Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet canım aynen öyle ilk başta mesele 100 bin aldık faiz oranı ne ise 150 bin oldu önce faizi ödüyorsun. sonra ana paraya geçiyorsun.

nadiaya sözüm var ve bi önceki kitabını bende okudum. kızım olmadan asla mı öyle bişeydi ama 4*5 yıl olmuştur kitap eski bulmak zor olabilir

ama benim mısırdaki amcam haricinde başka ara ödeme şansım yok :))

şöyle anlatayım 100 milyar aldın kredi banka sana 100 milyar verdi geriye 150 milyar istedi diyelim 10 yılda öde dedi aylıkda her ay sabit 2 milyar öde dedi diyelim şartlar bunlar olsun

2 milyarın 1900 ü olan kısmı senin faiz olarak ödeyeceğin 50 milyardan düşer 100 milyonu da ana para olan 100 milyardan düşer her ilerleyen ay üç beş değişir ama ilk aylarda önce faizi keser bitirir son aylara ana parayı bırakır bunuda niçin yapar senin eline toplu para geçipte ödemeye gittiğinde diyelim ki 5 yıl sonra gittin ben kalan borcumu ödeyecem dedin 5 yıl sonra senin kalan borcun da 50 milyar olan faiz borcundan 2 milyar kalmıştır ödemen gereken borcun ana parasından 5 yıl sonra 100 milyardan 90 milyar kalmıştır toplu ödeme yaptığında kalan 2 milyar faizi almaz sadece anaparayı alır bu yüzden önce faiz kısmını keser bankalar hee bu arada toplu ödemeler de belli oranlarda birşeyler kesintisi yapılır ama aklın karışmasın diye yazmadım onlar önemli değil :)

allah allah bak bunu öğrenmiş oldum spidi sağ olasın ondan demek ilk yıllarda toplu ödemeye izin verilmiyor.

canım nadiasultan'ın bahsettiği kitap zülfü livaneli'nin serenad kitabı, nadia oradaki karakterlerden biri.

kızım olmadan asla betty mahmudi'nindi çok eskiden okumuştum, çarpıcı bir kitaptı. nadia'ya sözüm var 'ın yazarı başka biri sanırım nette baktım şimdi de. ama güzelse listeme alayım onu da

evet canım.
yazarlarını çok net hatırlamıyorum.. kızım olmadan aslayı okuyalı belki 6*7 yıl olmuştur nadiaya sözüm varda 5 yıl olmuştur.
şimdi de mucizeler dükkanına dönüş kitabını okuyorum

he valla zaten süperzekayım şu günlerde ama böyle öğrendiğim iyi oldu, bu durumda beklememiz lazım bizim boşuna o kadar borca girmemek için bakalım ne gösterecek. zaten adam çok uzak kredi işine, ama ben de kiraya boşa para vermek istemiyorum her ay boşa gidecek. bu kadar bekledik daha bekleriz mezarda evlilik

:)))) yazık adama yazık evlenin artık :)

yorgun savascı bn serenadı okudum oradakı nadıa dan etkılendgm ıcın nıckı ole yaptm zaten :)
cok guzel bı kıtaptı ya ordakı profosor gbı bırıde bnm karsıma cıkmazkı sansıma tukurıyım

yorgun savascı bn serenadı okudum oradakı nadıa dan etkılendgm ıcın nıckı ole yaptm zaten :)
cok guzel bı kıtaptı ya ordakı profosor gbı bırıde bnm karsıma cıkmazkı sansıma tukurıyım

Evet, işte demiştin ilk geldiğinde. Kitabı okumamıştım o zaman daha. Okuyunca şimdi her adını gördüğümde aklıma geliyor. Dediğin gibi müthiş bir aşk ama boşver o derece aşk da olmasın acı da olmasın derim ben:)

bn olesını bulayım yapısırım valla acıya fırsat vermem

kızlar azcık çizimlerim vardı ondan bakamadım size ne çalışkan personelim dimi

yaw kitap diyorsunuzda ben dediğiniz kitaplardan bi haberim hatta uzun zamandır kitaplardan bihaberim elimde imkansız aşk yarısına kadar okuyamadım arkadaşım yeni kitap getirdi çocuk terbiyesiyle ilgili :))

artık çocuk gelişmesi büyümesi ile ilgili oku sen canım.

Selam kızlar bugün size çok katılıp muhabbet etmek istedim ara ara girip okudum ama dahil olamadım hep bi gelen giden iş çııktı

Neysem bu akşam memnekete gidiom anamın yanına garularr :))

Gördüğüm üzere sizin muhabbet koyu evler alınmış krediler çekilmiş Allah hepimize gönlümüze göre versin, borçlarınızda bian önce biter inşallah!! gerçekten kira işi çok zor ay dediğin hemen geliyor maaş alcam die seviniom maaş geldiği gibi yarısı kiraya gidiyor bakakalıom

Maaşıma %200 zam istiyorum ya

Neyse ben kaçıom kendinize iyi bakın pzt görüşmek dileğiyle esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa kıhkıh

Ha buarada ben çok dahil olamıorum ama okumaya çalışıyorum yorumları sanki hepiniz yanımda gibisiniz hepinizi çok seviyorum ya çok tatlısınız :))

Yorgun,Böcük,Mandiş,Nadia,Sel,Boşver,Gonzales.. mucxx sizee!!)

Son düzenleme:
ya kızlar minnacık sinek sorunumuz çıktı kör sinekten farkı kahverengi olması galiba banyodaki tel geniş gözenekliymiş oradan geliyor galiba, sinir bir durum göremiyoruz bile çoğunlukla büyük olsa görebiliriz. her gün 1 leşimiz oluyor ertesi gün yedeği geliyor galiba ortalamamız günde 2 tane hey allahım camı kapadık ama ne olacak bilmiyorum

vayyy atom personel seniiii

aman oku oku kafayı yersin, aslında her kitaptan istedikten sonra ders alabiliyor ki insan. yetişkin bir kadının hikayesinde insan bir bakıyor çocukluğundan kalma ne izler nelere yol açmış

artık çocuk gelişmesi büyümesi ile ilgili oku sen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…