Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Of kızlar konu kredilere gelmiş.

Bizimde 240 tl ye düştü aylık kredi ödememiz.İnşallah yılbaşına kadar kapatacaz..

Biz düğünde çektiğimiz krediyi bitirdik.Sonra araba aldık şimdide onun kredisini bitiriyoruz.,

Çok şükür ev derdimiz yok dedemden allah razı olsun

sizin az kalmış 2013 e temiz temiz gireceksiniz borçsuz harçsız

eşimin maaşı biraz daha yüksek olsa bizde belki bu kadar sıkıntı çekmeyiz ama malesef sıkıntılı geçiyor

böcüşüm kredi için kredi kartı vb gerekmiyor, benim kardeşim de kredi kartı kullanmıyordu kredi aldığında, hala daha sevmez. maaş bordrosu önemli onlar için bir de hayat sigortası yaptırıyormuş bankalar sanırım, allah korusun bir şey olsa paralarını alıyorlar sigortadan yani.

bu arada o 400 tl kredi şaşırtmasın çok kangam, adam peşinatı yüksek vermiştir, hani çok eskiden olsa anlardım da 5 yıl önce bile o kadarcık taksitle almış olamaz, ya da oturulmayacak bir ev olmalı. dediğim gibi kredi tutarı azdır ortağın.

cnm ödedık bıttı 24 ay ıdı ılk 2 yıl onları bıtrdık sonra tek 250 tl olan kaldı öle

anladımcnm o zamn ıyı bızımburda çoğu çalışan alamıyor patron alıyor onlara

ben öpem sızı kaçammmm gec kalcemm

benimki ssabit her ay 2 milyarı bir bankadan çekip diğer bankaya yatırmak koşuluyla 10 yıl aynı şekilde devam edecek ara ödeme yok gerikalan borcu istersen toplu ödeyebilirsin şeklinde mısırdaki amcadanda ses çıkmadı hala o yüzden geri kalan 8 yıl 10 ay daha devam

sabun duru sabunları diğer taraflarında duru yazıyor

böcük maaşları düşük olduğundan patron kefil oluyordur yada başka bişiy vardır o kadar kişi adına kredi nasıl çekecek ki neyse vardır bir birdikleri yaptıkları

anladım canım diğer büyük olan bitti ise bu da biter. .

kolay gelsin.

mandalina bizimde mısırdaki dededen ses seda yok üşenmedim hesapladım. inş yalnış hesap yapmamışımdır..

nisan 2011 de aldık evi tapusu benim d. günüme denk getirdi eşim süprüüüzz ..

mayıs 2011 de ödemeye başladık. 16 ay ödemişiz geriye kaldı 104 ay neyse çift rakamlı aylara düşmemize 5 aycık kalmış

yani yıla vurursak ta 8 yıl 6 ay

selam kızlar :79:
nasılsınız gorusmeyelı bakalım

hadi ya o ara ödeme olmuyor mu hepsinde. demek istediğim mesela 3 yıl mı 5 yıl sonra mı ne istersen eline para geçtiyse toplu biraz ödeyip azaltabiliyormuşsun. ama tabii faize girmeyecek diye işlerine gelmeyebilir bankaların. bir de o dedikleri zamandan önce ödemeye kalkarsan zarara giriyormuşsun falan demişlerdi. oh bir bankadan alıyorsan ne güzel işte hazır para var diyeceğim maaş sanırım di mi

duru mu yazıyor hehe bu iyiydi işte

sana da kolay gelsin spidi, sende de mi yok ara ödeme borcu azaltma ben öyle bir şeyler var diye hevesleniyordum ama demek olmuyor her kredide beklemek lazım daha uzun uzun o zaman

nerelerdesin nadia, o kitabı okudum neden bu ismi seçtin kendine çok hüzünlü

para var ise ara ödeme yaparsın ama şuanda faiz ödüyoruz.. faizden düşer ana para aynen kalır.

yorgun savascı ;
valla yurek fılan kalmadı bnde o yuzden yazdım ...
nasılsın neler yapıosun bn ısten cıktm bılıosun evdeyım aksam ısı buldum orda takılıyorum az para verıo ama yapacak bısıyım yok artık
eskı ısımdekı adamlarda bnı cok arıyolarmıs yerıme gelen ne yemek blıomus ne temızlık oh olsun

SEN BİZDEN BİR KAÇ AY önce almıştın sipidim tek rakamlarıda görürüz inşallah :))

bitermi bitermi o günler gelirmi :)

iyidir senden

ödersin ama pek karlı iş değil o ödeyeceksen kalan hepsini ödemelisinki kara geçebilesin son aylardan ödeme yapıyor sen yine faizi ödüyorsun toplu ödediğin anapara oluyor kalan hepsini ödersen kardasın faiz düşüyor ozaman

evet duru yazıyor o yüzden daha bi hoşuma gitti :))

gelir inşallah canım ya o zamanlar gelince bi oh çekeriz Kısmetse

sipidi şimdilik hiç umut etmiyorum kzıım ilkokula başlamış oluyor çoktan kredi bittiğinde artık düşünmüyorum okadar çok varki o günler gelipte burda yazışırmıyız yine önce sen verirsin müjde kredimbitti diye ardından ben

vay be kızın okula başlamış olacak şimdi öyle ilginç geliyor ki bizim de o zaman olur herhalde bir çocuğumuz
canım sağlık olsun da ödenir biter pozitif olalım ele peşin para geçse de ara ödeme falan yapsak bişeyler olsa

evet ya garip dimi daha karnımdaki bebiş doğacakda büyüycekte okula başlayacakta
mısırdaki amcadan ses gelse bir an önce :))

para var ise ara ödeme yaparsın ama şuanda faiz ödüyoruz.. faizden düşer ana para aynen kalır.

he ama mandişin dediğinden o ara ödeme de olmuyor diye anladım ben :44:

ana para faiz nasıl ya, tamam faiz ekleniyor topluca hepsinden ödeniyor di mi?

ben gibi cahile şu örnek olsun.

100 tl aldım faizle 10 yılda 150 olacak olsa. ben 3. yılda 30 bin toplu ara ödeme yapsam sondan 30 bin kesilecek 120 bin tl bitene kadar ödeyeceğim di mi ay yine kafam karıştı :44:

ben nadia için demiştim cnm, o kitabı bitirdim. yürek falan kalmadı deme, hayat senin için yeni başlıyor.
bizim işler çok çok kötü şu sıralar. iş olmayınca para da yok tabii. kendim koşturuyorum bir şeylerin peşinde ek bir şeyler çıksa rahatlayacağım da.
arasınlar çok bulurlar.

SEN BİZDEN BİR KAÇ AY önce almıştın sipidim tek rakamlarıda görürüz inşallah :))

bitermi bitermi o günler gelirmi :)

iyidir senden

biter biter mandişim. bir arkadaşım da aynı sözleri diyordu işte ara ödemeyle şükür bu sene kurtuldular. 2 sene falan erken bitti.

yorgun savascımmm bn kıtabı bulamıyorum ya basımı yokmus artık nadıa ya sozum var ı dıyorsun dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…