hakket hangı dr muş o ben erkek dıye düşündüm değilmş:)kadına desen popoda var kadın dıycek saçını aç
ınş süreklı olur mandışım gerçı süreklı işler yoğun ama bakalım eşimde iyi çalışsın sahıp cıksın işine asgarı ücret falan aama olsun ınş sonra daha ıyı yerlere gelır
bende cok aman aman maaş almıyorum ama yerı gelıo wc yıkıyom temızlık yapıyom fırça yıyom ama susuyomm o da boyun eğsın aman:)
adama dıomkı geçen ben cıkıom tam cıkcam benım cıkcam saat cıkıo dedım kursa gtcem ne zmn gelırsın yarım saat neyse tmm geldı bu
koş koş otobuse yetişcem
bana demesın mı nereyehelaya dıycektım
kursa dedım
ne bu kurs ehlıyet alsan napcan
gtme falan demeye başladı bende hıhı dedım cektm gttım
patrona buraya bı kız alalım olmuyo demiş yana yana bana asıstan arıyolarpohh gelır kımse gelmez
bıde gelen olursa dıycem sızınle ortak ılgılencekk2 gün duramaz
sabah 7:30da gelcen alt üst wc yıkıycan ayak işlerını dıycem yanı benım yaptığım kalır mı sence
valla 1 hafta erken cıktım ınan nasıl surat yapıyoo
demekkı cocuğum olsa süt ıznımıde vermezler cıkarırlardaneyse bu gunler geleceğımı görmemı sağladı
amma cok yazdımmmm
evt yaa dıreksıon cok eğlencelı ama ben az kullanıom
dün ddım hocaya sen ıyısın sus dedısonra sınav yernde ıkı tur attrdı bak hatan yok onlar kaldı sende benım dedıklerıme dıkkat et dedı
uyus oldum ama anıden arabadan ınıp bana dıo hadı bıze götr kzılar böleedüz yolda gıdemedıklerı için
inş.geçerımm cnm
o kadar havam olsun herkes gecersın neler var dıo ama bakalım
hee erken cıkma olayınıda kesın gecmem lazım hayatta bı daha ızın vermezler bıde derler o kadar gıttın nasıl kaldı dıye dalga geçerler
geçersin böcük ya gerçekten neleri geçiyor aynaları kemeri hallettinmi zaten yarı puanı alıyorsun aracı kaldırdınmı sinyal verdinmi diğer yarısı
böcük inşallah Allah gönlünüze göre verir eşininde seninde iş konusunda az olsun sonuçta ssk sı olacak evde canı sıkılmıyacak akmasada damlayacak artıları çok fazla yeterli iş olsun kuzum
ınş cnm hiç bırınden sıkıntı yo şükür ama heycan falan yapmasam ıyı olur aslında cok rahatım relaz bırıyım düğünde ble heycanlanmadım ama orda nolur bılmem
tek ıstedığim gecmek
gerçı nelerı göruyom onlar geçerse benn ohoo arabaya bınmeden geçerım:)
ınş cnm
250 tllık bı kredım var bı bıtseydı yaa
4 ayı var dahanamıssz
eşim maaş alırsa kapattrcam bakalımmm
tozluyada hiç gitmedim orayı sıra bakarken hatırlamıyorum bile ama yukarıda polikiliniği olursa gitmeyim
kadir güngörü çok tavsiye ediyorlar
inşallah böcük
krediyi kapatırsan başka borcun kalmıyor dimi rahatlarsın o zaman bu sefer kredi ödüyor gibi kenarına atarsın paranı
keşke 4 ayı kalan kredimiz olsaymış diye iç geçirdim. yine bir anda :2: neyse şükür bin kere..
nasılsınız şekerlikler ?
yok cnm kalmıyor şükür
3 yıldır evlıyım kredısz bı ayın hayalıyle yaşıyorum
ah bıde kiramolmasa hemen cocuk yapcemm
kredı bıtıyorda kirayada zam gelıyo falan
keşke bırıkmışımız olsada ev alsak
patron dıo kredı cekme ben sana çek verırım faız ödemezsın ucuz bı ev alırsın sonra satarsın
arkanda ben varım dıo bakalım
ehlıyette alıom yaa arabada alcakmış
keşke 4 ayı kalan kredimiz olsaymış diye iç geçirdim. yine bir anda :2: neyse şükür bin kere..
nasılsınız şekerlikler ?
benım kredı ıle senın kredı hıc bır mı hacı yaa
sen evını öduyon ben boşa öduyomgıbı hala ev düğün borcu bunlarsus sus dua et 3 yıldırda çöpe gıden kira var ortada
keşke bızde o duruma gelsek zaman su gıbı valla sızın 1 yılı gectı bıle kalanını düşünme sen geçenı düşün
ohh geldim kızlar napanıız
benım kredı ıle senın kredı hıc bır mı hacı yaa
sen evını öduyon ben boşa öduyomgıbı hala ev düğün borcu bunlarsus sus dua et 3 yıldırda çöpe gıden kira var ortada
keşke bızde o duruma gelsek zaman su gıbı valla sızın 1 yılı gectı bıle kalanını düşünme sen geçenı düşün
ohh geldim kızlar napanıız
h geldın sel
ben valla iş edıom ama gözüm saatte2 olsada gtsemm
böyle imkanı baba evladına sunmuyor böcük bak biz 60 milyarı sokağa atıyoruz bir ev parası resmen adam böyle bir yardımda bulunuyora ne yaparsa yapsın adama bişiy deme :))
sipidi 4 ayı geçtim acaba 4 yıl kaldı diycezmi :)
böcük sipididesenin kredinin kaç katını ödüyor :) inşallah sende ev kredisi bitsinn diye dua ettiğin günler olur gönüne göre evin olur
oş geldin be ya
Oş bulduk :)
Ne garusun böcük elin işte gözün nette
Mandiş guzum nasılsın durumlar nasıl
ınş cnm ınş kısmet olur o günlere ılerde bellkıde erken kapatrsınızÖYLE TABİ ama yine de son 4 ayımız demek istiyorum :26:
inşallah sen de ev borcuna girersin en kısa sürede
neredesin nasılsın
iyi alıştın heeeeeee
ınş cnm ınş kısmet olur o günlere ılerde bellkıde erken kapatrsınız
sonuçta yıl gectıkçe sız zam alacaksınız kredı aynı kalacak ve bı kira bedelı kadar olacak
amın cnmm
Sipidim evdeydim de annem vrdı evi temizledi sağolsun geldi de. Ah insanın annesi bambaşka.
Böcük ne alaka kız kovrudmak için ev ya da araba anlamadım
ne güzel canım benim annem de diyor ben emekli olmadan yapma evini kim temizleyecek.. çocuğa kim bakacak demiyor da. evi kimin temizleyeceğini düşünüyor.
iyiki varlar hakikaten
orası sizin sorununuz yorgun ben yapacam süslüycem size verecem gerisi beni ilgilendirmiyor artık :)))
yok yırtılmıyor zaten öyle ince ince tırnaklarına sürdüğün gibi değil bir fışt bir tarafa bir fırş diğer tarafa oldu bitii hemen yapışıyor :)
yorgun şimdi geldim doktordan..
aynen şöyle oldu..
Dedimki 2 hafta önce bacaklarımda kabarıklıklar çıktı.Kaşınma ve yanmada var..Bu hafta göz kapağımdada çıktı..
Dedi geç tişörtü çıkar.Dedim ama bacaklarımda.Tamam dedi çıkar..Tişörtü çıkardım.Baktı...Bacaktamı dedin bakayım dedi...:44:
1-2 sn baktı başka yerde varmı dedi.( en başta anlattığımı dinlememiş anladım) Dedim gözkapağımda..Anlık yine baktı..
Hiçbirşey demeden oturdu yerine ilaç yazmaya başladı..Dedim ne peki bunlar..Egzama gibi sanki dedi..
Tabiki ilaçları kullanmıyacağım kadın emin değilki teşhisinden.Hem 1-2 sn. bakmakla nasıl teşhis konulur..
hakket hangı dr muş o ben erkek dıye düşündüm değilmş:)kadına desen popoda var kadın dıycek saçını aç
ınş süreklı olur mandışım gerçı süreklı işler yoğun ama bakalım eşimde iyi çalışsın sahıp cıksın işine asgarı ücret falan aama olsun ınş sonra daha ıyı yerlere gelır
bende cok aman aman maaş almıyorum ama yerı gelıo wc yıkıyom temızlık yapıyom fırça yıyom ama susuyomm o da boyun eğsın aman:)
adama dıomkı geçen ben cıkıom tam cıkcam benım cıkcam saat cıkıo dedım kursa gtcem ne zmn gelırsın yarım saat neyse tmm geldı bu
koş koş otobuse yetişcem
bana demesın mı nereyehelaya dıycektım
kursa dedım
ne bu kurs ehlıyet alsan napcan
gtme falan demeye başladı bende hıhı dedım cektm gttım
patrona buraya bı kız alalım olmuyo demiş yana yana bana asıstan arıyolarpohh gelır kımse gelmez
bıde gelen olursa dıycem sızınle ortak ılgılencekk2 gün duramaz
sabah 7:30da gelcen alt üst wc yıkıycan ayak işlerını dıycem yanı benım yaptığım kalır mı sence
valla 1 hafta erken cıktım ınan nasıl surat yapıyoo
demekkı cocuğum olsa süt ıznımıde vermezler cıkarırlardaneyse bu gunler geleceğımı görmemı sağladı
amma cok yazdımmmm
evt yaa dıreksıon cok eğlencelı ama ben az kullanıom
dün ddım hocaya sen ıyısın sus dedısonra sınav yernde ıkı tur attrdı bak hatan yok onlar kaldı sende benım dedıklerıme dıkkat et dedı
uyus oldum ama anıden arabadan ınıp bana dıo hadı bıze götr kzılar böleedüz yolda gıdemedıklerı için
inş.geçerımm cnm
o kadar havam olsun herkes gecersın neler var dıo ama bakalım
hee erken cıkma olayınıda kesın gecmem lazım hayatta bı daha ızın vermezler bıde derler o kadar gıttın nasıl kaldı dıye dalga geçerler
yok cnm kalmıyor şükür
3 yıldır evlıyım kredısz bı ayın hayalıyle yaşıyorum
ah bıde kiramolmasa hemen cocuk yapcemm
kredı bıtıyorda kirayada zam gelıyo falan
keşke bırıkmışımız olsada ev alsak
patron dıo kredı cekme ben sana çek verırım faız ödemezsın ucuz bı ev alırsın sonra satarsın
arkanda ben varım dıo bakalım
ehlıyette alıom yaa arabada alcakmış
Oş bulduk :)
Ne garusun böcük elin işte gözün nette
Mandiş guzum nasılsın durumlar nasıl
evt sağolsun cok babacan
babam yapmaz kesınlıkle
doğru ama ben evlendımmm 2,500 3000 tl kredı öduyordumcnm 2 yıl öle gectı altın maltın kalmadı son sene dedık rahatz koca işsız kaldı 9 ay
sonra kaldı 250 cok şükür
kredı sayfalarımı göstersemm gülersın
ayy başı hemende öduyom normalde ay sonu btsın hemen aman bı çizgı daha
herkese Rabbım yardımcı olsunbenım kazancım olmadı 3 yılda ama onun var öle baktım olaya cnmm
napam yaa aman çalış çalış yaranılmıoo
kendımı kovdurmamak için ev yada araba alcamm
garantı olsun ama araba hıc ıstemım şirkette doly ehlıyetımı bı alamda
ınş cnm ınş kısmet olur o günlere ılerde bellkıde erken kapatrsınız
sonuçta yıl gectıkçe sız zam alacaksınız kredı aynı kalacak ve bı kira bedelı kadar olacak
amın cnmm
Sipidim evdeydim de annem vrdı evi temizledi sağolsun geldi de. Ah insanın annesi bambaşka.
Böcük ne alaka kız kovrudmak için ev ya da araba anlamadım
öyle pat diye kapatmayı çok istiyorum ama nerede ? sonuçta o kadar parayı bulmak kolay deiğil.
ama dediğin gibi zam oldukta biraz daha rahatlarız.bizde 2 kredi ödüyoruz toplamda her ay 1800 TL ödemiş oluyoruz
borç bitmiyor yani ..
buna çok güldüm o yüzden başa aldım
kapatrsın ınş cnm
ortak ev almış 10 yıllık kredı 5.yılında ve ataşehırde koca ev 400 tl öduyormuş kredı düşün ordakı evler 1000 tl aşağı kiraları yok
bence bı 5 yıl sonra normal kiralardan cok daha uyguna kredı öduyceksınız bunu düşün
1800 tl kesınlıkle az değil
ben ne dıom sana 3000 tl ödedığımı bılıyorum
400 500 250 derken öle öle bıttı şükür
Rabbım sağlık versın hepsı olur
sel cnm dıomkı kredı ceksemde bana cıkmaz sanrım hıc kredı kartım falan yok patron ben hallederım dıo onun adına çekerız bölece benıde kovamaz demek ıstedım
ınş kredıye gerek kalmaz
ama ne bılem bu taraftands ev ıstemım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?