Of kızlar konu kredilere gelmiş.
Bizimde 240 tl ye düştü aylık kredi ödememiz.İnşallah yılbaşına kadar kapatacaz..
Biz düğünde çektiğimiz krediyi bitirdik.Sonra araba aldık şimdide onun kredisini bitiriyoruz.,
Çok şükür ev derdimiz yok dedemden allah razı olsun
ana gib yar olmaz kızarsa bir daha doğurmaz
sizin nasıl oluyor 3000 TL den 250 TL düştü.
yapılandırma mı yaptınız yoksa geriye dönük kredi falan mı bizim sabit çünkü kredimiz
k. kartın olmasına gerek yok hali hazır da ödediğin bir ton kredim var diyorsun
onlar bile referans olur önemli olan banka ile işin olsunbenim hala banka kartım dışında banka ile işim yok.
ama yine de çekebildik
kızlar kredi konusu açılmış, merak ettiğim konu aslında. spidi ve mandiş kaç yıllık sizinkiler. kredi ödemesi artmıyor mu sabit mi yıllarca, öyle anladım sanki? ara ödemeler için de her istediğinde olmuyormuş diye duymuştum sizlerin de öyle mi? :44:
böcüşüm düğün- çeyiz borcu nasıl 2 yıl 2-3 bin tl orayı anlayamadım, hilton'da mı ettiniz düğünü kangam, çeyiz bakanısın onu biliyorum 2-3 evlik çeyiz etmişsindir ama çok para ediyor öyle düşününce :26:
buna çok güldüm o yüzden başa aldım
:heee bunlar küçük sabun mu? ne bileyim ben kalıp sabun olarak düşünmüştüm ne kadar ince ruhluyum di mi
egzama gibi sanki yuhhh ona göre ilaç veriyor, başka dr a git boşver, ya gerçekten egzamaysa kendi kendine geçmez diye biliyorum bir de gözünde de olması önlem gerektiriyor bence, ama soyma meraklısı değil de düzgün bir dr olsun lütfen ben de erkek sandım başta
sen rahat ol, gerisi kolay kangam. derse gitmiş gibi düşün sınav günü de, kimler alıyor düşünsene. bak eşin dönmüş eski işine, seyahat etse de yurtdışı gibi olmaz sonuçta, dediğin gibi sen neler çekiyorsun o da katlansın bir zahmet zaten eskiye göre daha çok sahip çıkar diye düşünüyorum işsizliğin ne demek olduğunu anladı çünkü.
tabii kimsenin sözüne güvenilmez, sonrasında kredin bitene çeki ödeyene kadar uzun yıllar hep borçlu hissetmen işten çıkamaman söz konusu olabilir, ama hani başka bir asistan gelse ortak gitse
cnm ödedık bıttı 24 ay ıdı ılk 2 yıl onları bıtrdık sonra tek 250 tl olan kaldı öle
anladımcnm o zamn ıyı bızımburda çoğu çalışan alamıyor patron alıyor onlara
ben öpem sızı kaçammmm gec kalcemm
benimki ssabit her ay 2 milyarı bir bankadan çekip diğer bankaya yatırmak koşuluyla 10 yıl aynı şekilde devam edecek ara ödeme yok gerikalan borcu istersen toplu ödeyebilirsin şeklinde mısırdaki amcadanda ses çıkmadı hala o yüzden geri kalan 8 yıl 10 ay daha devam
sabun duru sabunları diğer taraflarında duru yazıyor
benimki ssabit her ay 2 milyarı bir bankadan çekip diğer bankaya yatırmak koşuluyla 10 yıl aynı şekilde devam edecek ara ödeme yok gerikalan borcu istersen toplu ödeyebilirsin şeklinde mısırdaki amcadanda ses çıkmadı hala o yüzden geri kalan 8 yıl 10 ay daha devam
sabun duru sabunları diğer taraflarında duru yazıyor
anladım canım diğer büyük olan bitti ise bu da biter. .
kolay gelsin.
mandalina bizimde mısırdaki dededen ses seda yoküşenmedim hesapladım. inş yalnış hesap yapmamışımdır..
nisan 2011 de aldık evi tapusu benim d. günüme denk getirdi eşim süprüüüzz ..
mayıs 2011 de ödemeye başladık. 16 ay ödemişizgeriye kaldı 104 ay neyse çift rakamlı aylara düşmemize 5 aycık kalmış
yani yıla vurursak ta 8 yıl 6 ay
nerelerdesin nadia, o kitabı okudum neden bu ismi seçtin kendine çok hüzünlüselam kızlar :79:
nasılsınız gorusmeyelı bakalım
hadi ya o ara ödeme olmuyor mu hepsinde. demek istediğim mesela 3 yıl mı 5 yıl sonra mı ne istersen eline para geçtiyse toplu biraz ödeyip azaltabiliyormuşsun. ama tabii faize girmeyecek diye işlerine gelmeyebilir bankaların. bir de o dedikleri zamandan önce ödemeye kalkarsan zarara giriyormuşsun falan demişlerdi. oh bir bankadan alıyorsan ne güzel işte hazır para var diyeceğim maaş sanırım di mi
duru mu yazıyor hehe bu iyiydi işte
sana da kolay gelsin spidi, sende de mi yok ara ödeme borcu azaltma ben öyle bir şeyler var diye hevesleniyordum ama demek olmuyor her kredidebeklemek lazım daha uzun uzun o zaman
nerelerdesin nadia, o kitabı okudum neden bu ismi seçtin kendine çok hüzünlü
anladım canım diğer büyük olan bitti ise bu da biter. .
kolay gelsin.
mandalina bizimde mısırdaki dededen ses seda yoküşenmedim hesapladım. inş yalnış hesap yapmamışımdır..
nisan 2011 de aldık evi tapusu benim d. günüme denk getirdi eşim süprüüüzz ..
mayıs 2011 de ödemeye başladık. 16 ay ödemişizgeriye kaldı 104 ay neyse çift rakamlı aylara düşmemize 5 aycık kalmış
yani yıla vurursak ta 8 yıl 6 ay
selam kızlar :79:
nasılsınız gorusmeyelı bakalım
SEN BİZDEN BİR KAÇ AY önce almıştın sipidim tek rakamlarıda görürüz inşallah :))
bitermi bitermi o günler gelirmi :)
iyidir senden
hadi ya o ara ödeme olmuyor mu hepsinde. demek istediğim mesela 3 yıl mı 5 yıl sonra mı ne istersen eline para geçtiyse toplu biraz ödeyip azaltabiliyormuşsun. ama tabii faize girmeyecek diye işlerine gelmeyebilir bankaların. bir de o dedikleri zamandan önce ödemeye kalkarsan zarara giriyormuşsun falan demişlerdi. oh bir bankadan alıyorsan ne güzel işte hazır para var diyeceğim maaş sanırım di mi
duru mu yazıyor hehe bu iyiydi işte
sana da kolay gelsin spidi, sende de mi yok ara ödeme borcu azaltma ben öyle bir şeyler var diye hevesleniyordum ama demek olmuyor her kredidebeklemek lazım daha uzun uzun o zaman
nerelerdesin nadia, o kitabı okudum neden bu ismi seçtin kendine çok hüzünlü
gelir inşallah canım yao zamanlar gelince bi oh çekeriz Kısmetse
sipidi şimdilik hiç umut etmiyorum kzıım ilkokula başlamış oluyor çoktan kredi bittiğinde artık düşünmüyorum okadar çok varki o günler gelipte burda yazışırmıyız yine önce sen verirsin müjde kredimbitti diye ardından ben
vay be kızın okula başlamış olacak şimdi öyle ilginç geliyor ki bizim de o zaman olur herhalde bir çocuğumuz
canım sağlık olsun da ödenir biter pozitif olalımele peşin para geçse de ara ödeme falan yapsak bişeyler olsa
evet ya garip dimi daha karnımdaki bebiş doğacakda büyüycekte okula başlayacakta
mısırdaki amcadan ses gelse bir an önce :))
para var ise ara ödeme yaparsın ama şuanda faiz ödüyoruz..faizden düşer ana para aynen kalır.
yorgun savascı ;
valla yurek fılan kalmadı bnde o yuzden yazdım ...
nasılsın neler yapıosun bn ısten cıktm bılıosun evdeyım aksam ısı buldum orda takılıyorum az para verıo ama yapacak bısıyım yok artık
eskı ısımdekı adamlarda bnı cok arıyolarmıs yerıme gelen ne yemek blıomus ne temızlık oh olsun
SEN BİZDEN BİR KAÇ AY önce almıştın sipidim tek rakamlarıda görürüz inşallah :))
bitermi bitermi o günler gelirmi :)
iyidir senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?