ne müthişmş yaaayy dün bı garu geldı yazılının hepsınden kalmış allam geberdım yaa gülmekten kendıı sıktım durdum
kadın dıoo debrıyaj nerde hocam hoca dıoo ıkı dk sonra
kızım debrıyaja tam bas dıyo bızımkı dıo hocam cok basmadım mılen işte sonuna kadar bas dıo adam
yok dıreksıonu bırakıp debrıyaj arıyoo kaç kez kaldırıma cıktım
kendıme bı güvenım geldı
maşallah banaılkkez bıle kullandığımda böle yapmadımm
ayy bıde ben kullanırken yok dıo sen kullandınönceden benı kandırıon yok snyal nasıl verıon dıooayy bugun gelmez ınş bende rahat rahat takılırım
kasıldım valla
bu arada eve gıdıyom yemek temızlık ağda yapıyom her işi edıom bakıom saat hala 8ayy ne süpermiş yaa erken evde olmak gıbısı yok yemınlee
mandışım sabunlar harıka cnmm kullanmaya nasıl kıycan hacuu
süs mü yoksa
kanga oce cırtlak ıstıyormuşun sanrım bende o da var ama sen bulmşsunbıle ayy cırtlak renk nasıl uycak sana onuda anlamadım elbıse ne renkkı
sel öpyüm senı
mandiş çok güzel olmuşlar..Sen ne becerikli hatunmuşun..
tü tü tüüüü maaşallah
Böcük bende en geç 6.30 da evde oluyorum.Her işe yetiyorum valla :)
ne güzel olmuş.
böyle bebek mevlütü hediyesi yapıylar int gördüm.
Çok değişik bir tasarım olmuş emegine saglık canım
teşekürler
sel öpyüm senı
mandiş çok güzel olmuşlar..Sen ne becerikli hatunmuşun..
tü tü tüüüü maaşallah
ne güzel olmuş.
böyle bebek mevlütü hediyesi yapıylar int gördüm.
ben kıymayacam böcük hastanede ziyarete gelenlere veriliyorya onun için düşündüm tüller kurdelelerle süsleyip düşündüm ama acaba güzel oldumu becerdimmi bilemedim eşim oldu dedi ama korkusundan güzel diyebilir :))
hahaaa yazık yaa benim kurstada vardı öyle birisi kocası her akşam çalıştırırırdı kendi arabalarında ama sınavda kalmıştı
yaa çaktırmıyorum ama nele var bende :)))
ben de o saatte evdeyim eşim her işe yetişiyor valla :))
Kızlarr günaydınn,
1 günde yüzümde 3 tane sivilce çıktı uyuz oldum kabak gibi belli oluo kapatıcı bile kapatmıyo neden oldu acaba normaldede hiç sivilce fln çıkmaz çok nadir regl olcağım zmn
Sıkıntıdan fln heralde ama acaba hangi sıkıntımdan buaralar o kadar çok sıkıntı stres oluorm ki artık seçemiorum
Nası geççek bunlar
valla kıskanrım demen öle
ben 9 a doğru evde ancak oluyorum sabah yol stresı akşam yol stresı işe gelmeden eve gtmeden yoruluyorum ama genede yetışıyorum
ne ısterdım bılınıs mı
hep böle erken cıkam 5 6 da evde olam ctesı çalışmayamkocemle gezerdımmm zaman bol nasılsa
bız ıse ancak dızı cekıyoz çimiyokk
ayy yok yaa kadın cok salak bişiydııbugun gelmez ınş yaa du ben onu kandırım dıyım sen zaten kalmışsın gt kalan zamanıda dıreksıon sınavına yakın ıken gelırsın
2 gün boş bıraktım neler ettin kendineee mandişiiiimmmmsen bu hallere düşecek kadın mıydın, seni kaybettik desene yaseminlikte
ben ok adar uğraşacağım sonra el gelecek sabunu ıslatacak, alnını karışlarım
aman kangam o kadın kullanırken binme araca yaa :18: hiç tekin gelmedi, sinyali nasıl veriyon sen
ohoo ne elbisesi böcüşüm yıl oldu yav, o ara pastel uçuk pembe aramıştım diyom, aldım o gün kullandım geçti, normalde kullanmıyorum uçuk renk pek diyorum, yazın bu seninki gibi cırtlaklarım var zaten cıvıl cıvıl oluyor diyorum :)))
he eferim tüpür tabii nazar değmesin, hep sana mı tüpürcez
olduu o kadar uğraş gelene ver aman akide şekeri neylerine yetmiyor
Kızlarr günaydınn,
1 günde yüzümde 3 tane sivilce çıktı uyuz oldum kabak gibi belli oluo kapatıcı bile kapatmıyo neden oldu acaba normaldede hiç sivilce fln çıkmaz çok nadir regl olcağım zmn
Sıkıntıdan fln heralde ama acaba hangi sıkıntımdan buaralar o kadar çok sıkıntı stres oluorm ki artık seçemiorum
Nası geççek bunlar
Buarada mandişş süper olmuş sabunlar yaa nası yaptın bunlarıı??
Kızlarr günaydınn,
Nası geççek bunlar
Günaydın canım..
Kurcalama sivilcelerini geçer canım.sıkma canını
yılın başrol oyunculuğu ödülünü kimseye kaptırmıyorsun he
olurmu yorgun yaseminde terzi ya onun gibi düşün beni kaybetmek mümkünmü genelde elbiselerin arasına filan konuyorya yada süs olarak kullanılıyor hatıra işte emeğin hatıırası daha güzel değilmi ya
uğraşması yok peçeyi kesip sabunun üstüne koyuyorsun üstündende parlatıcı ojeyle geçiyorsun bitti :))
onlar dururken sıokmadan nasıl rahat edecen
yazdan beri bir geçip bir çıkıyor benim de sinir krizlerimle beraberergenlikte tatmadığım sivilceler allahtan tamamen temizlenip tekrar çıkıyor da sürekli değil. bir de sıkıntıdan sürekli oynuyor ya insan hem yayılıyor hem de geçmesi uzun sürüyor.
ah elde mi kurcalamamak. gözündekiler geçti mi dr.a yarın mı gidecektin boşver?
uğraşıyorsun işte, bak bir de manevi yükü var işin millete vereceksin nerede duracak o sabunhani uzun süre kalsa toz olur yok kullanayım derseler içleri acır
parlatıcıyı tırnaklarıma zor sürüyorum bu arae bir de peçete yırtılmıyor mu sürerken onu anlamadım kalın peçete mi ki sadece yanlarına mı sürüyorsun yoksa. yasemin terzi mandiş el işi anam yok benden yasemin bile olamaz anladım
yılın başrol oyunculuğu ödülünü kimseye kaptırmıyorsun he
yorgun şimdi geldim doktordan..
aynen şöyle oldu..
Dedimki 2 hafta önce bacaklarımda kabarıklıklar çıktı.Kaşınma ve yanmada var..Bu hafta göz kapağımdada çıktı..
Dedi geç tişörtü çıkar.Dedim ama bacaklarımda.Tamam dedi çıkar..Tişörtü çıkardım.Baktı...Bacaktamı dedin bakayım dedi...:44:
1-2 sn baktı başka yerde varmı dedi.( en başta anlattığımı dinlememiş anladım) Dedim gözkapağımda..Anlık yine baktı..
Hiçbirşey demeden oturdu yerine ilaç yazmaya başladı..Dedim ne peki bunlar..Egzama gibi sanki dedi..
Tabiki ilaçları kullanmıyacağım kadın emin değilki teşhisinden.Hem 1-2 sn. bakmakla nasıl teşhis konulur..
bırakır mıyım hacııayıpsın
dün sıze bı yazamadım yaa kusura bakman
bu hafta hep 2 de cıkıyoum ondan dıreksıon derslerım süper gecıoo en azından hoca trafıkte bana güvenıp geç bakım dıo ve hıc bı hata yapmıyorum hatta gelenler daha önce 2 3 defa kalmış olanlar
cok ı olduğumu kesın geçersın dıyolar falan ama o gün nolur bılmem bu hafta ona odaklandım
ortak surat yapıyoo ama onu takamam patronla gül gıbı gecınıyosss
sabahları kahvaltı ısmarlıo yenı yer acıldı paşalar gıbı edıp işime gelıoom sımdılık mutluyum
he bde eşim eskı işine döndu ama süreklı seyahat etcek arada görüşcez
daysıda geldı götrcektı yollamadımm ağzıma gelenıde dedım
şimdık öpüp sızı kaçıyom
hangi doktordu başımıza gelirse temkinli olalım boşver senide görmeye amma meraklıymış hatun :)
böcük bayram üstü sıkıştı firma tabi inşallah bayram sonrası istediği bölüme geçer hatta keyfine göre daha iyi şartlarda başka iş teklifi gelir
ortak çatlasın çatladığıyla kalsın
maşallah diyim böcük sınavdada takılmadan geçersin inşallah yaa bu kurs bitmesemi ne güzel erken çıkış sebebin olmuş az daha uzat en iyi kal sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?