Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

geçersin böcük ya gerçekten neleri geçiyor aynaları kemeri hallettinmi zaten yarı puanı alıyorsun aracı kaldırdınmı sinyal verdinmi diğer yarısı

böcük inşallah Allah gönlünüze göre verir eşininde seninde iş konusunda az olsun sonuçta ssk sı olacak evde canı sıkılmıyacak akmasada damlayacak artıları çok fazla yeterli iş olsun kuzum

ınş cnm hiç bırınden sıkıntı yo şükür ama heycan falan yapmasam ıyı olur aslında cok rahatım relaz bırıyım düğünde ble heycanlanmadım ama orda nolur bılmem
tek ıstedığim gecmek
gerçı nelerı göruyom onlar geçerse benn ohoo arabaya bınmeden geçerım:)

ınş cnm
250 tllık bı kredım var bı bıtseydı yaa
4 ayı var dahanamıssz
eşim maaş alırsa kapattrcam bakalımmm

inşallah böcük

krediyi kapatırsan başka borcun kalmıyor dimi rahatlarsın o zaman bu sefer kredi ödüyor gibi kenarına atarsın paranı

tozluyada hiç gitmedim orayı sıra bakarken hatırlamıyorum bile ama yukarıda polikiliniği olursa gitmeyim
kadir güngörü çok tavsiye ediyorlar

kadir güngör annemin doktoruydu.evet çok iyidir.Beyhekimde bildiğim kadarıyla.Çok zor sıra bulunuyor..

Ama ben artık gitmem doktora geçsin kendi kendine lekeler kaşıntılar

inşallah böcük

krediyi kapatırsan başka borcun kalmıyor dimi rahatlarsın o zaman bu sefer kredi ödüyor gibi kenarına atarsın paranı

yok cnm kalmıyor şükür
3 yıldır evlıyım kredısz bı ayın hayalıyle yaşıyorum
ah bıde kiramolmasa hemen cocuk yapcemm
kredı bıtıyorda kirayada zam gelıyo falan
keşke bırıkmışımız olsada ev alsak
patron dıo kredı cekme ben sana çek verırım faız ödemezsın ucuz bı ev alırsın sonra satarsın
arkanda ben varım dıo bakalım
ehlıyette alıom yaa arabada alcakmış

keşke 4 ayı kalan kredimiz olsaymış diye iç geçirdim. yine bir anda :2: neyse şükür bin kere..

nasılsınız şekerlikler ?

keşke 4 ayı kalan kredimiz olsaymış diye iç geçirdim. yine bir anda :2: neyse şükür bin kere..

nasılsınız şekerlikler ?

benım kredı ıle senın kredı hıc bır mı hacı yaa
sen evını öduyon ben boşa öduyomgıbı hala ev düğün borcu bunlarsus sus dua et 3 yıldırda çöpe gıden kira var ortada
keşke bızde o duruma gelsek zaman su gıbı valla sızın 1 yılı gectı bıle kalanını düşünme sen geçenı düşün

böyle imkanı baba evladına sunmuyor böcük bak biz 60 milyarı sokağa atıyoruz bir ev parası resmen adam böyle bir yardımda bulunuyora ne yaparsa yapsın adama bişiy deme :))

nasılsınız şekerlikler ?

sipidi 4 ayı geçtim acaba 4 yıl kaldı diycezmi :)

böcük sipididesenin kredinin kaç katını ödüyor :) inşallah sende ev kredisi bitsinn diye dua ettiğin günler olur gönüne göre evin olur

ohh geldim kızlar napanıız

oş geldin be ya

Oş bulduk :)
Ne garusun böcük elin işte gözün nette

Mandiş guzum nasılsın durumlar nasıl

ÖYLE TABİ ama yine de son 4 ayımız demek istiyorum :26:
inşallah sen de ev borcuna girersin en kısa sürede

ohh geldim kızlar napanıız

neredesin nasılsın

h geldın sel
ben valla iş edıom ama gözüm saatte 2 olsada gtsemm

iyi alıştın heeeeeee

evt sağolsun cok babacan
babam yapmaz kesınlıkle

doğru ama ben evlendımmm 2,500 3000 tl kredı öduyordumcnm 2 yıl öle gectı altın maltın kalmadı son sene dedık rahatz koca işsız kaldı 9 ay
sonra kaldı 250 cok şükür
kredı sayfalarımı göstersemm gülersın
ayy başı hemende öduyom normalde ay sonu btsın hemen aman bı çizgı daha
herkese Rabbım yardımcı olsunbenım kazancım olmadı 3 yılda ama onun var öle baktım olaya cnmm

napam yaa aman çalış çalış yaranılmıoo
kendımı kovdurmamak için ev yada araba alcamm
garantı olsun ama araba hıc ıstemım şirkette doly ehlıyetımı bı alamda
ÖYLE TABİ ama yine de son 4 ayımız demek istiyorum :26:
inşallah sen de ev borcuna girersin en kısa sürede

neredesin nasılsın

iyi alıştın heeeeeee
ınş cnm ınş kısmet olur o günlere ılerde bellkıde erken kapatrsınız
sonuçta yıl gectıkçe sız zam alacaksınız kredı aynı kalacak ve bı kira bedelı kadar olacak

amın cnmm

Son düzenleme:
ınş cnm ınş kısmet olur o günlere ılerde bellkıde erken kapatrsınız
sonuçta yıl gectıkçe sız zam alacaksınız kredı aynı kalacak ve bı kira bedelı kadar olacak

amın cnmm

öyle pat diye kapatmayı çok istiyorum ama nerede ? sonuçta o kadar parayı bulmak kolay deiğil.
ama dediğin gibi zam oldukta biraz daha rahatlarız. bizde 2 kredi ödüyoruz toplamda her ay 1800 TL ödemiş oluyoruz
borç bitmiyor yani ..

Sipidim evdeydim de annem vrdı evi temizledi sağolsun geldi de. Ah insanın annesi bambaşka.

Böcük ne alaka kız kovrudmak için ev ya da araba anlamadım

Sipidim evdeydim de annem vrdı evi temizledi sağolsun geldi de. Ah insanın annesi bambaşka.

ne güzel canım benim annem de diyor ben emekli olmadan yapma evini kim temizleyecek.. çocuğa kim bakacak demiyor da. evi kimin temizleyeceğini düşünüyor.

iyiki varlar hakikaten

kızlar kredi konusu açılmış, merak ettiğim konu aslında. spidi ve mandiş kaç yıllık sizinkiler. kredi ödemesi artmıyor mu sabit mi yıllarca, öyle anladım sanki? ara ödemeler için de her istediğinde olmuyormuş diye duymuştum sizlerin de öyle mi? :44:

böcüşüm düğün- çeyiz borcu nasıl 2 yıl 2-3 bin tl orayı anlayamadım, hilton'da mı ettiniz düğünü kangam, çeyiz bakanısın onu biliyorum 2-3 evlik çeyiz etmişsindir ama çok para ediyor öyle düşününce :26:

ne güzel canım benim annem de diyor ben emekli olmadan yapma evini kim temizleyecek.. çocuğa kim bakacak demiyor da. evi kimin temizleyeceğini düşünüyor.

iyiki varlar hakikaten

buna çok güldüm o yüzden başa aldım

: heee bunlar küçük sabun mu? ne bileyim ben kalıp sabun olarak düşünmüştüm ne kadar ince ruhluyum di mi

egzama gibi sanki yuhhh ona göre ilaç veriyor, başka dr a git boşver, ya gerçekten egzamaysa kendi kendine geçmez diye biliyorum bir de gözünde de olması önlem gerektiriyor bence, ama soyma meraklısı değil de düzgün bir dr olsun lütfen ben de erkek sandım başta

sen rahat ol, gerisi kolay kangam. derse gitmiş gibi düşün sınav günü de, kimler alıyor düşünsene. bak eşin dönmüş eski işine, seyahat etse de yurtdışı gibi olmaz sonuçta, dediğin gibi sen neler çekiyorsun o da katlansın bir zahmet zaten eskiye göre daha çok sahip çıkar diye düşünüyorum işsizliğin ne demek olduğunu anladı çünkü.

tabii kimsenin sözüne güvenilmez, sonrasında kredin bitene çeki ödeyene kadar uzun yıllar hep borçlu hissetmen işten çıkamaman söz konusu olabilir, ama hani başka bir asistan gelse ortak gitse

iyiim sel sen nasılsın bebiş ne yapıyor

böcük Allah kimseyi dara sokmasın ödeyebileceğinden fazla borcada sokmasın
kredi sayfaları deme bana kaç çeşit kredi aldığımı saymıyorum bile :)
inşallah hepimiz kurtulurda bir daha bulaşmayız şunlara

ana işte sende kuzuna aynısını yapacan ilerde

kapatrsın ınş cnm
ortak ev almış 10 yıllık kredı 5.yılında ve ataşehırde koca ev 400 tl öduyormuş kredı düşün ordakı evler 1000 tl aşağı kiraları yok
bence bı 5 yıl sonra normal kiralardan cok daha uyguna kredı öduyceksınız bunu düşün
1800 tl kesınlıkle az değil
ben ne dıom sana 3000 tl ödedığımı bılıyorum
400 500 250 derken öle öle bıttı şükür
Rabbım sağlık versın hepsı olur

sel cnm dıomkı kredı ceksemde bana cıkmaz sanrım hıc kredı kartım falan yok patron ben hallederım dıo onun adına çekerız bölece benıde kovamaz demek ıstedım
ınş kredıye gerek kalmaz
ama ne bılem bu taraftands ev ıstemım

buna çok güldüm o yüzden başa aldım

ana gib yar olmaz kızarsa bir daha doğurmaz

sizin nasıl oluyor 3000 TL den 250 TL düştü.
yapılandırma mı yaptınız yoksa geriye dönük kredi falan mı bizim sabit çünkü kredimiz

k. kartın olmasına gerek yok hali hazır da ödediğin bir ton kredim var diyorsun
onlar bile referans olur önemli olan banka ile işin olsun benim hala banka kartım dışında banka ile işim yok.
ama yine de çekebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…